جناب #مخبر تا قبل از معاونت اولی، مسئول یک دستگاه پولدار بوده( #ستاد_اجرایی). وقتی پول باشد مدیریت آسان است.
وی در دولتِ ورشکسته بیپول، نمیتواند فرمانده خوبی برای اقتصاد بیپول باشد! ناچار است برای پول، چوب حراج به اموال دولت و بخشی از انفال که در اختیار دولت است بزند! #مولدسازی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
جناب #مخبر تا قبل از معاونت اولی، مسئول یک دستگاه پولدار بوده( #ستاد_اجرایی). وقتی پول باشد مدیری
🔴 در تکمیل نکته برادر بزرگوار آقای ایزدخواه نماینده عدالتخواه تهران که مثل ایشون در مجلس نداریم، این اسکرین شات را ببینید.
🔻سخنان جناب سیدجعفر حجازی، مدیرعامل شرکت توسعه صنعت نفت و گاز پرشیا، در دیدار امروز با رهبر انقلاب، ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ که به نام دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها با رهبر انقلاب اسلامی برگزار شد.
🔹شرکت پرشیا، متعلق به بخش خصوصی نیست! بلکه متعلق به ستاد اجرایی است! البته متعلق به ملت بود، دست دولت بود ولی به نام واگذاری به بخش خصوصی، به ستاد اجرایی دادند. جناب حجازی استاندار ۶ ساله دولت احمدینژاد، بعد از دوره استانداریاش، شده مدیرعامل آن! یک پستوی پُر پول بدون نظارت سیستمهای نظارتی کشور! چون دستگاه حاکمیتی است کسی جرات نمیکند نزدیکش شود.
🔸اینها سالهای سال، شرکتها و صنایع مختلف را به اسم واگذاری به بخش خصوصی، به این دستگاههای حاکمیتی واگذار کردهاند. مثل مخابرات که توسط ستاد اجرایی ذلیل شد. پرسنل مخابرات هم ذلیل شدند. بروید ماجرای غم انگیز مخابرات را بخوانید.
🔹این مدل واگذاری، همان اصطلاح عامیانه خصولتی است! به نام اشخاص است اما پشت پرده به نام دستگاه حاکمیتی است. کدام قشر و طبقه در این سیستمها، استخدام میشوند؟ مدیر میشوند؟ رشد میکنند؟
🔸در #مولدسازی هم شک نکنید که خیلی از داراییهای دولت(بخوانید ملت) را همینگونه به ستاد اجرایی و سایر دستگاههای حاکمیتی(که در واقع همان دولت است به معنای عام) با کمترین مبلغ میدهند، اسمش را واگذاری به بخش خصوصی میگذارند بعد مدیرعاملش را به نام بخش خصوصی و کارآفرین میآورند دیدار رهبری تا افاضه کند!
🔴 امروز جلوی کاپیتولاسیون بایستیم که فردا دیر است!
🔹به نظر حقیر، امروز مسئله اصلی اقتصاد کشور، جلوگیری از مصوبه #مولدسازی است. نه به جهت فسادهای احتمالی و رانتخواری در واگذاری اموال به دست طبقه سرمایهسالار جامعه(که اینها خواهد بود)
بلکه به جهت #تبعیض که اموال ملت که باید دست مردم برسد، ناعادلانه به دست طبقه سرمایهدار میرسد. این اموال، مال مردم است ولی با چندرغازی به اقلیت سرمایهسالار جامعه میرسد.
🔸تعطیلی قوانین برای دوسال و مصونیت قضایی برای تصمیمگیران و مدیران، با پوشش امضای رهبری، ضربه جدی به نهاد رهبری در جامعه است. بعد از ماجرای بنزین آبان۹۸ به این طرف، نهاد رهبری به شدت هزینه شد. مصوبه مولدسازی ضربه سنگینتری به آبرو و حیثیت این جایگاه هست و نباید به سران اجازه دهیم. نباید اجازه داد شورای سران سه قوه، جایگاه رهبری را فدای اقدامات خود کنند و مردم را به رهبری بدبین و بیاعتماد کنند.
🔹همه آنانیکه طی یکی دو دهه با خصوصیخواریها درگیر بودید و هستید؛ از طلاب و روحانیت تا تشکلهای دانشجویی و فعالان مستقل. اگر الان جلوی #کاپیتولاسیون_داخلی نایستیم فردا دیر است. مولدسازی بسیار فجیعتر از خصوصی سازی است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
⭕️ مصوبه مولدسازی اموال دولت، نوعی برجام اقتصادی است!
روح الله ایزدخواه، نماینده مجلس، در نشست خبری "تفحص عدالت در مولدسازی اموال دولتی":
🔸 این شیوه مولدسازی، احتمال ایجاد یک طبقه سرمایه داری رفاقتی متصل به دولت را در پی دارد.
