eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥕🥕🍧🍧 آب هویج دوپیمانه ونیم 🥕🥕🥕 بستنی وانیلی 100 گرم🍧 شکر 1/3 پیمانه ژلاتین یک قاشق سوپخوری+نصف قاشق مرباخوری آب سرد یک دوم پیمانه طرزتهیه: ابتداپودرژلاتین راروی آب پاشیده وبه روش بن ماری حل کنید. بعد بستنی رابا آب هویج مخلوط کرده وبا همزن خوب میزنیم. بعدژلاتین حل شده رابه مواد اضافه میکنیم. ودرآخردرقالب مخصوص ژله میریزیم وبه مدت 6 ساعت دریخچال میگذاریم.🥕🥕🍧🥕🥕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☘️ برای مهمونی 😋😋 🍽🍴یه قاشق ماست با یک قاشق و نصفی آرد مخلوط کردم تا یکدست شد . کف تابه رو با برس چرب کردم خمیر رو داخل قیف ریختم و طرحمو کشیدم . تابه رو روی حرارت کم گذاشتم چند دقیقه تا طرحم خودشو بگیره و فیکس بشه. بعد کمی روغن میریزیم و برنج آبکش شده رو آروم آروم روش ریختم و در آخر با کفگیر سطحش رو صاف و فشرده کردم. روش آب روغن دادم و دم گذاشتم. البته من با برنج کته هم درست میکنم. وقتی آب برنج کشیده شد فورا خالیش میکنم داخل تابه ای که طرحمو کشیدم و دم میذارم . با برنج کته دیگه آب روغن لازم نداره. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارد ٢٠٠ كره١٠٠ شكر٥٠ گرم شكر قهوه اى٥٠ گرم تخم مرغ ١ عدد وانيل يك هشتم قاشق چايخورى نمك يك هشتم ق چ بيكينگ پودر يك دوم ق چ شكلات چيپسى ١٥٠ گرم دارچين يك دوم ق چ 🍫طرز تهيه🍩🍩🍩 ابتدا تخم مرغ شكرمعمولى وشكر قهوه اى وانيل دارچين كره را با همزن خوب بزنيد تا كرم مانند شود وپف كند سپس مواد خشك ارد نمك و بيكينگ پودر را باهم مخلوط كنيد كم كم به مايه كرم مانند بيفزاييد در اخر شكلات چيپسى را بريزيد ومخلوط را نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد كف سينى فررا با كاغذ روغنى بپوشانيد سپس از مواد به اندازه يك گردو برداريد وگرد كنيد ودر سينى بچينيد سينى را در فرى با دماى ١٧٥ درجه به مدت٢٠ دقيقه قرار دهيد تا كوكيزها بپزند. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاچی آرد گندم یا آرد برنج یک لیوان (آرد برنج حتما ریز باشه و الک کنید ) شکر یک لیوان آب حدود پنج لیوان زعفران دم کرده یک سوم لیوان گلاب یک سوم لیوان کره پنجاه گرم روغن مایع نصف لیوان ابتدا آرد رو مدت بیست دقیقه با حرارت متوسط تفت میدیم حسابی هم بزنید تا نسوزع وقتی کمی رنگ گرفت و تیره شد و بوی خامی اش گرفته شد خاموش کنید و کمی از داغی افتاد الک کنید بعد دوباره روی حرارت بزارید کره و روغن بزنید و پنج دقیقه سرخ کنید شکر و آب و گلاب و زعفران رو داخل قابلمه بجوشانید تا شکر حل بشه وقتی آرد سرخ شد از حرارت بردارید و شیره رو یکباره اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست بشه اگر سفت بود بازم آب جوش بریزید چند دقیقه هم بزنید بعد هم مدت ده دقیقه درش رو بزارید و شعله رو کم کنید بعد این زمان آماده است @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان تخت رژیمی آرد ۲۰۰ گرم (۱ و ۱/۳ پ) سبوس ۲۰ گرم بکینگ پودر ۶ گرم ( حدودا ۱ ق چ استاندارد) ماست ۱۰۰ گرم (۱/۲ پ سرپر.همدمای محیط) روغن زیتون ۴۰ گرم (۱/۴ پ سر خالی) نمک ۱/۴ ق چ آب به میزان لازم مخلوطی ازتخم‌آفتابگردان کنجد دانه کتان یا هر کدام به دلخواه شوید خشک اختیاری آرد، سبوس، بکینگ پودر، نمک و روغن زیتون و ماست را با هم مخلوط کنید سپس کم‌کم به اندازه ای که خمیر جمع شود آب اضافه کنید تا خمیر لطیفی که چسبندگی نداشته باشد خوب ورز دهید و روی خمیر را پوشانده یک ساعت استراحت دهید بعد خمیر را ۴ قسمت کرده هر قسمت را با دست کمی باز کنید و مقداری آب اسپره کنید من با فرچه کمی آب روی خمیر زدم و مقداری از دانه های گیاهی یا شوید خشک را روی خمیر بریزید و با وردنه خمیر را نازک باز کنید خمیر باز شده را درسینی فر قرار داده و با دمای ۱۸۰ درجه (فر از قبل گرم شده) به مدت ۱۵ دقیقه بپزید @mivhe71