eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮مواد لازم : ارد یک پ شیره یک و نیم پ روغن یک دوم پ گلاب یک سوم پ زعفران یک ق م 🍙ارد رو دو بار الک میکنیم بعد تفت میدیم تا از خامی در بیاد بعد روغن رو اضافه میکنیم حسابی تفت میدیم بعد شیره رو اضافه کرده تفت میدیم تا خودشو بگیره بعد گلاب و زعفران رو اضافه کرده یه کوچولو تفت داده حرارت رو خاموش میکنیم میتونید برای لذیذ شدن هل و گردو هم اضافه کنید و قالب بزنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
كه با كمترين مواد دم دستى تو خونه همين الان ميتونين دست به كار شين و اين رو آماده كنيد مواد لازم شیر : 3 لیوان دسته دار فرانسوی نشاسته ذرت یا گندم : – 3 قاشق غذاخوری شکر : 3 قاشق غ خ گلاب : 3 ق غ خ موز متوسط : 2 عدد زعفران به مقدار لازم اندازه یک ق غ خ بیسکویت پتی بور وانیلی : یک بسته پودر ژلاتين: 3 ق غ خ طرز تهیه ابتدا باید همه مواد ( شیر ، نشاسته، شکر، گلاب ) را با هم مخلوط کنید و آن را روی حرارت بگذارید تا به یک غلظت مناسب (فرنی) برسد.از اول کار تا اخر هم زده تا ته نگیره دقت داشته باشید که غلظت مواد نباید از یک حد مشخص بیشتر باشد. حالا مواد دسر رو به دو قسمت به یه قسمت زعفران و دیگری ساده ؛ قالب را چرب کنید و یک لایه از مواد داخل قالب بریزید و بزارین یخچال تا نیم بند و رویه چسبناک باشه و بیرون آورده موز حلقه شده رو میچینیم و گردو میپاشیم و دوباره کمی یخچال تا موز کمی خودش رو روی دسر بگیرن و بعد لایه ی دوم که خنک شده را روش میریزیم و دوباره یخچال تا ببنده و باز بیرون آورده بیسکویت خرد شده روش همینطور ادامه تا لایه ها تمام و قالب پر بشه در اخر ۳ تا ۴ ساعت میزاریم یخچال تا کاملا بسته بشه و بعد بیرون آورده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میزاریم تو محیط آشپزخونه و بعد کناره ها رو آزاد و از قالب برگردانده و‌نوش جان 💢می‌تونید برای خوشمزه شدن از انواع مغز‌های مختلف مانند مغز گردو و دیگر مغز‌های خوشمزه در این دسر استفاده کنید. 💢یا کلا بدون مغز درست کنید 💢بیسکویت هم میتونید حذف کنید خلاصه سادشم خیلی خوش طعمه😍 💢میتونید تک نفره تو جام و روش رو بیسکویت و‌موز و مغز بریزید و‌نوش جان کنید 💢برای درست کردن تو جام نیازی به ژلاتین نیست به جاش یکی دو قاشق نشاسته اضافه کنید برای این مقدار و بزارين يخچال يه ساعته اماده ميشه love_to_cookk ╭┄✵🍋🍊🍎🍓🍉✵┄╮ 0 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
2 ورق خمیریوفکا 1 لیوان آب روغن زیتون نزدیک به 1 استکان 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی مخلوط شده 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت 1 عددپیاز متوسط 2 حبه سیر 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی ، فلفل ساییده ، نعناع ، نمک زیره 1 قاشق چایخوری آویشن پیاز و سیر را رنده کرده ، رب گوجه فرنگی ، روغن ، آرد ذرت ، آب و ادویه ها را روی آن اضافه کرده ، مخلوط کنیم تا خوب بخورد هم بروند و آن را کنار بگذاریم. خمیر خود را پهن کنیم ، این سس را با برس به نصف بمالیم ، نیمه را روی آن تا کنیم و به آن حالت نیمه ماه بدهیم. سپس آن را به دو قسمت تقسیم می کنیم ، در قسمت جلویی آن قرار داده و آن را بر می گردانیم و سس را پشت آن قرار می دهیم. سپس عرض و طول آنها را برش بزنیم و به صورت مربع درآوریم ، از وسط به صورت مورب برش بزنیم و دوباره مثلث درست کنیم و آنها را روی سینی که روی کاغذ روغنی انداختیم بچینیم ، بیایید بپزیم تا در فر 170 درجه خشک شود. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @mivheu1