🔺 اختیار فراقوهای (فرامجلسی و فراقضایی) شورای هماهنگی سران، آن را به شورای رهبری سران تبدیل خواهد کرد!
🔸 چه تضمینی هست که مولد سازی مصون از قانون و نظارت، به جای مردمی سازی واقعی، به بزرگ تر شدن خصولتی ها و چاق تر شدن نهادهای شبه دولتی از قبیل ستاد اجرایی فرمان امام نیانجامد؟
اسم این را میتوانیم بگذاریم مردمی سازی اقتصاد؟ چه قماشی صاحب این اقتصاد میشوند؟
🔺فروش اموال دولت، نسبتی با ارکان اقتصاد مقاومتی ندارد و مردمی سازی اقتصاد را به تعویق می اندازد.
🔹️در دنیا چندین روش خصوصی سازی وجود دارد که ما بدترین روش یعنی فروش اموال را انتخاب کردهایم.
🔹️فروش اموال دولت شبیه خام فروشی است. اگر خام فروشی مذموم است، حراج اموال و دارایی های دولت نیز مذموم است.
🔹️دولت باید برای حل مسائل اقتصادی، ساختارها و بوروکراسی اقتصادی را جراحی کند. نه اینکه اموال بفروشد تا کسری بودجه حل شود.
🔹️ آقای رئیسی در انتخابات گفته بود که می آیم تا ریشه های فساد را بخشکانم. آیا ریشه فساد در فروش اموال دولتی است؟! این طوری ریشه فساد خشکانده می شود؟
@dr_izadkhah
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از محسن قنبریان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• امام تشکیل حکومت توسط ولی فقیه را "بسته به آراء اکثریت" می دانست و رهبر انقلاب تصریح به "مشروعیت الهی-مردمی" داشته اند.
اما علمایی -حتی در شورای نگهبان- پیدا شدند که برای رأی مردم ارزشی در این تراز قائل نبوده و حداکثر آنرا "شرط وجود" می دانستند؛ که با یک اقلیت هم حاصل است.
⬅️ این نظر گفتمان غالب یک جناح شد: به مشارکت حداقلی با نتیجه به زعم خود بهتر راضی می شوند! و به آنچه رقیبشان، "حکومت اسلامی" (مقابل جمهوری اسلامی/ و البته در واقع نوعی "برگزیده سالاری") می نامید، نزدیک میشوند!
• شعبه دیگر "جمهوریت"، در اقتصاد است. در اصول۳و۴۳و... تعبیه شده. #اقتصاد_مردمی یعنی اقلا کنار بخش خصوصی، عامه مردم هم صاحب منابع اقتصاد شوند. چیزی که رهبری در بند ب سیاستهای اصل۴۴ ابلاغ کرد و قانون اجرایی هم برایش در مجلس تصویب شد؛ اما در ۱۶سال، زیر ۱٪ تحقق یافت!
⬅️ بالتبع الان هم #ترتیبات_نهادی برای واگذاری، فروش و مولد سازی به عموم مردم نیست و فقط همان دو بخش دیگر (حاکمیتیِ غیر دولتی و بخش خصوصی) خواهند بُرد!
• اگر هشدار این نماینده مجلس بجا باشد، عزیمت از جمهوری اسلامی به حکومت اسلامی (در واقع اریستوکراسی) در اقتصاد هم فراهم میشود: اموال دولت -که دست آخر منتخب مردم است- نه به عامه مردم بلکه به نهادهای انتصابی+بخش خصوصی داده میشود!
• پ.ن:
جای این ملاحظه هست که نگرانی از #مولد_سازی فقط #فساد نیست تا دغدغه مندان، متهم به بی اعتمادی به نظام شوند؛ بلکه مشکل عمده #تبعیض است. ترتیبات نهادی ای -مثل "تعاونی های فراگیر"- برای سهم بردن عامه مردم فراهم نشده!
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
سیدمحمد خاتمی بیانیه داده و چندین بار از کلیدواژه #جمهوریت استفاده و خودش را جمهوریخواه معرفی کرده و مخالفینش را مخالف جمهوریت دانسته.
جناب #خاتمی،
هر وقت درباره #فتنه۸۸ و لگد زدن به صندوق رای و انتخابات، عذرخواهی کردی، بعد بیا درباره جمهوریت و لزوم توجه به رای مردم بیانیه بده!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
مردان و زنان این سرزمین سالهای سال جنگیدند و خون دادند؛ چه مردان بزرگی که در این راه فدا شدند، چه بچههایی که یتیم شدند، چه زنانی که در جوانی، بدون همسر جوان خود، باید زحمت یک خانواده را به دوش میکشیدند... چه پدران و مادرانی که داغ جوان دیدند...
همه میدانند که مهمترین هدف این ملت، آزادی از بند استبداد و استعمار و استثمار و تحقق عدل و داد در این سرزمین بوده. استبداد و خفقانی که هیچ کسی حق نقد و انتقاد به سیاستها و مدیریتها را نداشت و استعماری که آمریکاییها و انگلیسیها به مال و جان و ناموس ایرانی رحم نمیکردند.
سرحد آزادی یک ملت، همان #استقلال است. نعمت استقلال را فقط در نبودنش میتوان فهمید. نعمت جمهوریت را در نبودنش، نعمت آزادی را در نبودنش!
ما راه پدران و مادران رنجکشیده خود را ادامه میدهیم... ما یک لحظه هم از آرمانهای #انقلاب_اسلامی عقب نشینی نمیکنیم و هنوز هم همانها را میخواهیم و مطالبه و فریاد میکنیم:
استقلال آزادی/جمهوری اسلامی
من #می_آیم_چون معتقدم سعادت نهایی ما فقط از این مسیر محقق میشود. انشاءالله
من معتقدم مسیر حقیقی تحقق عدالت، رفع فقر، رفع فساد و تبعیض، همین کلان گفتمان است ولاغیر.
#۲۲بهمن
#۲۲بهمن_مبارک
#استقلال_آزادی #جمهوری_اسلامی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
این حضور باشکوه ملت #ایران در خیابانها رو ببینید و به نقشههای بر باد رفته آمریکا از ته دل بخندید...
♥️♥️♥️♥️♥️
جمعیت #راهپیمایی_۲۲_بهمن #اهواز و سایر شهرها که آمار گرفتیم امسال بسیار بیشتر از سال قبل بود.
الحمدلله الحمدلله الحمدلله
باید برای این ملت نوکری کرد.. باید خادمی کرد..
این مردم، در هرصحنهای که نیاز بود به حضورشان، با عشق آمدند...
نفرین بر کسانی که قدر این مردم شریف را ندانند و در انجام وظیفه کوتاهی کنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از ایران قوی || سیدسجاد پادام
🔹سال ۱۹۷۹ یعنی سال انقلاب امید به زندگی در ایران ۵۸ سال بود یعنی ۱۵سال کمتر از آمریکا و ۶ سال کمتر از عراق.
🔸سال ۲۰۲۰ امید به زندگی ایران ۷۶ شد، یعنی فقط دو سال کمتر از آمریکا و ۵ سال بیشتر از عراق.
🔹نگذاریم با دروغ و فریب دستاوردها را کم و ضعیف جلوه دهند و وطن فروشانی چون پهلوی و پهلوی چی را دلسوز مردم نشان دهند.
@sspadam
🔴 نه محافظهکار شویم نه ساختارشکن!
برای اینکه بدانیم انقلاب اسلامی ملت ایران در سال ۵۷، چه جهش عظیمی بوجود آورده، باید قبل و بعدش را باهم مقایسه کنیم. اساساً شاخصهای پیشرفت و عدالت و توزیع خدمات به اقصاء نقاط کشور در عرصههای سواد، علم، زیرساختهای آب و گاز و برق و عمران و آبادی، با قبل از انقلاب، قابل مقایسه نیست.
مقایسه این پیشرفتها و دستاوردها به نسبت کشور همسایه ما -ترکیه- که نه درگیر جنگ شد و نه مورد تحریم قرار گرفت، باز از جهش انقلاب ایران حکایت میکند.
اما برای نقد ضعفها و کاستیها و عقبماندگیها، باید وضعیت حال را با وضعیت مطلوب مقایسه کنیم. با جایگاهی که میتوانستیم داشته باشیم ولی نرسیدیم. هرچقدر در بحث عدالت به نسبت دوره پهلوی و برخی کشورها، بهتر عمل کردیم و قابل قیاس نیست اما امروز این وضعیت زیبنده اسلام و انقلاب اسلامی نیست. شکافهای طبقاتی عجیبی امروز در جامعه وجود دارد. امروز ایران ضمن همه دستاوردها و پیشرفتها، حداقل دهسال عقبماندگی در اقتصاد و در عدالت اجتماعی و توزیعی داریم.
این دو را باید با همدیگر دید.
برخی فقط پیشرفتها و دستاوردها را میبینند که به محافظهکاری رسیدند و برخی فقط ضعفها و عقب ماندگیها را که به ساختارشکنی و تجدیدنظرطلبی و براندازی رسیدهاند! هر دو غلط است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
"مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، تبعیض و نیز عدالتخواهی است. این، پایهی مشروعیت ماست. الان دربارهی مشروعیت حرفهای زیادی زده میشود، بنده هم از این حرفها بلدم؛ اما حقیقت قضیه این است که اگر ما دنبال عدالت نباشیم، حقیقتاً من که اینجا نشستهام، وجودم نامشروع خواهد بود؛ یعنی هرچه اختیار دارم و هرچه تصرّف کنم، تصرّف نامشروع خواهد بود؛ دیگران هم همینطور. ما برای عدالت و رفع تبعیض آمدهایم."
۱۳۸۲/۰۶/۰۵
بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیأت دولت