هدایت شده از نامه جمهور
🖋شماره 4 فصلنامه «نامهجمهور» ویژهنامه انتخابات مجلس منتشر شد:
📌 تعداد صفحات: 232 صفحه
📎شش فصل این ویژهنامه:
1️⃣کلیات
📝راه عدالتخانه از عدالتخواهی میگذرد؛جدال جمهوریخواهی و نانمایندگی:
مقاومت در برابر «کلمه کمتر»|مجتبی نامخواه
🗞جمهوری اسلامی؛ ولایت فقیه ذیل حاکمیت ملی؛از تعاون تا شورا ذیل مناسبات امر ولایی و امر عمومی در قانون اساسی| محسن قنبریان
2️⃣وضعیت تاریخ پارلمان
🗞کشاکش مجلس و پارلمان؛ چرا پارلمان نداریم؟|محدثه جزایی
📝تاریخ مختصر پارلمان در ایران |علی رحیمی
3️⃣وضعیت کنونی مجلس
📝کارنامه یک مجلس ضعیف؛ گزارشی از وعدهها و عملکرد مجلس یازدهم|امیررضا بهنامی
🗞تحول در قانون گذاری اتفاق افتاده است |سعید احدیان
🗞اصل بر عدم قانون گذاری است؛ وظیفه مجلس تحدید قدرت است|سید احمد حبیبنژاد
4️⃣جایگاه پارلمان
📝مجلس کجای کار است؟
📝قانون و فراتر از آن؛ تفوق شوراهای موازی بر مجلس شورای اسلامی
شریعت و شورا؛ تأثیر مناسبات فقه و قانون بر مجلس شورای اسلامی
5️⃣سیاست جایگزین
گفتگوهایی درباره تجربه تلاش عدالتخواهان برای سیاستورزی متفاوت
6️⃣چه باید کرد؟
📎میزگرد: راه عدالتخواهی از انتخابات میگذرد؟|باحضورسیدعلی موسوی، روحالله ایزدخواه، مجتبی عرب، میلاد گودرزی، مسعود براتی، وحید اشتری
➖➖➖➖
برای تهیه نامه جمهور با #ارسال_رایگان مبلغ 150هزارتومان به شماره کارت:
۶۰۳۷ ۹۹۷۵ ۹۹۶۹ ۴۹۳۳
به نام پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم
واریز کرده و رسید واریز را به همراه آدرس پستی و شماره همراه به شماره ۰۹۰۱۶۸۵۵۲۹۰ ارسال نمایید
➖➖➖➖
🆔 @nameh_jomhour | نامه جمهور
یک زمانی برند #پایداری به این بود که میگفت با مفسدین یا کسانی که مدیریتشان فسادزاست و از بیت المال برای تبلیغاتشان استفاده میکنند، وحدت نمیکنیم!
ولی وقتی بجای گفتمان و عدالت، "صندلی قدرت" ملاک شد، آن مباحث گفتمانی لقلقه زبان شد!
من با برخی عزیزان در پایداری ارتباط دارم و براشون احترام زیادی قائلم ولی جریانات اگر تقوای جمعی نداشتند اینجوری میشن. تقوای جمعی بسیار مهمتر از تقوای موردی چندنفر هست.
ملاک اگر کسب قدرت شد، گفتمان به حاشیه میرود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از رب الناس/بقلم علیرضا کمیلی
⭕️ سخنی پیرامون ادعای توخالی حجه الاسلام اکبرنژاد در سالگرد منشور روحانیت!
البته متاسفم که ایشان دستگیر شده و راه حل آخر را این اقدام میدانم و معتقدم سطح برخی سخنان ایشان آنقدر سخیف بود که فقط باید ایشان را به گفتگوی مودبانه عمومی دعوت میکردیم و بس! و ناراحتم که چرا بر دیدار با ایشان از طریق یک دوست مشترک بیشتر اصرار نکردم!
از جمله فیلم هایی که حتی بعد از دستگیری ایشان خطاب به رهبری منتشر شده تاکید بر بدبخت شدن جامعه بخاطر کمک به مردم فلسطین هست! اینکه شخصی در این حد نتواند تشخیص بدهد که حجم کمک ایران که به تعبیر خود غربی ها کمتر از ۱۵۰ میلیون دلار در سال است در مقابل خطر رژیم صفر است و اگر این شایعه در ذهن جامعه هم وجود دارد بخاطر تبلیغات خارجی است جای تعجب دارد.
مگر خود شما بالای منبر نمیگویید که وقتی مولای متقیان علی علیه السلام در محراب ضربت خورد شامیان گفتند علی را چه به نماز ؟ یا خود شما هم این تحلیل را دارید که واویلا یا ندارید که خب وظیفه شما تبیین است.
