عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 مُصلح و مبارزه با ریشهها! #محرم شب اول 🔹از ویژگیها و خصائص اصلی حضرت اباعبدالله علیهالسلام و
🔻مطلبی درباره #مصلح
از شهید مطهری
🔹راستى هیچ تاکنون در اطراف این مسئله فکر کرده اید که چرا ما در تاریخ اسلام از هر طبقه اى شخصیتهاى مبرّز داشته ایم: ادباى بزرگ داشته ایم، حکماى بزرگ داشته ایم، فقهاى بزرگ داشته ایم، شعراى بزرگ داشته ایم، وعاظ و خطباى بزرگ داشته ایم و کُتّاب و نویسندگان بزرگ داشته ایم، منجمین و ریاضیون بزرگ داشته ایم، سیاستمداران بزرگ داشته ایم، صنعتگران و هنرمندان بزرگ داشته ایم ولى مصلحین نداشته ایم و از این جهت ما خیلى فقیریم.
🔸البته کم و بیش «مصلح» در میان ما ظهور کرده اما نه آن اندازه که انتظار مى رود، با اینکه ما اصلى در اسلام داریم به نام اصل امر به معروف و نهى از منکر. این اصل مى بایست مصلحین زیادى به وجود آورده باشد. البته نباید انتظار داشت که به همان اندازه که مثلًا ادیب یا حکیم یا فقیه یا منجم و ریاضیدان داشته ایم مى بایست مصلح اجتماعى و دینى داشته باشیم.
🔹«مصلح» یک نبوغ و شخصیت و عمق نظر و دوراندیشى و گذشت دیگرى لازم دارد و قهراً عزیزالوجودتر و قلیل الوجودتر است، ولى فکر مى کنم به همان نسبت هم که بسنجیم باز نداشته ایم، چرا؟ این سؤالى است که فعلًا براى من مقدور نیست که بتوانم جوابى به آن بدهم.
🔸اینقدر مصلح نداشته ایم و سخن از اصلاح کمتر شنیده ایم که فکر نمى کنیم این هم یک شأن بزرگى است و شایسته مردان بزرگ است. اگر به ما بگویند امیرالمؤمنین یا سیدالشهداء سلام اللَّه علیهما مردى بود حکیم، همه معناى این کلمه را مى فهمیم و این را مدحى براى آن حضرت مى شماریم، و همچنین است اگر بگویند مردى بود فقیه وعارف به احکام الهى، یا بگویند مردى بود خطیب و فصیح و بلیغ. ولى اگر بگویند مصلح بود، چیزى از این کلمه نمى فهمیم و چندان به نظر ما مهم نمى آید، در صورتى که از همه شئون بالاتر همین است و خودشان هم همین اسم و همین شأن را براى خود پسندیده اند.
❇️ بازخوانی اندیشه شهید مطهری/ بخش سوم
لینک کوتاه : vasael.ir/00028m
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ما_مثل_یه_خانوادهایم همه
محور ما حسین فاطمه است
همه باشید برا #امام_حسین
امام حسینی که برا همه است
مداح: کربلایی فرید آلبوغبیش/ اهواز
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 تجربه دوساله دولت رئیسی، حداقل برای ما که پیگیر پروندههای تخلف و فساد اداری هستیم اثبات کرد، عزم جدی برای مقابله با تخلف و فساد در این دولت متاسفانه وجود ندارد. شرمندهایم مردمیم.
🔹در ماجرای تخلفات سرپرست اداره راه و شهرسازی بهبهان، شخص وزیر- مهرداد #بذرپاش- را مسئول میدانم.
شما عرضه مدیریت یک اداره شهرستانی را هم نداشتید چه به وزارت!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 ساختارهای قاتل امام معصوم!
🔻مصلح بدنبال ریشههاست نه مظاهر!
#محرم
شب دوم
🔹اصلاح در مقابل فساد است. فساد به معنای اختلال عمل و خارج شدن شیء از محل اصلی آن است. در لغت به معنای تباهی و ضد صلاح است. برخی لغویان هم گفتهاند: فساد عبارت است از خروج از حدّ اعتدال؛ کم باشد یا زیاد.
🔸با این تعاریف، وقتی فسادی در جامعه شکل میگیرد یعنی آن نقطهی جامعه از حد و اعتدال خود خارج شده.
🔹انسان فاسد، خودش دچار فساد و تباهی است و از حالت اعتدال(عدالت درونی و برونی) خارج شده. اما مفسد کسی است که جامعه را دچار فساد میکند و از حالت اعتدال خارج میکند.
🔸مفسد با قاعدهگذاری، قانونگذاری، سیاستگذاری، سبک زندگی، ساختارسازی اجتماعی و سیاسی و ... جامعه را از اعتدال خارج میکند. روابط جامعه را برهم میزند؛ بالا و پایینی میسازد؛ ارباب و رعیت درست میکند و جامعه را طبقاتی میکند.
🔹مصلح کسی است که قصد دارد جامعه و انسانها را به اصالت اصل و فطرت خود بازگرداند. لذا برای مبارزه با فساد، ناچار است به مبارزه با مفسد؛ مبارزه با قواعد، سیاستها، قوانین و ساختارهای فسادانگیز. در واقع مصلح میخواهد ساختارسازی فساد را متوقف و منهدم و نقطه ترویج فساد را کور کرده تا جامعه را به صلاح و صحت بازگرداند.
🔸حضرت اباعبدالله علیهالسلام، بدنبال قیام علیه ریشه و اساس فسادانگیزی در جامعه بود. در جامعهی آنروز، شرابخوار و میمونباز و ... زیاد بود اما حضرت به سراغ آن نقطهای رفت که بدنبال ترویج و نهادینه کردن شرابخواری، میمونبازی و هر فساد دیگری در جامعه بود! سیدالشهدا به سراغ آن کسی رفت که همه این فسادها را به نام اسلام انجام میداد و اسلام را اینگونه معرفی میکرد!
🔹مصلحان در طول تاریخ همیشه به سراغ آن نقطه اصلی انتشار فساد در جامعه میرفتند نه به سراغ خود فساد! لزوماً با مظاهر درگیر نمیشدند بلکه دعوای اصلی آنها با آدمهای اصلی، با نقطههای اصلی و ساختارهای اصلی بود.
🔸بیش از آنکه درگیر مظاهر فساد باشند من جمله شرابخواری، سگبازی، شهوتطلبی، فحشا و ...، با ریشهها و ساختارهای فسادانگیز درگیر شدهاند.
🔹سگبازی و شرابخواری بعنوان فرهنگ یزیدی، چگونه نهادینه شده؟ میتوان با روشهایی، این مظاهر را در کف جامعه محدود کرد اما دعوای اصلی باید این باشد این فرهنگها چگونه و توسط چه ساختارها و طبقاتی ترویج میشود. این گلوگاهها و ساختارها، باید شناسایی و منهدم شود وگرنه جامعهای که از اعتدال(عدالت) خارج شده و با این ساختارهای فسادساز رشد یابد، امام حسین را میکشد؛ امام معصوم و هر مصلح دیگری را به فجیعترین اشکال قربانی اهداف خود میکند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از گروه جهادی یاران انقلاب خوزستان
🔴 کمک به خرید کولر برای خانواده یتیم
#فراخوان ۶۴
🔻گزارش گروه جهادی: خانواده یتیم(پیرزن و دختر جوانش) بعلت سوختن موتور کولرشان این روزها در گرمای بالای ۵۰ درجه خوزستان، آواره شده و چندروزی است که مهمان منزل فامیل شدهاند.
🔹گروه جهادی یاران انقلاب، آماده دریافت کمکهای شما عزیزان در این ایام سوگواری حضرت اباعبدالله علیهالسلام برای این خانواده است.
6280231326741120
(بنام داود مدرسی یان)
🔻 گروه جهادی یاران انقلاب:
🇮🇷 ثبت در "سازمان بسیج سازندگی"
✔️ شماره ثبت:
"۹۶۷۳۱۹۰۱۹۳۵۶"
✅ #ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/2268200963C17b79a224e
🔴 ساختارهای اجتماعی چگونه قاتل امام معصوم میشوند؟
#محرم
شب سوم
🔹عرض کردیم که فساد یعنی خارج شدن از حد و اعتدال؛ وقتی جامعه دچار فساد شده و از شکل اصیل خود خارج میشود شکل جدید و ساختارهای جدیدی پیدا میکند. ساختارهای اجتماعی جامعه فاسد با ساختارهای اجتماعی جامعه سالم متفاوت است.
🔸ساختار اجتماعی، مجموعه ای از روابط و پیوندهایی است که میان افراد، گروهها و طبقات مختلف یک جامعه برقرار میباشد و رفتارهای اجتماعی یا فرهنگی در آن جامعه بر پایه این روابط تنظیم میشود. ارتباط افراد، گروهها و نهادها، طبق ارزشها و هنجارهایی تنظیم میشود و نهاد خانواده، نهاد آموزش و پرورش، نهاد قضایی و ... بر مبنای این ارزشها شکل میگیرد و عمل میکند.
🔹در جامعهای که سود حداکثری و لذت اصالت پیدا میکند و افراد برای رسیدن به مناصب سیاسی و منافع اقتصادی تلاش میکنند و شایستگان کنار زده شده و فرومایگان در قدرت نفوذ میکنند و برابری و عدالت به استهزاء کشیده شده و طبقات پرخور و پرنفوذی شکل میگیرد، هر مصلحی برای برهم زدن این نظم و روابط و ساختار، قیام کند، کشته میشود مگر اینکه اکثریتی را با خود به همراه داشته باشد. اکثریتی که از ساختارهای موجود خارج شده و بدنبال ساختار اصیل باشند.
🔸جامعه شکلگرفته بر مبنای ارزشهای سرمایهداری که کارتلها، تراستها، کنسرنها و هلدینگها تعیین کننده میشوند و نهادهای سیاسی و قدرت را یا خود در دست میگیرند یا هدایتشان میکنند، این جامعه، مُصلحی که میگوید اموال، انفال، منابع و ثروتها باید عادلانه در دسترس همگان باشد را تحمل نمیکند!
🔹جامعه، اینگونه شکل گرفته؛ مصلح میخواهد این ساختارها و قوارههای غلط را شکسته و از نو بنا کند. اما جامعه در برابر تغییر، مقاومت میکند و مقابل مصلح میایستد و مصلح و مصلحان را میکشد! چرا؟
🔸چون مصلح میگوید هیچ فردی، هیچ قشری و هیچ طبقهای نباید ویژهخواری کند و از منابع، ثروتها، امکانات و درآمدها بیش از مابقی بهرهمند شود و این آغاز درگیری و دشمنی است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ همانطور که گفته بودم، دیوان عالی کشور تغییر حکم از ۳۱ سال به ۱۲ سال را تایید و اعلام کرده که #اکبر_طبری اتهامات دیگری دارد که در حال رسیدگی است! اگر به اتهامات دیگر #مهدی_هاشمی_رفسنجانی رسیدگی شد به این هم رسیدگی میشود. دنبال #عوامل_ناامیدی مردم نگردید، کنار گوشمان است.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
🔴 پشتیبانی اهالی #قوه_قضائیه ازهمدیگر مثل همون ضرب المثل هست: گوشت هم را اگر بخورند استخوانش را دور نمیاندازند.
بازپرس از بازپرس حمایت میکند، قاضی از قاضی! خلاصه محکم از همدیگر حمایت میکنند و پشتیبان همدیگرند.
شاید اقلیتی در قوه با این قاعده همراه نباشند، اما فرهنگ غالب قوه است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای بهادری جهرمی؛ سخنگوی محترم دولت، در جلسهای بچههای بسیج دانشجویی را که واقعیت آب اهواز و سایر شهرها را بهش نشون دادند، این بچهها را به دروغگویی متهم کرد و گفت در دانشگاه چمران بطری را از جویآب پر کردند! واقعاً براتون متاسفم.
فرمودی آب بگیریم: بیا این کیفیت آب ماست. در اهواز، منطقه گلستان.
آب اهواز، فیلترهای آب تصفیهکن(بعد از یکماه) را نابود میکنه.
این کیفیت آب، بعد از چندماه(تقریباً یکسال) از افتتاح #طرح_آبرسانی_غدیر هس.
