امام خامنه ای:
ترس و عقب نشینی غیر تاکتیکی در مسائل نظامی موجب غضب الهی است.
➖ همایش تبیینی مطالبه ای
🔴 اراده ملت:
پایان خط سازش؛
پایان عقب نشینی
🕰 زمان : شنبه ، ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۳ ، بعد از اقامه نماز مغرب و عشا
🕌 مکان: شهر مقدس قم ، خیابان توحید ، کوچه ۸ ، مسجد امام حسین (علیه السلام)
🎙با سخنرانی:
علما و محققین ، نمایندگان مجلس ، فعالین فرهنگی ، اساتید حوزه علمیه ، اساتید دانشگاه ، پژوهشگران
📁 محور های همایش را در پوستر بالا مطالعه بفرمایید👆
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✌رهبر انقلاب: دشمنان اعم از آمریکا و رژیم صهیونیستی بدانند نسبت به آنچه که در مقابل ایران و جبهه مقاومت انجام میدهند قطعاً پاسخ دندان شکن دریافت خواهند کرد. ۱۴۰۳/۸/۱۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
تسخیر لانه جاسوسی؛ اما و اگرها!
برخی تحلیلگران پدیده ها را با نگاه و شرایط امروز تحلیل می کنند و نتیجه می گیرند که فلان مسئله یا فلان اقدام، خوب بوده یا بد؟ درست بوده یا غلط!
برخی حوادث و پدیده های تاریخی را باید در کانتکست تاریخ و دوره و مقطع خودش تحلیل و قضاوت کرد؛ البته گاهی می توان اشتباهات و خطاها یا نقاط عطف مثبت تاریخی را قضاوت کرد اما بطور کلی قضاوت درباره پدیده های تاریخی بدون توجه به فضای حاکم بر آن پدیده، حتماً خطاست.
تسخیر سفارت آمریکا در ایران توسط دانشجویان انقلابی و چپ آن دوره به همراه برخی دیگر اقشار مردم را باید در فضای آن دوره تحلیل کرد؛ بیش از 90 درصد مردم در انقلابی کاملاً مردمی مشارکت کردند و سیستم حکومتی دیکتاتوری موروثی را برای رسیدن به نظام سیاسی مردم سالار و عدم وابسته به بیگانگان کنار زدند؛ سالها خفقان و استبداد و فقر گسترده و تبیعض های عجیب و غریب را تحمل کردند و مدام توسط آمریکا و انگلیس تحقیر شدند؛ مصائب بسیار بود که آن مردم انقلاب کردند.
حال بعد از انقلابشان متوجه شدند که سفارتخانه یکی از همان بیگانگان که سالها بر شاه مملکت شان حاکم بود بعد از انقلاب شروع به دسیسه و توطئه و اختلاف افکنی و تجزیه طلبی کرده. مشخص است که این مردم برای حفاظت از انقلاب شان، آن سفارتخانه را تسخیر می کنند.
درست است که برخی شخصیت ها و جریانات سیاسی دانشجویی مشخص هم محوریت کار را به دست گرفتند و حرکت جریان دانشجویی و مردم را مدیریت می کردند و بعدها مشخص شد که از امام هم اجازه نگرفته بودند ولی نمی شود کل ماجرای تسخیر سفارت را تک بعدی و اینگونه تحلیل کرد.
باید فضای آن دوره و مقطع را در نظر گرفت. مشخصاً با تحلیل های امروز و شرایط امروز تسخیر سفارتخانه ها غالباً مورد تأیید واقع نمی شود کما اینکه تسخیر سفارت انگلیس و سفارت سعودی در دهه 90 مورد عتاب شدید رهبر انقلاب هم قرار گرفت.
تسخیر سفارت آمریکا به این علت بود که آمریکا حامی اصلی رژیم سابق بود که جهت جلوگیری از پیروزی انقلاب اسلامی، برنامه ریزی های بسیاری انجام داد و با آموزش ساواک و همچنین سناریوهای مختلف، بدترین برخورد ها را با مردم انجام می داد و بعد از انقلاب نیز برای کودتا و تجزیه ایران از هیچ اقدامی دریغ نکرد.
نمی شود اقدامات خود آمریکا که زمینه این تسخیر را فراهم کرده بود، ندیده گرفت و صرفاً بخاطر اینکه موسوی خوئینی ها با چند دانشجوی فعال سعی بر محوریت در این مسئله را داشته اند، اصل حرکت را با نگاه امروز تحلیل کرد.
این تسخیر حتماً تبعات خارجی و بین المللی برای ایران به همراه داشت اما آثار بزرگ دیگری نیز در حفظ نهال انقلاب و استمرار انقلاب نیز به همراه داشته است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هیچ کس نباید بتواند کسی را بخرد
و هیچکس نباید ناگزیر به فروش خود باشد ...
ژانژاک روسو
اگر از عزیزان مسئول امور جهادی کشور کسی میتونه جهت ثبت حساب حقوقی برای گروه جهادی به ما کمک کنه، بسیار ممنون میشیم.
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
اگر از عزیزان مسئول امور جهادی کشور کسی میتونه جهت ثبت حساب حقوقی برای گروه جهادی به ما کمک کنه، بسی
از دوستان بسیج سازندگی تهران اگر کسی هست ممنون میشم پیام بده.
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در خبرهای رسمی آمده که #يحيى_السنوار سهشبانه روز هیچ غذایی نخورده بود و با شکم گرسنه و لب تشنه در مبارزه با صهیونیستها به شهادت رسید.
سنوار بارها میگفت یا پیروز میشویم یا کربلا را تکرار میکنیم.
این عظمت و شکوه و روحیه را مقایسه کنید با دولتها و حاکمان عرب خائن سعودی و امارات!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
اخیراً کتاب "روحانیت و دولت مدرن" اثر آقای دکتر عبدالوهاب فراتی را خواندم.
در این کتاب خیلی خوب، روحانیون شیعه را بر مبنای نگاه به دولت مدرن دستهبندی کرده است.
دولت مدرن به مفهوم عامِ دولت در قرون اخیر که در غرب شکل گرفته؛ دولتی دارای حاکمیت واحد بر سرزمین مشخص با فرهنگ و نژاد مشترک. دولتی که با اراده و رای مردم تشکیل میشود و قانونگذاری در آن بدست مردم و مشروعیتش را از آرای عمومی دریافت میکند.
حالا بر مبنای اینکه روحانیون شیعه چه نگاهی به تشکیل حکومت، ضرورت تشکیل حکومت و دولتسازی دارند، آنها را دسته بندی کرده است.
وی سه دسته کلی را در این کتاب در نظر میگیرد:
۱. دسته اول؛ قائل به تعطیلی دولت در دوران غیبت امام معصوم است و میگوید نباید در دوره غیبت حکومت تشکیل داد.
۲. دسته دوم؛ سکولارها و عرفیگرایان که قائل به تشکیل حکومت و دولتی غیردینی هستند. روحانیونی که میگویند اساساً دین بر تشکیل حکومت نظری ندارد یا نظر دین است که هرچه مردم خودشان تصمیم گرفتند.
۳. دسته سوم؛ روحانیونی که قائل به تشکیل حکومت و دولت دینی هستند و بر ضرورت آن تاکید میکنند. خود به دو دسته تقسیم میشوند؛
الف) محافظتگرایان: این دسته برای مردم جایگاهی قائل نیستند؛ جمهوریت را از اسلام جدا میدانند و معتقدند که در زمان غیبت، فقیه باید تشکیل حکومت دهد و مردم باید بیعت کنند و به فقیه کمک کنند. فقیه در این دوره صلاح دیده که انتخابات باشد شاید در دورهای صلاح ببیند که انتخابات نباشد و ... . این دسته حوزه عمومی را عرصه تکلیف میدانند و حقی برای جامعه و مردم قائل نیستند. جامعه را بر مبنای رابطه عبد و مولا تقسیم میکنند.
ب) نواندیشان حوزوی؛ از نگاه نویسنده، این دسته جمهوریت و اراده مردم را از متن دین میدانند یا حداقل کسانی در این دسته قائل به این هستند که دین در اینجا سکوت کرده و اصطلاحاً جزو محدودههای خالی از نص است و به خود مردم واگذار شده؛ این دسته، عرصه عمومی را بیشتر عرصه حق میدانند و برای تکتک مردم و جامعه، حق و حقوقی را قائل هستند از جمله حق تعیین سرنوشت و حق انتخاب حاکم؛ اینها قائل به این هستند که اسلام بر تشکیل حکومت دینی تاکید دارد و ولایت فقیه در زمان غیبت توصیه شده و مومنین تکلیف دارند که این حکومت را تشکیل دهند اما این حق مردم است که خودشان حکومت و حاکمان را انتخاب کنند.
دسته نواندیشان حوزه نیز گسترده است از علامه نائینی گرفته تا امام خمینی و سایر اندیشمندان حوزه.
ممکن است به این دستهبندی نقدهایی باشد اما جزو بهترین آثار علمی در این عرصه است.
معتقدم خیلی از اختلافات سیاسی، فرهنگی، هنری، اقتصادی و مباحث روز و موضوعات مبتلا به جامعه ناشی از این اختلافات بنیادین است.
اینکه یک روحانی قائل به حق و حقوق مردم باشد با اینکه روحانی دیگری اقتدارگرا باشد و قائل به حق و حقوق انتخاب و تعیین سرنوشت فرد توسط خودش نباشد، ریشه بخشی از اختلافات است.
نگاه به آثار علمی یا مصاحبهها و سخنرانیها و خطابات روحانیون موثر جامعه از منظر این دستهبندی خیلی جالب است؛ بطور خاص آرای رهبر انقلاب، نظرات روسای جمهور، علمای خبرگان، مدیران حوزه، ائمه جمعه و اعضای شورای نگهبان.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
با اصرار آقای ظریف بناست آقای رئیسجمهور در اجلاسی در آذربایجان شرکت کند که مقامات اسرائیل هم در این اجلاس حضور پررنگی دارند!
این سفر در شرایط فعلی، باتوجه به تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان و همچنین همکاریهای ویژه باکو با تلآویو، قطعاً خلاف امنیت و منافع ملی است!
اینکه برخی میگویند حضور ظریف در دولت مسئله فرعی است و نباید کاری به کار او داشت، متوجه ابعاد قضیه نیستند.
حضور ظریف باتوجه به شخصیت ضعیف و تاثیرپذیرِ رئیسجمهور دقیقاً یعنی حاکمیت دوگانه! تاثیر این حضور را میتوان در ماجرای فریب دولت در ماجرای شهید هنیه در بحث وعده دروغین آتشبس در غزه و این چنین بزنگاههایی مشاهده کرد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 قمار روی الاغ از ترس فیل!
🔹برخی تحلیلگران در مقایسه دموکراتها و جمهوریخواهان آمریکا و بالتبع مقایسه ترامپ و کاملا هریس، دچار سطحینگری و تحلیلهایی فوتبالی شدهاند که تیم الف برای منطقه خاورمیانه و ایران بهتر است یا تیم ب؛
این سطحینگری و دلبستگی به الاغها ناشی از چیست؟
🔸الاغ آبی نماد انتخاباتی دموکراتها و فیل قرمز هم نشانه جمهوریخواهان است.اینکه برخی بین اوباما و بوش، بین بایدن و ترامپ یا بین ترامپ و هریس، فکر میکنند الاغها قابل تعامل بوده و به دموکراتها در صلحجویی یا کاهش تحریمها و جنگها امیدوارترند، ناشی از بیاطلاعی از تاریخ است!
🔹واقعیت این است که بیشترین جنگهای آمریکا و چه بسا خونینترین جنگها درزمان حاکمیت دموکراتها بوده؛ از حضور آمریکا در جنگ جهانی اول توسط ویلسون تا جنگ ویتنام، جنگ کره و بحران هستهای کوبا، قریب ۴۰ جنگ خونین توسط دموکراتها راهاندازی شده یاادامه پیدا کرده است!
🔸نسبت به ایران نیز هیچوقت سیاست خارجی آمریکا در زمان این دو حزب تغییر جدی نداشته و بیشترین تحریمها و تهدیدهای ایران هم در زمان دموکراتها بوده!واقعیت این است که سیاست خارجی و رفتار بینالمللی آمریکا، برمبنای فیل و الاغ نیست؛ این رفتار و سیاست استکباری و زورگویی همواره ثابت است و تغییرناپذیر!
🔹شناخت دقیق از تاریخ آمریکا و جنگهایی که در جهان بوسیله این کشور، مستقیم یا نیابتی شکل گرفته، مشخص میکند که این دو حزب در بحث رئالیسم تهاجمی اشتراک دارند و هیچ تفاوتی بینشان نیست!
🔻اما متاسفانه برخی در کشور ما از آمدن فیلها نگران بوده ودلبسته الاغها شدهاند!
✍مدرسی یان
@modaresian
«وَ الَّذِینَ یکنِزُونَ الذَّهَبَ وَ الْفِضَّةَ وَ لا ینْفِقُونَها فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَبَشِّرْهُمْ بِعَذابٍ أَلِیمٍ»