eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ:2عدد پودرقند:1/2پ آرد:به میزان لازم که خمیربه دست نچسبد کره به دمای اتاق:200گرم وانیل:1/2قاشق چایخوری ماست:1قاشق غذاخوری مارمالادهلو:به میزان لازم کره و پودرقند را مخلوط کنید باهمزن دستی وتخم مرغ هارا و وانیل کم کم اضافه کنیدتایکدست شود و بعد ماست را اضافه کنید وبعد آرد را تا خمیرنرم و لطیفی بدست بیاد نیاز به ورز دادن ندارد تا به روغن نیوفتد بعد خمیر را روی سطح صاف باز می کنیم با وردنه به قطر نیم سانت و قالب می زنیم بعد از مارمالاد یکطرف خمیر می زاریم و بعد خمیر را دولا می کنیم و روی آن زرده تخم مرغ رومال می کنیم و پودرپسته یا گردو می پاشیم ودر سینی فر می چینیم ودرفراز قبل گرم شده با دمای 175درجه تا زیر شیرینی طلایی شود حدود 20دقیقه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد ماکارونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا جوجه را از وسط دوقسمت میکنیم و در مقداری اب لیموتازه و نمک و پیاز خلالی بمدت ۱۲ ساعت میخوابونیم چون هرچه جوجه بیشتر درموادخوابانده شود خوشمزه تر و لذیذتر خواهد. بعد داخل قابلمه کمی روغن میریزیم و روی اون خلال پیاز میچینیم و مرغ رو روی پیازها میزاریم و دوباره روی مرغ رو خلالهای پیاز و یک قاشق غذاخوری زعفران اضافه میکنیم و شعله رو کاملا کم میکنیم تا طی زمانی حدود یکساعت و نیم مرغ به وسیله آب پیاز ها کاملا بپزه.ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند،اجازه میدیم آب جوجه ها تبخیربشه بعد مرغ رو داخل قابلمه بیرون میاوریم پیاز ها رو جدا میکنیم میزاریم‌کنار و در ظرف دیگری روغن رو داغ کرده و مرغ رو در روغن سرخ میکنیم تا طلایی و خوشرنگ بشه برای ته چین ۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده را با دو کفگیر برنج مخلوط کرده کف قابلمه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و برنج سفید رو روش میریزیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم رولت: تخم مرغ 5 عدد آرد 1/2لیوان شکر1/2لیوان وانیل 1/4ق چ پودر کاکائو 2ق غ روش تهیه : ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده ،سفیده را با همزن برقی میزنیم به صورتی که وقتی ظرف را برمیگردانیم از ظرف نریزد.زرده ،شکر و وانیل را میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .حالا زرده را به سفیده اضافه میکنیم ،آرام مخلوط کرده و در آخر آرد وکاکائو را که سه بار الک کرده ایم به مخلوط اضافه میکنیم.به صورت دورانی هم میزنیم . سینی 30×40 را چرب کرده و کاغذ روغنی میاندازیم .مواد را درسینی میریزیم وبا لیسک روی آن را صاف میکنیم .در فر 200درجه 10دقیقه بماند. مواد لازم حلوا: آرد برنج 1لیوان شکر یک و نیم لیوان آب 2لیوان گلاب یک و نیم لیوان زعفران دمکرده روغن مایع مقداری روش تهیه: ابتدا شکر ،آب،گلاب و زعفران را روی حرارت میگذاریم تا به صورت شهد درآید.آرد برنج را الک کرده در تابه میریزیم و روی حرارت تفت میدهیم.حرارت خیلی کم باشد .تقریبا 10 دقیقه آرد را بو میدهیم ،مراقب باشید که آرد تغییر رنگ ندهد حالا روغن مایع را اضافه میکنیم در حدی که مایه ما مثل یک ماست غلیظ بشود .5دقیقه هم با روغن آرد را بو میدهیم . ازروی حرارت برداشته شهد را به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم .دوباره تابه را روی حرارت گذاشته ،حلوا را هم زده تا آب آن جمع شود .وقتی که حلوا یکدست و منسجم شد حلوا را از روی حرارت برمیداریم. نان رولت را 4قسمت میکنیم.حلوا را داخل قیف میریزیم.حالا روی قسمت اول نان رولت ،با قیف حلوا میریزیم.لایه دوم را گذاشته و دوباره حلوا میریزیم ،وقتی لایه چهارم را گذاشتیم با دست کمی فشار میدهیم تا لایه ها به هم بچسبد. حلوا را 3ساعت داخل فریزر قرار میدهیم ،(اینکار رو برای این انجام میدیم که راحت و تمیز برش بخوره) بعد از این مدت به شکل دلخواه برش داده و تزیین میکنیم. این مقدار حلوا برای دوتا نان رولت 30×40 کافیه حتما قبل از برش زدن چند ساعت در فریزر بماند وگرنه برشها تمیز درنمیاد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا