🔴 نتیجه سلطه دلار و نسخه های نئولیبرالی بر اقتصاد ایران چیست؟
🔻روایتی از اقدام امام محمدباقر(علیه السلام) برای ضرب سکه اسلامی
🔹در برخی کتب روایی، داستانی از ضَرب سکه اسلامی با توصیه امام باقر(ع) به خلیفه اموی نقل شده است. طرح این داستان، نکات آموزشی برای امروز ما دارد.(البته برخی این داستان را هم فاقد سند می دانند اما اصل این داستان آموزنده است)
🔸در سده اول هجری که انحصار صنعت کاغذ و ضربه سکه در اختیار رومیان و مسیحیان مصر بود و مسیحیان از نشان مثلث گونه «اب و ابن و روح» برروی کاغذ و سکه ها استفاده می کردند. تَثلیث یا سهگانهباوری، یکی از اعتقادات بنیادینِ بخش اعظمی از مسیحیت است که معتقدند بر اساس آن خدای یگانه در سه شخص خدای پدر، خدای پسر ( عیسی مسیح ) و خدای روحالقدس تجلی و تجسم یافت.
🔹اختلاف رومیان با جهان اسلام و دستگاه خلافت اموی بر سر مسائل گوناگون منجر به تهدید قیصر روم شد. قیصر روم، خلیفه اموی «عبدالملک بن مروان اموی» را تهدید به ضرب دشنام و اهانت به پیامبر اسلام(ص) بر روی زر و سکه کرد تا مسلمین مجبور شوند با سکه های حاوی دشنام به ساحت پیامبرشان با همدیگر معامله کنند و این مایه ننگ مسلمانان می شد.
🔸خلیفه اموی از پاسخ درماند و با مشورت اطرافیان، ناچار به مشاوره گرفتن از حضرت امام محمدباقر(ع) شد و به توصیه حضرت، برای اولین بار سکه های اسلامی با نقش کلمه لااله الاالله و سوره توحید ضرب شد و تهدید قیصر برای تحریم بازار مسلمین و ضرب سکه با دشنام به پیامبر، ناکام ماند.
🔹فارغ از صحت سند این روایت و داستان، اما قاعده نفی سبیل یکی از واضح ترین و پرکاربردترین و مهمترین قواعد فقهی است. نفی سبیل، مستند به آیه 141 سوره نساء، هرگونه تسلط کفار بر مسلمانان را در عرصه فردی و اجتماعی و در هر زمینهای از جمله سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی، جایز نمیشمارد!
🔸وَلَنْ يَجْعَلَ اللهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا. (آیه 141 سوره نساء) خدا تا ابد اجازه نداده که کافران کمترین تسلطی بر مؤمنان داشته باشند.
🔹طی قرن های اخیر، یکی از مصیبت های جوامع اسلامی، وابستگی سیاسی، اقتصاد، نظامی و فرهنگی به ابرقدرت ها بوده است. انقلاب اسلامی مردم ایران در سال 57، ایران اسلامی را از وابستگی سیاسی و نظامی به قدرت های جهانی نجات داد و استقلال را برای این سرزمین به ارمغان آورد اگرچه هزینه های بسیاری نیز تقدیم کرد. اما بعد از چهار دهه هنوز وابستگی اقتصادی در برخی عرصه ها، مثل وابستگی به دلار و وابستگی به نسخه های اقتصادی، مشکلات و مسائل جدی را برجای گذاشته است.
🔸تسلط دلار بر اقتصاد ایران اسلامی امروز بر کسی پوشیده نیست و بر مبنای قاعده فقهی نفی سبیل و به حکم عقل و منطق، این سلطه، دنیا و عقبای مملکت اسلامی و مسلمانان را به خطر می اندازد. یکی دیگر از مصادیق این وابستگی و سلطه، سلطه نسخه های اقتصادی جهان غرب بر دانشگاه ها و مراکز تصمیم گیری دولتی و قانونگذاری و سیاسگذاری کشور است که واضح ترین آنها نسخه نئولیبرالیسم اقتصادی و آموزه های این مکتب سرمایه داری است.
