eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
پوره‌ی طالبی........٢ پيمانه شكر...................١/٢پيمانه خامه يا بستنی.....١/٢پيمانه آب سرد..............١/٢پيمانه پودر ژلاتين...........٢ قاشق غذاخورى وانيل..................١/٢قاشق چايخورى گلاب....................۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتين را روى آب سرد بپاشيد و پس از چند دقيقه كه اسفنجى شد، آن را بن ماری کنید.(روى بخار کتری حل کنید.) هم بزنيد تا در آب حل شود. سپس کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. پس از خنک شدن، ژلاتين را به همراه همه‌ى مواد در ميكسر ريخته و مخلوط كنيد. سپس در قالب ریخته و ۴-۳ ساعت در يخچال بگذاريد. 👩‍🍳برای دسر لیوانی کج: لایه‌ی پایینِ این دسر ژله‌ی پرتقالی هست. ژله‌ی پرتقالی را بر پایه‌ی دستورِ بسته آماده کنید. یک کاسه‌ی مناسب را از نمک یا شکر پر کنید و قالب‌ها را درون شکر، کج بگذارید به گونه‌ای که هیچ حرکتی نکنند و ژله‌ی پرتقالی را به آرامی درون قالب‌های کج بریزید. پس از اینکه ژله سفت شد، دسرِ آماده شده را به آرامی روی آن بریزید. اگر لایه دوم را هم مانند عکس، کج می‌خواستید، لیوان را جا‌‌ به جا نکنید و اگر کج نخواستید، نیازی به گذاشتن درون کاسه نیست و می‌توانید، لیوان را از کاسه خارج کنید و سپس لایه‌ی دوم را بریزید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آردسفید۱۲۰گرم یه مقدار کمتر از یک لیوان کره۵۰گرم پودر قند۴۰گرم تقریبایک سوم‌لیوان تخم‌مرغ ۱عدد پودر گردو۲۵گرم حدودا ۷عدد گردو که پودر شده تقریبا یک سوم لیوان وانیل یا پودر هل یک چهارم ق چ بیکینگ پودر۱/۴ق چ کره و تخم‌مرغ در دمای محیط قرار بگیره کره رو با ودرقند الک شده رو اول با قاشق مخلوط کردمو بعدبا همزن ۵دقیقه زدم وبعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم پودرگردو رو اضافه کردم و کمی با همزن زدم ودراخر آرد و بیکینگ پودرالک شده روریختم و باقاشق مخلوط کردم.من نصفش کردم مواد رو به یکیش ۱ق م پودرکاکاعو اضافه کردم میتونین ساده هم درست کنید یا کلا کاکاعو بریزین بعد خمیر رو نیم ساعت در یخچال استراحت دادم بعد بین دو کیسه فریزر باز کردم ب قطر ۴ تا ۵ملیمترو ‌با هر قالب یا کاتری ک دوست داریدمیتونین استفاده کنین قالب زدم‌در سینی فر چیدم نیاز ب کاغذ روغنی هم نداره در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰درجه ب مدت ۸الی ۱۰دقیقه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
داخل نون همبرگر رو خالی کردم دوحبه سیر با کره و جعفری تازه خرد شده مخلوط کردم کف و دیواره های نون رو آغشته به مخلوط سیر و کره کردم بعد سس مخصوص گوجه با یک قاشق سس مایونز مالیدم پنیر پیتزا ریختم بعد مواد پیتزا رو ریختم سپس روش مابقی پنیر پیتزا رو گذاشتم برای کشدار شدن پیتزا از ترکیب چند تا پنیر استفاده کردم پنیر موزرلا و گودا و پارمزان سپس داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم. نون همبرگر حسابی برشته و خوشمزه شده بود ‌ اما خشک نبود خیالتون راحت. اگه نمیخواین نونتون برشته بشه روش فویل سوراخ سوراخ شده بکشید وقتی پنیر آب شد فویل رو بردارید و از بالا چند دقیقه گریل کنید 🌺اگه از مرغ یا گوشت یا قارچ داخلش استفاده میکنید بهتره قبلش تفت داده باشید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: 2لیوان آب ولرم(در حدی که دست را نسوزاند و سرد هم نباشد) 1لیوان شیر ولرم نصف استکان روغن مایع یا یک چها رم لیوان روغن مایع 2قاشق غذاخوری شکر 1قاشق مربا خوری نمک 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری یا یک ق غ به اندازه نیاز آرد برای مواد داخلی: 1کیلو گوشت چرخ کرده 3عدد پیاز 1قاشق غذاخوری کره 3قاشق غذاخوری روغن مایع 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک، فلفل سیاه ،پول بیبر یا فلفل پرک ترکی طرز تهیه: خمیر مایه و شکر و شیر ولرم را در یک ظرف یا کاسه ای بریزید و هم بزنید تا خمیر مایه حل شود (اگر خمیر مایه تون معمولیه ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود در غیر این صورت خمیر مایه خیس و فوری نیاز به استراحت ندارد) سپس آب ولرم و روغن مایع و نمک را افزوده و هم بزنید و آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید تا خمیری نرم به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد.سپس خمیر را 40تا45دقیقه استراحت بدید. برای مواد گوشتی پیازها را ریز خرد کنید و در یک تابه بریزید و با روغن تفت دهید .گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و سرخ کنید و در آخر ادویه ها و رب گوجه فرنگی را نیز تضافه کنید و به مدت 3تا4دقیقه دیگر هم بزنید ک بپزید و سپس از روی گاز بردارید . از خمیر استراحت کرده تکه هایی به اندازه نارنگی بگیرید و با وردنه در طول به شکل بیضی بلند باز کنید و وسط آن مواد گوشتی بزارید .لبه های دور خمیر را از روبرو به هم برسانید و با یکی کنید و ببندید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید برگردانید و قرار دهید به صورتی که قسمت روی خمیر زیر قرار بگیرید .روی آنها زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 220درجه تا زمانی که طلایی شوند بپزید بعد از اینکه پیده ها را از فر خارج کردید روی آنها کره بمالید . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین ماست و خیار