#حلوای_نونی
@mivhe71
آرد: یک لیوان ، آب: یک لیوان، شکر: یک لیوان سرخالی، روغن و کره: از نصف لیوان کمتر، گلاب:نصف لیوان،کمی زعفران و هل
✌️اول شكر رو با آب ميزاريم بجوشه، وقتى به جوش اومد زعفران دم كرده و گلاب و هل رو بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كنار تا کمی از حرارت بیفته،آرد الک شده رو روی حرارت ملایم گذاشته هم میزنیم تا بوی خامی آرد بره و کمی کرم رنگ بشه،بعد مخلوط کره و روغن روبهش اضافه میکنیم کمی تفت میدیم،شربت رو بهش اضافه و تند تند هم ميزنيم تا غليظ بشه ،بعداز روی حرارت برداشته مابین نونامیذاریم.
#شامی_کباب_سویا
#شامی_گیاهی
#گیاهخواری
#سویا
1 فنجان سویا خیس خورده که کاملا" آبش گرفته شده
1 و1/2 فنجان برنج پخته
6-8 ق غ روغن بادام زمینی یا کانولا
4 عدد پیازچه ریز خورد شده
1/2 ق غ زنجبیل رنده شده
2-3 پر سیر ریز خورد شده
2 عدد هویج کوچک رنده شده
2 عدد فلفل سبز تند ریز خوردشده
4 ق غ گشنیز تازه خوردشده
2 ق غ نعناع تازه خوردشده
2 ق چ گرام ماسالا یا ترکیب پودر کاری و تخم گشنیز و زیره و دارچین و هل
1/2 ق چ پودر فلفل قرمز
1 عدد تخم مرغ
1/2 فنجان آرد سوخاری
نمک و فلفل
سویا رو در آب جوش خیس میکنیم و بعد کاملا" می چلونیم و آبش رو کامل می گیریم.
سویای خیس خورده رو با برنج در غذاساز مخلوط و تقریبا" درشت خورد می کنیم.
2 قاشق روغن در تابه می ریزیم و پیازچه، زنجبیل، سیر، هویج و فلفل سبز رو
3-4 دقیقه تفت می دیم.
سبزیجات سرخ شده و بقیه مواد رو به مخلوط برنج و سویا اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم.
اگر خمیر به اندازه کافی سفت نبود کمی آرد سوخاری اضافه می کنیم.
از خمیر گلوله هایی درست می کنیم و در روغن سرخ می کنیم. هر طرف حدود 2 دقیقه.
نکته: خمیر آماده شده رو میشه تا 3 روز در ظرف پلاستیکی در یخچال نگهداری کرد.
@mivhe71
#حلوا شیرعسلی 😋
#ویژه_ماه_مبارک_رمضان
✍ مواد لازم :
نصف قوطی شیرعسلی
رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە
ارد یک لیوان
کره دە گرم
روغن مایع یک سوم لیوان
پودر هل و زعفران به میزان لازم
گردو خرد شده نصف پیمانه
🥣 طرز تهیه:
رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه
مراقب باشین نسوزه چون نازکه
ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهید(اگە خواستید رنگش تیرە تر باشە بیشتر تفت دهید)
گردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین و در نهایت
شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه
اگه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید
@shirini71
#پیش_غذا
#فینگرفود
#نرگسی_اسفناج
طرز تهیه :
نیم کیلو اسفناج
چهار عدد تخم مرغ
یه قاشق چای خوری بکینگ پودر
یه قاشق مربا خوری پودر پیاز
سه قاشق غذاخوری آرد
نمک و فلفل
قارچ
و کمی روغن
همه مواد بجز قارچ را مخلوط می کنیم و قالب فنجانی را چرب کرده مواد را تا نصف در قالب میریزیم و روی مواد یه برش قارچ حلقه حلقه شده میگذاریم.در فر از قبل گرم شده دمای صدو هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه
@shirini71
#دسر_دیلایت_انبه_قالبی
✍چی لازم داریم؟
شیر 2 لیوان
شیرعسلی 1 قوطی
ژله انبه دوبسته
انبه رنده شده 1 لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
خامه صبحانه 200 گرم
بیسکوییت پتی بور مینو پودر شده 1/2 لیوان
✍چطوری درست کنیم؟
ابتدا دو لیوان شیر و شیرعسلی را درون قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گاز مخلوط می کنیم.
در این فاصله ژله انبه رو با یک چنین لیوان آبجوش بن ماری کردم و
وقتی شیر و شیرعسلی با هم کاملاً مخلوط شده و گرم شد از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه کرده و تند تند هم می زنیم تایکدست شود.
حالا پوره انبه و وانیل و ژله بن ماری شده و بیسکوییت پتی بور مینو پودر شده را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.دسر آماده شده را داخل ظرفی مناسب یا قالب ریخته و به مدت 6 تا 7 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملاً خودش رو بگیره.
❗️دردستوراصلی دوق پودرژلاتین با مقداری شیر بن ماری میشود.
❗️من برای تعدیل شیرینی دسر، بیسکویت کاکائویی زدم وباپودرش تزیین کنید
#کیک_ژله_ای
@mivhe71
👈اگه دنبال یه کیکی هستین که بافتش یکم ترباشه و خوش عطر و میوه ای باشه این کیک بهترینه واستون من از ژله توت فرنگی استفاده کردم شما میتونین از هر ژله ای باهر طعمی که دوست دارین استفاده کنین. یه کیک وانیلی درست کنین هر کیکی که تاحالا درست کردین و خوب شده .مواد کیک رو نصف کنین نصفشو بریزین تو قالب به نصف دیگه مایع کیک ،نصف پاکت پودر ژله اضافه کنین مخلوط کنین بعد بریزین روی مایع وانیلیتون یکم بهمش بزنین بعد بزارین تو فر. بعد که کیک پخت و خنک شد با سیخ چوبی یا چنگال سوراخ سوراخش کنین نصف دیگه ژله رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنین خنک که شد بریزین رو کیک .روی کیکو با سلفون میپوشونیم و میزاریم تو یخچال تا ژله به خورد کیک بره. روی کیک رو میتونین با خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه تزیین کنین من یکم پودر ژله برای عطر بیشتر روی خامه پاشیدم.
#کیک_هویج_گردو
@shirini71😍
تخم مرغ ۴عدد
آرد شیرینی پزی ۱پیمانه وسه چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه
هویج سه عدد متوسط
گردو خرد شده نصف پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
پودر هل نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین یک قاشق مرباخوری
بکین پودر یک قاشق غذا خوری
ابتدا تخم مرغ وشکرو خوب باهم مخلوط میکنیم وخوب هم میزنیم تاکرم رنگ بشه بعد روغن مایه وگردو اضافه میکنیم وبعد هویج رنده شده رواضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم ومرحله آخر مواد خشک یعنی آرد ،بکین پودر،دارچین،پودر هل کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تایکدست بشه بعد قابلمه رو چرب میکنیم کاغذ روغنی میزاریم ودوباره چرب میکنیم ومواد داخلش میریزیم ودرشو دم کن میزاریم وروی حرارت میزاریم بااستفاده ازشعله پخش کن وحرارت کم به مدت یک ساعت ونیم اجازه میدیم تاکیک آماده بشه بعد بایک سیخ چوبی امتحان میکنیم تاکیکمون آماده شده باشه اگه مواد به سیخ نچسبید یعنی آماده شده ومیتونیم از قابلمه جدا کنیم.
#پاستا_با_تن_ماهی
@mivhe71
👈یه نوع پخت ماکارونی آسون و خوشمزه که هم میتونین سسشو جدا درست کنین و ماکارونی رو بعد آبکش جدا دم بزارید هم میتونین قاطی مثل بقیه ماکارونیا درست کنین.
برای سس تن ماهی؛
پیاز یکعدد بزرگ
تن ماهی یک قوطی
فلفل سبز یکعدد
فلفل دلمه نصف یکعدد
گوجه رنده شده یکعدد
رب گوجه دوق غ
نمک و ادویه(زردچوبه،پودرسیر،آویشن و ادویه مخلوط)پیاز رو تو روغن تفت میدیم نمک و زردچوبه میزنیم فلفل سبز رو ریز خرد میکنیم میریزیم.
تن ماهی رو اضافه میکنیم.
پودرسیر و ادویه مخلوط میزنیم.
فلفل دلمه خرد میکنیم میریزیم گوجه رنده اضافه میکنیم آب گوجه که کشیده شد رب میزنیم .در آخر آویشن میپاشیم و شعله رو کم میکنیم تا سسمون جابیفته.
#پلمبير_دسربستني 🍦
خامه (حتما تازه)
خامه قنادي٤٠٠ گرم
تخم مرغ ٣ عدد
شكر ٤ ق س
وانيل ١/٨ ق چ
خلال پسته ٤٠ گرم
كمپوت اناناس يك قوطي ربع كيلويي
زرده وسفيده تخم مرغ راجداكرده وزرده روباشكرووانيل خيلي خوب هم زده تا سفيدوپفي بشه ،سپس ظرف حاوي زرده روروي بخاركتري ٥ دقيقه مرتب هم بزنين وبذارين خنك بشه ،خامه روهم جدازده تا فرم بگيره وسفيده روهم بزنين تافرم بگيره ،سپس سفيده ي فرم گرفته روبه خامه زده شده اضافه كرده وزرده روهم اضافه كنين ودرنهايت كمپوت اناناس روخركرده وباخلال پسته به مواداضافه كنين .موادروداخل قالب ريخته ودرفريزربذارين تاببنده.👈ميتونين داخل ليوان وبابيسكوييت بصورت تكنفره سروكنين.ويااينكه داخل قالب لوف سلفون كشيده وموادروداخلش بذارين تاببنده من ١ ق چ پودرژلاتين به موادم اضافه كردم .ظرف حاوي زرده تخم مرغ راروي بخاركتري ٥ دقيقه بنماري كردم ومرتب هم زدم.
اين دسربينهايت خوشمزس خامه قنادي روميتونين ازسوپرماركتا تهيه كنين.
🥔سیب زمینی با طعم چیلی😊
سیب زمینی پخته شده ۳ عدد
2 ق س روغن زیتون
لیمو ترش ۲ عدد
رزماری پودر شده ۲ ق س
پودر سیر ۲ ق س
چیلی ۲ ق س
سیب زمینی ها را پخته و با پوست برشهای درشت زده، سپس همه مواد را به انها زده و به مدت ۱ ساعت در دمای محیط گذاشته، و سینی فر را اسپری روغن زده و سیب زمینی ها را درون سینی قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر میگذاریم و دوباره انها را زیر و رو کرده و میگذاریم در فر و گریل هم روشن کرده و ۱۰ دقیقه و این میان وعده اماده میباشد . درست کنید و نوش جان کنید
بریم سراغ رسپی این شیرینی کاکائویی خوشمزه .
مواد لازم:
100 گرم کره نرم شده در دمای محیط
1 استکان پودر قند معادل ۱۵۰گرم
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 لیوان آردمعادل ۳۰۰گرم
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
وانیل کمی
پودر بیکینگ1قاشق مرباخوری سر خالی
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
.
طرز تهیه: تخم مرغ ، کره و پودر شکررا درون یک ظرف مناسب بریزید وباهمزن یک دقیقە هم بزنید سپس نشاسته،روغن،وانیل وبیکینک پودر اضافه کنید وهم بزنید،کم کم آرد را اضافه کنیدتا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر را به دو قسمت بزرگ وکوچک تقسیم کنید و 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو به قسمت کوچکتر خمیر اضافه کرده و دوباره ورز دهید. تکه ای از خمیر سفید به اندازه گردو بردارید وبا دست باز کنید و یک تکه کوچک از خمیر کاکائویی بزارید خوب گرد کنید و آن را مانند شکل بپیچید ، کاغذ روغنی در سینی انداخته وکوکی ها را با فاصله گذاشته وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بمدت 15دقیقە بزارید تابپزید وکمی تغییر رنگ دهدبعد از خنک شدن با شکلات ذوب شده تزیین کنید.نگهداری:یه هفته توی ظرف درب دار در یخچال
این مقدار مواد ۱۲عدد شیرینی بهمون میده
@mivhe71
#فرنی_باشیره_خرما
شیر 4 پیمانه،شیره خرما 1/2 پیمانه
گلاب 1/4پیمانه،آرد برنج 4 قاشق سوپخوری،نشاسته(گل) 1 قاشق سوپخوری،آب 1/3 پیمانه،پودر هل 1/8 قاشق چایخوری(در صورت تمایل)
آرد و نشاسته را داخل شیر بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا گلوله ای نداشته باشه آب را هم اضافه کنید و از صافی رد کنید تا ناخالصی و گلوله ای باقی نمونه. شیره خرما گلاب و پودر هل را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام به هم بزنید تا غلیظ بشه وقتی که مطمئن شدید که آرد و نشاسته پخته شده و بوی خامی آرد نمیاد بچشید اگر شیرینی فرنی کم بود کمی شیره اضافه کنید چون نسبت غلظت شیرها با هم فرق داره اگر فرنی خیلی غلیظ شد یکم شیر یا آب اضافه کنید.
به جای شیره خرما از شیره انگور هم میتونید استفاده کنید.
@sbirini71