eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
‍ ‍ پیتزا_مرغ_قارچ درست کردم چه پیتزایی پیتزا با نوشابه زدیم بر بدن (میدونم ضرر داره ولی ماهی یکبار عیبی نداره که) 😜 😜 اندازه ها رو چشمی ریختم شما طبق سلیقه و ذایقه ی خانوادتون مواد رو میتونید کم و زیاد کنید. عرضم به حضورتون که: قارچ ورقه شده و تفت داده شده سینه ی مرغ پخته شده و ریش شده پنیر پیتزا رنده شده فلفل دلمه ای سبز یک عدد خمیر نون بربری یک عدد (تنبل کی بودم من) 😜 سس مخصوص پودر آویشن مقداری اول از همه فر رو روشن کنید تا گرم بشه. بعد قارچ ها رو خوب بشویید وخرد کنید و بریزید داخل تابه و تفت بدید تا آب قارچ ها خوب تبخیر بشه. کف سینی فر رو کمی چرب میکنیم وخمیر رو پهن میکنیم. حالا سس رو با برس به خمیر میمالیم بعد کمی پنیر پیتزا میپاشیم روی خمیر. مرغ ها رو هم میریزیم با قارچ های تفت داده شده و کمی پودر آویشن.دوباره پنیر پیتزای فراوان میریزیم و سطحش رو میپوشونیم. میره داخل فر به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه. بعد از این زمان شعله ی بالای فر روشن میکنیم به مدت دوالی سه دقیقه تا پنیر ها طلایی بشه و نوووووش جوووونتون f.mohamadkhani@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با پوست كن خيار رو نازك بُرش بده وگل هاي خوشمزه وشيك رو براي تزيين سالاد-ماست خيار و روي ليوان استفاده كن💫 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@mivhe71 ابتدا كف سيني فر فويل كشيده ، سه تكه سينه مرغ وسط آن گذاشته اطرافش فلفل دلمه اي رنگي خلال شده و پياز خلال شده ميريزيم سپس روي سينه مرغ ادويه تاكو و سس سالسا ريخته روي فلفل و پياز نمك فلفل ريخته و روي همه مواد به مقدار كافي روغن زيتون ريخته سيني را داخل فر گرم شده با حرارت ٢٠٠ درجه به مدت سي دقيقه و طبقه اول فر از پايين قرار ميدهيم در پايان اين مدت سينه مرغ را با چاقوي تيز برش هاي باريك زده و داخل ظرف سرو برنج ريخته مرغ ها را روي آن گذاشته كنارش فلفلها و پياز ها را كه كبابي شده اند و ذرت پخته و كمي سالساي گوجه فرنگي اطراف مرغ ميريزيم و از سس خوراك كه كف سيني جمع شده روي كل ظرف ميدهيم نكته : در صورت عدم دسترسي به ادويه تاكو ، از كمي پابريكا،پودرسير ،زردچوبه و فلفل قرمز استفاده ميكنيم نكته : اين غذا بدون برنج هم قابل سرو است نكته : براي سالاد سالسا خيار نگيني و گوجه و پياز نگيني و گشنيز خردشده را با كمي روغن زيتون و سركه و يك پينچ نمك و يك پينچ شكر مخلوط كرده و هم ميزنيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: 2 عدد بادمجان قلمی 2عددتخم مرغ 2 تا3قاشق غذاخوری شیر 4 قاشق غذاخوری آرد 1 بسته بیکینگ پودر (1قاشق مرباخوری سرصاف) نمک روغن برای سرخ کردن طرزتهیه : بادمجونا راپاک وحلقه ای برش بزنید. دریک کاسه تخم مرغ+نمک+شیر+آرد بیکینگ پودر راهمگی مخلوط کنید وخوب هم بزنید تا به غلظت ماست برسه. میتونید فلفل هم اضافه کنید. بادمجونا رابه این سس آغشته کنید ودرروغن داغ سرخ کنید. درکنار بادمجونای پفکی میتونید یک کاسه ماست سفت که کمی نمک وفلفل سیاه وکمی سیر رنده شده وپاپریکا اضافه کنید سرو کنید. نوش جان 😊 .@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا