eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
١ بسته ژله ٤قاشق غ شكر ١/٣ پيمانه اب جوش پودر نارگيل يا نشاسته ذرت طرز تهيه: كاسه اي رو روي كتري درحال جوش ميذاريم اب جوش،شكر و ژله رو با هم مخلوط ميكنيم تا روي بخار كتري بن ماري بشه(همه ذراتش حل بشه) بعد از اينكه كاملا شفاف شد با همزن انقد هم ميزنيم تا تغيير رنگ بده و كاملا حالت پفي به خودش بگيره حدودا(٣-٤)دقيقه طول ميكشه بعد ظرفي رو انتخاب ميكنيم ته ظرف پودر نارگيل يا نشاسته ذرت ميريزيم و كاملا پخش ميكنيم مواد مارشمالو رو روش ميريزيم و دوباره پودر نارگيل يا نشاسته ذرت ميريزيم روش. داخل يخچال قرار ميديم تا ببنده. بعد با قالب يا با چاقو به هر مدلي كه دوست دارين برش بدين لبه هاشو كه برش خورده دوباره داخل پودر نارگيل بزنيد و در ظرف سرو چيده و نوش جان كنيد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسنک زمستونی داغ یا و سرشار از کلسیم و داروی سنتی برای سینه درد و سرفه است ♥ . دستور پخت نخود گرمه یا شورمزه : نخود را از قبل خیس کنید . چند بار آبشو عوض کنید تا بعدا دچار نفخ نشید .بعد با پیاز و کمی آب بذارید خوب و آروم بپزه . نخود گرم ، توی بعضی شهرها با فلفل زیاد درست می شه گاهی اوقات پاچه گوسفند هم می ندازن توش می شه نخود پاچه و یا گاهی اوقات با عصاره قلم می پزند ، فوق العاده خوش مزه است . پیاز خرد شده و نمک و گاهی برای غلظت دادن از کمی برنج و یا سیب زمینی استفاده میکنند . . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فقط کافیه شکلاتها رو خورد و بعد روی حرارت کتری ذوب کنید. *نکته ی شکلاتهای رنگی یا شیری اینه که وقتی روی حرارت کتری قرار میدید، بخار اصلا نباید بهشون بخوره وگرنه سریع جمع میشن، مرتب باید هم بخوره و سریع از روی حرارت بردارید.یعنی در کل پنج دقیقه روی حرارت بمونن کافیه. مقداری از شکلات ذوب شده رو داخل قالبهای ریز سیلیکونی بریزید، قالب رو چرخونده تا دیواره ها هم شکلاتی بشن، بعد قالب رو روی یک ظرف برگردونید تا شکلاتهای اضافه خارج بشن. بعد قالب رو با کاردک تمیز کرده و یک ربع داخل یخچال یا پنج دقیقه داخل فریزر قرار بدید. سپس داخل شکلات میتونید از انواع مغز های خورد شده مثل بادوم،فندق، پسته، یا بریلو، شیر عسل،شیر عسل و نارگیل یا پشمک قرار بدید و بعد مابقی شکلات رو روی مغز ها بریزید و داخل یخچال قرار بدید. *اگر از بریلو یا شیر عسل استفاده کردید حتما قبل از ریختن مجدد شکلات،باز قالب رو پنج دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا مایع هم سفت بشه و موقع ریختن شکلات گرم، با هم ترکیب نشن. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خمیر یوفکای مستطیل بزرگ یک ورق(از مدل های دیگه هم میتونید استفاده کنید) پنیر خامه ای ۱۰۰گرم روغن یک چهارم پیمانه گردو، خیار ، گوجه، سبزی، زیتون برای تزیین کاپ ها به اندازه دلخواه خمیر یوفکا که به دمای محیط رسیده رو باز کنید و به شکل مربع کوچیک ببرید، چون من از قالب مینی مافین استفاده کردم اگه از قالب مافین استفاده می کنید مربع ها باید بزرگتر باشن ، حالا خمیرهای مربعی رو خوب با روغن چرب کنید ، من از روغن کانولا استفاده کردم ، از کره اب شده هم میتونید استفاده کنید ، خمیرها رو‌ پی هم بچینید و داخل قالب مافین بذارید ، مدت پخت تقریبا یک ربع داخل فر از قبل گرم شده ۲۰۰درجه تا زمانی که یکم رنگ نون ها طلایی بشه بعد از پخت بذارید خنک بشه بعد داخل پنیر میتونید پودر گردو یا جعفری ریز شده بریزید و با استفاده از قیف نایلونی (یکبار مصرف ) نون ها رو‌پر کنید و به دلخواه تزیین کنید ، نوش جان ایده تزیین دوم: از پنیرسفید یا هر پنیر دیگه ای که قابل برش خوردن هست استفاده کنید و با زیتون و گوجه پنیر و سایر چیزها داخل کاپ ها رو پر کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
این غذا به صورت ساندویچی همراه با سیب زمینی گریل شده یا سرخ شده، جعفری تازه، پیاز، گوجه و خیار شور خیلی محشره😋 مواد لازم: .●پیاز ۱ عدد .●قارچ خرد شده ۲ الی ۳ پیمانه .●فلفل دلمه ی خرد شده ۱ عدد .●گوجه فرنگی رنده شده ۱ پیمانه .●نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن .●لیموی تازه ۱ عدد . طرز تهیه: .● پیاز خرد شده رو کمی تفت می دیم و بعد فلفل دلمه رو اضافه می کنیم تا یکم با هم تفت بخورن .●ادویه جات رو هم اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم .●حالا قارچ رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم .●و بعد، گوجه و نمک رو اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا گوجه کمی بپزه و آبش تبخیر شه .●در آخر هم آب لیموی تازه رو روش می چکونیم و تو ظرف مورد نظرمون کنار سیب زمینی ها می ریزیم☺ @mivhe71