میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کلوچه_تافتون
آرد: نيم كيلو
آب: یک پیمانه
روغن مايع: يک پيمانه
زيره آسياب شده: يک الی دو قاشق غذاخوري (زياد آسياب نشه و حالت پودري هم نشه چون خميرتون تيره ميشه)
كنجد: ٥٠گرم
نمک: يک پنس
بيكينگ پودر: يك ق چ (اگر در فر درست ميكنيد براي اينكه كلوچه ها از خشكي دربياد و اگر هم در تنور درست ميكنيد نيازي نيست)
طرز تهیه:
ابتدا آرد و زيره باهم مخلوط ميكنيم و بعد روغن رو، بهش اضافه می كنيم وبعد يه پيمونه آب ميريزيم وخوب مخلوط ميكنيم تا خمير يكدستي درست بشه ونيم ساعت ميذاريم استراحت كنه وبعد بصورت يه چانه خمير بر ميداريم وبا چاقو شيار شيار ميكنيم وپهنش ميكنيم و روي اون كنجد ميريزيم وبعد كمي زعفرون دم كشيده با برس آشپزي روي كلوچه ها ميزنيم و بعد فر رو كه از قبل روشن كرديم وگرم هست در فر گذاشته تاپشت و روي كلوچه ها برشته شود...
وحتماً يا با فرني يا نشاء يا اينكه عصرونه باچايي شيرين ميل كنيد.
نوش جان!
👉🏽 @mivhe7
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#ساندویچ_چوبی
👩🍳مواد لازم
3 قاشق غذاخوری شیر
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان پنیر چدار رنده شده
1 قاشق چایخوری پنیر سفید
8-10 شاخه جعفری
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
2.5 فنجان آرد
روغن
#طرز_تهیه
شیر، تخم مرغ و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
پنیر چدار رنده شده، پنیر سفید، جعفری، بیکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید.
بعد از کمی هم زدن با دست شروع به ورز دادن خمیرمان می کنیم، خمیر نرمی به دست می آوریم که به دست نچسبد.
خمیر را بر روی صفحه ای ک میخواهیم خمیر را باز کنیم میگذاریم.
سپس خمیر ورز داده شده را روی آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم و با وردنه خمیرمان را به ضخامت نیم سانتی متر در می آوریم.
سپس خمیرمان را با کمک کاردک پیتزا به صورت نوارهای بلند و نازک برش می دهیم.
بعد به صورت آرام در روغنی که در ماهیتابه گرم می کنیم سرخ می کنیم.
@mivhe71
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ متفاوت
سینه مرغ وپیازوفلفل دلمه سبزو قرمز روباهم تفت بدین نمک وفلفل وسیر هم اضافه کنیدوکمی خامه داخل نون هارو پنیربزارین ازموادپرکنیددرفر ۱۸۰ درجه بزارین تاپنیرهاآب بشه
#کلیپ_تصویری
#شيريني_پنجره_ای
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
مواد مورد نياز:
آرد سفید:یک پيمانه
شير : يك پيمانه
نشاسته گندم : یک دوم پيمانه
تخم مرغ: چهار عدد
گلاب در صورت تمايل :يك قاشق سوپخوري كه مي توان با يك هشتم قاشق چايخوري از وانيل هم جايگزين كرد .
برای تهیه خمیر نشاسته ،آرد و شیر را با هم مخلوط كرده سپس تخم مرغ ، گلاب يا وانيل را اضافه و با همزن تركيب كرده تا یکدست و رقیق شود در صورت نيازميتوان مایه را از صافی عبور داد
برای سرخ کردن نان پنجره ای ابتدا روغن را در ماهیتابه گود روی حرارت گذاشته تا داغ شود . سپس قالب مخصوص نان پنجره ای را درون روغن می گذاریم تا داغ شود.(قالب عموماً به میله متصل است یا اینکه میله آن را جداگانه تهیه کنید و در سوراخی که وسط قالب وجود دارد قرار دهید) بعد قالب داغ شده را از روغن خارج كرده و درون ظرف خمیر می گذاریم(دقت کنید قالب کاملاً درون خمیر نرود و فقط لبه قالب به مواد آغشته شود ) بعد قالب را بلافاصله داخل روغن می زنیم و آنرا تکان می دهیم تا شيريني از قالب جدا بشه
سپس حرارت را متوسط كرده تا طرف دیگر نیز برشته شود توجه داشته باشيد خمير نان پنجره ای نیاز به سرخ کردن فراوان ندارد باید نانها خشک شود ولی رنگ آنها زیاد تغییر نکند سپس روي پدهاي جاذب گذاشته تا روغن اضافي آن گرفته شود .
در انتهاي کار نان پنجره ای بعد از سرد شدن با پودر قند يا مخلوط پودر قند ،هل و پسته تزئين مي شود. .
@mivhe71
#کوفته_برنجی
برنج
نخود فرنگی
گوشت
پنیر موتزارلا
آرد برنج
سبزیجات
نمک و ادویه
روش تهیه کوفته برنجی
همه مواد گفته شده را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست و کامل فراهم شود. با قاشق از مواد ترکیب شده بردارید و کف دستتان توپهای گرد درست کنید. ماهیتابه را روی شعله بگذارید و روغن بریزید. باید کمی صبر کنید تاروغن کاملا داغ شود. تنها در صورت داغ بودن روغن است که کوفته برنجیها به کف ماهیتابه نخواهند چسبید. کوفته برنجیهایی که با برنج باقی مانده از غذا تهیه کردهاید، کف ماهیتابه بگذارید تا به خوبی سرخ شود. زمانی که کوفته برنجیها طلایی شدند، آنها را روغن خارج کنید
@mivhe71
#کاری_بادمجان_ونخود
#خورشت_کاری_بدون_گوشت
#غذای_گیاهی
یه پیشنهاد خوشمزه 😉😊
کاری هندی بادمجان و نخود
بادمجان 100 گرم
نخود پخته 200 گرم
ماست کم چرب
سیر دو حبه
پیاز یک عدد
روغن کنجد یک ق،غ
فلفل سیاه نیم کوب،تخم گشنیز،فلفل قرمز،زیره سبز از هر کدام نصف ق ،م
زردچوبه و پودر کاری هر کدام یک ق ،م
زنجبیل تازه یک بند انگشت
نصف فلفل دلمه ای زرد و سبز
بادمجانها را با پوست خورد کرده نمک میزنیم و کنار میگذاریم،سیر و پیاز خورد شده را کمی تفت میدهیم تا نرم شوند ادویه ها را اضافه کرده به محض آنکه بوی ادویه ها به مشام رسید بادمجانها را اضافه میکنیم ،ماست را در یک لیوان آب حل کرده وروی مواد میریزیم شعله را ملایم میکنیم بعد از پخت بادمجانها نخود را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا خوراک جا بیفتد در اخر فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم،درصورت تمایل با گوجه و نعنای تازه سرو میکنیم.
cafe.diet
@mivhe71