eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم :‌ ۴، ۵ عدد یوفکا ‌ نصف لیوان شیر ‌ ۲ عدد تخم‌مرغ ‌ نصف استکان روغن مایع ‌ نصف استکان کره آب شده‌ مواد میانی :‌ ۲ لیوان پنیر چدار رنده شده ۲ لیوان پنیر سفید(پنیر صبحانه)‌ مقداری جعفری‌‌ طرز تهیه :‌ ابتدا روغن، شیر، تخم مرغ و کره آب شده را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. یکی از یوفکاها را روی میز کار پهن کنید و مقداری سس روغنی روی آن ریخته و همه جای آن بمالید. مقداری از ترکیب پنیرها و جعفری را روی خمیر یوفکا بریزید و آن را رول کنید. کف تابه روغن بمالید و خمیر یوفکای رول شده را دور خودش بپیچید و در وسط تابه قرار دهید. بقیه یوفکاها را هم به همین ترتیب آماده کنید و دور یوفکای اول بپیچید(تا وقتی کل سطح تابه پر شود).‌ باقیمانده سس روغنی را روی خمیر یوفکاهها بریزید. تکه هایی از کره روی بورک بریزید تا به خوب سرخ شدن آن کمک کند.‌ تابه را روی حرارت متوسط اجاق بگذارید و پشت و روی بورک را سرخ کنید. ‌@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین میوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍢 😋 ▫️۵۰۰ گرم مرغ چرخ شده ▫️۲۰۰ گرم فلفل دلمه رنگی "نگینی خرد شده" ▫️۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ▫️۴ قاشق گشنیز و جعفری ساطوری شده ▫️۳ تا ۴ قاشق پودر سوخاری"نان باگت خشک و آسیاب شده" ▫️ادویه هایی مثل : پاپریکا، زرد چوبه ،فلفل سیاه/قرمز ، پودر پیاز ، پودر سیر ، نمک 🔸همه مواد بالا رو با مرغ مخلوط میکنیم حسابی ورز میدیم و به سیخ چوبی میزنیم ۳ تا بشقاب کنار دستتون بذارید توی یکی از بشقاب ها تخم مرغ زده شده بریزید ، بشقاب بعدی آرد سفید ، بشقابِ بعدی بعدی هم پودر سوخاری ، 🔸کراکت هایی که به سیخ چوبی زدیم رو اول توی آرد ، بعد توی تخم مرغ و در نهایت توی پودر سوخاری غلت بدین و نیم ساعت بذارید استراحت کنه در نهایت توی تابه با روغن زیاد دو طرفش رو سرخ کنید و در کنار سس تار تار و کچاپ نوش جان کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍫😋 مواد لازم : بیسکوئیت پتی بور شکلاتی 2 بسته فندق خرد شده 1 پیمانه خامه 200 میلی لیتر شکلات تخته ای 200 گرم پودر نارگیل و پسته برای تزئین دستور تهیه : ● بیسکوئیت ها رو تو مخلوط کن ریخته و پودر میکنیم. فندق های خرد شده رو بهش اضافه کرده ،هم میزنیم و کنار میذاریم. . ● خامه رو توی یه ظرف مناسب روی حرارت میذاریم، وقتی که خواست شروع به جوشیدن کنه، شعله رو خاموش کرده و شکلات تکه تکه شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات ها آب بشن. . ● نصف سس شکلاتی رو با مواد بیسکوئیتی مخلوط کرده و با دست ورز میدیم و به شکل توپ های کوچیک درمیاریم. بقیه سس شکلاتی رو روی توپک ها ریخته و با پودر نارگیل یا پسته تزئینشون میکنیم. 😉 @mivhe71