eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍘ناگت سیب زمینی با سبزیجات 🔸مواد لازم : ▫️سیب زمینی 4 عدد ▫️هویج 1 تا 3 عدد ▫️چغندر سفید 1عدد ▫️کلم بروکلی 1 ساقه ▫️زردک 1عدد ▫️روغن زیتون 1 فاسق غذاخوری ▫️نمک وفلفل سیاه به میزان لازم 🍘دستور تهیه : مواد تشکیل دهنده ناگت سبزیجات، همان طور که از نامش پیداست، فقط سبزیجات است. ناگت سبزیجات بر خلاف ناگت مرغ و گوشت، در مدت زمان کوتاه تهیه می‌شود.ابتدا سیب زمینی را به همراه سبزیجات (هویج، کلم بروکلی، چغندر سفید، زردک) و مقدار لازم نمک و فلفل سیاه درون یک قابلمه می‌گذاریم تا بجوشند، پس از جوشاندن، آن‌ها را به صورت پوره در آورید. (می‌توانید این کار را یا به صورت دستی انجام داده یا از دستگاه غذا ساز استفاده کنید.) نمک و فلفل سیاه را به همراه روغن زیتون به آن اضافه کنید. این پوره آماده شده را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در یخچال نگهداری کنید تا خود را بگیرد.پس از گذشت این زمان، ناگت‌ها را به صورت قطعات کوچک با قالب‌های دلخواه، در آورده و پس از غلتاندن در آرد سوخاری، در روغن داغ سرخ کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
واقعا ی طعم بخصوص و مناسب برا شب چله من بهش میگم سبد خوردنی انار که با ی قاچ ی انار هم میتونین روش بزارین 😉 اینجوری هم کیک هم انار با هم شیک سرو میشه 👑 کیکی که از قبل درست کردین خامه صبحانه صورتی 1 بسته پنیر خامه ای 1 بسته 200 گرمی پودر ژلاتین 2 ق غ شیر عسل 5 ق غ ژله انار 1 بسته انار که دستورش تو کانال هست و با طعم کاکائو درست کردم توی کیک رو به کمک قاشق خالی کردم جوری که دو سانت از کف و دیواره ها کیک بمونه پنیر ، شیر عسل ، خامه ، رو تو همزن ریخته و تا یکدست شدنشون میزنیم ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کرده و ی دور دیگه زده و روی کیک میریزیم 1 ساعت تو یخچال گذاشته تا ببنده تو این فاصله پودر ژله انار رو با ی لیوان آبجوش حل کرده (بن ماری میکنم تا کاملا شفاف شه ) میزاریم تا خنک شه این مرحله در این مدل چیز کیک مهمه تا کیک ژله رو جذب خودش نکنه چند قاشق ژله رو دور تا دور گردی کیک میریزیم میزاریم فریز 3 دیقه تا ببنده و ی لایه حفاظ بمونه که بقیه ژله جذب کل کیک نشه بقیه ژله رو تو 2 نوبت ریخته و سریع تو فریزر میزاریم کنترل میکنیم که اگه بسته لایه بعدی رو بریزیم والی لایه ها بهم نخواهد چسبید هر مرحله حدودا 5 دیقه میبنده پ . ن اگه این کار براتون سخت باشه میتونین تو قالب کمربندی ی لایه کیک ی لایه مواد پنیری ی لایه ژله کامل درست کنین پ . ن خونواده طعم پنیر زیاد با ذائقشون سازگار نیس از شیر عسل به عنوان طعم دهنده استفاده کردم که😋 پ . ن به جای شیر عسل میتونین شکر جایگزین کنین پ . ن میتونین داخل ژله حل شده دونه های انار بریزید پ . ن میتونین به جای کیک از بیسکویت به عنوان بیس کار ازش استفاده کنین که ما دوسش نداریم چون خیلی شیرین میشه و دل و میزنه ashpazi.modern.man@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک شکلاتی یا وانیلی(اگه وقت ندارین و خیلی عجله دارین برای درست کردن این دسر،از کیک های بیرونی ساده هم میتونین استفاده کنین) پودر ژله انار یک بسته پنیر ماسکارپونه یک عدد(۱۰۰گرمی) این پنیر اصلا شور نیست و مخصوص دسر هست) جاش از پنیر ویلی و اسپونی هم میشه استفاده کرد. خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ انار و برگ نعناع برای تزیین طرز تهیه : اول از همه کیکمون رو با چنگال و یا با دست خورد و ریز ریز میکنیم و بعد میزاریم کنار و میریم سراغ ژله ، پودر ژله رو با آب جوش قاطی و قشنگ هم میزنیم تا ذراتش همه حل بشه،بعد داخل لیوان دسرمون رو،هرتعداد که دوس دارین،تا یک سومش رو پر میکنیم میزاریم یخچال تا ببنده ، توی این فاصله پنیر ماسکارپونه رو با خامه میزنیم(با همزن برقی) یا یکدست بشه و سفت،بعد داخل قیف پلاستیکی یا پلاستیک فریزری که سرشو سوراخ کردیم ریخته و روی ژله هارو یک لایه خامه میریزیم و بعد روشو با کیک پودر شده پر میکنیم و برای تزیین روشو با دونه های انار و پونه و نعناع تزیین میکنین و نیم ساعت یخچال میزاریم و بعد سرو میکنیم. masi_lifestyle ‍ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🍉 ✅خوبيه اين ژله اينه كه مواد اين ژله تو دسترس همه هست و ابزار خاصى هم نمى خواد ✅موادى كه نياز داريد : ژله هندوانه يه بسته ژله طالبى يه بسته ژله الورا يه بسته پودر ژلاتين يك ق چ خامه يك ق غ شير يك ليوان سر خالى شكلات اشكى نصف استكان . ✅درست كردنش اصلا سخت نيست فقط نكته مهمش اينه كه براى اينكه ژله ها خوب روى هم فيكس بشن و بچسبن ،حتما ژله نيم بند باشن چون اگه سفت بشن موقع در اوردن از قالب از هم جدا ميشن و كارتون خراب ميشه 🙃 ✅زمان تقريبى نيم ساعته ،ولى توجه كنيد چون نيم بند شدن ژله به دما يخچال بستگى داره پس بهتر چك كنيد😊 madam_rad @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول یه بسته ژله کیوی و با یه لیوان آب جوش مخلوط کردم صاف و یکدست که شد داخل یه سینی که از قبل سلفون کشیده بودم ریختم وگزاشتم یخچال کاملا که بسته شد ژله انارو هم همینصورت اماده کردم سرد که شد رویه زله کیوی ریختم و کاملا که سفت وبسته شد با کاتر انارکه خیسش کرده بودم کاتر زدم و داخل ظرف کذاشتم برایه دونه هاشم یه بسته ژله الورا رو با نصف لیوان آب جوش روان کردم بعداز سرد شدن دوقاشق خامه باهاش مخلوط کردم و با انار مخلوط کردم داخل یخچال گذاشتم وقتی سفت شد ازش برداشتم و گراشتم رو ژله های کاتر خورده miss_._saharii @mivhe71