این جوجه کباب م خیلی خوبی داره و چون در مواد اولیه،هم آب پرتقال و هم آبلیو تازه داره
اول فیله یا سینه مرغ خرد شده حدود یک کیلو،روغن زیتون ۳ ق غ،آبلیموی تازه ۳ ق غ،آب پرتقال ۳ ق غ،رنده پوست لیمو ترش ۲ق چ،۴ حبه سیر رنده یا ریز خرد شده،پودر فلفل قرمز و سیاه مقداری،گشنیز خرد شده سه ق غ،نمک، زعفران دم کرده ۱ تا ۲ ق چ
تمام مواد بالا رو مخلوط کنید و در یک کیسه فریزر یا ظرف دردار ۱ تا ۶ ساعت در یخچال بذارید تا مزه دار بشه.بعد مثل تصویر با فلفل دلمه ای و پیاز به سیخ بکشید،تابه رژیمی یا گریل یا سینی فر (۱۸۰ درجه)رو کمی چرب کنید و جوجه کبابتونو بپزید.چون از قسمت فیله یا سینه مرغ استفاده شده زود میپزه و چون روغن زیتون داره خشک نمیشه.حرارت خیلی کم نباشه تا خیلی آب نندازه.تابه خوب داغ بشه و بعد با حرارت متوسط بپزید.با نان یا برنج سرو کنید
@mivhe71
#رولت_مرغ
نصف یه سینه مرغ( تقریبا بزرگ)
ران مرغ ۱ عدد رو با نصف کمتری فلفل دلمه ای سبز چرخ کنید بعد نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه و یه دونه تخم مرغ و دو ق غ آرد سوخاری و یه دونه پیاز متوسط آب گرفته بزنید و خوب ورز بدید
تا حالت چسبندگی پیدا کنه
بعد روی میز کار پلاستیک فریزر باز کنید و روش آب اسپری کنید تا گوشت به نایلون نچسبه
بعد مواد رولت رو بریزید و باز یه نایلون دیگه روش بزارید و خوب صاف کنید
بعد روش جعفری خورد شده، پیاز داغ، زرشک و هویج پخته بزارید. بعد آروم رولش کنید و سر و ته رولت رو خوب فیکس کنید
بزارید یخچال یه ساعت بمونه
یا فریزر یه ربع
بعد سرخش کنید
و سس رو بریزید روش تا غلیظ بشه و رولت داخل سس بپزه ( داخل سس رولت کمی هم زعفران بزنید)
#سس_رولت
یه دونه پیاز متوسط رو خلالی کنید و تفت بدید ، طلایی که شد بهش کمی نمک و زردچوبه بزنید ، یک ق غ رب و یک ق غ سس کچاپ و پودر سیر
آب بریزید تا جوش بیاد . بعد بریزید داخل رولت سرخ شده
تا سس داخل رولت کمی غلیظ بشه .
@mivhe71
#قرابیه_حلوای_آرد
مواد لازم:
آرد ۲ پیمانه
روغن ۱ قاشق چایخوری
پودر قند ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
کره هم دمای محیط ۱۲۵ گرم
وانیل ۱ بسته
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
2 پیمانه آرد الک کنید و توی تابه تفت بدید تا بوی خامی آرد از بین بره. 1 قاشق چایخوری روغن ، 1 پیمانه پودر قند ، 1 عدد تخم مرغ 125 گرم کره هم دمای محیط ، 1 بسته وانیلی ، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر ، آرد رو با هم مخلوط کنید و به خمیر شکل بدید کلیپشو استوری واستون هایلات کردم بعد بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 15 و 20 دقیقه بپزه وقتی قرابیه ها پختن و یکم رنگشون طلایی شد آمادس و کافیه با شکلات بنماری شده و فندق تزیینش کنید. توجه: پس از تفت دادن آرد ، صبر کنید تا خنک شه بعد که خنک شد ، بقیه مواد رو اضافه کنید و ورز بدید.
@mivhe71