آقای بهادری جهرمی عزیز؛ واقعیت آب منازل اهواز در خیلی از ایام اینه؛ نه گزارش صداوسیما و آبفا و مدیران چاپلوس و کذاب خوزستان! چرا نمیخوایید بفهمید و باور کنید؟!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 کمک به خرید کولر برای خانواده یتیم #فراخوان ۶۴ 🔻گزارش گروه جهادی: خانواده یتیم(پیرزن و دختر جوانش
عزیزان بسیار ممنونیم از همراهی شما
مبلغ ۱۵ میلیون و ۵۰۰ تومان برای کولر خانواده یتیم تامین شد.
خداوند متعال از شما به بهترین وجه قبول بفرماید.
هدایت شده از گروه جهادی یاران انقلاب خوزستان
گزارش #فراخوان ۶۴
مبلغ ۱۵.۵۳۰.۰۰۰ تومان جمع آوری و به حساب مادر خانواده(سرپرست خانوار) واریز شد جهت کولر گازی.
از همه مومنین عزیز متشکریم. الله یتقبل منکم
🔻 گروه جهادی یاران انقلاب:
🇮🇷 ثبت در "سازمان بسیج سازندگی"
✔️ شماره ثبت:
"۹۶۷۳۱۹۰۱۹۳۵۶"
✅ #ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/2268200963C17b79a224e
🔴 اسلام، مصلح می خواهد نه صلح کل!
#محرم
شب چهارم
🔹یکی از مفاهیمی که به تعابیر مختلف معنا شده، مفهوم «صُلح کُل» است. صلح کل در عرفان و تصوف منجر به دعوای بین فقها و عرفای متصوف شده. «مشایخ صوفیه در نزاعها و جدالها بین مذاهب مختلف داخل نشده با همه فرق به صلح و صفا سلوک مى کردند و نسبت به همه على السویه مهربان بودند.» (چهل مقاله، ص 54)
🔸صوفی هیچ عقیده ای را غلط نمی شمارد و اختلاف مذاهب را اختلاف در رنگ و صورت می شمارند و صلح کل را می طلبند.همه چیز برای او مساوی است و همه را به یک نسبت دوست دارد، بنابر نوشته یکی از کتب صوفیه تمام فرق و مذاهب و فلسفه ها درچشم عارف در حکم نردبان است که به مدد آن می خواهد بالا برود همینکه بالا رفت با نردبان کاری ندارد. (تاریخ تصوف در ایران، ص 429)
🔹بحث ما در اینجا البته دعوای عرفا و فقها نیست که محفل و مقام تخصصی خود را می طلبد. اینجا اما «صلح کل» را به معنی روش و سبک زندگی می دانیم که می خواهد در جامعه با همه خوب باشد. با مؤمن و منافق، با صالح و فاسد، با صادق و کذاب و ... می خواهد یکجور و یک گونه و یک شکل برخورد کند. کاری ندارد چه کسی مظلوم است چه کسی ظالم؛ چه کسی مال مردم و بیت المال را می خورد چه کسی از بیت المال و حق مردم دفاع می کند؛ چه کسی اختلاس و دزدی می کند چه کسی نمی کند؛ چه پیمانکاری و شرکتی و هلدینگی دارد خون مردم را می مکد و کدامیک صادقانه تا می کند و ...!
🔸در یک کلام؛ انسان های بی تفاوت و خنثی نسبت به جامعه؛ طلاب و دانشجویان، روحانیون و اساتیدی بی تفاوت نسبت به حقوق مردم و مسائل و مصائب جامعه! عالم و بزرگی که می خواهد فقط درسش را بگوید و جلساتش به خوبی برگزار شود و ...! مساجدی که حزب اللهی های گوگولی ساده دوست داشتنی تربیت می کنند که کاری به کار اصحاب قدرت و ثروت نداشته باشد!
🔹شهید مطهری در کتاب آزادی معنوی در باره این فکر می گوید: «گمان نمىکنم از مردم محقق دنيا باشد کسى که انساندوستى را به آن مفهومى تشريح کند که به آن «صلح کل» گويند. البته هستند در ميان افراد عامى و عادى که تا صحبت بشريت و انساندوستى پيش مىآيد، مىگويند: آقا! همه بشرند، بنابراين در نظر ما همه بايد يک جور باشند، همه بايد به يک چشم به هم نگاه کنيم. مىگوييم: ارزشهاى انسانى چطور؟ همه انسانها که از نظر واجد بودن ارزشهاى انسانى يک جور نيستند؛ يک بشر با دانش است و يکى بىدانش، يک بشر پاک و پرهيزکار است و ديگرى ناپاک و آلوده، يکى ستمگر است و ديگرى ستمکش، يکى خيرخواه است و ديگرى بدخواه. آيا ما بايد به حکم فلسفه بشردوستى بگوييم اينها همه بشرند و براى ما فرق نمىکنند؟ ما براى بشر احترام قائل هستيم؛ ديگر چکار داريم که اين بشر بادانش است يا بىدانش، باايمان است يا بىايمان، باتقواست يا بىتقوا، نيکخواه است يا بدخواه، مصلح است يا بدکار و مضر و مفسد!»
🔸یعنی به گونه ای زندگی کردن که کسی با تو دشمنی نکند؛ با تو مخالفت نکند؛ به قول عرفی شاعر شیرازی:
چنان با نیک و بد عرفی، به سَر بَر کز پسِ مردن/ مسلمانت به زمزم شوید و هندو بسوزاند!
❇️ توجه داشته باشیم که این غیر از معنای خوش اخلاقی و خوش برخوردی و دلسوزی با عموم مردم است. بحث اینجا تسامح و تساهل به فساد و مفسد است.
🔹اما وقتی به عارف حقیقی و مظهر صفات الهی حضرت اباعبدالله(ع) و پدر بزرگوارشان حضرت امیرالمؤمنین(ع) نگاه می کنیم می بینیم که دارای جاذبه بسیار بالا و دافعه بسیار بالا بوده اند. هم جاذبه بالا؛ هم دافعه بالا. لذا هیچ شخصیتی در هیچ مسلک و مذهبی را نمی توانید بیابید که دوستان شان در آن سطح عجیب، فداکار، با گذشت که پروانه وار به دور شمع وجود حضرت می چرخیدند و دشمنانی که در آن سطح از رذالت و سنگدلی و جسارت که به بدن مطهر و لباس کهنه و انگشت و انگشترش رحم نکردند. صلی الله علیک یا اباعبدالله
❇️ اسلام مصلح می خواهد نه صلح کل!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 اسلام، مصلح می خواهد نه صلح کل! #محرم شب چهارم 🔹یکی از مفاهیمی که به تعابیر مختلف معنا شده، مفهو
حالا یه سوال:
میدانیم که اسلام مصلح میخواهد نه صلح کل؛ اما حالا؛ سیستم، دولت، مجلس، قوه قضا، حوزه علمیه، دانشگاهها، دستگاههای نظارتی و صنایع اقتصادی و ...، مصلح میخوان یا صُلح کل؟ قطعاً که عنصر فاسد و مفسد نمیخوان انشاءالله؛ ولی دنبال مصلح هستند یا صلح کل؟ 😊
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 اجرای #کالابرگ_الکترونیکی چه آورده ای برای دولت و چه گشایشی برای معیشت مردم دارد؟ 🔹بر اساس اعلام
🔴 برآوردها نشان میدهد استقبال از طرح #کالا_برگ_الکترونیکی، زیر ۰.۵ (نیمدرصد) بوده!
🔹قبلاً در این مطلب عرض کرده بودیم این طرح، با این مشخصات و شرایط، هیچ آوردهای برای دولت و معیشت مردم ندارد و ارزش صرف هزینه، تمرکز آنچنانی دولت و انرژی و زمان را ندارد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 ساختار جامعه جاهلی پیش از اسلام چگونه بود؟
#محرم
شب پنجم
🔹برای پاسخ به این سؤال که پیامبر بزرگ اسلام(ص) چه اصلاحات و اقداماتی انجام دادند باید جامعه جاهلی قبل از اسلام را به خوبی بفهمیم و بشناسیم؛ سپس اقدامات اصلاحی نبی مکرم اسلام(ص) را بازخوانی کنیم که چه اصلاحاتی در جامعه جاهلی ایجاد کردند.
