#کراکت_سیب_زمینی
ابتدا چهار عدد سیب زمینی را آبپز میکنیم و از صافی رد کرده یا رنده میکنیم اجازه میدیم تاخنک بشه سپس سه ق غ جعفری خرد شده و دوقاشق پودر نان خشک و یک عدد زرده ی تخم مرغ و ادویه (پودرسیر پودرپیازنمک و فلفل و زردچوبه) نیز مخلوط کرده ورز میدهیم ؛ برای داخل توپک ها میتوانید از مواد ماکارونی یا پنیرپیتزا و... استفاده کنید
ازمواد به اندازه ی یه نارنگی کوچک برداشته هربار دست را کمی خیس کرده و خمیررا کف دست پهن میکنیم و از مواد میانی داخل سیب زمینی ها گذاشته و هرطور که خواستیم شکل میدیم میتونید به شکل توپکای کوچولوهم فرمشون بدین
سپس داخل سفیده تخم مرغ زده شده میزنیم بعدش آرد سفید دوباره سفیده تخم مرغ و نهایتا آرد سوخاری میغلطانیم و دوساعت داخل یخچال قرار میدهیم سپس در روغن سرخ میکنیم
@mivhe71
#بورک_تابه_ای
مواد لازم :
۴، ۵ عدد یوفکا
نصف لیوان شیر
۲ عدد تخممرغ
نصف استکان روغن مایع
نصف استکان کره آب شده
مواد میانی :
۲ لیوان پنیر چدار رنده شده
۲ لیوان پنیر سفید(پنیر صبحانه)
مقداری جعفری
طرز تهیه :
ابتدا روغن، شیر، تخم مرغ و کره آب شده را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. یکی از یوفکاها را روی میز کار پهن کنید و مقداری سس روغنی روی آن ریخته و همه جای آن بمالید. مقداری از ترکیب پنیرها و جعفری را روی خمیر یوفکا بریزید و آن را رول کنید. کف تابه روغن بمالید و خمیر یوفکای رول شده را دور خودش بپیچید و در وسط تابه قرار دهید. بقیه یوفکاها را هم به همین ترتیب آماده کنید و دور یوفکای اول بپیچید(تا وقتی کل سطح تابه پر شود).
باقیمانده سس روغنی را روی خمیر یوفکاهها بریزید. تکه هایی از کره روی بورک بریزید تا به خوب سرخ شدن آن کمک کند.
تابه را روی حرارت متوسط اجاق بگذارید و پشت و روی بورک را سرخ کنید.
@mivhe71