#کیک_پاستا
#کیک_ماکارانی
مواد لازم
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا رنده شده ۱ لیوان
آویشن ۱ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پاستا ۴۰۰ گرم
طرز تهیه
۱- پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند
۲- سپس رب گوجه فرنگی ، آویشن ، نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا مایه گوشت آماده شود.
۳- پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید
۴- و پاستاها را مثل تصویر ته قالب و در کنار هم قرار دهید یک لایه پاستا را کمی به مایه گوشتی آعشته کنید و روی آن بریزید
۵- سپس گوشت چرخ کرده ها را روی پاستاها بریزید و پخش کنید.
۶- و روی مایه گوشت را با پنیر بپوشانید سپس مقدار پاستای باقی مانده را ته ماهی تابه ی روغنی گوشتها بریزید و هم بزنید تا کمی ربی و روغنی شوند و سپس روی پنیر ها بریزید و فشرده کنید بعد
روی گاز و شعله پخش کن این کیک پاستا را آماده کنید ، مقدار و نوع پنیر را میتوانید بنابر سلیقه تان تغییر دهید.
_nafiseh.64
@mivhe71
خوشمزه جان
ازسیب زمینے پخته له میکنم باکره وسس مایونز وقسمت زرد زعفران میزنم وقسمت سبزش پوره اسفناج و قسمت قرمزش پورلبو زدم
توقیف بدون ماسوره ریختم وروی پلاستیک به صورت اریب پایپ کردم وروی الویه گذاشتم وگذاشتم یخچال ۱ساعت وبعد پلاستیکو جداکردم
@mivhe71
.
#کاری_گوشت
برای پخت یک پیاز و نگینی کنید تفت بدین تا براق بشه.۲حبه سیر له شده و ۱ق غ زنجفیل رنده شده رو اضافه کنید.
۲ق چ تخم شنبلیله ،۱ق چ پودر تخم گشنیز،۱/۲ق چ فلفل قرمز،۱ق چ زنجفیل ۱/۴ق چ پودر هل و فلفل سیاه۱/۴ق چ بریزید و تفت بدین.گوشتها رو اضافه کنید و خوب تفت بدین ۳تا گوجه فرنگی فیله و نگینی کنید و به مواد اضافه کنید و تفت بدین تا نرم بشه.۲ق غ ماست با ۱ق غ خامه مخلوط کنید و همراه اب به غذا اضافه کنید .یک ربع اخر پخت نمک اضافه کنید و ۱ق ابلیمو بریزید.
زمان سرو روی کاری گشنیز خرد شده بپاشید.
@mivhe71
#کاری_بادمجان_ونخود
#خورشت_کاری_بدون_گوشت
#غذای_گیاهی
یه پیشنهاد خوشمزه 😉😊
کاری هندی بادمجان و نخود
بادمجان 100 گرم
نخود پخته 200 گرم
ماست کم چرب
سیر دو حبه
پیاز یک عدد
روغن کنجد یک ق،غ
فلفل سیاه نیم کوب،تخم گشنیز،فلفل قرمز،زیره سبز از هر کدام نصف ق ،م
زردچوبه و پودر کاری هر کدام یک ق ،م
زنجبیل تازه یک بند انگشت
نصف فلفل دلمه ای زرد و سبز
بادمجانها را با پوست خورد کرده نمک میزنیم و کنار میگذاریم،سیر و پیاز خورد شده را کمی تفت میدهیم تا نرم شوند ادویه ها را اضافه کرده به محض آنکه بوی ادویه ها به مشام رسید بادمجانها را اضافه میکنیم ،ماست را در یک لیوان آب حل کرده وروی مواد میریزیم شعله را ملایم میکنیم بعد از پخت بادمجانها نخود را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا خوراک جا بیفتد در اخر فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم،درصورت تمایل با گوجه و نعنای تازه سرو میکنیم.
cafe.diet
@mivhe71