eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین میوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍢 😋 ▫️۵۰۰ گرم مرغ چرخ شده ▫️۲۰۰ گرم فلفل دلمه رنگی "نگینی خرد شده" ▫️۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ▫️۴ قاشق گشنیز و جعفری ساطوری شده ▫️۳ تا ۴ قاشق پودر سوخاری"نان باگت خشک و آسیاب شده" ▫️ادویه هایی مثل : پاپریکا، زرد چوبه ،فلفل سیاه/قرمز ، پودر پیاز ، پودر سیر ، نمک 🔸همه مواد بالا رو با مرغ مخلوط میکنیم حسابی ورز میدیم و به سیخ چوبی میزنیم ۳ تا بشقاب کنار دستتون بذارید توی یکی از بشقاب ها تخم مرغ زده شده بریزید ، بشقاب بعدی آرد سفید ، بشقابِ بعدی بعدی هم پودر سوخاری ، 🔸کراکت هایی که به سیخ چوبی زدیم رو اول توی آرد ، بعد توی تخم مرغ و در نهایت توی پودر سوخاری غلت بدین و نیم ساعت بذارید استراحت کنه در نهایت توی تابه با روغن زیاد دو طرفش رو سرخ کنید و در کنار سس تار تار و کچاپ نوش جان کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍫😋 مواد لازم : بیسکوئیت پتی بور شکلاتی 2 بسته فندق خرد شده 1 پیمانه خامه 200 میلی لیتر شکلات تخته ای 200 گرم پودر نارگیل و پسته برای تزئین دستور تهیه : ● بیسکوئیت ها رو تو مخلوط کن ریخته و پودر میکنیم. فندق های خرد شده رو بهش اضافه کرده ،هم میزنیم و کنار میذاریم. . ● خامه رو توی یه ظرف مناسب روی حرارت میذاریم، وقتی که خواست شروع به جوشیدن کنه، شعله رو خاموش کرده و شکلات تکه تکه شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات ها آب بشن. . ● نصف سس شکلاتی رو با مواد بیسکوئیتی مخلوط کرده و با دست ورز میدیم و به شکل توپ های کوچیک درمیاریم. بقیه سس شکلاتی رو روی توپک ها ریخته و با پودر نارگیل یا پسته تزئینشون میکنیم. 😉 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥓 😋 🔸یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابميوه غليظ پشن فروت بدون هسته يك پيمانه يك بيمانه شير عسل دو ليوان خامه قنادي همه باهم ميريزيم ميكسر تا خوب مخلوط بشه به مدت جهار دقيقه بسكوييت از هرنوعي ميشه استفاده كرد بزنيد تو ابميوه پشن فروت و يك لايه بسكوييت ته ظرف صف بدين يك لايه از مواد تا اخر😍🍓 برا اخرين لايه ٢٠٠ گرم شكلات ذوب شده با 150 ميلي ليتر خامه قنادي خوب مخلوط كرده با همزن ميريزيم اخرين لايه با شكلات خورد شده تزيينش كرده ميتونين اب ميوه رو با ذائقه خودتون تغيير بدين جهار ساعت ميذاريم يخجال كاملا خنك بشه ونوش جان😍👌 @mivhe71