eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مراحل پخت نان روغنی 👇
مواد لازم:برای چهار نون آرد سە لیوان سرصاف(من از ارد کیک استفادە کردم) شیر یک لیوان کره :60گرم شکر 2قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چای خوری سرصاف خمیرمایه :یک قاشق غذاخوری برای رومال زرده تخم مرغ، یه ق.غ شیر و روغن، کنجد و سیاه دانه طرز تهیه: شیر، شکر و کره را درقابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید هم بزنید تا کره در شیر ذوب شود نزارید بجوشه بزارید کنار کمی خنک( ولرم )بشە ولرم که شد خمیر مایه را اضافه کنید و کمی هم بزنید با چنگال تا یکدست بشه بعد سر ظرف را ببندید و ده دقیقه همون محیط اشپزخونه استراحت بدین تا خمیر مایه عمل بیاد و پف کنه آرد و نمک را در کاسه ای الک کنید وترکیب شیر و شکر و کره و خمیرمایە را به آرد اضافه کنید وبا چنگال هم بزنید سپس بە صفحه کار انتقال دهید و با دست مواد را مخلوط کرده و شروع به ورز دادن کنید، در صورت چسبنده بودن خمیر کمی دیگر آرد اضافه کنید تا ده دقیقه ورز دهیداصلا چنگ نزنید با کف دست ورز بدین خمیر که صاف و یکدست شد آن را در کاسه چرب شده بگذارید و روی کاسه سلفون بکشید و در محیط اشپزخونه برای یکساعت بزارید تا حجم خمیر دو برابر شود استراحت دهید.(جای خمیر نباید گرم باشە این کاملا اشتباست چون خمیر بوی ترشیدگی میگیرە)سپس خمیر را از کاسه خارج کرده و روی میز کار بگذارید و پف خمیر را بگیرید و و به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید، هر قسمت را چونه کرده و روی کاغذ روغنی طبق عکسی که گذاشتم با استفاده از دو سر ماسوره و لیوان و کاتر گل شکل بدین و روشو بپوشونید و یه ربع استراحت بدین در این فاصله فر را روی حرارت صد و هشتاد درجه روشن کنید تا گرم بشه پس از استراحت دوم خمیرهای شکل داده را با مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ و یک ق.غ شیر و یک ق.غ روغن مایع که خوب مخلوط کرده اید رومال کنید کنجد و سیاه دانه بپاشید. فر که داغ شد سینی را میزاریم داخل فر با دمای 180 و ده دقیقه زمان برای پخت بدید تا جایی که روی نان ها طلایی خوشرنگ شوند.(فر من گازیە و دە دقیقە کافی بود)دمای فرها متفاوته شاید بعضیا بیست دقیقه طول بکشه دوستان اگر نونهاتون خشک میشن یە کاسە اب بزارید داخل فرتون کە داخل فر مرطوب باشه و نونهاتون خشک نشن بعد پخت نان ها رو بایه پارچه بپوشونید که نرم بشه. shirin.design.art @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: گوشت مرغ : نیم کیلو برنج محلی : نصف لیوان لپه : نصف لیوان سبزی کوفته : ۴ ، ۵ ق غ خ پودر پاپریکا : ۱ ق غ خ نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، زردچوبه زعفران ساییده شده پیاز درشت : ۲ عدد تخم مرغ : ۱ عدد رب گوجه مرزه خرد شده ‌ طرز تهیه: نیم کیلو گوشت مرغ رو که مخلوط ران و سینه بود، رو چرخ کردم. نصف لیوان برنج محلی رو که از قبل ۱ ساعت خیس کرده بودم ، پختم و گذاشتم حسابی دونش نرم بشه. برای این کوفته لپه هم استفاده میشه که من حذفش کردم.. به اینصورت که نصف لیوان لپه رو خیس کرده، داخل زودپز میپزید و بعد که حسابی نرم شد،یکم میکوبیدش و به مواد کوفته تون اضافه میکنید. سبزی مخصوص کوفته که شامل(سبزی های معطر میشه:ریحون_ترخون_مرزه_تره و جعفری)شما میتونید از تازه یا خشک استفاده کنید.خشک ۲ قاشق غذاخوری پر و تازه حدود ۴یا۵ قاشق غذاخوری استفاده کنید. نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، گکمی زردچوبه زعفران سائیده شده به مقدار لازم ۱ قاشق غذاخوری پر پودر پاپریکا ادویه های این کوفته حساب میشن. .یک عدد پیاز درشت رو رنده ریز کرده و آبشو گرفتم. .سپس ۱ عدد تخم مرغ برای وا نرفتن کوفته در حین پخت نیاز داریم.(که بعضی ها فقط به زرده خالی اکتفا میکنن.) همه موادی که گفتم رو با هم مخلوط کرده و حسابی ورز دادم. حدود ربع ساعت روز بدید تا مواد گوشتی حسابی منسجم بشه. .چندین بار هم بلند کنید و محکم بکوبید داخل ظرف.بعد به مدت ۱ تا ۲ ساعت بذارید تو یخچال تا خوب خودشو بگیره @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
شکلاتی موادلازم: تخم مرغ:۴عدد شکر:۱لیوان شیر:۱لیوان روغن مایع:۱لیوان بیکینگ پودر:۱/۲ق چ خ وانیل:۱/۲ق چ خ پودر کاکائو:۳ق غ خ جوش شیرین:۱/۲ق چ خ ارد :۲/۵لیوان برای گاناش: خامه صبحانه:۱۰۰گرم شکلات تلخ:۸۰گرم 🌺🌺 طرزتهیه: تخم مرغ ،شکر،وانیل رو خوب هم زده تا کشدار بشه بعد به ترتیب روغن ، شیر رو اضافه در حد مخلوط شدن همزده و ارد ، بیکینگ پودر، جوش شیرین ، پودر کاکائو۳بار الک کرده در ۲ مرحله اضافه کرده و با لیسک ارام همزده توقالب چرب واردپاشی شده بریزیدتوفرازقبل گرم شده بادمای۱۸۰ بمدت۴۵دقیقه زمان میدیم.بعدازخنک شدن کیک روتزیین میکنیم.(۴۵۱) برای گاناش: خامه صبحانه رو در ظرفی روی حرارت گذاشته از اطراف که شروع به جوشیدن کرد از حرارت برداشته شکلات رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
طرز تهیه یک لیوان شکر رو با نصف لیوان اب و زعفرون میزاریم رو شعله تا جوش بیاد و غلیظ بشه بعد بهش گلاب و هل آسیاب شده اضافه میکنیم میزاریم کنار تا خنک بشه بعد گردو یا هر مغز دیگه که دوست دارید رو اسیاب میکنیم بعد بهش پودر دارچین و هل و سه قاشق از شهد شربتی که درست کردیم اضافه میکنیم و خمیری شکل میشه بعد از خمیر یوفکا استفاده میکنیم مواد رو داخلش میزاریم و هر شکلی که دوست دارید میپیچیم و سرخ میکنیم و بعد سرخ شدن داخل شهدی که خنک شده میندازیم و چند دقیقه بعد بر میداریم و اماده شده و با چای نوش جان کنید بسیار لذیذ و خوشمزه 😘😘😋😋😋 zhelehmix 🆔 @mivhe71