#شامی_لپه
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
لپه پخته شده یک لیوان(دسته دار فرانسوی)
سیب زمینی آبپز متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم)
تخم مرغ ۲ عدد
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه بمیزان لازم
لپه رو بیست و چهار ساعت خیس دادم چند بار آبش رو عوض کردم لپه و سیب زمینی را گذاشتم تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کردم سیب زمینی و پیاز را رنده کردم حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت دادم و بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل روغن سرخ کردم.
با این مقدار بیست تا شامی درست شد.
میتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_ترکی
شیر یک لیوان ولرم
آب یک لیوان ولرم
روغن مایع نصف لیوان
خمیر مایه ی ق غ خ
نمک ی ق م خ
شکر ی ق غ خ
آرد سفید ۵ لیوان(تقریبی)
مواد میانی:
روغن زیتون نصف لیوان(من روغن زیتون روحذف کردم و فقط کره زدم)
کره ۲۰۰گرم . برای رومال کردن:
یک عددزرده ی تخم مرغ +ی ق غ خ ماست
یکسوم از آب ولرم روبهمراه شکر و خمیر مایه تو یه کاسه بریزید بذارید تا عمل بیاد و پف کنه....
توی ظرف بزرگی آب و شیرونمک وروغن و خمیر مایه که عمل اومده رو با هم مخلوط کنید و آرد روکه یه بار الک کردید کم کم بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیر نرم و لطیف بدست بیارید،روی ظرف رو بپوشونید و دوساعت جای کرم بذارید تا حجمش دوسه برابر بشه(من فر رو کمی گرم می کنم و خاموش می کنم،خمیر رو تو فر میذارم نیم ساعته خمیر ور میاد)
خمیر که ور اومد،یه کوچولوورز میدیم و ۱۴تا چونه ازش برمیداریم و کنار میذاریم و روش یه دستمال می کشیم و پنج دقیقه استراحت میدیم،تو این فاصله کره رو آب می کنیم و با روغن زیتون مخلوط می کنیم وکنار دستمون میذاریم،یکی از چونه ها روبر میداریم و با پیوست کنی باز می کنیم ودو طرفش رو با مخلوط کره و روغن زیتون چرب می کنیم،بعد به کمک وردنه پهن می کنیم تا نازک بشه و از چهار طرفش شروع می کنیم به تا کردن تا یه مربع کوچیک بشه،بعد یه چونه دیگه بر میداریم و با کره چرب می کنیم و با وردنه پهنش می کنیم و اون خمیری روکه آماده کردیم وسطش میذاریم و از کناره ها شروع به تا کردن می کنیم و همین روال روادامه میدیم تا هفتمین خمیر،بعد به کمک وردنه خمیر آماده شده رو پهن می کنیم و شکل میدیم و توی کاغذ روغنی پهن می کنیم(با ۱۴تا چونه شما دو تا نون می تونید آماده کنید که هر کدوم از نون ها از هفت چونه آماده شدن)
روی خمیر دستمال بندازید و بیست دقیقه استراحت بدید و بعد با مخلوط زرده و ماست رومال کنید.
فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و نان ها رو توش بذارید تا زیرش طلایی بشه و در آخر کمی گریل روروشن کنید تا روش هم طلایی بشه.
@mivhe71
#حلوا_رولتی_سه_رنگ
مواد لازم : شیر ۱ لیوان آرد الک شده ۱ لیوان روغن مایع نیم لیوان آب ۱ لیوان شکر ۱ لیوان زعفران دم کرده به مقدار کافی گلاب یا عرق هل یا هل کوبیده به مقدار کافی طرز تهیه : آب را با شکر بجوشانید وقتی که شهد آماده شد زعفران و گلاب اضافه کنید . آرد و روغن را روی حرارت بگذاریدتا حدی که گرم شود بعد شیر را اضافه کنید و مدام به هم بزنید و سعی کنید که حلوا ته نگیرد .اگر احساس کردید که به قابلمه می چسبد کمی روغن اضافه کنید به هم زدن را حدود نیم ساعت ادامه دهیداگر می خواهید رنگ حلوا تیره تر شود مدت زمان بیشتری لازم دارد . بعد شهد را اضافه کنید و به هم بزنید وقتی که آماده شد در بشقاب ریخته و تزیین کنید . کمی از حلوا را زعفرانی و کمی را کاکائویی می کنیم .به مواد هل و زنجبیل هم می توان اضافه نمود.سپس هرکدام را روی دیگری قرار داده و به صورت رولت همراه با کیسه فریزر می پیچیم .
نکته : میتوانید از خشکبار و مغز ها داخل حلوا قرار دهید یا کنجد بپاشید .
@mivhe71
#خاگینه_میکری
#خاگینه_پرتقالی_مغزدار
تخم مرغ ۳ عدد.ماست۳ قاشق غذا خوری.آرد پنج قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
زعفران دم کرده یک ق غ
روغن۲ قاشق غذا خوری.رنده پوست پرتقال یک ق چ
مواد شهد :
شکر ۱.۵ لیوان.آب ۱ لیوان.گلاب۲ قاشق غذا خوری
مواد میانی. گردو آسیاب شده نصف لیوان . هل ساییده یک ق چ.دارچین نصف ق چ.گلاب یک ق غ
طرز تهیه
تخم مرغ و وانیل و رنده پوست پرتقال را با همزن دستی پنج دقبقه هم بزنید.سپس ماست و روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
بعد آرد و پکینگ پودر ورا اضاف کنید و هم بزنید در آخر کار زعفران را اضافه کنید تا رنگش زرد شود.
ساندویچ ساز رو کفش و روش رو چرب کنید و روشن کنید مدت پنج دقبقه گرم بشه بعد یک ق م از مایه بریزید بعد از مواد میانی یک ق چ برزیید روش و بعد دوباره یک ق م از مایه خاگینه بریزید درش رو میندیم و مدت پنج دقیقه زمان میدیم بپزه بعد این زمان باز میکنیم برمیگردونیم و دو دقیقه زمان میده تا طرف دیگه هم برشته بشه
بعد تا داغ داخل شهد سرد شده میزاریم دو سه دقیقه بمونه کافیه
طریقه پخت شهد
شکر و آب رو داخل ظرف میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم تا شکر آب بشه ده دقیقه میزاریم شهد بجوشه بعد این زمان گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم
نکته وقتی از شهد درآوردین بزارین سه چهار ساعت داخل یخچال بمونه
@shirini71
کلمپه کرمانی
اردنیم کیلو و شکر166گرم و روغن قنادی266گرم با هل مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ1دونه و شیر1/4لیوان رو بهش میزنیم بعد مواد میانی ک خرما گردو دارچین زنجبیل جوز هندی هس رو داخلش میزاریمو قالب میزنیم بعد داخل فر بیست دقیقه میزاریم
اصلش اینه ک مهر بزنیم روش ولی من ایندفعه قالب بیسکوییت گرفتم با قالب زدم
@mivhe71