4588033962.mp3
3.51M
#کتاب_صوتی_وظایف
#وظایف_منتظران
قسمت یازدهم وظایف منتظران
🔵 اتفاق و اجتماع بر نصرت امام
🎙️#ابراهیم_افشاری
@moassese_nooralyaghin
دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان
🔹 اللَّهُمَّ حَبِّبْ إِلَيَّ فِيهِ الْإِحْسَانَ، وَ كَرِّهْ إِلَيَّ فِيهِ الْفُسُوقَ وَ الْعِصْيَانَ، وَ حَرِّمْ عَلَيَّ فِيهِ السَّخَطَ وَ النِّيرَانَ، بِعَوْنِكَ يَا غِيَاثَ الْمُسْتَغِيثِينَ.
🔺 خدایا در این ماه نیکی را پسندیده من گردان، و نادرستی ها و نافرمانی ها را مورد کراهت من قرار ده، و خشم و آتش برافروخته را بر من حرام گردان، به یاری ات ای فریادرس دادخواهان.
@moassese_nooralyaghin
🌕 فضیلت و ثواب روز یازدهم ماه مبارک رمضان برای روزه داران این روز طبق روایت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم :
🌺 خداوند براى شما ثواب چهار حجّ و چهار عمره را که هر حجّى همراه پیامبرى از پیامبران و هر عمره ای با صدّیق یا شهیدى به جا آورده شود، مى نویسد.
📚امالی صدوق /مجلس دوازدهم/ص۴۸
@moassese_nooralyaghin
درخواست حاجت در محضر قرآن در شب های دهه دوم ماه مبارک رمضان
🔵 عَنْ زُرَارَةَ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ: تَأْخُذُ الْمُصْحَفَ فِي الثُّلُثِ الثَّانِي مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ فَتَنْشُرُهُ وَ تَضَعُهُ بَيْنَ يَدَيْكَ وَ تَقُولُ: «اللَّهُمَ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِكِتَابِكَ الْمُنْزَلِ وَ مَا فِيهِ ، وَ فِيهِ اسْمُكَ الْأَعْظَمُ الْأَكْبَرُ وَ أَسْمَاؤُكَ الْحُسْنَى ، وَ مَا يُخَافُ وَ يُرْجَى أَنْ تَجْعَلَنِي مِنْ عُتَقَائِكَ مِنَ النَّارِ» وَ تَدْعُو بِمَا بَدَا لَكَ مِنْ حَاجَةٍ
🌕 حضرت باقر عليه السّلام فرمود: در ثلث دوم ماه مبارك رمضان (يعنى از شب دهم تا شب بيستم) قرآن كريم را در مقابل خود بگشا و بگو:
«اللَّهُمَ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِكِتَابِكَ الْمُنْزَلِ وَ مَا فِيهِ ، وَ فِيهِ اسْمُكَ الْأَعْظَمُ الْأَكْبَرُ وَ أَسْمَاؤُكَ الْحُسْنَى ، وَ مَا يُخَافُ وَ يُرْجَى أَنْ تَجْعَلَنِي مِنْ عُتَقَائِكَ مِنَ النَّارِ»
🔺 سپس هر حاجت كه مى خواهى طلب كن.
📚 الكافي، ج ۲ ص ۶۲۹
🌷 چه حاجتی بالاتر از حاجت تمام انبیاء و اسباب خشنودی دل حضرت زهراء سلام الله علیها
🔹 الهی به عظمت قرآن عجل لولیّک الفرج
#رمضان_مهدوی
@moassese_nooralyaghin
🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
غذاهامون نذر حضرت امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا (س)
روز یکشنبه متعلق است به امیرالمومنین علیهالسلام و حضرت زهرا سلاماللهعلیها و مستحب است در این روز زیارت حضرت امیرالمومنین و فاطمه زهرا علیهماالسلام خوانده شود.
زیارت امام علی علیه السلام:
السَّلَامُ عَلَى الشَّجَرَةِ النَّبَوِیَّةِ، وَ الدَّوْحَةِ الْهَاشِمِیَّةِ، الْمُضِیئَةِ الْمُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِ، الْمُونِعَةِ بِالْإِمَامَةِ. السَّلَامُ عَلَیْکَ، وَ عَلَى ضَجِیعَیْکَ آدَمَ وَ نُوحٍ، السَّلَامُ عَلَیْکَ وَ عَلَى أَهْلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ، السَّلَامُ عَلَیْکَ وَ عَلَى الْمَلَائِکَةِ الْمُحْدِقِینَ بِکَ وَ الْحَافِّینَ بِقَبْرِکَ. یَا مَوْلَایَ یَا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ، هَذَا یَوْمُ الْأَحَدِ، وَ هُوَ یَوْمُکَ وَ بِاسْمِکَ، وَ أَنَا ضَیْفُکَ فِیهِ وَ جَارُکَ، فَأَضِفْنِی یَا مَوْلَایَ وَ أَجِرْنِی، فَإِنَّکَ کَرِیمٌ تُحِبُّ الضِّیَافَةَ، وَ مَأْمُورٌ بِالْإِجَارَةِ، فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَیْکَ فِیهِ وَ رَجَوْتُهُ مِنْکَ، بِمَنْزِلَتِکَ وَ آلِ بَیْتِکَ عِنْدَ اللَّهِ، وَ بِمَنْزِلَتِهِ عِنْدَکُمْ، وَ بِحَقِّ ابْنِ عَمِّکَ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ وَ عَلَیْکُمْ أَجْمَعِینَ.
سلام بر شجره نبوّت، و درخت تنومند هاشمی، درخت تابان و بارور به برکت نبوّت، و خرّم و سرسبز به حرمت امامت، و بر دو آرمیده در کنارت آدم و نوح (درود بر آنها باد)، سلام بر تو و بر اهل بیت پاک و پاکیزهات، سلام بر تو و بر فرشتگان حلقه زننده بر دورت و گرد آمده بر قبرت،ای مولای منای امیر مؤمنان، امروز روز یکشنبه و روز تو و به نام توست، و من در این روز میهمان و پناهنده به توأم،ای مولای من از من پذیرایی کن و مرا پناه ده، چه همانا تو کریمی و مهمان نوازی را دوست میداری، و از سوی خدا مأمور به پناه دادنی، پس برآور خواهشی را که برای آن در این روز بسوی تو میل نمودم و آن را از تو امید دارم، به حق مقام والای خود و جایگاه بلند اهل بیتت نزد خدا، و مقام خدا نزد شما، و بحق پسر عمویت رسول خدا که خدا بر او و خاندانش همه و همه درود و سلام فرستد.
زیارت حضرت زهرا سلام الله علیها:
السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا مُمْتَحَنَةُ، امْتَحَنَکِ الَّذِی خَلَقَکِ فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ صَابِرَةً، أَنَا لَکِ مُصَدِّقٌ، صَابِرٌ عَلَى مَا أَتَى بِهِ أَبُوکِ وَ وَصِیُّهُ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْهِمَا، وَ أَنَا أَسْأَلُکِ إِنْ کُنْتُ صَدَّقْتُکِ إِلَّا أَلْحَقْتِنِی بِتَصْدِیقِی لَهُمَا، لِتُسَرَّ نَفْسِی، فَاشْهَدِی أَنِّی طَاهِرٌ بِوَلَایَتِکِ، وَ وَلَایَةِ آلِ نَبِیِّکِ مُحَمَّدٍ صلى الله علیه وآله وسلم.
🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
سلام بر توای آزموده شده، آن که تو را آفرید آزمودت، پس تو را به آنچه آزمود شکیبا یافت، من از صمیم قلب به تو ایمان دارم، و بر آنچه پدر بزرگوارت و جانشینش (درود خدا بر آن دو باد) آوردند بردبارم، و از تو میخواهم از آنجا که مؤمن به تو هستم مرا به گروندگان آن دو ملحق سازی تا دلشاد گردم، پس گواه باش که همانا من تنها به ولایت تو و ولایت اهل بیتت (که درود خدا بر همه آنان باد) پاک گشته و دلگرمم.
@moassese_nooralyaghin
•••༻﷽༺•••
#تفسیر_ماه_مبارک_رمضان_جلسه_دهم
#قسمت_اول
#سوره_کهف
#وفات_حضرت_خدیجه_سلام_الله_علیها
#مدرس_استاد_آل_مرتضی
•••┈✾~🍃🌸🍃~✾┈•••
✅موضوع :آثار عبودیت
فَوَجَدَا عَبْدًا مِّنْ عِبَادِنَا آتَيْنَاهُ رَحْمَةً مِّنْ عِندِنَا وَعَلَّمْنَاهُ مِن لَّدُنَّا عِلْمًا(کهف/۶۵)
حضرت موسی و یارِهمسفرش بنده ای از بندگان ما را یافتند.
تعبیر به"عَبْدًا مِّنْ عِبَادِنَا" نشان میدهد: برترین افتخار یک انسان آن است که بنده راستین خدا باشد و این مقام عبودیت است که انسان را مشمول رحمت الهی می سازد و دریچه های علوم را به قلبش می گشاید.
✍اگر بنده مطیع خدا شود انواع رحمت الهی شامل حالش میشود گاهی عبودیت و اطاعت از خداوند بسیار دشوار می شود حضرت خدیجه سلام الله علیها نیز این سختی ها را پشت سر گذاشتند تا توانستند کمالات و مقامات بسیاری را دریافت کنند ایشان با وجود اینکه معصوم نبودند اما به دلیل عبودیت به اوج قرب الهی رسیدند
⁉️حضرت خدیجه (س)چه کمالات و ویژگی های بارزی داشتند؟
⚜برخی از ویژگیهای بارز ایشان عبارتند از :
1⃣ احسان و انفاق مستمر و خالصانه
وجود مبارک حضرت خدیجه(س)قبل از طلوع اسلام و بعد از ظهور اسلام پناهگاهی برای نیازمندان بودند. ایشان بخش زیادی از اموالشان را در اختیار پیامبر اکرم(ص) قرار دادند تا برای نشر و پیشبرد دین و اهداف الهی شان استفاده کنند ولی نهایتا در شعب ابیطالب در نهایت ضعف و بیماری و با گرسنگی و تشنگی دعوت حق تعالی را لبیک گفتند.
⁉️چرا با وجود اینکه خداوند انفاقها را جبران میکند ولی این بانوی بزرگوار در نهایت سختی از دنیا رحلت کردند؟
حضرت خدیجه نگاه مادی به دنیا نداشتند و کارهایشان خالصانه و برای خدا بود به همین دلیل کمالات زیادی را کسب کردند وسعادتمند شدند
2⃣ صبر و استقامت و پایداری زیاد
حضرت خدیجه(س) در برابرحرفها و سرزنشهای زیادی که از اطرافیانشان درباره ازدواجشان با پیامبر اکرم(ص) می شنیدند بسیار صبر کردند و ذره ای از راهی که انتخاب کرده بودند عقب نشینی نکردند و متوقف نشدند و با معرفت و شناختی که نسبت به پيامبر اکرم(ص) داشتند در مسیرخود ثابت قدم ماندند و خیرات و برکات بسیاری را دریافت کردند.
3⃣ ساده زیستی با وجود ثروت زیاد
این ویژگی حضرت خدیجه (س)نیز درس بزرگی برای همگی مسلمانان خصوصا بانوان مسلمان است که به دور از تجملات زندگی کنند و به جای اینکه فقط به ظواهر دنیا بپردازند برای آخرت خود قدمی بردارند.
✳️از دیگر ویژگیهای برجسته حضرت خدیجه(س) می توان به موحدبودن، عقل و درایت، ایثارگری، ولایت پذیری و شجاعت ایشان نیز اشاره کرد.
⚜ کمالات حضرت خدیجه سلام الله علیها
1⃣ سلام خدا برحضرت خدیجه(س)
ابوسعید خدری می گوید: رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: وقتی که در شب معراج، جبرئیل مرا به سوی آسمانها برد و سیر داد، هنگام مراجعت به جبرئیل گفتم: «آیا حاجتی داری؟» جبرئیل گفت: «حاجت من این است که سلام خدا وسلام مرا به خدیجه سلام الله علیها برسانی.»
پیامبر(ص) وقتی سلام خدا و جبرئیل رابه خدیجه سلام الله علیها ابلاغ کرد، خدیجه سلام الله علیها با متانت و آرامش گفت: «ان الله هو السلام، و منه السلام، و الیه السلام، و علی جبرئیل السلام؛ همانا ذات پاک خدا سلام است، و از او است سلام، و سلام به سوی او باز گردد و بر جبرئیل سلام باد.»
این مطلب بیانگر اوج مقام حضرت خدیجه سلام الله علیها در پیشگاه خداست.
2⃣نسل پاک پیامبر اکرم(ص)از وجود این بانوی بزرگوار
همه همسران پیامبر لقب "ام المومنین"دارند اما وجود مبارک حضرت خدیجه (س) مادر همه ائمه معصومین علیهم السلام و همه مومنان به حساب می آیند این کمال ایشان در اثر زحمات و فداکاری های بسیارشان می باشد زیرا انجام کارهای بزرگ، تحمل زحمات و سختی های زیاد را می طلبد
⁉️برای داشتن ذریه صالح انجام چه کارهایی ضروری است؟
-زحمات زیاد و خالصانه
-تربیت صحیح و الهی
-موعظه و نصیحت فرزندان
-عدم سکوت در برابر رفتار اشتباه آنها
✍با وجود اینکه فتنه های زیاد که موجب تزلزل نسل جوان و نوجوان میشود ولی اگر تربیت آنها برمبنای تعالیم دین و الهی باشد در برابر تمام فتنه ها واکسینه خواهند شد.
ادامه دارد↩️
•••┈✾~🍃🌸🍃~✾┈•••
موسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی
@moassese_nooralyaghin
#تفسیر_ماه_مبارک_رمضان_جلسه_دهم
#قسمت_دوم
#سوره_کهف
#وفات_حضرت_خدیجه_سلام_الله_علیها
#مدرس_استاد_آل_مرتضی
•••┈✾~🍃🌸🍃~✾┈•••
3⃣ سرور زنان بهشت
پیامبر خدا (ص)حضرت خدیجه(س) را یکی از سروران زنان بهشت نامیدند و فرمودند:
"سیدات نساء أهل الجنه أربع: مریم بنت عمران و فاطمه بنت رسول الله و خدیجه بنت خویلد و آسیه؛ سرور زنان اهل بهشت چهار نفرند: مریم، فاطمه، خدیجه و آسیه"
4⃣ نام نیک ایشان تا قیامت
پیامبر اکرم (ص) سالها پس از درگذشت خدیجه(س) به یاد او بودند و درباره ایشان فرمودند: «خداوند هیچگاه برایم همسری بهتر از او جایگزین نکرد، او مرا تصدیق نمود هنگامی که هیچکس مرا تصدیق نکرد، یاریام کرد در زمانی که هیچکس مرا یاری نکرد، از اموالش در اختیارم قرار داد، زمانی که همه، اموالشان را از من دریغ کردند.
مطرح شدن نام حضرت خدیجه به عنوان مادر امامان معصوم(ع) از زبان خود آنان نشانگر جایگاه والای ایشان است.
🔹در فرازی از دعای ندبه در باره امام زمان(عج) آمده است: أَيْنَ ابْنُ النَّبِيِّ الْمُصْطَفىٰ، وَابْنُ عَلِيٍّ الْمُرْتَضىٰ، وَابْنُ خَدِيجَةَ الْغَرَّاءِ، وَابْنُ فاطِمَةَ الْكُبْرَىٰ ؟
🔹هم چنین روز عاشورا، امام حسین(ع) در فرازی از یکی از سخنانش خطاب به دشمنان حضرت خدیجه(س) را به عنوان (جدّه)مادر بزرگ خویش و نخستین خانمی که اسلام آورده است معرفی کرده است.
🔹همچنین همه مومنان حضرت خدیجه سلام الله علیها را به عنوان یاری فداکار و دلسوز برای پیامبر اکرم(ص) می دانند و تا روز قیامت نام نیک ایشان به یادگار خواهد ماند.
✅موضوع: ادب و تواضع در محضر استاد
قَالَ لَهُ مُوسَىٰ هَلْ أَتَّبِعُكَ عَلَىٰ أَن تُعَلِّمَنِ مِمَّا عُلِّمْتَ رُشْدًا(کهف/۶۶)
حضرت موسی علیه السلام به صورت استفهام و با ادب و تواضع به آن مرد عالم گفت: آیا من اجازه دارم از تو پیروی کنم تا از آنچه به تو تعلیم داده شده و مایه رشد و صلاح است به من بیاموزی؟
⬅️ از جمله حقوق بسیار مهمی که امام سجاد علیه السلام در رساله حقوق به آن اشاره کرده اند "حق استاد" است که حضرت موسی (ع)نیز آن رامحترم داشته اند
✅ پیامها و نکات مهم آیات ۶۵-۶۶ :
۱-پیامبران اولوالعزم نیز از فراگیری دانش دریغ نداشتند
🔹امام علی علیه السلام می فرماید:
برای هیچ چیز جز طلب علم خودت را ذلیل نکن.
🔹همچنین لقمان به فرزندش می گوید:
يا بُنيَّ ، جالِسِ العُلَماءَ ، وزاحِمْهُم برُكبَتَيكَ ؛ فإنّ اللّه َ عَزَّوجلَّ يُحيي القُلوبَ بِنُورِ الحِكمَةِ كما يُحيي الأرضَ بِوابِلِ السَّماءِ ؛ فرزندم! با دانشمندان بنشين و زانو به زانوى آنان بزن؛ زيرا خداوند عز و جل، همچنان كه زمين را با بارش آسمان حيات مى بخشد، دلها را با نور حكمت زنده مى كند.
۲-خود را شاگرد بخشی از علم استاد دانست"مما"و او را انسانی دانشمند معرفی کرد
۳- علم به تنهایی هدف نیست بلکه باید مایه رشد باشد و انسان را به عمل صالح بکشاند و فروتنی آورد نه غرور ومجادله" رشدا"
علم بدون عمل هیچ ارزشی ندارد. همچنین اگرعلم باعث غرور شود ازجمله حجب نوراست که باعث سقوط فرد میشود.
•••┈✾~🍃🌸🍃~✾┈•••
موسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی
@moassese_nooralyaghin
•••🌸•••༻﷽༺•••🌸•••
#شرح_دعای_ابوحمزه_ثمالی
#ماه_مبارک_رمضان
#جلسه_سوم_بخش_اول
✅ فرازی از دعای ابو حمزه ثمالی
✨مدرس :خانم کشاورز
وَاَ نَا ياسَيِّدي عائِذٌ بِفَضْلِكَ، هارِبٌ مِنْكَ اِلَيْكَ ...
و من اي آقايم پناهنده به فضل توأم،گريزان از تو به سوي توأم...
⏪هارِبٌ مِنْكَ اِلَيْكَ ... خدایا برمیگردم به فضل تو, ازتو فرارمیکنم به خودِ تو
❓چطور ممکن است که انسان گریزان ازخدابه سوی خدا برگردد؟
وقتی انسان گناه میکند ازسوی خداوند تنبیه میشود وباز چشم امید به مغفرت وفضل خدا دارد. توجه به اینکه انسان هیچ پناهگاهی امن تر از پناهگاه اوندارد .مثل فرزندی که مادر اوراتنبیه میکند ولی دراخرباز به آغوش مادربازمیگردد.
↩️اعتقاد به این بخش از دعا امربازدارنده ازگناه است. پس باید مراقب باشیم ازهمان ابتدا گناه نکنیم وخودمان راگرفتارنکنیم .
⏪مُتَنَجِّزٌ ما وَعَدْتَ مِنَ الصَّفْحِ ...خواستار تحقق چيزي هستم كه وعده كردي...
👈خدایا من تنجز دارم به آنچه تو فرمودی《قطع درمقابل تعلیق》 وقتی میگوییم این موضوع منجز میشود یعنی قطعی میشود.
⏪عَمَّنْ اَحْسَنَ بِكَ ظَنّاً...
و آن گذشت تو از كسيكه گمانش را به تو نيكو كرده...
👈ظَنّاً: کسی که به تو حسن ظن دارد نه سوءظن
خدایا اینکه گفتی من صفح میکنم به کسی که حسن ظن به من دارد.
من هم به صفح تو مطمئن هستم و با خاطری آسوده درخانه ات آمدم.
ممکن است من باحسن ظن نزدت بیایم و شما بدی هایم رابه من نشان دهی, امکان ندارد وعده شما حق است
صفح 👈گناه را پاک میکند.
عفو 👈گذشت از گناه است.
طبق حدیث قدسی:
انا عند ظن عبدی المومن بی:
من خدا نزد گمان خوب بنده مومنم هستم.
⏪وَما اَ نَا يا رَبِّ وَما خَطَري... خدایا من چیزی نیستم
❓چرا امام در این فراز فرمودند:
مَا أنا (من چه هستم) و نفرموده: مَن أنا (من که هستم)؟
میخواهد اوج تذلیل را نمایان کند وخود را بخاطر خضوعی که داشتند جزء اشیاء ناچیز دربرابر خداوند قراردهد.
⏪هَبْني بِفَضْلِكَ...
به فضلت مرا ببخش...
↩️خدایا اگر چیزی میخواهی به من بدهی از فضلت بده "هبنی بفضلک" نه "هبنی بعدلِک" چون اگر با عدلت باشد من روسیاه پیشاپیش تکلیفم معلوم است...
《الهی عاملنا بفضلك و لا تعاملنا بعدلك ...》
ادامه دارد...
┄┄┄┅••✻••┅┄┄┄
موسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی
@moassese_nooralyaghin
•••🌸•••༻﷽༺•••🌸•••
#شرح_دعای_ابوحمزه_ثمالی
#ماه_مبارک_رمضان
#جلسه_سوم_بخش_دوم
✅ فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی
✨مدرس : خانم کشاورز
⏪وَتَصَدَّقْ عَلَيَّ بِعَفْوِكَ...
و با گذشتت بر من صدقه بده
تصدق زمانی است که بلاعوض چیزی به کسی می دهند.
👈خدایا! اگر میخواهی من را عفو کنی بلاعوض عفوکن زیرا من چیزی ندارم که بگویم چیزی درعوض بخشش گناهم آورده ام.
⏪اَيْ رَبِّ جَلِّلْني بِسَِتْرِكَ...
پروردگارا مرا به پرده پوشیت بپوشان...
من را بپوشان به لباسی که سرتاسر مرا بپوشاند از بالا تا پایین پا که عرب به آن "جلب" میگوید.
خدایا میخواهی من را بپوشانی کامل بپوشان. زیرا من "کثیر ذنبم" اگر ناقص باشد یک سری از گناهانم آشکار می ماند و آبروی من میرود.
⏪وَاعْفُ عَنْ تَوْبيخي بِكَرَمِ وَجْهِكَ...
و از توبيخم به كرم ذاتت درگذر..
میخواهی من را عفو کنی به واسطه "کریم الوجه" بودنت عفوکن نه عدالتت و اگر میخواستی به عدلت رفتار کنی جایگاه من اسفل السافلین است.
