eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
✅سینه ی مرغ رو به قطعات کوچک تقسیم کرده در روغن بهمراه زردچوبه و نمک و فلفل سیاه با شعله ی ملایم سرخ کردم تا آبش کشیده شد بعد حدود ۳ تا پیاز خلالی کردم و بهش اضافه کردم تا پیازها نرم و طلایی شدن و کمی نمک و حدود سه ق غ آبلیمو زدم.😋 و در کنارش لوبیا سبز سرخ شده بهمراه سیب زمینی توری و گوجه کبابی گذاشتم.🙃 ✅گلهای روی برنج رو هم با سینه ی مرغ درست کردم😊 🔹🔹از🧑‍🍳🧑‍🍳 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
- بال مرغ ماستي : بالها رو شسته خشك كنيد من براي اين مقدار ٢ ق غ ماست كمي روغن زيتون ، نمك فلفل رزردچوبه زدم وگذاشتم يخچال براي يك ساعت يابيشتر بعد پياز خلالي كرده هر بيشتر بهتر ته ظرف صاف بديد بالها روش صف بديد بعد بزاريد تو دوساعت ميخواد بعد روكش الومينيومي بر داريد بزاريد با شعله بالا سرخ بشن بايد پيازها هم طلاي بشه و ابي تو ظرف نمونه niloo2080 ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
داخل ظروف های نان تورتا که میتونی از لوازم قنادی تهیه کنی مواد پیتزا رو بریز و با پنیر پیتزا بزار فر و‌یه سینی فینگرفود برای تولد و مهمونی سرو‌کن 👉🏽 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم تزیین یه سالاد خوشگل👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥯 😋 ▫️آرد ۱۵۰گرم ▫️روغن مایع ۲۵گرم ▫️آرد نشاسته ۱قاشق چایخوری ▫️وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری ▫️سیب زرد ۲عدد ▫️کره ۹۰گرم ▫️پودر قند ۱۰۰گرم ▫️تخم مرغ درشت ۲عدد ▫️بیکینگ پودر ۲قاشق چایخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روغن زیتون ۳ ق غ     پیاز خرد شده ۱ عدد کوچک     سیر خرد شده ۲ حبه     قارچ خرد شده ۴۰۰ گرم     بیبی اسفناج خرد شده ۲۵۰ گرم     سرکه بالزامیک ۲ ق غ     آب لیموی تازه ۲ ق غ     نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه     جعفری خرد شده مقداری برای تزیین ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن زیتون را داخل آن بریزید. سیر و پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. قارچ را اضافه کنید و حدود 3 الی 4 دقیقه سرخ کنید.اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید تا پلاسیده و جمع شوند. اسفناج ها را بیش از حد حرارت ندهید تا همچنان تردی خود را حفظ کنند.سرکه بالزامیک و آب لیموی تازه را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و هر ازگاهی هم بزنید تا طعم سرکه و لیمو به خرد سبزیجات برود. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. سالاد را در ظرف بریزید، روی آن را با جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا