میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🍞#نان_پارکر
مواد لازم:
🍞شیر ولرم_ 1 لیوان دسته دار فرانسوی
🍞تخم مرغ _2 عدد
🍞پودر خمیرمایه_ 1 قاشق غذاخوری
🍞کره_ 50 گرم آب شده
🍞شکر_ 2 قاشق غذاخوری
🍞آرد _ 4 تا 5لیوان
🍞نمک_ 1/2ق چ
🍞طرز تهیه:
شیر ولرم و دو قاشق شکر را مخلوط کنید خمیر مایه فوری را روی شیر بپاشید بعد بزارید تا عمل بیاد
آرد و نمک را مخلوط کنید.بزارید کنار.
کره آب شده تخم مرغها رو با چنگال بزنید و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو مخلوط کنید بعد آرد رو اضافه کنید (ممکنه آرد یکم بیشتر ببره تا حدی بریزید که خمیر به دست نچسبه باید خمیر نرمی بدست بیادزیاد هم نریزید) و 10 یا 15 دقیقه ورز بدید چن بار خمیر رو بکوبید بعد خمیر را در ظرف بزرگ و چرب شده قرار داده, رویش سلوفون بکشید و در جای گرم یک ساعت و نیم استراحت دهید. تا حجم خمیر دوبرابر بشه سپس با ورز دادن هوای خمیر را خارج کنید.
بعد خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنید و به هر شکلی که دوست دارید درست کنید و بچینید روی سینی فر چرب شده و روشون یه دستمال بکشید مجددا 30 دقیقه استراحت بدید.
بعد با مخلوط زرده تخممرغ و زعفران و شیر رومال کنید و روشون کنجد بپاشید بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 یا 30 دقیقه بپزید بعد گریل بالا رو روشن کنید تا روشون طلایی و برشته بشه.
البته دمای فررو خودتون چک کنید.
🍞نکته :
میتونید شکرشو چهار قاشق بریزید
اگه شیرین دوست داشتین
🍞نکته :
حتما داخل فر یه کاسه آب بزارید
🍞نکته :
این خمیر واقعا عالیه خیلی نرم و سبک هس.
لطفا اگه راضی بودین برا پدرم یه فاتحه بفرستید ممنون 🙏
@mivhe71
#فرنی_سیب_و_گردو 🥣
1 سیب رنده شده، 1 قاشق جو، 1 فنجان شیرکم چرب، 1 قاشق شکر، 2 قاشق گردو راباهم ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تابپزد.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پنینی_مرغ
مرغ رو آبپز کنید و بعد به تکه های درشت خرد کنید . یه دونه پیاز متوسط رو کمی تفت بدید سبک که شد مرغ خرد شده رو همراه با کمی پودر آویشن اضافه کنید ، به این ترکیب میتونید قارچ سرخ شده یا فلفل دلمه ای هم اضافه کنید ، بعد از چند دقیقه یک قاشق سس مایونز بزنید و حرارت رو خاموش کنید .
بادمجون رو برشهای نازک بزنید و سرخ کنید .
لای نان باگت کمی سس فرانسوی بمالید ، یک ورق بادمجون ، مخلوط مرغ ، کمی پنیر پیتزا ، یا یک ورق پنیر گودا بذارید . نان ساندویچی رو بذارید تو صفحه گریل ساندویچ میکر تا فشرده بشه و پنیرش آب شه .
اگر ساندویچ میکر ندارید بذاریدش تو تابه نچسب بدون روغن یک جسم سنگین بذارید روش تا فشرده بشه .
برای سیب زمینی های تنوری ، سیب زمینی رو نیم پز کردم با پودر سیر ، پاپریکا ، آویشن ، نمک و فلفل و یک قاشق روغن زیتون مزه دارش کردم ، گذاشتمش تو هواپز با دمای دویست تا طلایی بشه میتونید با دمای صد و هشتاد توی فر بذارید .
🍔 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شکلات_ژله_ای
#پاستیل_شکری
مواد لازم:
پودر ژله توت فرنگی ۲۵ گرم
پودر ژلاتین بدون طعم یک قاشق غذاخوری
شکر یک لیوان
آب یک لیوان
شکر برای غلطاندن شکلات ژله ای به مقدار لازم
برای سایر طعم یا رنگ ها نیز مانند ترکیب بالا مواد ژله رو مخلوط میکنیم.
در اینجا از پودر ژله انگور، پودر ژله بلوبری، پودر ژله طالبی یا هر میوه زرد رنگ و پودر ژله لیمو استفاده شده است.
طرز تهیه:
برای یک طعم مراحل رو میگیم که سایز طعم یا رنگ ها نیز مشابه هستند.
برای ژله توت فرنگی، ۲۵گرم پودر ژله توت فرنگی، یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بدون طعم، یک لیوان شکر و یک لیوان آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا پودرها داخل آب حل بشن.
(میتونید ده دقیقه صبر کنید پودرها داخل آب حل بشن و بعد حرارت رو روشن نمایید)
به هم زدن ادامه میدیم تا ترکیب مون به جوش بیاد و چند تا قل بخوره.
حرارت را خاموش کرده و وقتی کمی از حرارت افتاد از صافی رد کرده و داخل قالب مورد نظر ریخته و ۳ ساعت یخچال میزاریم تا سفت بشه.
برای سایر طعم ها نیز به همین صورت عمل مینماییم.
قالب های دلخواه مورد نظر رو داخل ویدئو مشاهده میکنید.
سپس از یخچال بیرون آورده، در صورت نیاز برش زده و داخل شکر می غلطانیم.
شکلات های ژله ای مون آمادست.
@mivhe71