⏪ فَلَوِ اطَّلَعَ الْيَوْمَ عَلي ذَنْبي غَيْرُكَ ما فَعَلْتُهُ، وَلَوْ خِفْتُ تَعْجيلَ الْعُقوُبَةِ لاَ اجْتَنَبْتُهُ، لا لاَِنَّكَ اَهْوَنُ النّاظِرينَ
وَاَخَفُّ الْمُطَّلِعينَ، عَلَيَّ بَلْ لاَِنَّكَ يارَبِّ خَيْرُ السّاتِرينَ...
اگر امروز جز تو بر گناهم آگاه مي شد، آن را انجام نمي دادم. اگر از زود رسيدن عقوبت مي ترسيدم، از آن دوري مي كردم، گناهم نه به اين خاطر بود كه تو سبكترين بينندگاني و بي مقدارترين آگاهان، بلكه پروردگارا از اين جهت بود كه تو بهترين پرده پوشي...
دوصفت باعث تجری مومن میشود:👇
1⃣ خدا را حاضر و ناظر می بیند و میداند که درعذاب تعجیل نمیکند.
2⃣ می داند خدا پرده دری نمیکند.
❓فرق بین انسان و خداوند در واکنش به گناه کردن افراد چیست؟
👈خداوند متعال:
۱-آبروی بنده رانمیبرد.
۲- فرصت برای توبه میدهد.
۳- پرده پوشی کرده (عفویاصفح) میکند.
۳-توفیق جبران میدهد و...
👈ولی بندگان
۱-اگرخطایی از ما ببینند افشاگری می کنند.
۲-آبرو میبرند وپرده دری میکنند.
۳-درعوض کار بد ما کارهای خوبمان رانادیده میگیرندو یا گاهی برای کارهایمان تفسیرهای عجیبی میکنند.
┄┄┄┅••✻••┅┄┄┄
موسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی
@moassese_nooralyaghin
✨خدایا
کاش میتوانستیم
✨آنی باشیم
کہ تو دوست داری...
✨الهی کمکمان کن
یک انسان حقیقی باشیم
✨و یک لحظہ از
وجودت غافل نباشیم
✨در این روز زیباے بهاری
نگاه مهربان خدا را برایتان آرزومندم
الهی به امید تو روز خودم رو آغاز میکنم
┄┄┄┅••🌸✻🌸••┅┄┄┄
موسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی
@moassese_nooralyaghin
هر صبح،
بہ شوق عهد دوباره با شما
چشمم را باز میڪنم
عهد میڪنم با شما،
هر روز ڪہ میگذرد،
عاشقانہ تر از قبل
چشم بہ راهتان باشم...
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
#سلام_صبحت_بخیر_اے
#همہ_ے_زندگانیم
┄┄┄┅••🌸✻🌸••┅┄┄┄
موسسه نورالیقین
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی
@moassese_nooralyaghin
✍ دعای روز دوازدهم ماه رمضان
🔹 اللَّهُمَّ زَيِّنِّي فِيهِ بِالسِّتْرِ وَ الْعَفَافِ، وَ اسْتُرْنِي فِيهِ بِلِبَاسِ الْقُنُوعِ وَ الْكَفَافِ، وَ احْمِلْنِي فِيهِ عَلَى الْعَدْلِ وَ الْإِنْصَافِ، وَ آمِنِّي فِيهِ مِنْ كُلِّ مَا أَخَافُ، بِعِصْمَتِكَ يَا عِصْمَةَ الْخَائِفِينَ.
🌿 خدایا مرا در این ماه به پوشش و پاکدامنی بیارای، و به لباس قناعت و اکتفا به اندازه حاجت بپوشان، و بر عدالت و انصاف وادارم نما، و مرا در این ماه از هرچه می ترسم ایمنی ده، به نگهداری ات ای نگهدارنده هراسندگان.
@moassese_nooralyaghin