میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#_تارت_تخم_مرغ_با_سبزیجات
موادلازم:
آرد یک و نیم لیوان
کره صد و هفتاد گرم
آب سرد دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک به مقداری
برای روی تارت :
ژامبون صد و هفتاد گرم
فلفل قرمز کاپیا یک عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
خامه چهار یا پنج قاشق غذاخوری
آویشن تازه،فلفل سیاه به مقداری
تخم مرغ یک عدد
پنیر پنجاه گرم
✍طرز تهیه:
برای تهیه خمیر نمک و کره و آرد را با هم به صورت خیس مخلوط کنید تا زمانی که مل ماس شود و سپس با نوک انگشتتان به هم بزنید و تخم مرغتان را اضافه کنید.
خمیرتان را با نایلون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
برای روی این تارت ژامبون ها و فلفل قرمز کاپیا را در روغن زیتون به مقداری تفت دهید.
خامه و آویشن تازه و نمک و فلفل سیاه را با هم در یک ظرف سس به مقدار کمی داغ کنید و سپس از روی گاز بردارید.
از خمیری که استاحتش دادید برای اینکه رویش را تزیین کنید مقداری جدا کرده و کنار بگذارید.
بقیه خمیر را روی میزی که آردی کرده اید بگذارید و به صورتی که از ظرف تارت شما بزرگتر باشد بازش کنید.
خمیرتان را در ظرفیکه چرب کرده اید بگذارید.
روی خمیرتان را با چنگال سوراخ هایی را بیاندازید.
مخلوط ژامبون و فلفل را روی خمیر بریزید و رویش را خامه بمالید.
تخم مرغ را بشکنید و زرده اش را جدا کنید و به آن پنیر بزنید و روی تارت بریزید.
خمیری را که جدا کرده اید به صورت نازک باز کنید و روی تارتتان را شکل دهید.
تارت صبحانه ی خود را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده اید به مدت سی تا چچهل دقیقه بپزید.
تارتتات را به صورت داغ سرویس کنید. نوش جان…
@shirini71
@mivhe71
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_شیرینی_پزی
#تزیین
ایده های خیلی خوشگل برای پخت کوکی
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ دقیقه تا پفکیترین دونات☺️
مواد لازم :
شکر ۴ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
ماست شیرین ۵ ق غ
بیکینگ پودر ۱.۵ ق چ
آرد سفید ۲ پیمانه
وانیل ½ ق چ
روغن ۵ ق غ
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از مهمونات شیک پذیرایی کن🙃
🍉#کوکی_هندوانه🍉
مواد لازم:
آرد ۳۰۰گرم
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
وانیل کمی
نمک کمی
✍طرز تهیه:
کره و پودر قند و تخم مرغ و وانیل و مخلوط بعد اردو نمک الک کرده اصافه کرده ورز میدیم تا نیم ساعت تو یه کیسه فریزر تو یخچال میزاریم بعد آرد پاشی کرده و قالب میزنیم البته میتونید رنگ خوراکی به دلخواه اضافه کنید ۱۸۰ درجه برای ۱۵ دقیقه کافیه نباید تهشون قهوه ای بشه.
کرم مخصوص تزیین بیسکوییت
برای تزیین کوکی شب یلدا از این کرم میتونید استفاده کنید
مواد لازم برای تزیین:
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۲۵۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق چایخوری
آب برای رقیق کردن
✍طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ و ابلیمو را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید.پودر قند را نیز کم کم به مواد درون کاسه اضافه نمایید و همچنان با همزن بزنید.چنانچه برای تزئین بیسکوییت ها کرم غلیظ تری میخواهید باید پودر قند بیشتری اضافه کنید.پیش از تزیین بیسکوییت بهتر است کرم را ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا حباب هوای اضافی خارج شود.اگر میخواهید کرم رقیق تری داشته باشید مقدار بسیار کمی اب اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمایید.می توانید کرم را با رنگ های خوراکی رنگ آمیزی کنید ، این کرم ۱-۲ ساعت پس از تزیین خشک میشود.
#یلدا 💚
#شب_یلدا ❤️
24.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش امروز یک شنیسل مرغ سوخاری به سبک رستوران هاست😍 که راحت ترین و سریع ترین روش پختش رو تو فیلم براتون توضیح دادم فوری و بسیار خوشمزه
اگه تو پودر سوخاری رنگی هم بزنین که تِم یلدایی میگیره و برای شب یلدا میتونه گزینه ی خیلی خوبی برای شام باشه😎
طرز تهیه پودر سوخاری رنگی اینجوریه که شما پودر سوخاری معمولی رو بخرین (ترجیحا مدل پانکو) داخل خردکن یا غذاساز بریزین به همراه چند قطره رنگ خوراکی ژله ای و ۵ دقیقه خوب با دستگاه پودر سوخاری رو با رنگ میکس کنین. به همین راحتی پودر سوخاری رنگی میتونین تهیه کنین🥰
بریم برای آموزش شنیسل سوخاری های لذیذ یلدایی مون👇🏻
مواد لازم:
شنیسل مرغ (سینه مرغ بدون استخوان) ۳ عدد
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
سیر رنده شده ۳ حبه
ماست ۲ قاشق غذاخوری
ادویه (نمک،فلفل سیاه،آویشن)
پودر سوخاری
طرز تهیه:
شنیسل مرغ رو بین پلاستیک بزارین و بکوبونینش تا نازک بشه.
داخل یک ظرفی تمام مواد اولیه رو باهم مخلوط کنین و مرغ هارو بهش اضافه کنین و بزارین ۲ ساعت تو یخچال تا مزه دار بشن.
بعد مرغ ها رو دربیارین و دو طرفش رو تو پودر سوخاری بزنین و تو روغن داغ سرخش کنین. شنیسل های سوخاری شما به همین راحتی آماده اس نوش جونتون🥰♥️
@shirini71
@mivhe71
#پفی_سبزیجات
#گیاهخواری
#فینگرفود
به طرفداران سبزیجات پیشنهاد می کنیم درست کردن این پفی را حتما امتحان کنند. طعم لطیف آن فراموش شدنی نیست. 😍
🔸روش تهیه
ابتدا ۲ عدد کدو و ۲ عدد هویج رنده شده و ۱ پ کنسرو ذرت را با مقداری نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن خـوب مخلـوط کنید. در ظرفی ۱ پ آرد و ۱ و ۱/۲ ق.چ بیکینگ پودر را الک کنید. ۱/۲ پ شیر را به تدریج اضافه کرده سپس ۲ ق.س ماست چکیده، مخلـوط بالا، ۵۰ گرم پنیرموزارلای رنده شده، ۲ عدد تخم مرغ و ۲ ق.س جعفـری خرد شده را بیفـزایید و همـه مواد را خوب مخلوط کنید. مقداری روغن مایع را در ماهی تابه ریخته روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، مقداری از مخلوط بالا را در تابه بـریـزیـد. بقیه مواد را نیز به این صورت آماده کنید. یک طرف آن ها که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر نیـز سـرخ و طلایی شـود. بـا یک کفگیر پفی هارا در بشقابی که حوله کاغذی روی آن کشیده اید، بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و به دلخواه تزئین کنید.
sanazsania
@shirini71