میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#دسر_طالبی
پورهی طالبی........٢ پيمانه
شكر...................١/٢پيمانه
خامه يا بستنی.....١/٢پيمانه
آب سرد..............١/٢پيمانه
پودر ژلاتين...........٢ قاشق غذاخورى
وانيل..................١/٢قاشق چايخورى
گلاب....................۱ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتين را روى آب سرد بپاشيد و پس از چند دقيقه كه اسفنجى شد، آن را بن ماری کنید.(روى بخار کتری حل کنید.) هم بزنيد تا در آب حل شود.
سپس کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
پس از خنک شدن، ژلاتين را به همراه همهى مواد در ميكسر ريخته و مخلوط كنيد.
سپس در قالب ریخته و ۴-۳ ساعت در يخچال بگذاريد.
👩🍳برای دسر لیوانی کج:
لایهی پایینِ این دسر ژلهی پرتقالی هست.
ژلهی پرتقالی را بر پایهی دستورِ بسته آماده کنید.
یک کاسهی مناسب را از نمک یا شکر پر کنید و قالبها را درون شکر، کج بگذارید به گونهای که هیچ حرکتی نکنند و ژلهی پرتقالی را به آرامی درون قالبهای کج بریزید.
پس از اینکه ژله سفت شد، دسرِ آماده شده را به آرامی روی آن بریزید.
اگر لایه دوم را هم مانند عکس، کج میخواستید، لیوان را جا به جا نکنید و اگر کج نخواستید، نیازی به گذاشتن درون کاسه نیست و میتوانید، لیوان را از کاسه خارج کنید و سپس لایهی دوم را بریزید.
@mivhe71
#شیرینی_گردویی_خشک
آردسفید۱۲۰گرم یه مقدار کمتر از یک لیوان
کره۵۰گرم
پودر قند۴۰گرم تقریبایک سوملیوان
تخممرغ ۱عدد
پودر گردو۲۵گرم حدودا ۷عدد گردو که پودر شده تقریبا یک سوم لیوان وانیل یا پودر هل یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر۱/۴ق چ
کره و تخممرغ در دمای محیط قرار بگیره
کره رو با ودرقند الک شده رو اول با قاشق مخلوط کردمو بعدبا همزن ۵دقیقه زدم وبعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم پودرگردو رو اضافه کردم و کمی با همزن زدم ودراخر آرد و بیکینگ پودرالک شده روریختم و باقاشق مخلوط کردم.من نصفش کردم مواد رو به یکیش ۱ق م پودرکاکاعو اضافه کردم میتونین ساده هم درست کنید یا کلا کاکاعو بریزین
بعد خمیر رو نیم ساعت در یخچال استراحت دادم بعد بین دو کیسه فریزر باز کردم ب قطر ۴ تا ۵ملیمترو با هر قالب یا کاتری ک دوست داریدمیتونین استفاده کنین قالب زدمدر سینی فر چیدم نیاز ب کاغذ روغنی هم نداره در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰درجه ب مدت ۸الی ۱۰دقیقه.
@mivhe71
#پیتزا_با_نان_همبرگر
داخل نون همبرگر رو خالی کردم دوحبه سیر با کره و جعفری تازه خرد شده مخلوط کردم کف و دیواره های نون رو آغشته به مخلوط سیر و کره کردم بعد سس مخصوص گوجه با یک قاشق سس مایونز مالیدم پنیر پیتزا ریختم بعد مواد پیتزا رو ریختم سپس روش مابقی پنیر پیتزا رو گذاشتم
برای کشدار شدن پیتزا از ترکیب چند تا پنیر استفاده کردم پنیر موزرلا و گودا و پارمزان
سپس داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم. نون همبرگر حسابی برشته و خوشمزه شده بود اما خشک نبود خیالتون راحت. اگه نمیخواین نونتون برشته بشه روش فویل سوراخ سوراخ شده بکشید وقتی پنیر آب شد فویل رو بردارید و از بالا چند دقیقه گریل کنید 🌺اگه از مرغ یا گوشت یا قارچ داخلش استفاده میکنید بهتره قبلش تفت داده باشید .
@shirini71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پیده_بسته
مواد لازم:
2لیوان آب ولرم(در حدی که دست را نسوزاند و سرد هم نباشد)
1لیوان شیر ولرم
نصف استکان روغن مایع یا یک چها رم لیوان روغن مایع
2قاشق غذاخوری شکر
1قاشق مربا خوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری یا یک ق غ
به اندازه نیاز آرد
برای مواد داخلی:
1کیلو گوشت چرخ کرده
3عدد پیاز
1قاشق غذاخوری کره
3قاشق غذاخوری روغن مایع
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل سیاه ،پول بیبر یا فلفل پرک ترکی
طرز تهیه:
خمیر مایه و شکر و شیر ولرم را در یک ظرف یا کاسه ای بریزید و هم بزنید تا خمیر مایه حل شود (اگر خمیر مایه تون معمولیه ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود در غیر این صورت خمیر مایه خیس و فوری نیاز به استراحت ندارد) سپس آب ولرم
و روغن مایع و نمک را افزوده و هم بزنید و آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید تا خمیری نرم به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد.سپس خمیر را 40تا45دقیقه استراحت بدید.
برای مواد گوشتی پیازها را ریز خرد کنید و در یک تابه بریزید و با روغن تفت دهید .گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و سرخ کنید و در آخر ادویه ها و رب گوجه فرنگی را نیز تضافه کنید و به مدت 3تا4دقیقه دیگر هم بزنید ک بپزید و سپس از روی گاز بردارید .
از خمیر استراحت کرده تکه هایی به اندازه نارنگی بگیرید و با وردنه در طول به شکل بیضی بلند باز کنید و وسط آن مواد گوشتی بزارید .لبه های دور خمیر را از روبرو به هم برسانید و با یکی کنید و ببندید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید برگردانید و قرار دهید به صورتی که قسمت روی خمیر زیر قرار بگیرید .روی آنها زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 220درجه تا زمانی که طلایی شوند بپزید
بعد از اینکه پیده ها را از فر خارج کردید روی آنها کره بمالید .
@mivhe71
کباب تابه ای
یک عدد پیاز بزرگ و رنده میکنیم (اگر مقدار گوشت زیاد بود پیاز بیشتر بزنید )و ابش و خوب میگیریم وبا گوشت چرخ کرده (که چربی نداشته باشه بهتره) نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه کاری هم اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم اگر یکساعت داخل یخچال بزاریم استراحت کنه خیلی بهتره بعد داخل تابه کمی روغن میریزیم و مواد و کف تابه پهن میکنیم خیلی نازک نباشه چون جمع میشه و بد شکل میشه خیلی هم قطور نباشه چون سفت میشه با حرارت کم میزاریم کمی بپزه و خودشو بگیره تو این فاصله یک یا دو عدد گوجه رو رنده میکنیم و روی کباب تابه ای مون میریزیم اگر گوجه ها بیرنگ بودن کمی هم رب اضافه کنید، میتونید کلا گوجه رو حذف کنید و فقط رب با آب مخلوط کنید ، بعد اجازه بدین با حرارت کم بپزه تا آب گوجه ها کشیده بشه یک طرف که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه کباب ها هم سرخ بشن من کمی هم زعفران دمکرده
@mivhe71