میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#_ناگت_ماهی
موادلازم:
ماهی :600 گرم
آبلیموی تازه :2 قاشق غذاخوری
آرد سفید :40 گرم
آرد سوخاری :5 قاشق غذاخوری
کره :30 گرم
تخم مرغ :یک عدد
نمک و فلفل و روغن برای سرخ کردن
ناگت ماهی
✍طرز تهیه:
ماهی را بگذارید یخ بزند بعد به قطعات کوچک ببرید (اندازه ای که 2 تا انگشتتون رو کنار هم بزارید)
اگر یخ زده باشه راحت تر میشود به این شکل در آورد
بعد از باز شدن یخ ماهی با نمک و فلفل و آبلیمو مزه دارش کنید. نیم ساعت در این مواد باید بماند.
سپس در 3 ظرف گود، به ترتیب تخم مرغ و آرد سفید و آرد سوخاری بریزید، ( هر کدام جداگانه)
تخم مرغ را کمی هم بزنید. بعد ماهی ها را به ترتیب اول داخل آرد سفید بزنید و کمی تکان دهید تا آرد اضافی آن بریزد. بعد داخل تخم مرغ در آخر درون آرد سوخاری بزنید و سپس در تابه ای که روغن و کره ریخته و داغ شده، حدود 5 دقیقه سرخ کنید تا دو طرفش طلایی شود، آرد سفید برای این است که تخم مرغ و آرد سوخاری بیشتر به ماهی بچسبد. حرارت تابه را یکسان نگه دارید ، در غیر اینصورت ماهی ها خرد میشود. موقع برگرداندن ماهی با احتیاط این کار را انجام دهید تا خرد نشود. این غذا را به همره سیب زمینی سرخ کرده یا سالاد سیب زمینی سرو کنید. لیمو و زیتون را نیز به همراه این غذا توصیه میکنم.
@shirini71
@mivhe71
#شامي_رشتي
صدو پنجاه گرم لپه رو از شب قبل خيس كردم ،چهار صد گرم گوشت گوساله رو با دو تا پياز گذاشتم كه بپزه وقتي نيم پز شد لپه خيس خورده رو با يدونه سيب زميني بزرگ به گوشت اضافه گذاشتم خوب با هم بپزن و آبش كشيده بشه در انتها نمك رو به مواد اضافه ميكنيم يعني بعد از پخت گوشت وقتي آب مواد با پختن كشيده شد ميزاريم بعد از خنك شدن مواد رو يك بار با چرخ گوشت چرخ ميكنيم و زرچوبه و فلفل و يدونه تخم مرغ بهش اضافه و مواد رو مخلوط و سرخ ميكنيم
@shirini71
@mivhe71
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی سوخاری با مغز موز و شکلات🍌