هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
•💖✨
🌼 #عیدانه
🌸 عید قربان است ای یاران گلافشانی کنید
💫 در منای دل وقوف از حج روحانی کنید
🍃 تا نیفتاده است جان در پنجه گرگ هوا
💫 گوسفندِ نفس را گیرید و قربانی کنید
💐🌺 فرا رسیدن #عید_سعید_قربان عید بندگی و اطاعت از خالق یکتا بر همگان مبارک باد 🌺💐
💥 #عیدکم_مبروک
@mojtahedie71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کباب_مرغ_شکم_پر🧅🧄🧀🍗🍗
#کباب_تابه_مرغ
1. ترکیبِ سینه و رونِ #مرغ چرخ شده رو بریز داخلِ ظرف. (با #گوشت بوقلمون و گوشت قرمز هم میشه که برنامهیِ اونا هم ضبط شده و تو روزایِ آینده میبینیمشون.)
.
2. ۱ پیازِ متوسط رو رنده کن، آبش رو بگیر و به مرغ اضافه کن.
.
3. ۱ قاشقِ مُربّاخوری از هرکدومِ نمک، #فلفل سیاه و پودرِ سیر ر به همراهِ ۲۵ گرم کرهای که ۱۵ دقیقه تویِ دمای محیط بوده رو به محتویات ظرف اضافه کن.
.
4. مواد رو حسابی ورز بده تا وقتی که به خوبی از ظرف جدا بشه و به دست هم نچسبه.
.
5. سطحِ یک ظرفِ صاف مثل تخته کار رو با روغن (ترجیحاً زیتون) چرب کن که موقع فُرم دهی گوشت نچسبه به کَفِ ظَرف.
.
6. به اندازه یک مُشت از مواد رو بردار و شروع کن به پهن کردن؛ وقتی که به اندازه ی یک دستِ باز مواد رو پهن کردی اطرافش رو مرتب کن.
.
7. داخلش رو با #پنیر ، برگِ #اسفناج و #زرشک به اندازه یک ردیف پُر کن. (میتونی هر پنیری بریزی و یا اصلاً پنیر نریزی که سالمتر هم بشه.)
.
8. حالا شروع کن به #رول کردنِ مرغ، سر و تهِ رول رو به خوبی ببند که مواد ازش خارج نشه.
.
9. نیم تا یک ساعت بگذار داخلِ یخچال که استراحت کنه و اصطلاحاً خودش رو بگیره.
.
10. رول ها رو داخلِ یک #تابه نچسب یا صفحه #گریل قرار بده تا بپزه (بدون روغن) موقع گریل کردن تو همه جهت بچرخون تا کامل اطراف و بالا پایینش حرارت ببینه. (گوشت مُرغ لطیفه و به راحتی مغز پُخت میشه با اینکار)
11. نوشِ جونت...❤️
@mivhe71