جوادجان من فعلاً کارهای دیگری دارم خیلی هم بلد نیستم که چه بگویم و دولت را چگونه مدیریت کنم.
شما عجالتاً جای من برو صداوسیما!
پ.ن: حضور جواد #ظریف بجای #پزشکیان در صداوسیما حقیقتاً فاجعه است. اون طرف فاجعه! وای خدا... چگونه ما این فاجعه رو تحمل کنیم!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نظارت؛ کمی بیشتر از این فیلم!
🔻در حاشیه انتخاب آیت الله جنتی بعنوان دبیر شورای نگهبان؛
🔹به واسطه فعالیت های سیاسی و رسانه ای سالهاست که در انتخابات ها - چه ریاست جمهوری چه مجلس شورا - فعالیت دارم و یکی از دغدغه های جدیام اصلاح مکانیزم شورای نگهبان، از انتخاب و انتصاب اعضا گرفته تا اصلاح مکانیزم نظارت این شورا در امر انتخابات است.
🔸اینکه روند احراز صلاحیت نامزدها و ملاک و معیارها باید کمّی و شفاف و دقیق و قابل اندازه گیری یا قابل اثبات باشد نه سلیقهای، اینکه نظارت بر صندوق های رأی - چه داخل شعبه، چه خارج از شعبه اخذ رأی و چه محافل شبانه - باید نتیجه بخش باشد، جزو مهم ترین مسائلی است که باید مطرح کنیم.
🔹با کمال تأسف؛ در انتخابات های مجلس شورا، به حدی تخلفات انتخاباتی بالاست از خرید رأی گرفته تا جعل تعرفه تا بعضاً تخلفات در شمارش آرا و عدم شفافیت در احراز صلاحیت ها، که هر کسی که دستی بر آتش داشته باشد عمق فاجعه را میداند.
🔸در همین انتخابات مجلس شورا و ریاست جمهوری، خرید رأی با 100 هزار و 200 هزار و 500 هزار و یک میلیون و دو میلیون و ...، به وفور انجام میشد، اما ما هیچ مکانیزمی برای جلوگیری از این تخلفات یا برخورد پس از انتخابات نداشته و نداریم!
🔹این سوال و جواب آیت الله جنتی با نماینده شورای نگهبان روی این صندوق رای را ببینید. اگرچه این سوال و جواب ویترینی است اما بدانید اگر وارد ساختار شوید هم نظارت ها آنقدر بازدارنده و قوی نیست! نظارت هست ولی کمی بیشتر از این فیلم! همین فیلم کفایت برای شما میکند!!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 خسارت اقتصادی و تبعات فرهنگی #فیلترینگ! 🔹از سال ۱۴۰۱ ، یارانه هر نفر ۳۰۰ هزار تومان شده(برخی دهک
یکی از مخاطبین هم درباره تبعات فیلترینگ ارسال کرده:
"مهمترین اثر فرهنگی فیلترینگ، بیرون رفتن جامعه مذهبی از فضای مجازی معمول جامعه و تبعیدش به ایتا بود.
عملا جامعه دو شقه شد و جامعه مذهبی صدای خودش در دیگر اقشار رو از دست داد.
بنده حدس می زنم، علاوه بر کج فهمی برخی دوستان، برخی دستها هم پشت این قضیه بوده باشد.
فیلترینگ با تابلوی فضای مجازی پاک اومد اما مذهبی ها رو از فضای مجازی به جزیره ایتا تبعید کرد."
🔴 چند نکته درباره فیلترینگ
🔻برخی عزیزان سوال و ابهام دارند:
1⃣ اصل محدودیت در همه کشورها وجود دارد. ولی مدل آن با مدل ما متفاوت است. بنده به اصل محدودیتهای معقولانه اعتقاد دارم.
2⃣ سایتهای پورن تا قبل از فیلترینگ، فیلتر بود و هیچ آدم عاقلی موافق باز کردن سایتهای پورن نبود!
3⃣ دلسوزان حزباللهی و فعالان فرهنگی توجه کنند که فیلترینگ به بهانه مسائل امنیتی و نارضایتی مردم و مهار اعتراضات انجام شد نه برای مسائل اخلاقی و فرهنگی! برخی فریبتان ندهند!
4⃣ راهحل امیدوارسازی مردم و رضایتمندی مردم، در فیلترینگ پلتفرمها نیست! مردم با اصلاح واقعی حکمرانی و حل مشکلات اقتصادی و معیشتی و مبارزه واقعی با فقر و فساد و تبعیض راضی خواهند شد! فیلترینگ پلتفرمها در حد چند روز بتواند اعتراضات میدانی را مهار کند ولی راهبردی نیست!
5⃣ اینکه پلتفرمها حاضر به نمایندگی و ایجاد دفتر در ایران نیستند به چند جهت است: هم جهات قوانین بینالمللی و کوانسیونها که ایران عضو آنها نیست؛ هم به جهت اینکه قدرتی برای جریمه آنها نداریم و هنوز آنقدر قوی نشدهایم که اینها بپذیرند در ایران نمایندگی داشته باشند!
6⃣ بله، فضای مجازی در کل جهان و ایران حتماً تبعاتی دارد؛ برای نوجوانان و جوانان؛ ولی باید بدانیم که آثار منفی و تبعات فیلترینگ خیلی بیشتر از قبل فیلترینگ است! فیلترینگ تبعات فرهنگی و اقتصادی جدی به همراه داشته! مهمترین اثرش، روی کار آمدن دولتی است که در ۸ سال دوره روحانی نشان داد با سیاستهای کلان نظام و رهبری، در داخل و خارج، همسویی ندارد و حاکمیت دوگانه ایجاد میکند! مابقی تبعاتش را هم بارها گفتیم. ضررش بیشتر از منفعتش بوده.
7⃣ عزیزان میگویند راهحلتان چیست؟ راهحل: باز بودن پلتفرمهایی مثل توییتر، تلگرام، یوتیوب و ... و همزمان حمایت ویژه دولت از توان داخلی. برای حل معضلات اخلاقی و فرهنگی و سیاسی کشور هم صدها طرح و برنامه هست که در این چندخط نمیگنجد!
🔺برای آینده ایران، منطقه و جهان باید برنامه داشته باشیم. با فیلترینگ، بخش ایدئولوژیک حامی نظام را از عموم مردم داخل کشور جدا کردیم چه برسد به اینکه بتوانند با مردم منطقه و جهان خارج، در موضوعات جهانی همسویی داشته باشند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 جریان سیاسی حامی آقای #پزشکیان به یکپارچگی ایران متعهد نیست و البته بارها نشان داده که دنبال اصلاح امور و حل مشکلات نیست بلکه هدفش اصلاحات آمریکایی و به نفع آمریکا است مثل #گورباچوف! خیلی صریح میینویسند که پزشکیان گورباچوف است.
🔹اگر آقای پزشکیان با این مسیر موافق نیست همین اول کار باید راهش را جدا کند. تا حالا جنگ بین حجاب و باحجاب راهاندازی کردند حالا جنگ بین شیعه و سنی و جنگ قومیتی و ... ! اینها استاد فتنهانگیزی و اختلاف و تفرقه هستند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 جریان سیاسی حامی آقای #پزشکیان به یکپارچگی ایران متعهد نیست و البته بارها نشان داده که دنبال اصلا
🔴 دشمنان خارج نشین و برخی از اصلاح طلبان درمورد #خاتمی هم همین اشتباه را مرتکب شدند و او را #گورباچوف_ایرانی میدانستند. رهبر انقلاب در سال۷۹ اینگونه پاسخ داد:
"اینها در چند مورد اشتباه کردند: اشتباه اوّلشان این است که آقای خاتمی، گورباچف نیست. اشتباه دومشان این است که اسلام، کمونیسم نیست. اشتباه سومشان این است که نظام مردمىِ جمهوری اسلامی، نظام دیکتاتوری پرولتاریا نیست. اشتباه چهارمشان این است که ایرانِ یکپارچه، شوروىِ متشکّل از سرزمینهای به هم سنجاق شده نیست. اشتباه پنجمشان این است که نقش بیبدیل رهبری دینی و معنوی در ایران، شوخی نیست."
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
چهار رویکرد اصلی اقتصادی دولت پزشکیان.mp3
19.04M
🔴 مهم/ چهار رویکرد اصلی اقتصادی دولت دکتر #پزشکیان
🔻گوش بدید و دست به دست کنید بقیه هم بشنوند
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 مهم/ چهار رویکرد اصلی اقتصادی دولت دکتر #پزشکیان 🔻گوش بدید و دست به دست کنید بقیه هم بشنوند ✅ #
دوستان عزیز حتماً گوش بدید. ما در دولت آقای پزشکیان با این چهار سیاست روبرو هستیم.
بیانیه_ی_اقتصادی_دکتر_پزشکیان_و_ستاد_نهایی_240716_125909.pdf
149.6K
بیانیه اقتصادی ستاد پزشکیان 👆
🔴 یادآوری/
تابستون تا قبل از ایام #اربعین، بهترین فرصت برای برگزاری دورههای آموزشیه.
دوستانی که میخوان در سطح استان خودشون یا شهر خودشون، دوره حضوری برگزار کنن، این فرصت رو غنیمت بشمرند.
تقریباً یک ماه دیگه فضای اربعین غالب میشه و ۷، ۸ تا ۱۰ روز حتی بیشتر، همه درگیر اربعین میشن.
بعد از ایام اربعین باز یه فرصت ۲۰ روزه هم هست برای اجرای دورهها.
یعنی دوستان میتونن برنامهریزی کنن توی این یک ماه چندتا سرفصل داشته باشن، مجدد در شهریورماه هم چندتا سرفصل دیگه رو اجرا کنن.