#سالاد_كاردينال
▫️سیب زمینی پخته 4 عدد
▫️مغزکرفس 2 عدد
▫️گردوخردشده 3 تا 4 ق س
▫️کالباس 100گرم
▫️برنج پخته شده 4 تا 5 ق غ(حتما سرد شده باشه)
▫️خیارشور 200 گرم
▫️سس مایونز ٥ ق غ
▫️سرکه وابلیمو ونمک وفلفل به میزان لازم
🔸کرفس و خياشور رو خرد كنين، سیب زمینی و کالباس رو نگینی كنين و با هم تركيب كنين و در آخر گردو و برنج را به مواد اضافه كنين
برای سس سالاد نمک، فلفل، آبلیمو و سرکه را باسس مایونز مخلوط کنين و هم بزنين تا یکدست بشه، بعد به مواد اضافه کنين و كاملا مخلوط كنين، توي قالب بريزين و يه شب تا صبح بذارين تو يخچال تا مزه ها به خورد هم بره و آماده سرو بشه.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#سالاد_كاردينال ▫️سیب زمینی پخته 4 عدد ▫️مغزکرفس 2 عدد ▫️گردوخردشده 3 تا 4 ق س ▫️کالباس 100گرم ▫️بر
#سالاد_كاردينال
▫️سیب زمینی پخته 4 عدد
▫️مغزکرفس 2 عدد
▫️گردوخردشده 3 تا 4 ق س
▫️کالباس 100گرم
▫️برنج پخته شده 4 تا 5 ق غ(حتما سرد شده باشه)
▫️خیارشور 200 گرم
▫️سس مایونز ٥ ق غ
▫️سرکه وابلیمو ونمک وفلفل به میزان لازم
🔸کرفس و خياشور رو خرد كنين، سیب زمینی و کالباس رو نگینی كنين و با هم تركيب كنين و در آخر گردو و برنج را به مواد اضافه كنين
برای سس سالاد نمک، فلفل، آبلیمو و سرکه را باسس مایونز مخلوط کنين و هم بزنين تا یکدست بشه، بعد به مواد اضافه کنين و كاملا مخلوط كنين، توي قالب بريزين و يه شب تا صبح بذارين تو يخچال تا مزه ها به خورد هم بره و آماده سرو بشه.
@mivhe71
#اسموتی_هندوانه
کافیه مقداری هندوانه بدون پوست وهسته،،،و سرد را به همراه مقداری توت فرنگی یخ زده وچندتکه یخ وکمی شکر (به دلخواه)
داخل مخلوط کن بریزید ومخلوط کنید تمااام چندتا برگ نعنا هم می تونید بهش اضافه کنید،حالا بعضی ها مواد دیگه ای هم میزنن مثل ماست یونانی یا آب لیمو ترش ،نمیدونم بستنی و....... ولی به نظرم همین ترکیب به تنهایی بسیار دلچسبه
🛑نسبت هندوانه به توت فرنگی را دو به یک بگیرید،مثلا ۵۰۰ گرم هندوانه ،۲۵۰_۲۰۰ گرم توت فرنگی،واینکه توت فرنگی ها را چهار پنج ساعتی بگذارید فریزر یخ بزنه ،هندوانه را هم می تونید کمی یخ زده بریزید یا اینکه سرد باشه
به این روش نوشیدنی غلیظ تر میشه
شکر هم دلخواهه می تونید کم وزیاد کنید بسته به شیرین بودن یا نبودن میوه ها یا کلا نریزید،ترکیب هندوانه وتوت فرنگی عالیه
@mivhe71
#دسر_کرم_پنیری_شکلاتی
شير دو پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
خامه قنادی ۱۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یک بسته
وانيل کمي
پودرکاکايو دو ق.غ
پودرژلاتين سه ق.غ
آب نصف لیوان
پودرژلاتين را همراه با نصف لیوان آب سرد به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم بد بخار آب)آماده کنيد شیر و شکر و نشاسته و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت قرار بدين تا کمي غلیظ شود و بعد ژلاتين رو اضافه کنيد بگذارید مواد سرد بشوند بعد خامه و پنیر را با همزن بزنید و به بقیه مواد اضافه کنید سپس در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا خوب ببنده
@mivhe71