كيك مرغ
نان تست ... يك و نيم بسته
مرغ ريش ريش شده...٢ليوان سرپر
خيارشور رنده شده... ٢/٣ليوان
گردو خرد شده ...١/٢ ليوان
جعفري خرد شده...١/٣ ليوان
ماست خامه اي... ١ ليوان
سس مايونز ... ١/٢ ليوان
نمك، فلفل،ابليمو...به ميزان لازم
همه ي مواد را باهم تركيب ميكنيم.دور نان تست را جدا كرده و نان ها را كنار هم ميزاريم و رينگ را دور آن قرار ميدهيم یك لايه نان تست و يك لايه مواد را تا آخر ادامه داده ،و به مدت نيم ساعت در يخچال قرار ميدهيم رينگ را از دور آن جدا كرده و با سس مايونز كاور ميكنيم. و با پودر نان تست و سبزيجات مختلف تزيين ميكنيم.
@mivhe71
#دسر_لیوانی
کاسترد ۵قاشق غ خ
شیرخشک ۵ قاشق غ خ
پودر کرم کارامل یک عدد
شکر یک استکان چایخوری
آب ۵ لیوان دسته دار
اسانس موز یک قاشق (به دلخواه)
کاسترد رو با یک لیوان آب و وانیل موز با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاسترد در اب حل بشه
در قابلمه ۴ لیوان اب میریزیم شیرخشک و کارامل رو اضافه میکنیم هم میزنیم و شکر رو اضافه و بعد هم کاسترد که در اب حل کردیم اضافه میکنیم و حرارت کم روشن میکنیم با قاشق تند تند هم میزنیم تا وقتی که به جوش بیاد و غلیظ بشه (نباید در هم زدن غفلت کنید فوری ته میگیره و گلوله گلوله میشه )
من وانیل رو حذف کردم و به جاش در اخر نصف لیوان گلاب و کمی زعفرون ریختم چند جوش که زد خاموش کردم
🍔 @mivhe71
#شیرینی_با_مغز_مارمالاد_هلو
تخم مرغ:2عدد
پودرقند:1/2پ
آرد:به میزان لازم که خمیربه دست نچسبد
کره به دمای اتاق:200گرم
وانیل:1/2قاشق چایخوری
ماست:1قاشق غذاخوری
مارمالادهلو:به میزان لازم
کره و پودرقند را مخلوط کنید باهمزن دستی وتخم مرغ هارا و وانیل کم کم اضافه کنیدتایکدست شود و بعد ماست را اضافه کنید وبعد آرد را تا خمیرنرم و لطیفی بدست بیاد نیاز به ورز دادن ندارد تا به روغن نیوفتد بعد خمیر را روی سطح صاف باز می کنیم با وردنه به قطر نیم سانت و قالب می زنیم بعد از مارمالاد یکطرف خمیر می زاریم و بعد خمیر را دولا می کنیم و روی آن زرده تخم مرغ رومال می کنیم و پودرپسته یا گردو می پاشیم ودر سینی فر می چینیم ودرفراز قبل گرم شده با دمای 175درجه تا زیر شیرینی طلایی شود حدود 20دقیقه
@mivhe71