eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیوی آب نمک کیوی رو خرد کردم توی قابلمه با یه لیوان آب ،نمک ، گذاشتم خوب بپزه وله بشه با غذاساز اونارو پوره کردم. کف سینی رو سلفون گذاشتم با روغن کمی چرب کرم مواد آماده رو کف سینی ریختم روشو صاف و یکدست کردم. سینی رو روی بخاری گذاشتم تا خشک بشه یه شب تا صبح خشک شد. (به ازای هر یک کیلو کیوی یک لیوان آب کافیه) (یه قاشق شکر بریزید اگه ملس دوست دارید) (حتما حتما پوره کنید تا یکدست بشه) 🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝برای چیپسها هم برش زدم چیدم تو سینی روی بخاری چند ساعتی طول کشید خشک شد تمام😋 🌸توی میوه خشک کن.. روی شوفاژ یا رادیات....جلوی آفتاب...هم میتونید خشک‌ کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم : آرد؛ ۲۹۰ گرم كره؛ ١۵۰ گرم كشمش؛ ١٠٠ گرم تخم مرغ؛ دو عدد پودر شکر؛ ۲۵۰ گرم وانيل شكرى؛ يك قاشق مرباخورى بيكينگ پودر؛ نصف قاشق چايخورى طرز تهيه : فر را از قبل روى ١٨٠ درجه سانتى گراد برای فر گازی و ۱۷۰ درجه سانتی گراد برای فر برقی گرم كنيد. سينى فر را با كاغذ روغنى بپوشانيد. مواد را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد. مواد را دقیق وزن کنید. پودر شکر را الک کنید. كره به دمای محیط رسیده و پودر شكر را به مدت هفت تا هشت دقیقه دقیقه با همزن برقى همزده تا كرم رنگ شده و سبك شود. مخلوط پودر شکر و کره بعد از همزدن مانند خامه فرم گرفته پوک و سبک هست. همزدن پودر شکر و کره مهم ترین نکته در ترک خوردن کشمشی می باشد. تخم مرغ ها را به همراه وانيل شکری دانه دانه اضافه كرده و هر بار یک دقیقه هم بزنيد. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الك كنید. سپس قاشق قاشق به مواد اضافه کرده و با ليسك به حالت دورانى مخلوط كنيد. در مرحله آخر كشمش را اضافه كرده و هم بزنيد . مواد را داخل کیسه خامه زنی بدون ماسوره ریخته و به اندازه گردو روی کاغذ روغنی داخل سینی پاپ کنید. روش دوم به كمك دو قاشق مرباخورى از مواد به اندازه گردو برداشته و در سينى فر با رعایت دو سانت فاصله بگذاريد. روی شیرینی ها کمی پودر قند الک کنید تا قشنگ ترک دار شوند.. سينى را در فرى كه از قبل گرم شده قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه يا تا زمانى كه دور شيرينى طلايى شود، بپزيد. شیرینی را بعد از پخت ده دقیقه در سینی استراحت دهید. بعد از خنك شدن در ظرف در دار چيده و لابه لاى شيرينى كاغذ روغنى بگذاريد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
این مدل اسنک جدید از بس که ترد و خوشمزس همه عاشقش میشن یه دسته جعفری و صد گرم پنیر رو خرد کنید یک عدد تخم مرغ، نصف پیمانه شیر ، پنیر و جعفری خردشده، صد گرم پنیر پیتزا ، یک قاشق چایخوری نمک، و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر با هم مخلوط کنید. دو و نیم پیمانه آرد اضافه و یکدست کنید تا تبدیل به خمیر بشه. سطح کار رو ارد بپاشید و خمیر رو با وردنه باز کنین . برش های عمودی و افقی بزنین و در نهایت بصورت مثلثی درشون بیارین. در آخر هم داخل روغن فراوان سرخشون کنین . عطر جعفری، خوشمزگی این اسنکارو چند برابر کرده. باید امتحانش کنید تا بفهمید چی میگم. نوش جان😍 ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @mivhe71