eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
ديزاين ماست و خيار تكنفره... ابتدا خياردرشتي رو انتخاب ميكنيم بعد در سايز مورد نظر برش ميزنيم داخل خيار رو خالي كرده ماست چكيده را در قالب خيار ميريزيم و با سبزيجات تزيين ميكنيم. mahbube_tayebi @mivhe71
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: آرد سفید قنادی ۵۰۰ گرم (۳ و ۱/۴ تا ۳/۵ لیوان دسته دار) تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری خمیر مایه فوری ۱/۲ قاشق چایخوری کره ۱۲۵ گرم ذوب شده وانیل ۱/۴قاشق چایخوری زعفران به میزان دلخواه آب گرم حدود ۳/۴ لیوان برای شربت: شکر ۲ لیوان آب ۱ لیوان زعفران به میزان دلخواه گلاب ۲ قاشق غذاخوری (در صورت تمایل) آب لیمو ترش ۱/۲ قاشق چایخوری یا یه تیکه کوچولو لیمو ‌ طرز تهیه: اول شربت رو درست کنید به این ترتیب که شکر و آب و تیکه لیمو رو روی حرارت متوسط قرار بدین تا شکر آب بشه بعد بذارین حدود ۲۰ دقیقه بجوشه در صورت تمایل گلاب رو هم اضافه کنید در آخر زعفران رو اضافه بعد یکی دو جوش حرارت رو خاموش کنید. (اگه آبلیمو میریزین تو مرحله آخر اضافه کنید) خمیر مایه رو با نصف لیوان آب کمی مخلوط کنید درش رو بذارین ۵ تا ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد. آرد رو داخل ظرف ریخته وسطش رو گود کنید تخم مرغ، وانیل، بیکینگ پودر، کره زعفران و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه مخلوط کنید باقی آب رو در صورت نیاز اضافه کنید خمیر نباید شل باشه ورز بدین تا خمیر یکدست و لطیف بشه. خمیر زود جمع میشه ورز زیادی احتیاج نداره (ورز زیادی با دست باعث روغن انداختن خمیر و در نهایت سفتی خاگینه میشه) روی خمیر رو پوشانده ۲۰ دقیقه استراحت بدین. خمیر آماده رو با وردنه به ارتفاع ۲ تا ۳ میلیمتر باز کنید و همونطور که تو ویدئو نشون دادم به شکل مستطیل برش بزنید و روش رو به شکل نوارهای باریک برش بزنید روی هم تا کنید و به شکل برگ حالت بدین. روی برگها رو کیسه بکشید تا خشک نشن. برگها رو داخل روغن داغ شده با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی بشن بعد روشون شربت بریزن و به دلخواه با پودر پسته تزئین کنید. @mivhe71
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
زرده ی تخم مرغ ۲عدد آردبرنج ۳قاشق نشاسته ی گل ۲قاشق شیر۲لیوان شکر۴قاشق غداخوری بستنی وانیلی یک لیوان وانیل کمی گلاب نصف لیوان زرده ی تخم مرغ رابانصف شکرخوب میزنیم وانیل اصافه کرده شیرواردبرنج ونشاسته ومابقی شکررامخلوط کرده روی حرارت گداشته تخم مرغ زده شده رابه آرامی اصافه کرده گرم که شدگلاب ودراخربستنی را اضافه کرده خوب مخلوط که شدوکمی علیظ شد آماده ست میتونیم ۳قسمت کنیم وکاکائووزعفران اصافه کنیم @mivhe71
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
🍜 😋 🌙 طرزتهیه: 🔸اول یک عدد سينه مرغ و پیاز و روغن رو با هم تفت میدیم بعد٢ ليوان جو پرک شسته شده رو اضافه میکنیم و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم و میزاریم حدود ۳ ساعت کاملا بپزه و لعابدار بشه در اخر مقداری رب گوجه رو با ادویه ها تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم و ٢ ليوان اب قلم رو داخلش میریزیم و میزاریم تا جا بیفته. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @mivhe71
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۵ فروردین ۱۴۰۰