🔻در این مطلب، ساختار اجتماعی جامعه جاهلی را بصورت مختصر معرفی می کنیم. ساختار اجتماعی و سیاسی دوره جاهلیت قبل از اسلام، دارای چند نظام است:
1️⃣ نظام قبیلگی: مهم ترین نظام دوره جاهلیت، نظام قبیلگی است. حکومت یا قدرت مرکزی وجود نداشته؛ بلکه شهرها و مناطق مختلف با تقسیم کار بین قبایل مختلف اداره می شد. عصبیت، نَسَب گرایی، جنگ و حلف(پیمان) ویژگی های این نظام است. چیزی با عنوان «حق» یا «حقوق انسان» ملاک نبود بلکه ملاک عمل هر قبیله، عصبیت و تعصب به قبیله خود بود.
🔹برخی قبایل دارای افتخارات و شرف و دارای مال و اموال و زمین بودند و برخی قبایل ضعیف تر و بی افتخار. لذا مطیع قبایل قدرتمندتر بودند.
🔸درون هر قبیله، سه طبقه اجتماعی وجود داشت، طبقۀ اصیل که شامل همۀ فرزندان اصلی قبیله بودند، طبقۀ موالی که از طریق پیمان یا همسایگی به قبیله میپیوستند و طبقه بندگان و بردگان که برخی سفیدپوست و برخی سیاهپوست بودند و اغلب آنها از بازارها خریداری میشدند، در عصر جاهلی بردگان از هرگونه امتیازی محروم بودند.
🔹جنگ مستمر و قتل و خونریزی، همیشه بین قبایل برقرار بود. حلف یا پیمان، ویژگی دیگر نظام قبیلگی بود که بین قبایل برقرار می شد و تقسیم کاری بین آنان صورت می گرفت. این پیمان ها بسیار مهم و اساسی بود و کسی نمی توانست براحتی پیمان شکنی کند. آنجایی که حضرت اباعبدالله(ع) در خطبه منا تأکید می کنند که پیمان پدران خودتان را محترم تر از پیمان رسول خدا می شمرید، منظور همین پیمان هاست.
2️⃣ نظام اقتصادی ناعادلانه و مبتنی بر ربا: اقتصاد این دوره بر محور کشاورزی، دامداری و تجارت می چرخید. ادر اقتصاد جاهلی، همه قبایل و طوایف بصورت عادلانه از منابع، زمین و آب برخوردار نبودند و دچار فقر گسترده و قحطی می شدند اما قبایل قوی تر و دارای شرافت و افتخارات نیاکان مثل قریش، نصیب بیشتری از منابع داشتند. چیزی با عنوان برابری و عدالت اساساً مطرح نبود. قبال قوی تر با جنگ و اقتدار، بهره بیشتری از اموال و دارایی ها داشتند و برخی قبایل از طریق راهزنی و دزدی امرار معاش می کردند.
3️⃣ نظام فرهنگی منحط: نهاد خانواده ذیل نظام قبیلگی مهم و اساسی بود اما زن بعنوان جنس دوم و مایه ننگ و زشتی شمرده می شد و عموم زنان جایگاهی در دوره جاهلیت نداشتند و در جنگ ها به غارت برده می شدند از آنان بعنوان کنیز و برده جنسی و فحشا استفاده می شد؛ لذا برخی قبایل، دختران را از ترس اینکه در آینده و در جنگ ها به دست دشمنانشان نیفتند زنده به گور می کردند.
🔹شُرب خَمر و فحشای جنسی(با استفاده از زنانی که در جنگ ها به غارت برده می شدند یا سایر زنان) در این جامعه نهادینه شده بود و شراب به وفور در مجالس و سفره ها پیدا می شد. قمار بر روی اموال، دام ها و کنیزها نیز زینت مجالس بود.
4️⃣ نظام عقیدتی فاسد: در این دوره، خداپرستی و یکتاپرستی وجود داشت ولی بسیار محدود و قلیل؛ اما بت پرستی و شرک بسیار گسترده بود. بت هایی از سنگ و چوب به شکل انسان یا حیوان طراحی شده بودند و ده ها و صدها سال مورد پرستش قرار می گرفت.
🔹اگرچه می توان بیشتر درباره ویژگی های جامعه جاهلی پیش از اسلام صحبت کرد اما به همین موارد بسنده می کنیم. در مطلب پیش رو به اقدامات عمل حضرت رسول در مواجهه با این جامعه جاهلی اشاره می کنیم.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چاپ ۵۷ هزار میلیارد تومان پول برای بقای بانک آینده!
🔹بانک آینده به عنوان یکی از ناسالمترین بانکهای کشور، سال گذشته با اضافه برداشت ۵۷ هزار میلیارد تومانی از بانک مرکزی، عملا ۲۵ درصد از رشد پایه پولی را به خود اختصاص داد.
🔹به عبارت دیگر، یک چهارم از کل پولی که در سال ۱۴۰۱ چاپ شده، برای سرپا ماندن بانک آینده بوده و کل اقتصاد ایران ۷۵ درصد دیگر را تشکیل دادهاند!
🔹این بانک به دلیل تخلفات عمده مدیرانش در ادوار گذشته، روزانه ۱۶۰ میلیارد تومان یعنی ماهانه حدود ۴۸۰۰ میلیارد تومان زیان جدید خلق میکند.
🔹بانک آینده و شرکتهای زیرمجموعه اش سال گذشته ۶۳.۳ هزار میلیارد تومان زیان جدید ایجاد کردند؛ یعنی ۳.۶ برابر زیان گروه خودروسازی ایران خودرو و ۲.۸ برابر زیان گروه سایپا!
🔹همچنین بانک آینده طی سالهای گذشته ۷۵ درصد از کل تسهیلات خود یعنی ۱۲۹ هزار میلیارد تومان را به شرکتها و اشخاص مرتبط با خودش پرداخت کرده است.
🔹آمار و ارقام موید آن است که این بانک با هدف تامین مالی شرکتها و اشخاص مرتبط با خود تشکیل شده است اما هزینه ناترازی آن به کل اقتصاد ایران و مردم تحمیل میشود./اقتصاد آنلاین
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 چاپ ۵۷ هزار میلیارد تومان پول برای بقای بانک آینده! 🔹بانک آینده به عنوان یکی از ناسالمترین بانک
اگر از من بپرسید مهم ترین خبر کشور چیست؟ عرض می کنم این خبر، مهم ترین و یا حداقل یکی از مهم ترین اخبار و مسائل جدی کشور است.
بانک ناسالم(بخوانید فاسد) آینده که یک چهارم از رشد پایه پولی کشور را در 1401 به خود اختصاص داده!
بعد حدود 75 درصد از کل تسهیلات خود را به شرکت ها و اشخاص وابسته و مرتبط با خودش ارائه کرده!
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 چاپ ۵۷ هزار میلیارد تومان پول برای بقای بانک آینده! 🔹بانک آینده به عنوان یکی از ناسالمترین بانک
علی انصاری بعنوان ابربدهکار بانکی و مالک #ایرانمال یکی از این اشخاص است. ایرانمالی که در دهه گذشته، همینگونه ساخته شد. یعنی بخش مهمی از چاپ پول کشور به بانک آینده تخصیص داده شد و بانک هم این اعتبار را به علی انصاری وام می داد. علی انصاری هم با ساخت ایرانمال، چه ثروت عظیمی را برای خود و اطرافیانش خلق کرد. دم آخر همان تسهیلات را هم پرداخت نکرد و ابربدهکار بانکی بود!
اگر هم پرداخت می کرد در مقابل ارزش ایرانمال هیچ بود. یعنی بخشی از تورم حاصل از افزایش نقدینگی در سالهای گذشته فقط مختص یک نفر بود و آن هم علی انصاری بود!
حالا هم که در سال 1401 این رکورد را زده اند. عملاً حاکمیت، اعم از دولت، قوه قضائیه و مجلس مقابل این بانک و این شخص لُنگ انداخته اند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
علی انصاری بعنوان ابربدهکار بانکی و مالک #ایرانمال یکی از این اشخاص است. ایرانمالی که در دهه گذشته،
بیش از دوسال است که تسهیلات اشتغالزایی، حمایت از تولید، خرید کالا و غیره را برروی مردم و تولیدکننده های خرد بسته اید با عنوان اینکه افزایش نقدینگی تورم ایجاد می کند و مردم با خرید کالا و تولیدی، تورم را بالا می برند.
مردم بانک به بانک برای افزایش پول رهن منزلشان، برای درمان فرزندشان، برای عروسی و خرید جهیزیه دختر و پسرشان می چرخند و بانک ها به آنها نه می گویند، دست آخر مشخص می شود که یک چهارم از افزایش نقدینگی فقط به یک بانک فاسد با آدم های معلوم الحال و تخلفات عدیده، رسیده!
اینجا جزو همان گلوگاه هایی است که نمی خواهید شناسایی کنید؛ نمی خواهید برخورد کنید. طی سالهای گذشته، بارها عنوان شد که قرار است ایرانمال بخاطر این تخلفات و دور زدن قانون وبدهی بانکی به نفع دولت مصادره شود؛ اما فقط ادعا بود ... لاحول و لاقوه الابالله...
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 به #قرآن اهانت میکنند که جلوی گسترش اسلام را بگیرند، اما نمیفهمند که با این کارها، دلهای مظلومان و آزادگان جهان از هر دین، مکتب و مسلکی را به سمت قرآن بیشتر متوجه میکنند.
وَنُنَزِّلُ مِنَ ٱلۡقُرۡءَانِ مَا هُوَ شِفَآءٞ وَرَحۡمَةٞ لِّلۡمُؤۡمِنِينَۙ وَلَا يَزِيدُ ٱلظَّـٰلِمِينَ إِلَّا خَسَارٗا. سوره اسراء - آیه ۸۲
((و ما از قرآن آنچه را براى مؤمنان مايۀ شفا و رحمت است، نازل مى كنيم و ستمكاران را جز خسارت نمى افزايد.))
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از نهضت شفافیت و عدالت
طرح جامع شفافیت - آخرین نسخه.pdf
572.8K
🔴 طرح شفافیتی که شهرداری و شورای اهواز پای کار آن نیامد!
🔹این فایل PDF #طرح_جامع_شفافیت ویژه کلانشهر #اهواز است که در پائیز 1400 با تلاش مجموعه نهضت شفافیت و عدالت خوزستان و همکاری برخی کارشناسان امور شهری، تنظیم و تدوین و به 7، 8 نفر از اعضای شورای شهر فعلی اهواز و همچنین به شهردار اهواز جناب آقای #رضا_امینی و دوتن از معاونین ایشان(آذربایجانی و شمس) تقدیم شد.
🔸طی جلساتی در دفتر نهضت شفافیت و عدالت خوزستان این طرح ارائه و مورد استقبال اعضای شورا و مجموعه شهرداری قرار گرفت و در ظاهر و زبانی بسیار از این طرح تعریف و تمجید شد.
🔹با کمال تأسف و با اینکه چندین بار از سوی نهضت شفافیت و عدالت، این قضیه از شهرداری و اعضای شورا پیگیری شد و آمادگی دفتر نهضت، برای تدوین لایحه حقوقی یا طرح قابل تصویب در شورای شهر به آنان اعلام شد، اما هیچگونه اقدامی صورت نگرفت.
🔸وقتی انتقاد میشود می گویند طرحتان چیست! حالا بعداز دوسال(تقریباً) که از عمر شورا وشهرداری این دوره می گذرد، این طرح را در فضای مجازی منتشر می کنیم تا مردم عزیز اهواز و خوزستان و سایر نقاط ایران بدانند که برای پیشرفت و آبادانی و برقراری شفافیت و عدالت، مجموعه های خودجوش و پای کار در همه جای ایران وجود دارند که بدون هیچگونه چشم داشتی با تدوین و ارائه طرح های اجرایی به دستگاه ها کمک کنند اما این دستگاه ها و مسئولین هستند که متأسفانه همکاری نمی کنند و حاضر به شفافیت نیستند!
🔹شهرداری اهواز باید پاسخگوی افکار عمومی باشد چرا حاضر به اجرای طرح شفافیت نشد؟
❇️ نهضت شفافیت و عدالت خوزستان:
https://eitaa.com/joinchat/3073048610C206b31e47c
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 چاپ ۵۷ هزار میلیارد تومان پول برای بقای بانک آینده! 🔹بانک آینده به عنوان یکی از ناسالمترین بانک
🔴 #بانک_ایران_زمین ۸۸درصد تسهیلاتش را به افراد و مجموعههای مرتبط با بانک پرداخت کرده است.