میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نون_پنیر_سبزی
#لقمه
#فینگرفود
واسه این مدل حتما نون باگتی رو انتخاب کنین که نرم باشه و رویه طلایی یا قهوه ای خوشرنگ داشته باشه.از طول باگت،درست مثل وقتی که میخوایم ساندویچ درست کنیم یه برش میزنیم نون رو با وردنه خوب پهن میکنیم مخلوط پنیر صبحانه و سبزی خردشده که من نعنا و کمی مرزه استفاده کردم،روی نون میزنیم و بعد نون رو رول میکنیم. کمی گردو ریز خردشده هم میتونین اضافه کنین حتما گردو ریز خرد بشه تا موقع برش نهایی مشکلی پیش نیاد.روی رولت سلفون بکشین یک ساعت یا کمتر توی یخچال بذارین تا خودشو بگیره بعد ازیخچال خارج کرده با چاقوی تیز دندانه دار برش بزنین توی کاغذ کپسول که همه لوازم قنادی فروشی ها دارن قراربدین و تا موقع سرو حتما حتما در ظرف در بسته یا سلفون کشیده در یخچال یا جای خنک نگهداری کنین.واسه اون مدل که به شکل قلب هست نون تست رو با کاتر بشکل قلب برش زدم روی یکی از برشها مخلوط پنیر وسبزی زدم وبرش بعدی رو روش گذاشتم و با پنیر روی کار شکوفه زدم.امروز پنیر خامه ای توی خونه نداشتیم و با پنیر صبحانه معمولی که با قاشق حسابی نرم کردم و توی قیف ریختم شکوفه زدم.
رز با خیار:خیار رو با چاقوی تیز یا پوستگیر بصورت ورقه های طولی برش زده یک ورقه رو رول میکنیم و ورقه های بعدی دورش، در حین کار ورقه رو تا میزنیم تا خوش فرم بشه چون نازکه نمیشکنه و در ضمن احتیاجی به نمک واسه نرم کردن ورقه ها نداریم.درنهایت با خلال دندون گلبرگها رو فیکس میکنیم.من خلال دندون رو از وسط نصف میکنم تا زیاد مشخص نباشه.
رز با تربچه:تربچه رو با چاقوی تیز بصورت نواری برش زدم یعنی دقیقا مثل وقتی که پوست سیب درختی رو بصورت نواری برش میزنیم بعد برش رو رول کردم خیلی نازک برش بزنین تا در حین رول کردن نشکنه بدلیل نازکی نوارهای تربچه نیازی به خلال دندون نداره.اون قلب های کوچیک هم نون تست که با کاتر بشکل قلب برش زدم.و روی کار گذاشتم.جای همگی خالیی
farkhondehharouni
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
#تزیین_پنیر
#افطاری
..گلبرگ های گل محمدی خشک رو جدا میکنم و به فرم دلخواه روی برشهای پنیر میچینم.گلبرگهای خشک بر اثر رطوبتِ پنیر، نرم میشن و روی کار به راحتی میچسبند...سبزیجات هم به عنوان برگ ,میتونین از چند ساعت قبل، پنیرهای گُل گُلی رو آماده و موقع افطار، سرو کنید.
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_شویدترکی
#صبحانه
#افطاری
@shirini71
نان_شوید_ترکی
یک نون خوشمزه با عطر وبوی شوید مناسب صبحانه👌توی ماه مبارک رمضان میتونید برای افطار درست کنید وبا پنیر نوش جان کنید ولذتشو ببرید .
مواد لازم 👇👇👇👇
تخم مرغ ۱عدد(زرده جهت رومال)
روغن مایع نصف لیوان
کره آب شده نصف لیوان
شیر ۱لیوان
خمیر مایه فوری ۱ق غ
بیکینگ پودر ۱ق م
نمک ۱ق م
آرد (بهتره سبوس دار باشه) ۳الی ۴لیوان
شوید تازه ریز خرد شده ۱۵۰گرم
طرز تهیه:
زرده را از سفیده جدا کرده ،سفیده را با بقیه مواد مخلوط کرده وخوب ورز دهید
خمیر کمی چرب خواهد بود که طبیعیه.
بعد از ورز دادن روی خمیر رو پوشانده ودر یک جای گرم به مدت ۴۰ دقیقه بزارید استراحت کنه و ور بیاد .بعد از ور اومدن پف خمیر را با دست گرفته وشوید خرد شده رو اضافه کنید وخوب مخلوط کنید وخمیر رو به شکل دلخواه درآورده و رومال کنید ( مواد رومال: زرده رو با کمی زعفران مخلوط کنید) وروی کاغذ روغنی گذاشته سیاه دانه بپاشید وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه سانتی گراد بزارید تا زمانی که سطح نان طلایی شه.همیشه موقع پخت نان یک ظرف کوچک حاوی آب جوش هم بزارید تو فر تا نونتون خشک نشه .
@mivhe71