میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پنینی_مرغ
مرغ رو آبپز کنید و بعد به تکه های درشت خرد کنید . یه دونه پیاز متوسط رو کمی تفت بدید سبک که شد مرغ خرد شده رو همراه با کمی پودر آویشن اضافه کنید ، به این ترکیب میتونید قارچ سرخ شده یا فلفل دلمه ای هم اضافه کنید ، بعد از چند دقیقه یک قاشق سس مایونز بزنید و حرارت رو خاموش کنید .
بادمجون رو برشهای نازک بزنید و سرخ کنید .
لای نان باگت کمی سس فرانسوی بمالید ، یک ورق بادمجون ، مخلوط مرغ ، کمی پنیر پیتزا ، یا یک ورق پنیر گودا بذارید . نان ساندویچی رو بذارید تو صفحه گریل ساندویچ میکر تا فشرده بشه و پنیرش آب شه .
اگر ساندویچ میکر ندارید بذاریدش تو تابه نچسب بدون روغن یک جسم سنگین بذارید روش تا فشرده بشه .
برای سیب زمینی های تنوری ، سیب زمینی رو نیم پز کردم با پودر سیر ، پاپریکا ، آویشن ، نمک و فلفل و یک قاشق روغن زیتون مزه دارش کردم ، گذاشتمش تو هواپز با دمای دویست تا طلایی بشه میتونید با دمای صد و هشتاد توی فر بذارید .
🍔 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شکلات_ژله_ای
#پاستیل_شکری
مواد لازم:
پودر ژله توت فرنگی ۲۵ گرم
پودر ژلاتین بدون طعم یک قاشق غذاخوری
شکر یک لیوان
آب یک لیوان
شکر برای غلطاندن شکلات ژله ای به مقدار لازم
برای سایر طعم یا رنگ ها نیز مانند ترکیب بالا مواد ژله رو مخلوط میکنیم.
در اینجا از پودر ژله انگور، پودر ژله بلوبری، پودر ژله طالبی یا هر میوه زرد رنگ و پودر ژله لیمو استفاده شده است.
طرز تهیه:
برای یک طعم مراحل رو میگیم که سایز طعم یا رنگ ها نیز مشابه هستند.
برای ژله توت فرنگی، ۲۵گرم پودر ژله توت فرنگی، یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بدون طعم، یک لیوان شکر و یک لیوان آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا پودرها داخل آب حل بشن.
(میتونید ده دقیقه صبر کنید پودرها داخل آب حل بشن و بعد حرارت رو روشن نمایید)
به هم زدن ادامه میدیم تا ترکیب مون به جوش بیاد و چند تا قل بخوره.
حرارت را خاموش کرده و وقتی کمی از حرارت افتاد از صافی رد کرده و داخل قالب مورد نظر ریخته و ۳ ساعت یخچال میزاریم تا سفت بشه.
برای سایر طعم ها نیز به همین صورت عمل مینماییم.
قالب های دلخواه مورد نظر رو داخل ویدئو مشاهده میکنید.
سپس از یخچال بیرون آورده، در صورت نیاز برش زده و داخل شکر می غلطانیم.
شکلات های ژله ای مون آمادست.
@mivhe71
#قیمه_ریزه
#کوفته_ریزه
#کله_گنجشکی
#آبگوشت_قیمه_ریزه
گوشت چرخ کرده دویست گرم_ پیاز دوعدد _آردنخوچی دلخواه یک یا دو قاشق _پودر نعنا خشک یک قاشق مربا خوری _ نمک یک قاشق مربا خوری زردچوبه یک قاشق مربا خوری(فلفل و پودر سیر پودر زنجبیل هرکدام یک چهارم قاشق جایخوری)
گوشت و پیاز را با چرخ گوشت چرخ کردم و با نمک و ادویه جات و یک قاشق مربا خوری نعنا خشک و آرد نخوچی خوب مخلوط کردم ورز دادم و گذاشتم یخچال
حالا
تو قابلمه پیاز ریز کردم و با روغن گذاشتم تفت بخوره یه سیب زمینی بزرگ هم بعد شستن وپوست گرفتن حبه کردم اندازه حبه قند .ریختم تو پیاز که تفت بخوره و من به دلخواه خودم یه بادمجون هم پوست گرفتم و ریز خورد کردم و با همون پیاز و سیب زمینی تفت دادم و حدود ۵عدد گوجه خورد کردم و تو مخلوط کن ریختم و بعد با نمک و زردچوبه ریختم تو قابلمه حاوی پیازو .... یه کم که پخت یه قاشق رب گوجه هم اضافه کردم و حدود سه کاسه آب ریختم و گذاشتم سیب زمینی بپزه .حدود ۴۵ دقیقه دربشو برداشتم و گوشت رو قلقلی کردم و ریختم تو آبگوشت و حدود نیم ساعت دیگه با حرارت کم گذاشتم بپزه و جا بیفته 😍
@mivhe71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
2.mp3
9.28M
🌹
🔰 شرح و تفسیر #ادعیه_روزانه ماه رمضان
💠 دعای روز #دوم
🌹 با بیان شیرین آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله علیه
👌 به همراه بیان یک نکته شرعی مورد توجه در #ماه_رمضان
#رمضان_مهدوی
#ماه_رمضان
#امام_زمان عج الله
@mojtahedie71