کراکت سیب زمینی پنیری
#فینگرفود
#تولد
#پیش_غذا
طرز تهیه
چند تا سیب زمینی رو ابپز می کنیم,نمک وفلفل و زردچوبه و پاپریکا و کمی جعفری و شوید تازه و خرد شده اضافه میکنیم ,کمی هم پنیر موزارلا اضافه میکنیم وهمه رو با هم مخلوط میکنیم و اندازه ی نارنگی بر میداریم و اول توی ارد گندم بعد تخم مرغ زده شده و بعد تو ارد سوخاری می غلتونیم و توی روغن فراوون سرخ میکنیم و بعد روی یه دستمال میذاریم
❦┅ @mivhe71
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
عضو شو رایگان یاد بگیرید👆👆
#_دومینو_کیک
طرزتهیه:
برای کیک قالب مربع ۱۸×۱۸ رو با یه ورق آلومینیوم که چندبار تا خورده و ضخیم شده از وسط به دو نیم کنید و با کاغذ روغنی چرب شده بپوشانید. سپس ۱/۲ ق غذاخوری سرکه را با ۱/۲پیمانه شیر مخلوط کنید.
داخل همزن ۱/۲ پیمانه#شیر_عسلی + ۲ ق غ کره نرم + ۲ ق غ روغن مایع + ۱/۴پیمانه پودر شکر و مخلوط شیر و سرکه رو هم بزنید تا یکدست شود، سپس مخلوط ۱ پیمانه آرد و ۱ ق چ بکینگ پودر و ۱ ق چ جوش شیرین را که ۳ بار الک کردید رو به مایه قبلی اضافه و با لیسک مخلوط کنید.مواد کیک رو ۲ قسمت کنید برای قسمت شکلاتی ۱ ق غ پودر کاکائو و ۱ ق چ آب اضافه و مخلوط کنید و در قالب دو تکه بریزید و در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ در جه بمدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید. برای روکش شکلاتی ۱ پیمانه پودر بادام ، ۱/۲ پ پودر شکر و ۱ ق غ پودر کاکائو رو در غذاساز مخلوط و ۱/۴ پیمانه سیروپ_شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و چسبنده ای بدست بیاد. مطابق تصویر بعد از پخت کیکها رو برش بزنید و ۴ طرفشون رو با مارمالاد مرطوب کنید.خمیر شکلاتی رو بین دو کیسه با وردنه باز کنید و کیکها روی آن قرار بدید و محکم بپیچید. برای بدون فر ؛ داخل یه قابلمه بزرگ سه پایه بزارید و ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم شعله گاز قرار بدید و سپس قالب کیک رو بمدت ۳۰ تا ۴۵ روی سه پایه بزارید و در قابلمه رو ببندید.
🍔 @mivhe71
#سوپ_ماست
مواد لازم:
جو پوست کنده پخته شده:2 لیوان
قارچ اسلایس شده:3 لیوان
هویج نگینی خورد شده :یک لیوان
کره:1 ق غ
ماست:نیم کیلو
تخم مرغ :یک عدد
سیر: 3حبه
برگ گشنیز خرد شده: 1 لیوان
آب:1 لیوان
سینه مرغ:سه دو تکه کوچیک
آب مرغ:5لیوان
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا دو تکه سینه مرغ را گذاشتم با آب و پیاز و نمک و فلفل بپزد.
هویج نیمپز شده و جوی کامل پخته شده ؛ را درون قابلمه ریختم و بعد آب مرغ وآب و نمک را روی آن ریختم و گذاشتم تا بپزد قارچ را تفت دادم و برای اینکه رنگش سیاه نشه مقداری ابلیمو زدم و آبش که گرفته شد کره را اضافه کردم و قارچ رو تفت دادم و به سوپ اضافه کردم.سینه مرغ پخته را ریش ریش کرده و باکمی روغن گذاشتم سرخ بشه و به سوپم اضافه کردم
سیر را رنده ریز کردم و با گشنیز خرد شده به سوپ اضافه کردم و فلفل سیاه را
در اخر که خوب پخته شد (نباید آب زیادی داشته باشد)
ماست را با یک عدد زرده تخم مرغ(زدن تخم مرغ و پختنش با ماست؛ هم باعث میشه ماست نبره هم اینکه تا ۵ روزسوپ ماندگاری داره و ترش و بدمزه نمیشه) هم زدم و روی حرارت گذاشتم همینکه جوشید به سوپ اضافه کردم و هم زدم و پنج دقیقه اجازه دادم که باهم پخته بشن
در اخر پیاز داغ و قلقلی براش سرخ کردم(در صورت تمایل)
گشنیز باید تازه باشد چون طعم اون احساس نمیشه
من از ماست کم چرب محلی استفاده کردم
فقط ی کم سوپتون سفت باشه که موقع اضافه کردن ماست شل میشه
بوی زرده تخم مرغ اصلا توی سوپ حس نمیشه.
🍔 @mivhe71
#رولت_اسفناج_قارچ
#مواد_لازم
اسفناج : 400 گرم
تخم مرغ :4 عدد
پیاز درشت : 2عدد
سیب زمینی : 3عدد ریز
قارچ : 5 یا6 عدد
پنیر پیتزا : 150گرم
نمک و زرچوبه : به میزان لازم
۱.موقع ترکیب کردن مواد حتما خنک شده باشند.
۲.کوکو اسفناج بعد از پخت یک ربع ساعت بادر فربسته یا در قابلمه بسته بمونه تا اگر برشته شده بودبابخارخودش نرم بشه و راحت رول بشه.ضمنا حتما اسفناجهاخوب پوره شده باشن تاموقع رول کردن دچار مشکل نشید.
۳.برای اینکه رولت خوب برش بخوره لازمه سرد بشه من تو اسلاید اول یک ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد برش زدم و در اسلاید دوم همونطور گرم برش زدم
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@mivhe71
🍃🌼🌸🌺🍃