🔹نتیجه این تسلط، برخی مشکلات جدی امروز ماست. نتیجه این وابستگی، ضربه به انسجام ملی، ضربه به دینداری و معنویت و فرهنگ این کشور است. بی شک، شکستن این آقایی و قطع وابستگی به دلار و منع قیمت گذاری و فروش محصولات شرکت های مادر(فولادها، پالایشگاه ها و پتروشیمی ها) با قیمت دلار روزانه به تولیدکننده های داخلی، می تواند مهم ترین راهبردی باشد که دولت و مجلس در راستای حل مشکلات اقتصادی اتخاذ کنند و به این قاعده قرآنی باور داشته باشند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
همیشه و هر سال در #روز_عرفه به دوستان توصیه میکنم که #خطبه_منا را در کنار دعای عرفه بخونند.
بخونید و برحال خود و جوامع اسلامی، گریه کنید و ما رو هم دعا کنید 🙏 با این معرفت، دعای عرفه رو بخونید.
محور این خطبه، نهیب حضرت اباعبدالله علیهالسلام به علما و بزرگان اسلام است. یکسال قبل از آن سفر شهادت، علما و بزرگان و تابعین را در سفر حج جمع میکند و آنان را امر و نهی میکند و میفرماید چرا امر به معروف و نهی از منکر را فراموش کردهاید؟! چرا حرکتی نمیکنید برای خدا؟ و ...
هدایت شده از دادرسان عدالت و پیشرفت
28.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌شما نان دین را خوردید و چوب دین را نخوردید
برشی از خطبه منا حضرت اباعبدالله، خطاب به علمای دین
___
📡 @DADRESANE
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
🔴 هشدار رهبر انقلاب نسبت به فساد درون قوه قضاییه و لزوم مبارزه با اقلیت مسبب آن
🔺 همین اقلیت مذکور هستند که مرتب نیروهای عدالتخواه و فسادستیز و مطالبهگر را در محاکم به صلابه میکشند و آنها را متهم به تشویش اذهان و محکوم به حبس میکنند و وقتی هم جوانانی بدون تعارف، نسبت به این رویه اعتراض میکنند، اعوانشان آنها را ضد ولایت و بیبصیرت و خوارج میخوانند.
🔹 آقای اژهای! تلنگر رهبری را جدی بگیرید و از فردا آن اقلیت را شناسایی، عزل، محاکمه و افشا فرمایید! منتظریم.
@dr_izadkhah
شما آزادی #اکبر_طبری، #مهدی_هاشمی و ... را میبینید اما مهمتر، خط و مشی مدیریتی جناب #اژهای است. اززمانیکه آمده، احکام پروندههای فساد قبلی، بازگشته و مفسدین یک به یک تبرئه شدند.
از ایشان بپرسید طی دوسال گذشته، بزرگترین پرونده فسادی که جنابشان برخورد کرده، کدامست؟! از ایشان بخواهید گردش کار بده!
ندارد برادر ... گردش کار محکمی ندارد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از راوی || امین غفاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻این روزها به بهانه انتشار خبر آزادی آقای #طبری این ویدئو محاکمه در حال وایرال شدن هست. و زبان انتقاد بسیاری از چهره ها خطاب به دستگاه قضا باز شده. اما بنده به شما میگویم مهمتر از خبر آزادی طبری، سرنوشت قاضی و نمایندگان دادستان شعبه ویژه جرائم اقتصادی است. افرادی که با تلاش و نقش آفرینی آنها در پروندههای بزرگ فساد اقتصادی ، امید به مبارزه با فساد در دل های مردم زنده شد و آقای رئیسی خودش را به عنوان چهرهای ضد فساد معرفی کرد و نهایتا پیروز انتخابات شد. ولی از این روحیه و عملکرد ضد فساد دیگر در دولت چندان خبری نشد.
🔻اما پیشنهاد میکنم بروید سرنوشت قاضی مسعودی مقام و نمایندگان دادستان آقایان قهرمانی و شاهمحمدی را بررسی کنید. چهره هایی که تا همین چند سال پیش تقریبا هر شب در تلویزیون حضور داشتند و با زبانی صریح مفسدین دانه درشت را محاکمه میکردند. شخصیت هایی که در حال تبدیل شدن به الگو و نماد عدالتخواهی قوه قضائیه بودند ، اما ناگهان پس از تغییر دولت و رئیس قوهقضائیه همگی از جایگاه خود جابجا شده و تمام آن سر و صداها و مبارزات علنی با فساد متوقف شد.