اینکه حجم کمک های اندک ولی استراتژیک ایران را عامل بدبختی بدانید همان حرف دشمن است. شما اگر خواص جامعه هستید باید اول مسأله را بررسی کنید و ماست را به دروازه نچسبانید و همه مشکلات کشور را به این عدد ربط ندهید!
البته من این تلنگر را به حوزه علمیه می زنم که بداند وقتی فضای تحلیلی و فکری ضعیف است چنین تصوراتی هم شکل میگیرد. خیلی های دیگر هم با این ادعا همراهی دارند ولو ساکت باشند. این زنگ خطری است برای ضعف جهاد تبیین در حوزه های علمیه که در سالگرد صدور نامه منشور روحانیت باید بیشتر هم بر آن غصه خورد.
📍 @komeilialireza
🔴 در رابطه با برخورد با حجتالاسلام اکبرنژاد، به نظرم این نکات رهبری خیلی بجاست:
🔻برخورد غیرفکری، عامل ترویج فکر غلط
رهبر معظم انقلاب:
▫️ «یکی از چیزهایی که به پاگرفتن فکر غلط کمک میکند، برخورد غیرفکری با آن است.
بعضیها خوششان میآید که یک حرف بیربط مهملی بزنند، بعد بجای اینکه یک نفر بلند شود، در مقابلشان بایستد و بگوید این حرف شما به این دلايل باطل است، يك نفر بلند شود و فحششان بدهد! از خدا میخواهند! چون تکلّف استدلال از روی دوششان برداشته میشود و راحت میشوند؛ در موضع مظلومیت و حقبهجانبی میگویند «بله» نمیگذارند ما حرف بزنیم!»
۷۷/۱۲/۱۵
🔹 «کار انقلاب از اساس با تبیین، روشنگری، بیان منطقی، مستدل و دور از هو و جنجال بود.
اگر هو و جنجال وارد شد، حرف منطقی را هم خراب خواهد کرد. ممکن است چهار نفر جذب شوند، اما چهار نفر آدم هوشمندتر دفع میشوند.»
۹۰/۰۴/۱۳
📔 کتاب تشکیلات توحیدی، صفحه ۵۲۰
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از به سوی مسجد طراز انقلاب اسلامی
2122.mp3
9.83M
#صوت | #منشور_روحانیت
🔴امام و منشور "روحانیت"
استاد رحیم پور ازغدی
در جمع فضلا و علمای حوزهی علمیه مشهد
🕌به پویش #مسجد_طراز بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1486356499C16e44b4639
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 دوری از اصحاب ثروت و سرمایه داران زالوصفت؛ شاخص جدی در انتخابات خبرگان رهبری
🔹درباره نامزدهای #مجلس_خبرگان در خوزستان؛ در نظر داریم جلساتی را با برخی نامزدها طی روزهای آتی برقرار کنیم اما عجالتاً از عزیزان می خواهم شخصیت بزرگوار #آیت_الله_سیدعلی_شفیعی را فراموش نکنند.
🔸یکی از شخصیتهای گرانقدری که نباید در این دوره فراموش شوند، آیتالله سیدعلی شفیعی(پدر مرحوم #آسیدمحسن_شفیعی) است. شخصیتی که بعد از ۶ دهه حضور در اهواز، بیت ایشان، محل جولان پیمانکاران، کارچاقکنها، دلالها و سرمایهداران زالوصفت نشده؛ حقیقتاً طهارت مالی و اقتصادی ایشان و دوری از باشگاه های قدرت و ثروت عجیب است!
🔹نه خودش اهل سیاسی کاری و مریدبازی بوده و نه هم فرزندانش اهل #آقازاده_بازی. نه اهل دخالت در عزل و نصب ها و ادارات و دستگاهها و صنایع بوده، نه هم اهل رانت گرفتن از این پتروشیمی و آن فولاد و این صنعت و آن کارخانه؛ به نام کار فرهنگی و چه و چه!
🔸عالِم مجاهد و جبهه رفتهای که یکی از فرزندانش در دوره دفاع مقدس شهید شده و دیگری هم مرحوم آسیدمحسن که مردم خوزستان و دانشگاهیان و خیلی از حوزویان، شیفته اخلاق و منش او بودند.
🔹مردم اهواز هنوز از خوبی های دوره مسئولیت این مرد شریف در دادگستری خوزستان میگویند که متاسفانه هیچوقت آن دوره تکرار نشد. با مفسدین تعارفی نداشت. هیچوقت از دادگستری حقوق دریافت نکرد و زندگی ساده اش را با طلبگی گذراند.
🔸البته که برخی برحسب حسادت یا هر مسئله ای نگذاشتند مردم بهره بیشتری از مسئولیت ایشان ببرند. برخی تنگنظران که طی سه چهار دهه اخیر، علمای بزرگوار این استان را، یک به یک حذف کرده تا خودشان در راس باشند به ایشان هم رحم نکردند و اجازه حضور و مانور آنچنانی درعرصه سیاسی و اجتماعی به ایشان ندادند. اگرچه او توانست بالاخره در میدان بماند اما جریان تکفیر و حذف به فرزند او -آسیدمحسن- رحم نکرد!
🔹خلاصه از نخبگان و اساتید حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، کارگر و کارمند و همه اقشار درخواست میکنم که این سید جلیلالقدر را فراموش نکنید. خاصه آنکه اهل تبلیغات آنچنانی و هزینه کردن برای انتخابات نیستند و مهم تر از همه، امروز آسیدمحسن در جمع ما نیست که عصای دست پدرش باشد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 برنده یا اپوزیسیون!
🔹مشی انتقادی ماها به سیاستهای کلان اقتصادی و فرهنگی نظام، دولت، مجلس، قضائیه، شورای نگهبان و ... روشن است. با این وجود معتقدیم که صندوق رایِ انتخابات را بعنوانِ تنها راه حفظ جمهوریت و آخرین سنگر حضور مردم در قدرت، باید با چنگودندان حفظ کرد.
🔸تاسف برای جریاناتی است که از ۴۵ سال، حداقل ۳۲ سال، دولت را در دست داشتند و چندین دوره مجلس را قبضه کردند، اما هر وقت اصل جمهوریت و نظام سیاسی به آنان نیاز و احتیاج داشت، پشت کردند؛ در دورههای آشوب و شورش همیشه در طرف اپوزیسیون ایستادند! هر وقت نتیجه انتخابات به نفعشان بود دموکراسی خوب بود، اما هروقت رای نداشتند، یا به بهانه تقلب کشور را به آشوب کشاندند یا هم انتخابات را تحریم کردند!
🔹از نظر این جریان، انتخابات زمانی به درد میخورد که خودشان خروجی صندوق باشند!
🔸اندیشمندان علوم سیاسی میگویند اپوزیسیون سالم و عاقل، برای یک نظام دموکراسی نعمت است. حیف که جمهوری اسلامی از این هم شانسی نیاورده!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
آنانیکه اهل سیاستند خیلی خوب میدانند که این توئیت منتسب به صهیونیستها، چقدر در بسیج آرای پادگانی برخی از حزباللهیها و نهادهای دینی و انقلابی به نفع #قالیباف موثر است تا او مجدداً پیروز انتخابات شود!
😉
فاعتبروا یا اولی الالباب!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از بازگشت || محمدامین رضایی
♦️استدلالی متفاوت، درباره چرا باید رای داد؟
☑️درباره انتخابات مجلس باید واقع نگر بود، بخاطر تکثیر شوراهای موازی و انباشت و چندلایه بودن مشکلات کشور، مجلس در همه مسائل تمام کننده نهایی نیست بلکه یکی از بازیگرهاست، هرچند همچنان قدرت اثرگذاری مجلس بالاست. علاوه بر این در میان ثبت نام کنندگان تعداد کاندیدهای تراز بویژه در بخش اقتصاد که درد امروز ماست زیاد نیست.
☑️حرفهای فانتزی و نگفتن نقطه ضعفها در کنار دستاوردهای مجلس یازدهم روش خوبی براي ازدیاد مشارکت نیست بلکه تکیه بیش از حد روی این در آینده موجب ازدیاد نامیدی هم میشود. نباید انتخابات را کنار گذاشت در عین حال نباید توقع افزایی غیر واقعی کنیم؛ جوری تصویر سازی نکنیم که گویا مجلس بعدی(دوازدهم) قرار است معجزه رقم بزند! مردم خود سهم و قدرت تغییر در نهادها را میدانند
☑️بخشی از استدلال من برای شرکت در انتخابات بجای آمار و حرفهای بعضا فانتزی این است تاریخ ما با سلطنت و استبداد عجین بوده ما در #مشروطه توانستیم با خون دل فراوان به نهاد مجلس و انتخابات برسیم، مردم کم و زیاد در حکمرانی سهیم شدند، بعد از انقلاب این سهیم شدن در حکمرانی بواسطه انتخابات های متعدد افزایش يافت؛ امروز مشکلات اقتصادی، ناکارآمدی ها و اشکال حتی به خود این فرایند انتخابات مثل بعضی رد صلاحیتها نباید موجب شود کلا این امکان را کنار بگذاریم و به قبل از مشروطه بازگردیم!
☑️نفس بودن امری به نام #انتخابات موضوعیت دارد و متضمن یک #جمهوریت ولو نسبی است. این ما را از سعودی و... در منطقه جدا میکند؛ نباید این فرصت که نتیجه یک مبارزه تاریخی است را بخاطر یک سری مشکلات از این سرزمین به کلی حذف کرد. تبعات کنار گذاشتن این فرصت بیش از مشکلات موجود است.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai