eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین سالاد ماکارونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا جوجه را از وسط دوقسمت میکنیم و در مقداری اب لیموتازه و نمک و پیاز خلالی بمدت ۱۲ ساعت میخوابونیم چون هرچه جوجه بیشتر درموادخوابانده شود خوشمزه تر و لذیذتر خواهد. بعد داخل قابلمه کمی روغن میریزیم و روی اون خلال پیاز میچینیم و مرغ رو روی پیازها میزاریم و دوباره روی مرغ رو خلالهای پیاز و یک قاشق غذاخوری زعفران اضافه میکنیم و شعله رو کاملا کم میکنیم تا طی زمانی حدود یکساعت و نیم مرغ به وسیله آب پیاز ها کاملا بپزه.ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند،اجازه میدیم آب جوجه ها تبخیربشه بعد مرغ رو داخل قابلمه بیرون میاوریم پیاز ها رو جدا میکنیم میزاریم‌کنار و در ظرف دیگری روغن رو داغ کرده و مرغ رو در روغن سرخ میکنیم تا طلایی و خوشرنگ بشه برای ته چین ۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده را با دو کفگیر برنج مخلوط کرده کف قابلمه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و برنج سفید رو روش میریزیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم رولت: تخم مرغ 5 عدد آرد 1/2لیوان شکر1/2لیوان وانیل 1/4ق چ پودر کاکائو 2ق غ روش تهیه : ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده ،سفیده را با همزن برقی میزنیم به صورتی که وقتی ظرف را برمیگردانیم از ظرف نریزد.زرده ،شکر و وانیل را میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .حالا زرده را به سفیده اضافه میکنیم ،آرام مخلوط کرده و در آخر آرد وکاکائو را که سه بار الک کرده ایم به مخلوط اضافه میکنیم.به صورت دورانی هم میزنیم . سینی 30×40 را چرب کرده و کاغذ روغنی میاندازیم .مواد را درسینی میریزیم وبا لیسک روی آن را صاف میکنیم .در فر 200درجه 10دقیقه بماند. مواد لازم حلوا: آرد برنج 1لیوان شکر یک و نیم لیوان آب 2لیوان گلاب یک و نیم لیوان زعفران دمکرده روغن مایع مقداری روش تهیه: ابتدا شکر ،آب،گلاب و زعفران را روی حرارت میگذاریم تا به صورت شهد درآید.آرد برنج را الک کرده در تابه میریزیم و روی حرارت تفت میدهیم.حرارت خیلی کم باشد .تقریبا 10 دقیقه آرد را بو میدهیم ،مراقب باشید که آرد تغییر رنگ ندهد حالا روغن مایع را اضافه میکنیم در حدی که مایه ما مثل یک ماست غلیظ بشود .5دقیقه هم با روغن آرد را بو میدهیم . ازروی حرارت برداشته شهد را به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم .دوباره تابه را روی حرارت گذاشته ،حلوا را هم زده تا آب آن جمع شود .وقتی که حلوا یکدست و منسجم شد حلوا را از روی حرارت برمیداریم. نان رولت را 4قسمت میکنیم.حلوا را داخل قیف میریزیم.حالا روی قسمت اول نان رولت ،با قیف حلوا میریزیم.لایه دوم را گذاشته و دوباره حلوا میریزیم ،وقتی لایه چهارم را گذاشتیم با دست کمی فشار میدهیم تا لایه ها به هم بچسبد. حلوا را 3ساعت داخل فریزر قرار میدهیم ،(اینکار رو برای این انجام میدیم که راحت و تمیز برش بخوره) بعد از این مدت به شکل دلخواه برش داده و تزیین میکنیم. این مقدار حلوا برای دوتا نان رولت 30×40 کافیه حتما قبل از برش زدن چند ساعت در فریزر بماند وگرنه برشها تمیز درنمیاد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ايده گلدون گوجه اي رو گياهشو با شنبليله و جعفري زدم. گوجه ها رو از ته بزاريد و سرشو يه دايره كوچيك برش بزنيد اگه قسمت بافت نرم گوجه روي كار بود كه ساقه هاي شنبليله و جعفري رو راحت فيكس ميكنيد اگر نه اول با خلال يه سوراخ بزنيد بعد تزيين كنيد. براي تزيين سالادهاي سرد مناسبه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: سیب زمینی آبپز ۵۰۰ گرم تقریبا ۵عدد نشاسته ذرت ۹۰ گرم(نشاسته با آرد ذرت فرق داره.نشاسته رنگش سفیده ولی آرد ذرت زرد رنگه) ادویه ها رو من چشمی ریختم شما هم طبق ذائقه تون میتونید کم وزیادش کنید ولی هیچ کدومو حذف نکنید بخصوص پودر پیاز وسیر پودرپیاز_پودرسیر_تخم گشنیز_زردچوبه_پودرفلفل قرمز_فلفل سیاه ونمک ۱ق غ روغن مایع ۲ق غ پر طرز تهیه: سیب زمینیا رو بپزید وپوست بگیرید،رنده ریز بزنید وبا دست ورز بدید تا حالت خمیری ویکدست شود(توجه داشته باشید سیب زمینیها حتما باید کامل خنک شه بعد رنده کنید وگرنه خیلی چسبنده میشه موقع ورز دادن)ادویه ها ونشاسته ونمک رو اضافه وخوب مخلوط کنید.روغن رو هم روش بریزید وخوب ورز دهید .یک کیسه فریزر را روی سطح کار باز کنید وخوب چربش کنید مخلوط را روش بزارید .دستتونم چرب کنید روی خمیر بزنید،سپس یک کیسه فریزر چرب شده دیگه روش بکشید.باوردنه باز کنید.ضخامت ۴میل. کاتر دایره رو چرب کنید وکاتر بزنید(قطر۶سانت) حالا با ته ماسوره یا یک کاتر کوچکتر سایز تقریبا۳ونیم سانت وسط دایره های بزرگتر رو خالی کنید تا بشکل حلقه دربیاد.دایره های کوچکتر رو هم با سایز کوچک یک ماسوره دیگه خالی کنید .اضافه های خمیرو بردارید بعد دوباره اونا رو هم جمع کرده،بازکنیدوکاتر بزنید. داخل روغن داغ شناور سرخشون کنید.حدود ۶الی۷ دقیقه.وقتی یدونه رو انداختید تو روغن صبر کنید پف کنه وبالا بیاد بعد اون یکی رو بندازید وگرنه بهم میچسبن.با چنگال هم زیرو رو کنید تا بهم نچسبن .داخل صافی ریخته تا روغن اضافه ش گرفته شه وبا سس گوجه فرنگی تند نوش جان کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧁 😋 ▫️3عدد تخم مرغ ▫️1لیوان شکر ▫️1لیوان آب ▫️نصف لیوان روغن مایع ▫️2لیوان آرد ▫️3قاشق غذاخوری پودر کاکائو ▫️1پاکت وانیل ▫️1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چایخوری یا 10 گرم) 🔸تخم مرغها و شکر را با همزن برقی 3تا4 دقیقه بزنید. آب و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و به مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی و آرام هم بزنید بدون اینکه پف کیک بخوابد.مایه کیک را در کپسولهای کیک(یا قالب مافین چرب شده ) که در سینی کیک چیده اید بریزید. (تا2/3کپسولها) و در فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه بپزید .(تست کیک را با خلال دندان انجام دهید و حدود 20دقیقه)بعد از اینکه کیکها سرد شدند 80 گرم شکلات سفید را آب کنید و کیک ها را به شکلات آغشته کرده و بعد در شکلاتهای تزیینی  و یا پودر  پسته زده و تزیین کنید @mivhe71