eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فقط کافیه شکلاتها رو خورد و بعد روی حرارت کتری ذوب کنید. *نکته ی شکلاتهای رنگی یا شیری اینه که وقتی روی حرارت کتری قرار میدید، بخار اصلا نباید بهشون بخوره وگرنه سریع جمع میشن، مرتب باید هم بخوره و سریع از روی حرارت بردارید.یعنی در کل پنج دقیقه روی حرارت بمونن کافیه. مقداری از شکلات ذوب شده رو داخل قالبهای ریز سیلیکونی بریزید، قالب رو چرخونده تا دیواره ها هم شکلاتی بشن، بعد قالب رو روی یک ظرف برگردونید تا شکلاتهای اضافه خارج بشن. بعد قالب رو با کاردک تمیز کرده و یک ربع داخل یخچال یا پنج دقیقه داخل فریزر قرار بدید. سپس داخل شکلات میتونید از انواع مغز های خورد شده مثل بادوم،فندق، پسته، یا بریلو، شیر عسل،شیر عسل و نارگیل یا پشمک قرار بدید و بعد مابقی شکلات رو روی مغز ها بریزید و داخل یخچال قرار بدید. *اگر از بریلو یا شیر عسل استفاده کردید حتما قبل از ریختن مجدد شکلات،باز قالب رو پنج دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا مایع هم سفت بشه و موقع ریختن شکلات گرم، با هم ترکیب نشن. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خمیر یوفکای مستطیل بزرگ یک ورق(از مدل های دیگه هم میتونید استفاده کنید) پنیر خامه ای ۱۰۰گرم روغن یک چهارم پیمانه گردو، خیار ، گوجه، سبزی، زیتون برای تزیین کاپ ها به اندازه دلخواه خمیر یوفکا که به دمای محیط رسیده رو باز کنید و به شکل مربع کوچیک ببرید، چون من از قالب مینی مافین استفاده کردم اگه از قالب مافین استفاده می کنید مربع ها باید بزرگتر باشن ، حالا خمیرهای مربعی رو خوب با روغن چرب کنید ، من از روغن کانولا استفاده کردم ، از کره اب شده هم میتونید استفاده کنید ، خمیرها رو‌ پی هم بچینید و داخل قالب مافین بذارید ، مدت پخت تقریبا یک ربع داخل فر از قبل گرم شده ۲۰۰درجه تا زمانی که یکم رنگ نون ها طلایی بشه بعد از پخت بذارید خنک بشه بعد داخل پنیر میتونید پودر گردو یا جعفری ریز شده بریزید و با استفاده از قیف نایلونی (یکبار مصرف ) نون ها رو‌پر کنید و به دلخواه تزیین کنید ، نوش جان ایده تزیین دوم: از پنیرسفید یا هر پنیر دیگه ای که قابل برش خوردن هست استفاده کنید و با زیتون و گوجه پنیر و سایر چیزها داخل کاپ ها رو پر کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
این غذا به صورت ساندویچی همراه با سیب زمینی گریل شده یا سرخ شده، جعفری تازه، پیاز، گوجه و خیار شور خیلی محشره😋 مواد لازم: .●پیاز ۱ عدد .●قارچ خرد شده ۲ الی ۳ پیمانه .●فلفل دلمه ی خرد شده ۱ عدد .●گوجه فرنگی رنده شده ۱ پیمانه .●نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن .●لیموی تازه ۱ عدد . طرز تهیه: .● پیاز خرد شده رو کمی تفت می دیم و بعد فلفل دلمه رو اضافه می کنیم تا یکم با هم تفت بخورن .●ادویه جات رو هم اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم .●حالا قارچ رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم .●و بعد، گوجه و نمک رو اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا گوجه کمی بپزه و آبش تبخیر شه .●در آخر هم آب لیموی تازه رو روش می چکونیم و تو ظرف مورد نظرمون کنار سیب زمینی ها می ریزیم☺ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا