#خاگینه😍😍😍
دوعدد تخم مرغ را با 1/8 قاشق مرباخوری وانیل هم بزنید.سه چهارم پیمانه ماست پرچرب ، یک قاشق سوپخوری بیکینگ پودر و یک سوم پیمانه روغن مایع به تخم مرغها اضافه کنید.حالا باید کم کم آرد اضافه کنید.مقدار آرد باید به اندازه ای باشد که خمیر به دست نچسبدو خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد.روی خمیر را با پارچه بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت بدید.بعد از این مدت خمیرتون رو به ضخامت سه تا چهار میلی متر با وردنه باز کنید و با سه قالب گرد با اندازه های مختلف قالب بزنید.روی خمیرهای قالب زده رو با چاقو شش برش ایجاد کنید به صورتیکه در مرکز به هم نرسند.وسط خمیرهارو با آب مرطوب کنید و سه عدد خمیر رو از بزرگ به کوچک روی هم قرار بدید و کمی فشار بدید تا به هم بچسبند.روی خمیر هارو دوباره به مدت ده دقیقه بپوشانید و استراحت بدید.سپس در روغن شناور سرخ کنید.خمیرهارو درروغن زیاد حرکت ندین تا پره های خاگینه از هم جدا نشن.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@mivhe71
🍃🌼🌸🌺🍃
#رول_موز_شیری
60 گرم کره روروی حرارت ذوب کرده.1/2پیمانه آرد سفید رو چند دقیقه تفت میدیم،2پیمانه شیر و1پیمانه شکر و1/8ق چ وانیل رو اضافه کرده وکاملا مواد روباهم مخلوط میکنیم رو حرارت گذاشته تا وقتی که غلیظ شه مرتب هم بزنید.در ظرف موردنظر سلفون کشیده وکمی پودر پسته پاشیده وروی آن پودر نارگیل رامیریزیم از مواد فوق به صورت یک لایه روی پودر نارگیل پهن میکنیم وتا موادداغ است روی آن راصاف میکنیم چون زود خودش رومیگیره2الی3ساعت دریخچال بماندتاکاملا خودش روبگیره سپس موز رابه اندازه دلخواه برش زده وبه اندازه طول موز موادراهم برش بزنید .موز راروی نواربرش زده گذاشته ورول میکنیم.
@mivhe71
🔷#بادمجون_شکم_پاره
در ابتدا بادمجونای یک دست و قلمی رو پوست کنده و از شب قبل نمک زده و بعد که سرخشون کردیم میزاریم تو صافی تا حسابی روغن اضافیش کشیده شود ....یه پیاز کوچولو تفت داده و گوشت چرخ شده و نمک و فلفل زردچوبه و پودر دارچین و قوره و هر ادویه ای که دوست دارین بریزین به اضافه یه ق غ رب گوجه و داخل شکم بادمجونا رو پر کنید ....حالا میریم سراغ سس شکم پاره....داخل تابه یه ق از همون روغنی که بادمجونا رو سرخ کردیم بایه لیوان پوره گوجه و چند تایی گوجه گیلاسی ریخته و دو لیوان اب با عصاره گوشت ریخته و بادمجونا رو داخل سس بچینید و بزارین به مدت یک ساعت تا سس حسابی به خوردش بره و نوش جان کنید ....
راستی گذاشتن فلفل دلمه اختیاریه😊 این مدل بادمجون هم با نان سرو میشه و هم با پلو ....اینم اختیاریه😊
@mivhe71
#دتوکس_واتر
#نوشیدنی_سم_زدایی
#چربی_سوز
Detox Water
نوشیدنی دیتاکس یا دیتاکس واتر
سمزدایی، غنی کردن آب سرد با استفاده از خیساندن میوهها و سبزیها است. استفاده از نوشیدنیهای سمزدا یا دیتاکس واتر روش خوبی است برای آب رسانی به بدن و چه بهتر که در برنامه غذایی روزانه هر فردی جای ویژهای داشته باشد.ترکیبهای متفاوتی که میتوانید هر روز از طعم جدید یکی از آنها لذت ببرید.در تهیه نوشیدنیهای دیتاکس کافیست تمام مواد را داخل یک ظرف بزرگ بریزید، روی آن را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا آخر شب خوب در آب با هم ترکیب شوند. برای این که از لذت بیشتری در هنگام نوشیدن این معجون سرد برخوردار شوید میتوانید قبل از نوشیدن داخل آن یخ بیاندازید
@mivhe71
#دتاکس_واتر
#دتوکس_واتر
#آب_طعمدار
#آب_سم_زدا
دتاکس واتر چیست؟
دتاکس واتر آبی است خاص نه آشامیدنی که میوههای تازه و سبزیجات را به آن اضافه کردهاند که گاهیاوقات به آن آب طعمدار هم میگویند. شما میتوانید با ترکیب میوه، سبزی و گیاهان مختلف دتاکس واتر خودتون رو درست کنید.
ازآنجاییکه فقط از عصارهی میوه و سبزی برای مزهدهی استفاده شده، دتاکس واتر کالری کمتری نسبت به آبمیوهها دارد وفاقد شکر و قند میباشد بههمیندلیل برای بدن بسیار مفید میباشد. مثلا برای رژیمهای سمزدایی لیمویی و پاکسازی خیلی مفید است.
دتاکس واتر را برای کاهش وزن هم توصیه میکنند، چراکه میتوان آن را جایگزین نوشیدنیهای پر از شکر و آبمیوهها کرد.
اگر میخواهید نوشیدنی خنکی درست کنید، دتاکس واتر را بهمدت ۱ تا ۴ساعت درون یخچال نگهداری کنید. بعد از پایان این مدت زمان، ترکیبات را از درون ظرف خارج کنید تا فاسد نشوند.
اگر عجله دارید فشار دادن میوه و سبزی کمک میکند تا طعم آنها زودتر آزاد شود. این هم تعدادی ترکیب دتاکس واتر:
خیار و نعناع
لیمو و زنجبیل
توت سیاه و پرتقال
لیمو و فلفلهندی
هندوانه و نعناع
گریپ فروت و آویشن
پرتقال و لیمو؛
توتفرنگی و ریحان
سیب و دارچین
دتاکس میوه خود رو با آب معدنی گابی ین درست کنید و برای ما بفرستید
@mivhe71