7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شجاعت و شور و نشاط زنان فلسطینی را ببینید
افطاری زنان فلسطینی در کنار مسجدالاقصی، تحت اشغال صهیونیستها
این روحیه واقعاً ستودنیه. شجاعت و شور و نشاط این زنان در برابر سربازان خسته و ترسوی تا بن دندان مسلح صهیونی را ببینید.
این تصاویر نشان میدهد اعتراضات ملت فلسطین تا سرنگونی این رژیم غاصب ادامه خواهد داشت. انشاءالله
انشاءالله روزی برسد که همه در قدس نماز بخوانیم.
#القدس_لنا
#القدس_اقرب
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخننگاشت | ماجرای غصب فلسطین این است:
▪️توطئه انگلیس، سرمایه صهیونیستها و همراهی شوروی
🔸رهبر انقلاب: این عبرتآموز است که هر دو اردوگاه سرمایهداری و کمونیسم با قارونهای صهیونیست به همافزایی رسیدند؛ انگلیس اصل توطئه را طرّاحی و پیگیری کرد، سرمایهداران صهیونیست اجرای آن را با پول و سلاح بر عهده گرفتند، و شوروی اوّلین دولتی بود که تأسیس دولت نامشروع را به رسمیّت شناخت و انبوه یهودیان را به آنجا اعزام کرد. ۱۴۰۰/۲/۱۷
🌙 @Khamenei_ir
هدایت شده از نهضت شفافیت و عدالت
🔴 بررسی عملکرد دولت روحانی در عرصه سیاست خارجی
#دیپلماسی_اقتصادی، پرونده هستهای، برجام، #مذاکرات_وین
#گفتگوی_شفاف
#مسعود_براتی
کارشناس دیپلماسی اقتصادی
#داود_مدرسی_یان
فعال رسانه
جمعه، ۱۷ اردیبهشت، ساعت ۲۳
لایو اینستاگرام از صفحات:
Instagram.com/nehzat_khz
Instagram.comm/massoudbarati
❇️ نهضت شفافیت و عدالت خوزستان:
https://eitaa.com/joinchat/3073048610C206b31e47c
#طنز
ﺳﻪ نفر ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻦ ﯾﮏ ﯾﺨﭽﺎل را ﺑﺒﺮﻥ ﻃﺒﻘﻪ هشتم. ﺗﻮ ﻃﺒﻘﻪ ۷ ﯾﮑﯿﺸﻮﻥ ﻣﯿﮕﻪ: ﻣﻦ ﺑﺮﻡ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﭼﻘﺪﺭﻣﻮﻧﺪﻩ.
ﻣﯿﺮﻩ ﻭ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ:
ﯾﮏ ﺧﺒﺮ ﺧﻮﺏ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﯾﮏ ﺧﺒﺮ ﺑﺪ.
میگن اول خبر خوب بگو و بعد خبر بد.
میگه: ﺧﺒﺮ ﺧﻮﺏ اینکه: یک ﻃﺒﻘﻪ دیگه ﻣﻮﻧﺪﻩ.
اما ﺧﺒﺮ ﺑﺪ: ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﻮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﯽ ﺍﻭﻣﺪﯾﻢ.
😀😀
حکایت دولت فعلی است !!!
خبر خوب اینکه ۲ ماه به آخر دولت مانده.
خبر بد اینکه، از سال 92 مسیر را کلا اشتباه اومدیم.
😄😄
به مسیر برگردیم.
مواظب باشیم دوباره گول تبلیغات و وعده های جریان خسته و فشل و ناکارآمد غربگرا رو نخوریم. 👌
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
#طنز ﺳﻪ نفر ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻦ ﯾﮏ ﯾﺨﭽﺎل را ﺑﺒﺮﻥ ﻃﺒﻘﻪ هشتم. ﺗﻮ ﻃﺒﻘﻪ ۷ ﯾﮑﯿﺸﻮﻥ ﻣﯿﮕﻪ: ﻣﻦ ﺑﺮﻡ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﭼﻘﺪﺭﻣﻮﻧﺪﻩ.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اینم واقعیت خندهدار امروز ماست
بخندیم
😅😅
یا گریه کنیم
😭😭
دیگه دعا کنیم انشاءالله هرچه سریعتر، وجود این دولت ناکارآمد و ضعیف و ورشکسته تمام بشه و یک دولت بهتر و پاکتر و با برنامه و فسادستیز با رای مردم انتخاب بشه.
اصل گفتگو را در پیج اینستاگرامی instagram.com/nehzat_khz
ببینید
"بررسی عملکرد دولت روحانی در عرصه سیاست خارجی"
#دیپلماسی_اقتصادی، پرونده هستهای، برجام، #مذاکرات_وین
#گفتگوی_شفاف
#مسعود_براتی
کارشناس دیپلماسی اقتصادی
#داود_مدرسی_یان
فعال رسانه
instagram.com/nehzat_khz
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 اگر مشارکت پائین بیاد، مسئولین تغییر رویه میدن؟
🔻مسئله ای که این روزها در بین بخشی از مردم بعلت اعتراض به وضعیت موجود دست به دست می شود این نکته است که ما مردم در انتخابات شرکت نکنیم تا مسئولین تنبیه شوند و تغییر رویه دهند.
🔻سؤال؛ چه کسی تغییر رویه دهد؟ کدام مسئول؟ کدام دستگاه؟
1⃣ سیاست اجرایی و اقتصادی کشور فقط با #انتخاب و رای مردم مشخص می شود که به کدام سمت و سو حرکت کند. چه 30، 40 درصد شرکت کنند چه 90 درصد ملت؛ سیاست اجرایی کشور را اکثریت انتخاب کننده ها مشخص می کنند و اساساً عدم حضور بخشی از مردم، روی تغییر رویه اجرایی کشور تأثیری ندارد. فقط آنانیکه در انتخابات شرکت می کنند می توانند یک سیاست و برنامه خاص را برای مدیریت کشور برگزینند. پس تغییر رویه و وضعیت موجود فقط با «رأی» و «انتخاب» شکل شدنی است نه با «رأی ندادن»!
2⃣ با مشارکت پائین در انتخابات، دشمنان احساس می کنند به هدف شان که همان مقابل قراردادن مردم و نظام سیاسی است نزدیک شده اند، باز فشارها را بیشتر می کنند. شک نکنید در صورت مشارکت پائین مردمی، دشمنان به طمع افتاده و فشارها و تحریم ها را بیشتر می کنند.
3⃣ دولتی می تواند در عرصه سیاست خارجه، از حقوق ملت خود دفاع کند و مقابل فشارها و زیاده خواهی بایستد که رأی اکثریت ملت را داشته باشد.
4⃣ جریان حامی دولت؛ از یک طرف این هدف را دنبال می کند که قشر متوسط و ضعیف جامعه، انتخابات را تحریم کنند. آنها را نسبت به صندوق رأی بدبین و بی اعتماد کند. از طرفی حامیان سیاسی خود را با اظهارات و مواضع ساختارشکنانه نظیر تاجزاده، ظریف و اسحاق جهانگیری در صحنه نگه میدارد تا در انتخابات، هفته آخر با دوقطبی سازی، حامیان خود را پای صندوق ها بکشاند اما قشر متوسط و ضعیف جامعه پای صندوق ها نیایند تا باز دولت روحانی ( #دولت_سوم_روحانی) تشکیل شود!
🔹از این جهت برای تغییر رویه و تغییر وضعیت موجود، اتفاقاً مردم باید در انتخابات حتماً شرکت کنند. حضور عموم مردم، قشر متوسط و ضعیف جامعه برای تغییر رویه و وضعیت موجود واجب و ضروری است. در غیر اینصورت، همین آش و همین کاسه برقرار خواهد بود! تغییر رویه با #مشارکت_حداکثری رخ خواهد داد نه با مشارکت حداقلی و ادامه دولت روحانی!
5⃣ چنانچه مشارکت پائین در انتخابات نهادینه شود، اصل «رأی دادن» و «جمهوریت» بعد از 40 سال که امام و مردم با خون و جهاد آن را بدست آورده اند، کم کم به حاشیه می رود و کم کم دیکتاتوری به جای جمهوریت و رأی مردم نهادینه می شود. این خطر وجود دارد. ملت ایران نباید #جمهوریت را فدای «مشکلات» کند. نداشتنِ جمهوریت را امروز ملتِ مصر تحت حاکم دیکتاتوری، به معنای حقیقی کلمه حس می کند، ملت های تحت دیکتاتورهای سلطنتی و موروثی منطقه حس می کنند! مبادا به عقب بازگردیم که نه تنها «مشکلات» مان حل نمی شود بلکه صدبرابر خواهد شد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 بعد از آزادی #هفت_تپه، ضمن تبریک به همه عدالتخواهان و آزادیخواهان و تسلیت به همه مفسدین و همراهان و عوامل فساد و توجیه کنندههای فساد، منتظر تعیین تکلیف سایر موارد خواهیم ماند:
۱. بازگشت اسدبیگی به زندان
۲. تعیین تکلیف پرونده فساد دومیلیارددلاری هفت تپه
۳. محاکمه شریعتی استاندار سابق خوزستان و مرتضی شهیدزاده رئیس صندوق توسعه ملی و سایر عوامل!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 آزادی #هفت_تپه را به #مسعود_شاهمحمدی عزیز نماینده سابق دادستان روی پرونده هفتتپه که از پرونده حذف شد، تبریک عرض میکنم. انشاءالله جلسات باقیمانده پرونده هفتتپه بزودی برگزار و سرنوشت دو میلیارددلار روشن و حکم #امید_اسدبیگی و #مهرداد_رستمی_چگنی رستمی(فامیل آقای #چگنی) و غیره صادر شود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 چند نکته درباره مصوبه جدید #شورای_نگهبان برای مشخص شدن جزئیات شرایط کاندیداتوری ریاست جمهوری: 🔹آ
دیروز #شورای_نگهبان اطلاعیه ای صادر کرده که در آن به اصلاح مصوبه قبلی خود اشاره کرده است و مصوبه کامل تری با لحاظ انتقاد منتقدین انجام داده.
اصلاحیه مصوبه جدید را خواندم و الحمدلله اقدامی بجا و ضروری(ولی دیرهنگام) بوده. خدا را شکر مصوبه جدید کامل تر، دقیق تر است. ملاک و معیارها دقیق تر و کیفی تر است.
ضمن اینکه اشاره کرده این مصوبه در راستای همان بند(5-10) «سیاست های کلی انتخابات» هست که شورای نگهبان را موظف کرده معیارهای رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن را تعریف و منتشر کند.
بند (1-10) هم که شرایط عمومی و اختصاصی ثبت نام کننده هاست که ان شاءالله در آینده توسط مجلس و شورای نگهبان تکمیل شود.
پ.ن: روزی که ما در کنار خیلی ها به مصوبه قبلی شورای نگهبان انتقاد کردیم برخی عزیزان زود ناراحت شدند که آقا چرا شورای نگهبان را تخریب می کنید! متأسفانه این مدل برخورد را در خیلی جاها می بینیم.
ولی الحمدلله اصلاحیه مصوبه نشان داد انتقادات خودجوش و مردمی مؤثر افتاد.
اگر مایل بودید مصوبه جدید شورای نگهبان را مطالعه کنید:
http://www.shora-gc.ir/fa/news/7661
🔴 حسن روحانی در فکر اجرای مدل «پوتین - مدودف»!/ آیا موفق می شود؟
🔹افرادی که به قدرت می رسند به جز معدودی، غالباً دل کَندن از قدرت برایشان بسیار سخت و غم انگیز است. دوری از قدرت را تحمل نمی کنند و معمولاً به دنبال این هستند که خودشان را در آن بالا بالاها حفظ کنند. قدرتی را که به دست آوردند حاضر نیستند به آسانی رها کنند. آنان تلاش می کنند تا بگونه ای حضور خود را در قدرت تحکیم بخشیده و ادامه دهند.
🔸یکی از فلسفه های جمهوریت و صندوق رأی همین چرخش قدرت است که باید قدرت، بین مردم و گروه ها و جریانات و تشکل ها، دست به دست شود و قدرت در یکجا متمرکز نشود. اما آنانیکه در قدرت هستند برای حفظ خود در قدرت حاضرند قوانین را تغییر دهند، قوانین را دور بزنند، یا به هر کاری دست بزنند.
🔹قدرت ریاست جمهوری در ایران بسیار عجیب است. تمرکز بیش از حدِ قدرت اجرایی کشور در قوه مجریه رؤسای جمهور را وسوسه می کند که آن را از دست ندهند. خاصه بعد از سال 68 چون پست نخست وزیری حذف شد و اختیارات رئیس جمهور افزایش یافت همواره با این معضل روبرو بوده ایم که رؤسای جمهور در انتهای دولتشان هوس کرده اند بگونه ای خود را در قدرت تکثیر و حفظ کنند.
🔸هاشمی رفسنجانی با پیگیری عطاءاله مهاجرانی بدنبال تغییر قانون اساسی بود، سیدمحمد خاتمی با لوایح دوقلو و برخی پیگیری ها در مجلس دنبال تَکرار خود بود. وقتی که نتوانست، محکم پشت سر یک کاندیدا –مصطفی معین- ایستاد اما فقط سه میلیون رأی آورد. محمود احمدی نژاد هم سال 92 در اقدامی خلاف قانون، اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر خودش را به وزارت کشور آورد و دستش را در جلوی دوربین ها بلند کرد!
🔹این الگو در جهانِ سیاست به الگوی «پوتین - مدودف» معروف شده. ولادیمیر پوتین 68 ساله، دومین رئیسجمهور کشور روسیه بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در پی استعفای یلتسین بهعنوان رئیسجمهوری موقت روسیه برگزیده شد و در انتخابات های سال 2000 و 2004 میلادی، رئیسجمهور روسیه شد، چون پس از 8 سال ریاست جمهوری نمیتوانست وارد گود رقابتهای سال 2008 شود یکی از نزدیکان خود به نام مدودف را مورد حمایت قرار داد و برای رئیسجمهور شدن وی تلاش بسیاری کرد. پوتین پس از پیروزی مدودف پست نخستوزیری روسیه را به عهده گرفت. سپس در انتخابات 2012 و بعد هم در 2018 بار دیگر بهعنوان رئیسجمهور روسیه انتخاب گردید. (حالا هم که با تغییر قانون اساسی و رفراندوم 70 درصدی، امکان حضور خود را برای دو دور دیگر تضمین کرده است). اینگونه چرخاندن قدرت در دست دو همراه به عنوان مدل انتخاباتی روسی معروف شد که از منظر تحلیلگران «دور برگردان» مناسبی برای موانع قانونی حضور مجدد قدرت بهشمار میرود.
🔸آن چیزی که امروز بیم آن می رود که در ایران تَکرار شود #دولت_سوم_روحانی است! رئیس جمهور و حامیانش در صدد این هستند که معاون اول یا یکی از وزرای دولت را برای ادامه راه خود در #انتخابات_1400 مورد حمایت سیاسی و رسانه ای قرار دهند تا هرجور شده قدرت را در دست داشته باشند. آیا موفق خواهند شد مدل «پوتین - مدودف» را در ایران اجرا کنند و روحانی مجدد در قدرت بماند؟!
1⃣ اول؛ به نظر می رسد باتوجه به سقوط محبوبیت دولت روحانی به علت عملکرد فاجعه بار اقتصادی در عرصه های معیشتی، تأمین کالاهای اساسی، افزایش ده برابری قیمت ارز، گرانی های سرسام آور و تورم افسارگسیخته، بیکاری، افزایش جمعیت زیر خط فقر، افزایش اختلاف طبقاتی، افزایش تخلف و فساد اداری، ماجرای بورس، شکست در برجام و سیاست خارجی امکان اجرای مدل روسی در ایران به صفر برسد. محبوبیت پوتین سال به سال در حال افزایش بوده و در اکثر انتخابات ها با کسب بالای 70 درصد آرا، قدرت را به دست گرفته اما محبوبیت حسن روحانی امروز به زیر 10 درصد رسیده است.
2⃣ دوم؛ ساخت قدرت و ساختار سیاسی در روسیه به علت حاکمیت تک حزبی با ساخت قدرت و ساختار جامعه در ایران، با این همه تکثر جریانات سیاسی متفاوت است. روحانی حتی در دور دوم خود در سال 96 با یک آرای پرقدرت 16 میلیونی مواجه شد که مقابل او ایستادند و قطعاً در این سالها افزایش پیدا کرده است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از جوانه نور/🇵🇸Javaneh-noor
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💭 ماشین عروس 👰🏻🤵🏻 که صدای بوق بوقش سراسر اتوبان پیچیده بود، به چهارراه🚦نزدیک میشد که ...
📽 این موشن گرافی زیبا رو تا آخر ببینید.
🌟خط نور، کانالی ویژه نوجوانان🌟:
https://eitaa.com/joinchat/3760259165C2282c85aac
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
💭 ماشین عروس 👰🏻🤵🏻 که صدای بوق بوقش سراسر اتوبان پیچیده بود، به چهارراه🚦نزدیک میشد که ... 📽 این موش
موشن گرافی بسیار زیبایی که خواهران فعال کانال #خط_نور @khate_noor تهیه کردن. خیلی جالبه. ببینید و بازنشر کنید.