eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
16.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفود چند طبقه آسون و خوشمزه 😋🍳
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان رابگیریدوباچاقوبه حالت تراشیدن گوشت رادرانتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید. کتفها راازچندساعت قبل با مخلوط پیاز،سیر،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه دارشوند_هرادویه دلخواهی هم می تونین بریزین_پس ازمزه دارشدن کتفها راازموادمزه دار جداکنید ،دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خووووب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید دستور تهیه سس کچاب: یک قاشق مرباخوری روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک قاشق مرباخوری سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید،کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود،درنهایت میزان نمک،شکروسرکه راباچشیدن میزان کنید نوش جان 💝
31.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جزو ۵ تا سالاد محبوب دنیاست! 🌽😍 مواد لازم: خمیر یوفکا کاهو سینه مرغ آبپز شده ذرت شوید برای سس: سس مایونز سس فرانسه خیارشور رنده شده لیمو ترش سیر له شده یا حریره سیر ادویه نمک، فلفل سیاه فلفل قرمز، پودر سیر، آویشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیش کباب یه جوجه خوشمزه عربی 🥓😎 مواد لازم : ◗ ۱ کیلو مرغ ◗ ۳ قاشق ماست ◗ ۱ فنجان روغن ◗ ۱ قاشق رب گوجه ◗ ۱ قاشق چایخوری رب فلفل ◗ ۱ قاشق چایخوری زیره ◗ نمک و فلفل سیاه ◗ گوجه گیلاسی ◗ فلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین میزصبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه تهچین مجلسی (برای۳ نفر)😋 ۱- اول ۶ تا هویج پوست گرفته رو حلقه حلقه و بعد نازک خلال کنید. ۲-خلالهای هویج رو با روغن ، نمک ، پودر پاپریکا ، ۲ قاشق آبلیمو و زعفران دم شده سرخ کنید. ۳- ۲ تا پیاز متوسط رو ریز خلال کنید با روغن تفت بدید تا طلایی بشه ۴- ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده رو با نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا ، سماق یا پودر لیمو به پیاز سرخ شده اضافه کنید و گوشت رو حسابی تفت بدید. ۵- ۳ پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید آبکش کنید ۱/۴ برنج آبکش شده رو با ۱ زرده تخم مرغ ، ۲ قاشق ماست چکیده و چند قاشق زعفران دم شده و کمی پودر هل مخلوط کنید کف قابلمه روغن بریزید و برنج زعفرانی رو کف قابلمه پهن کنید ۶- یک لایه برنج روی لایه زعفرانی بریزید و فشرده کنید ۷- لایه بعد گوشت و پیاز رو پهن و فشرده کنید ۸- دوباره یک لایه برنج آبکش شده بریزید و فشرده کنید ۹- بعد هویج سرخ شده رو روی لایه برنج پهن و فشرده کنید ۱۰- دوباره لایه آخر برنج آبکش شده رو بریزید و روی سطحش رو صاف و فشرده کنید روی برنج کمی روغن بدید روی قابلمه دمکنی و زیرش شعله پخش کن بذارید و حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت با شعله ملایم دم بدید تهچین خوشمزه شما آماده اس قابلمه رو تو سینی سرو به آرومی وارونه کنید با زرشک و خلال پسته یا بادام تزیین کنید. ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین برنج