eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
‍ ‍ پیتزا_مرغ_قارچ درست کردم چه پیتزایی پیتزا با نوشابه زدیم بر بدن (میدونم ضرر داره ولی ماهی یکبار عیبی نداره که) 😜 😜 اندازه ها رو چشمی ریختم شما طبق سلیقه و ذایقه ی خانوادتون مواد رو میتونید کم و زیاد کنید. عرضم به حضورتون که: قارچ ورقه شده و تفت داده شده سینه ی مرغ پخته شده و ریش شده پنیر پیتزا رنده شده فلفل دلمه ای سبز یک عدد خمیر نون بربری یک عدد (تنبل کی بودم من) 😜 سس مخصوص پودر آویشن مقداری اول از همه فر رو روشن کنید تا گرم بشه. بعد قارچ ها رو خوب بشویید وخرد کنید و بریزید داخل تابه و تفت بدید تا آب قارچ ها خوب تبخیر بشه. کف سینی فر رو کمی چرب میکنیم وخمیر رو پهن میکنیم. حالا سس رو با برس به خمیر میمالیم بعد کمی پنیر پیتزا میپاشیم روی خمیر. مرغ ها رو هم میریزیم با قارچ های تفت داده شده و کمی پودر آویشن.دوباره پنیر پیتزای فراوان میریزیم و سطحش رو میپوشونیم. میره داخل فر به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه. بعد از این زمان شعله ی بالای فر روشن میکنیم به مدت دوالی سه دقیقه تا پنیر ها طلایی بشه و نوووووش جوووونتون f.mohamadkhani@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
خمیر پیتزای خانگی سینه مرغ پخته شده= ۱ عدد فلفل دلمه ای= نصف یک عدد قارچ= ۲-۳ عدد ذرت= ۲ قاشق غذاخوری کالباس= ۳-۴ ورق سس کچاپ= ۲ قاشق غذاخوری آویشن= به مقدار لازم پنیر پیتزا= به مقدار لازم بزای خانگی و آماده مون رو رو صفحه کار به شکل دایره با وردنه به ضخامت دلخواه باز کنید قالب پیتزا رو کمی با روغن جامد چرب کنید یا داخل قالب کاغذ روغنی قرار بدین و کمی چربش کنید خمیر رو داخل قالب پهن کنید بسته به سلیقه خودتون میتونید خمیر رو نازک یا ضخیم پهن کنید یک قاشق سس کچاپ رو روی خمیر بریزین و با پشت قاشق روی خمیر پخش کنید کمی پنیر پیتزا روی سس بریزین(پنیری که در این مرحله اضافه میکنید باعث میشه مخلفات پیتزا به نان پیتزا بچسبند و موقع خوردن جدا نشن اما در استفاده از پنیر زیاده روی نکنید) روی سس فلفل دلمه ای خرد شده و کالباس خرد شده بریزین مرغ پخته رو ریش ریش کنید یا با چاقو تکه تکه کنید(دلخواه) و روی فلفل دلمه ای و کالباس رو با مرغ بپوشونید روی مرغ ها آویشن بپاشین( اودیه اصلی و طعم دهنده پیتزا آویشنه پس حتما از آویشن استفاده کنید) کمی ذرت روی مواد بریزین و قارچ های ورقه ای رو روی مرغ ها بچینین( فرقی نداره که از قارچ خام یا قارچ پخته استفاده کنید از هر کدوم که در دسترس تون هست استفاده کنید) روی مواد رو با پنیر پیتزا پوشش بدین تا مخلفات پیتزا زیر پوشش پنیر قرار بگیره روی پنیر به دلخواه میتونید فلفل دلمه ای خرد شده، قارچ ورقه ای، سوسیس یا زیتون ورقه ای برش خورده بچینین یک عدد تخم مرغ رو داخل ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید تا کاملا از حالت لختگی خارج بشه و به کمک قلمو با تخم مرغ کناره های خمیر رو رومال کنید و در صورت دلخواه کنجد بپاشین فر رو از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه پیتزا رو داخل فر قرار بدین تا بپزه و روی پیتزا طلایی بشه، اگه فرتون گازیه و روی پیتزا به خوبی طلایی نشد چند دقیقه آخر پخت گریل رو روشن کنید اما مراقب باشین تا نسوزه بعد از پخت پیتزا رو از فر خارج کنید و اجازه بدین کمی از حرارت بیفته و بعد به کمک کاتر پیتزا یا چاقو پیتزا رو هشت قسمت کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🍨 😋 ▫️کاپو‌چینو ۳بسته ▫️شیر ۳لیوان ▫️شکرنصف لیوان ▫️خامه صبحانه یک پاکت ▫️پودرژلاتین ۲ق غ به همراه ۱/۴لیوان آب سرد 🔸شیر رو داخل شیرجوش میریزیم وکاپوچینو شکر وخامه رو داخل شیر سرد مخلوط میکنیم ومیزاریم روحرارت متوسط تا شکر حل بشه و‌مرتب هم میزنیم تا کرمی بشه خاموش میکنیم و پودر ژلاتین بن ماری رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشه و میزاریم محیط آشپزخونه که خنک شه وهر از گاهی هم‌میزنیم تا رویه نبنده بعد داخل ظرف سرو مورد نظرتون بریزید من داخل لیوان بصورت تکنفره سرو‌کردم گذاشتم یکی دوساعت تو یخچال بعد یه ردیف موز روش چیدم و بیسکویت ساقه طلایی رو بهمراه گردو آسیاب کردم و وروی موزها روباهاش پوشوندم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا