#نان_سیردار_هند
مواد لازم:
300گرم آرد(2پیمانه قنادی یا لیوان فرانسوی دسته دار)
120 گرم ماست(یا سه پنجم لیوان فرانسوی)
60 میلی لیتر آب (حدود یک پنجم لیوان فرانسوی)
20 میلی لیتر روغن(یا یک قاشق سوپ خوری )
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
برای سس:
2 حبه سیر
100 گرم کره
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف یک دسته کوچک جعفری ریز خرد شده(حدود 10ساقه)
طرز تهیه:
ابتدا آرد ، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه یا ظرفی بریزید و مخلوط کنید ، روغن ، ماست و آب را اضافه کرده و با هم ترکیب کنید .آرد را کم کم و با کنترل (با توجه به کیفیت و بافت آردها مقدار آرد ممکن است تغییر کنید) اضافه کرده تا خمیری نرم و یک دست بدست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد. روی خمیر به دست آمده را با سلفون بپوشانید و آن را یک ساعت استراحت بدید.
در این بین سس را آماده کنید .کره را در تابه بریزید و روی اجاق گاز آب کنید .سیر و نمک و جعفری خورد شده را اضافه کرده ، مخلوط کرده و کنار بگذارید.
روی سطح کار را خیلی کم آرد پاشی کنید .خمیر را به هفت چانه مساوی تقسیم کنید. روی چانه های کوچک را بپوشانید و 15دقیقه دیگر استراحت بدید. بعد از استراحت دوم روی سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و چانه ها را با وردنه به شکل بیضی باز کنید و در تابه چدنی یه دو طرفه آنها را با مراقبت و کنترل و با شعله متوسط و حرارت کم بپزید (تابه را از قبل گرم کنید)و وقتی یک طرف آنها پخت و حباب زد طرف دیگر را نیز بپزید.بعد از اینکه نانها پختند روی آنها با فرچه از سس آماده شده بمالید.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#دوغ_آش
۵لیوان دوغ ترش محلی رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت گذاشتم و مرتب هم زدم اگر دست ازش بردارین به اصطلاح دوغ میبره .پس اینقدر هم بزنید تا دوغ به جوش بیاد و اطرافش شروع کنه به حباب زدن.بعد زردچوبه حدودا نصف ق چایخوری.نعناع داغ ۲ ق غ.پیازداغ ۲ ق غ.سیرداغ ۱ ق غ.پودرفلفل قرمز در حدیکه کمی تند بشه .سبزی آش خورد شده(سبزی آش شامل: جعفری- تره- گشنیز- اسفناج (اگر فصل اسفناج نبود کمی برگ چغندر)۱ لیوان یا اگر فقط اسفناج خورد شده بهش اضافه کنید خوشمزه تره.کمی بجوشه در این زمان رشته آشی حدودا ۱لیوان و نیم بریزید داخلش و حرارت رو کم کنید تا آروم اروم بپزه.هم بزنید تا رشته ها بهم نچسبن و ته نگیره .اگر اواسط پخت آش سفت شد و رشته هنوز نپخته بود بهش آب جوشه جوش اضافه کنید حالا ۵تا کاسه آش خوشمزه داریم که میتونید با نعناع داغ تزیین کنید
@mivhe71
#آش_بلغور_مخصوص
مواد لازم :
لوبياسفيد نصف پيمانه
لوبيا قرمز يك پيمانه
نخود نصف پيمانه
عدس يك پيمانه
بلغور جو 1/5 پیمانه
بلغور گندم 1/5 پیمانه
پياز دو عدد
سير ده حبه
سبزی آش یک و نیم کیلو
نعنا خشك يك قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
كشك به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهیه آش بـلغـور مخصوص افطار:
ابتدا حبوبات را به مدت 12 ساعت خيس كرده سپس ميپزيم. وقتي كمي پخته شد بلغورها را به آن اضافه ميكنيم و وقتي كاملا پخته شد، سبزي و يك پياز رنده و سرخ شده را به آن اضافه ميكنيم. سپس سير رنده شده و نعنا را تفت داده و ميافزاييم (وقتي آش جا افتاد) نمك و فلفل را اضافه كرده و (سير، پياز و نعنا را با زردچوبه سرخ ميكنيم) در صورت تمايل ميتوانيم كشك را هم در آش ريخته و بگذاريم چند جوش بزند.
اين آش اگر تند باشد خوشمزهتر است.
asal_khanoom96
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
#آش_بلغور_جو
ابتدا حبوبات از قبل خيس شده نخود لوبيا عدس رو ميپزيم و كنار ميگذاريم.بلغور جو و گندم را كه از شب قبل خيسانده ايم را جداگانه در قابلمه ميگذاريم بپزد
در ظرف بررگتري يك پياز كوچك و چند حبه سير را تفت داده زردچوبه ميزنيم و سبزي آش را أضافه كرده اجازه ميدهيم با چند ليوان آب بجوشه سپس مخلوط بلغور جو گندم را كه خوب پخته به سبزي آش أضافه ميكنيم و سپس حبوبات پخته شده را أضافه ميكنيم اجازه ميديم خوب جا بيفته و با كشك و زعفران و پياز داغ و نعنا داغ تزيين ميكنيم،البته نمك و فلفل هم جزء ادويه ها به آش أضافه ميشه،به خاطر بلغور جو و گندم اين آش بايد مدام هم زده بشه تا ته نگيره
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
آش بلغور رو هر کی یه جور می پزه و شهرهای مختلف رسپی ها فرق میکنه ,ولی همه شون خوشمزه هستن 😋👌
برای وعده شام و ناهار و یا عصرونه می تونید تهیه کنید و تو دورهمیها لذتش رو ببریید
#آش_بلغور🍵🍲🥣🥣👆
دونمونه از آش در کانال شیرینی👇👇👇
@shirini71