🔴 راوی | امین غفاری
✅️ @aminghafari_ir
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔻این روزها به بهانه انتشار خبر آزادی آقای #طبری این ویدئو محاکمه در حال وایرال شدن هست. و زبان انتقا
🔴 قضات فسادستیز و اهل مبارزه با فساد، در قوه قضائیه کم نیستند و جوانان متخصص و پاکدست زیادی در بدنه آماده کار هستند، اما به شرط اینکه سیستم بخواهد و اجازه دهد.
🔹واقعیت آن است که بعد از فشار و جابجایی نمادهای مبارزه با فساد در دوره جدید قوه قضا، این افراد نه تنها الگو نشدند، بلکه مایه عبرت شدند تا کسی دیگر اراده مبارزه با فساد را نداشته باشد! برخی از این نمادها مجبور به استعفا و خروج از قوه قضا شدند، برخی هم بازنشسته و برخی تنزل پیدا کردند!
🔸آن #اقلیت_کوچک بسیار پرنفوذ و قوی است ...
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
مثلاً آقای #مسعود_شاهمحمدی، نماینده وقت دادستان در چندین پرونده فساد کلان.
در یکی از جلسات دادگاه هفتتپه، این کیف پر از سکه و طلا را در دادگاه ارائه میکند. سکههایی که برخی مدیران بانک مرکزی بعنوان رشوه از امید اسدبیگی و سایرین دریافت کرده بودند و در روزهای اول دستگیری، غافلگیر شدند و از محل زندگیشان این سکهها ضبط شد.
شاه محمدی در پروندههای دیگری هم نماینده دادستان بوده. اما سرانجام او چه شد؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از راوی || امین غفاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻درباره تغییر سرتیم قضاوت کله گنده ها!
#قاضی_مسعودی_مقام
#رسول_قهرمانی
🔴 راوی | امین غفاری
✅️ @aminghafari_ir
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 کاش آقای رئیسی در قوه قضا میماند!
🔹من از جمله کسانی بودهام که بنا به شرایط پیش آمده در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، یک هفته آخر مانده به انتخابات از بین آقایان رئیسی و جلیلی، از آقای رئیسی حمایت کردهام چون در آن دوگانه پیش آمده، رئیسی را بهتر می دانستم و کنار رفتن آقای جلیلی مثل روز برایم روشن بود. الان هم تحلیلم همان است. اگر تجربه الان را میداشتم خیلی جدیتر برای نیامدن رئیسی به انتخابات تلاش میکردم.
🔸دوستانی که مطالب و یادداشتهای این حقیر را از قدیم پیگیرند یا حضوری با همدیگر در ارتباط بودهایم، احتمالاً یادشان میآید در یک فروردین ۱۴۰۰، سه ماه مانده به انتخابات، با جمع زیادی از دوستان رسانهای، مطلب مشترکی را منتشر کردیم و در آن مطلب از آقای رئیسی خواستیم که در قوه قضائیه بماند چون غیر از ایشان گزینه مناسبی برای قوه نداریم و آقای جلیلی برای ریاست جمهوری وارد شود.
https://eitaa.com/modaresian/3384
https://eitaa.com/modaresian/3385
🔹امروز بیش از آنروز، آن نکته را میفهمیم و لمس میکنیم و آرزو میکنیم کاش آن خواسته محقق میشد و آقای رئیسی در قوه قضا میماند.
🔸دوستانی هم که کنایه میزنند چرا روی جلیلی نماندید، آرشیو مطالب ما را ببینند همان یک فروردین هم گفتیم با ورود آقای رئیسی به عرصه انتخابات، راهی بجز انتخاب ایشان نیست و آقای جلیلی هم کنار میرود. تحلیل آن قصه برای اهل تحلیل سخت نبود و نیست.
🔹علی کل حال؛ قصدم زنده کردن آن بحثها و خاطرات نیست. شاید تکرار آن حرفها الان مناسب نباشد. همه ما در کار انجام شده قرار گرفتیم و با ورود ایشان به انتخابات، چاره دیگری نبود.
🔸امروز عملکرد آقای رئیسی پیش روی ماست؛ هم موفقیتها و نقاط قوت داشته و هم شکستها و نقاط ضعف! سیاست خارجی فعال در منطقه و جهان، روحیه مردمی و جهادی و سلامت اقتصادی شخص وی و اما وضعیت اقتصادی که بسیار بدتر شده، تورم و بی ثباتی، تخلفات و مفاسد و انتصابات فاجعهبار در سطح وزرا و معاونین و استانداران و مدیرکلها و صنایع و پتروشیمیها و فولادها!!! مجموعاً شکستها بیشتر بوده.
🔹امید و سرمایه اجتماعی که بعد از انتخابات ۱۴۰۰ در کشور بوجود آمد را با سیاستهای غلط اقتصادی و فرهنگی به باد دادند و مردم را روز به روز ناراضی تر کردند. اینها واقعیات امروز ماست.
🔸وضعیت قوه قضائیه بعد از جناب رئیسی هم که اظهر من شمس است. برنامه اصلاحات ساختاری متوقف شده، برنامه مبارزه با مفاسد متوقف شده، خیلی از احکام پروندههای سابق بازگردانده شده و ...!
🔹کاش آقای رئیسی در قوه قضائیه میماند. امروز ما هر دو قوه را از دست دادیم!
🔸معتقدم اگر این سیاستهای اقتصادی و فرهنگی ادامه داشته باشد، دولت برای چندین دوره از کف حزباللهیها خارج خواهد شد مگر بخواهند با ابزار ردصلاحیت کاری کنند که آنوقت مشارکت پایین خواهد بود. یا باید تغییر جدی در دولت ایجاد کنند و سیاستهای اقتصادی را اصلاح کنند یا هم اولین دولت چهارساله خواهند بود مگر اینکه بخواهند با ردصلاحیت سایرین، در انتخابات غیرمشارکتی، مجدد پیروز شوند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای روحانی در دوره ریاستجمهوریاش دو تجربه مهم به یادگار گذاشت: یکی در حوزه سیاست خارجی و یکی در حوزه اقتصاد. درس تجربه سیاست خارجی او این بود که غرب قابل اعتماد نیست. اما درس تجربه اقتصادی او نیز مهم است که از زبان خودش شنیدنی است: اقتصاد، کتاب نیست...
فاعتبروا یا اولیالابصار
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
آقای روحانی در دوره ریاستجمهوریاش دو تجربه مهم به یادگار گذاشت: یکی در حوزه سیاست خارجی و یکی در ح
به نظرتون آقای رئیسی کی به این نتیجه میرسه؟ 😅
🔴 ریشه یابی خوشه های خشم عصر جدید!
🔹اعتراضات اجتماعی به طور متناوب و سلسله وار در کشورهای مختلف، بصورت شورش های پراکنده و تُند خود را نشان می دهد. یک روز در آمریکا بعلت مرگ جورج فلوید توسط پلیس، یک بار در عراق، یک بار در ایران، یکبار در فرانسه به بهانه کشته شدن یک نوجوان توسط پلیس و ....
🔸اگرچه مناسبات و معادلات سیاسی باعث می شود که دولتها، هنگامه شورش ها در امور یکدیگر دخالت و ابراز خوشحالی کنند و از توانمندی امنیتی و سیاسی خود علیه کشور مخالف، رقیب یا دشمن خود استفاده کنند و این سوءاستفاده ها در وضعیت آنارشی بین المللی طبیعی است، اما این حوادث باید به آگاهی دولت ها و ملت ها کمک کند و ریشه ها و درمان را بشناسند.
🔹دولت فرانسه مثل سایر دولت های غربی در آغاز شورش های اجتماعی در ایران، سیاست تهاجمی به کار برد و جدا از اقدامات امنیتی، حمایت سیاسی و مالی از مخالفین جمهوری اسلامی را هم در دستور کار خود قرار داد و امروز خود دچار این مدل شورش ها شده و سخت ترین برخوردها و مجازات را برای عاملین برهم زدن نظم و امنیت در نظر گرفته است.
🔸همین مدل اعتراضات در سرزمین های اشغالی فلسطین علیه رژیم صهیونیستی برقرار است؛ همین هفته گذشته واگنرها در روسیه بعنوان نیروهای نظامی خصوصی بدنبال درگیری های نظامی بودند. چندوقت قبل در چین، کشورهای آمریکای جنوبی و غیره. به نظر این حقیر نگاه سطحی و سیاسی به این حوادث در هر نقطه از جهان، سودی ندارد و باید منجر به تفکر و ریشه یابی و عبرت آموزی شود.
🔹البته این خوشه های خشم در هر نقطه از جهان امکان دارد دلیل خاص و علت متفاوتی داشته باشد. کاملاً طبیعی است. اما وظیفه اندیشمندان شناخت هر پدیده و ریشه یابی است تا خود را از خطرات مشابه برهاند. بطور مثال یکی از دلایل شورش های فرانسه در سال های اخیر، ماجرای #بازنشستگی و اعتراض میلیون ها کارگر به اصلاحات و قوانین جدید است.
🔸دولت فرانسه برای اینکه به سرنوشت یونان در ماجرای جزیره فروشی مبتلا نشود، اقدام به اصلاحات جدی و عمیق ساختاری در بحث بازنشستگی و قوانین و #صندوقهای_بازنشستگی کرده. کاملاً طبیعی است این اصلاحات منجر به اعتراضات گسترده ای شود و اقشار مختلفی که در سال های سال، زیر مشکلات سنگین گرفتار بوده اند، با این جرقه کشتن نوجوان توسط پلیس به خیابان ها بیایند.
🔹مسائل را باید درست و عمیق روایت کرد. اینکه از شورش در فرانسه علیه دولت مکرون خوشحال باشیم یک بُعد ماجراست. چیزی که عوض دارد گله ندارد! آنها هر کاری علیه کشور ما کرده اند؛ اما نباید در این نگاه سیاسی بمانیم. بحران صندوق های بازنشستگی در ایران، دیر یا زود به این نقطه می رسد. اگر فوری اقدام نشود و اصلاحات درست و به نفع مردم و نسل های آینده، صورت نپذیرد چه بسا به سرنوشت یونان در آن شورش های مشهور و سپس جزیره فروشی یا همین شورش های فرانسه دچار شویم!
🔸این همان هشدار دلسوزانه #سیدسجاد_پادام مدیرجوان و انقلابی بود که در دولت آقای رئیسی هم تحمل نشد و بعلت تقطیع رسانه های اصلاحات و نگاه سیاسی آن ها به مسائل و سپس خالی کردن پشت وی توسط دولت، او را ذبح کردند اما مشکلات و بحران صندوق های بازنشستگی کماکان بجا مانده و خواهد ماند!
🔹جهان امروز غرق ظلم و تبعیض و فقر است؛ اگرچه دوز فقر و تبعیض در اقصاءنقاط جهان متفاوت است، یکجا کمتر و جای دیگری بیشتر؛ اما ابربحران های جهان در همه کشورها شناخته شده اند و راهی برای انسان ها بجز مبارزه با فقر، فساد و تبعیض وجود ندارد. به امید ظهور قائم آل محمد(ص) ان شاءالله تعالی.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 اولویت اصلی در #عید_غدیر، بازخوانی #حکمرانی_علوی است. بازخوانی اقدامات عملی حضرت امیرالمومنین #امام_علی علیهالسلام در عرصه عدالت و اجرای حق، خطبههای طوفانی، نامهها و دستورات آن امام بر همه مناسک و بزرگداشتها اولویت دارد.
بزرگداشتها اگر محل این بازخوانی باشد ارزشمند است.
🌹 #عید_غدیر مبارک 🌹
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از مستضعفین تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️غدیر؛ برای چراغانی و قصیدهخوانی، یا اقامه عدل؟
🎙 #امام_خمینی:
💬 زنده نگه داشتن این عید، نه برای این است که چراغانی و قصیدهخوانی و مداحی بشود، اینها خوب است، اما مسئله این نیست.
💬 ولایتی که در حدیث غدیر است به معنای #حکومت است، نه به معنای مقام معنوی.
💬 اینکه از غدیر آن قدر تجلیل کردهاند، نه از باب این است که حکومت یک مسئلهای است، آنکه هست #اقامه_عدل است.
🎬 @Mostazafin_TV
🔴 مشارکت در خرید کولر آبی برای خانواده نیازمند
🔻پدر خانواده(ساکن قم) روی موتور کار میکند و کولر قدیمی شان بطور کامل از کار افتاده و در حال حاضر هیچ وسیله سرمایشی ندارند.
🔻دوستان همت کنید که ظرف امروز تا فردا کولر آبی براشون تدارک ببینیم انشاءالله
6280231326741120
(بنام داود مدرسی یان)
🔴 درباره #مهمونی_ده_کیلومتری
🔹همه حکومتها، چه پادشاهی و سلطنتی، چه جمهوری و دموکراسی، برای فرهنگ، سرگرمی، نشاط و شادی و برای ارزشهای مورد نظر خودشان، برنامهریزی میکنند. از سیاستگذاری و قانونگذاری گرفته تا اجرا و هزینه مالی و مادی. هیچ حکومتی نسبت به فرهنگ بیتفاوت نیست.
🔸در آمریکا برای برگزاری #جشن_هالووین، سالانه(۳۱ اکتبر) مبالغ بسیار بالایی هزینه میشود. فقط در سال ۲۰۲۰ بیش از ۸ میلیارد دلار هزینه اقلام و خوراکیهای جشن هالووین شده. به دلار ۴۰ هزارتومنی میشود بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان! در سایر کشورها هم میتوانید مصادیقی پیدا کنید.
🔻اما درباره برنامههای دینی و مذهبی در ایران، به نظر حقیر، همیشه دو گروه در تجزیه و تحلیل این اتفاقات و برنامهها دچار خطا و اشتباه میشوند و این خطای در تحلیل را مبنای تصمیم گیری و طراحی خود قرار می دهند.
1️⃣ گروه اول که شلوغی و پرجمعیتی مناسک و برنامهها را حمایت و تایید سیاستهای نظام و عملکرد مسئولین میدانند و آن را حاصل موفقیت برنامههای فرهنگی نظام معرفی میکنند و شلوغی این برنامهها را بعنوان رضایت از سیاستها و عملکردها جا میزنند و تعریف شان از گرایش و سلیقه مردم همین است. با همین نگاه خوش بینانه از شناخت و تحلیل وضعیت دقیق جامعه جا می مانند.
2️⃣ گروه دوم که اساساً مخالف ترویج دین و مناسک دینی و ورود حاکمیت به این عرصه اند. دلیل اصلی مخالفتشان هم این نکته است که ترویج مناسک دینی را تقویت نظام میدانند و از نظرشان خالی شدن مساجد و برنامههای مذهبی یعنی شکست نظام سیاسی و سیاستهای آن. لذا با هر حربهای و به هر شکلی، بدنبال تضعیف روحیه مذهبی و مناسک دینی هستند تا به زعم خود نظام را تضعیف کنند. با برنامه های شلوغ محرم و عاشورا و اربعین مخالفند، با شادی در غدیر هم مخالفند. بزرگداشت #غدیر را مناسک سازی می دانند در حالیکه غدیر جزو شعائر و مناسک اصلی شیعه است و چیز جدیدی نیست!
🔹ترویج ارزشهای دینی و انسانی و تعظیم شعائر و مناسک و نمادهای دینی، یکی از وظایف حاکمیت دینی است. در این مسئله هیچ شکی نیست.
درباره برنامه #روز_غدیر بصورت پیادهروی که یکی دوسالی است قالب جدیدی پیدا کرده، اصل، بزرگداشت خودِ غدیر و عید ولایت حضرت امیرالمومنین(ع) و حکومت دینی است.
🔸مناسک شیعه اصیل، نسبت به مسائل جامعه، بیتفاوت نیست. مناسک شیعه بیروح و خنثی نیست. غدیر اثبات حکومت علوی و دینی است. ریشه جمهوری اسلامی در غدیر است. مگر جمهوری اسلامی میتواند نسبت به غدیر و عاشورا بیتفاوت باشد؟ جمهوری اسلامی، حکومت غیردینی نیست که وظیفهای نداشته باشد!
🔹اما درباره اجرا و محتوای ارائه شده و چگونگی کار میتوان بحث کرد، میتوان نقد کرد. مسئولین امر باید به این مدل نقدها توجه کنند. بهترین مدل اجرای برنامه های فرهنگی و دینی این است که هماهنگی ها و پشتیبانی کلی، سیستمی باشد ولی اجرا و هزینهکردهای داخلی را به ده ها و صدها هزار مسجد و موکب و خود مردم واگذار کرد. نمی شود در اقتصاد و بهداشت و درمان، به خصوصی سازی پایبند بود ولی در فرهنگ از ظرفیت های مردمی استفاده نکرد!
🔸هزینه از بیتالمال برای تهیه ی غذا و خوراکی و غیره خیلی باید محتاطانه و با دقت باشد. بهتر است به مردم واگذار شود. اگر هزینهها سیستمی باشد غالباً نظارت در این مسائل کم است و اسراف و فساد بهمراه دارد. فضای اربعین و هزینه کردهای مردمی در عراق را ببینید. البته دستگاه ها هم وظایفی دارند.
🔹میتوان به مدیریت ترافیک نقد کرد که البته تهران همیشه ترافیک داشته؛ اما کاهش تبعات ترافیکی، درهنگام اجرای این برنامهها، اولویت و وظیفه است.مگر میشود دستگاههای مربوطه بگویند همینی که هست باید تحمل کنید! خیر؛ آنها وظیفه ذاتی دارند بگونهای مدیریت کنند که مردم آزار و اذیت نشوند.
🔸و سایر نقدها به جزئیات و چگونگی اجرا. به اینکه اغلب غرفهها چیزی برای ارائه به مردم و محتوا نداشتند بجز خورد و خوراک و اصوات بلند! این نقدها برای اصلاح برنامهها نیاز است. اما درباره اصل کار و این حرکت و بزرگداشت غدیر و وظایف دولت و شهرداریها، نباید تشکیک کرد.
🔹هم باید به کمیت فکر کرد هم به محتوا و کیفیت. کار نمایشی چشمپُرکن ولی بیمحتوا، سود چندانی ندارد. باید از ظرفیتهای مردمی در این زمینه ها استفاده کرد. صدها سال است که هزینه مراسمات عزا و شادی اهل بیت را مردم پرداخت میکنند. عاشقانه و بدون چشمداشت.
🔸در پایان باید از دست اندرکاران و طراحان و مجریان این برنامه ها تشکر کرد. بالاخره قالب جدید و نوپا و جذابی است و برای رفع نقاط ضعف هم باید صبوری کرد. ان شاءالله انتقادات دلسوزانه را هم بپذیرند و برای بعدها این نقاط ضعف اصلاح شود.
❇️ نکته آخر: متأسفانه هیچ چای و قهوه و دمنوش تو مسیر نبود. 😅
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یزله زیبای عربی در جشن پرشور ماهشهری برای عید غدیر
🌹لذت ببرید از این حماسه و شور
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 مشارکت در خرید کولر آبی برای خانواده نیازمند 🔻پدر خانواده(ساکن قم) روی موتور کار میکند و کولر قد
دوستان این مورد تکمیل شد، بیشتر هم واریز شد.
تشکر از همه عزیزان
انشاءالله گزارش خرید ارسال میشه.
31.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقاد تند رحیم پورازغدی به وزیر و وزارت علوم دولت
🔴 امیدواریم هرچه سریعتر دولت محترم از طریق وزارت خارجه، پیگیر حل مشکل برادرعزیز استاد علیاکبر #رائفی_پور باشد.
دولت سعودی نباید کاری کند که عادیسازی روابط دو کشور بهم بخورد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
احضار سفیر روسیه و تذکر جدی به دولت روسیه درباره امضای بیانیهای که به تمامیت ارضی کشور ایران جسارت شده، اقدام کاملاً درستی است. #جزایر_سهگانه متعلق به #ایران است و امارات غلط میکند در این باره ادعایی کند و #روسیه هم غلط کرده این بیانیه را امضا کرده.
روسیه باید عذرخواهی کند. نمیشود از یک طرف مدعی شراکت راهبردی با ایران باشد و از طرفی دیگر، تمامیت ارضی کشور را به رسمیت نشناسد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
درباره #حجاب و عفاف، سلسله مطالبی را در تیرماه 1401 (چندماه قبل از حوادث سال گذشته) نوشتم. توصیه میکنم دوستان مجدد بخونن.
دوباره اینجا ارسال می کنم ان شاءالله که قابل استفاده باشه.