دلایلی که نمیگذارد شما #ارتقای_شغلی پیدا کنید:
از میان هزاران متخصصی که درطول ۱۱ سال گذشته با آنها کار کردهام یا درموردشان شنیدهام، تعداد زیادی از آنها برای بالا رفتن از نردبان ترقی، به کمک احتیاج دارند. آنها میخواهند ترفیع شغلی بگیرند، شناخته شوند و بهخاطر عملکرد خوب و مشارکتهای مفیدشان مورد تجلیل قرار بگیرند. علاوه بر این، بسیاری از آنها خواهان رهبری بیشتر و افزایش مسئولیتهایشان هستند. هنگامی که آنها مسیر و گامهایی را که برای ارتقای شغلی طی کردهاند، برایم بازگو میکنند، من متوجه ۴ اشتباه و نقطهی کور میشوم که مانع رسیدن آنها به اهدافشان میشود.
⓵ در حالی تقاضای ارتقای شغلی میکنید که هیچ #کار قابل توجهی در راستای آن انجام ندادهاید:
بسیاری از افراد اعتقاد دارند که برای پذیرش مسئولیتهای سنگینتر آماده هستند، ولی توانایی این کار را از خود نشان ندادهاند. آنها هیچ کار خاصی انجام ندادهاند که طی آن نیاز باشد تا قابلیتها و پتانسیلهای شغلی خود را رشد و ارتقا بدهند. اینکه وظایف فعلی خود را بهخوبی انجام میدهیم، به این معنی نیست که آماده پذیرش مسئولیتهای بیشتری هستیم.
⓶ شبکه قابل اطمینانی از #حامیان را در پیرامون خود نساختهاید:
برای آنکه به عنوان یک کارمند برجسته شناخته شویم و بتوانیم به مراحل بالاتر برسیم، تلاش انفرادی کافی نیست. ما به کمک همکاران، دوستان، مدیران و رهبران ارشد خود نیاز داریم تا بتوانیم به ارتقای شغلی دست پیدا کنیم. اگر ما خود را تنها و در خلأ قرار بدهیم، یا با دیگران از در دشمنی وارد شویم، قادر به پیشرفت نخواهیم بود.
⓷ درباره جو و #محیط سازمانتان شناخت کافی ندارید:
یکی از اشتباهات متداول افرادی که نمیتوانند از نردبان ترقی بالا بروند این است که کار خود را بهصورت مستقل ارزیابی میکنند، بدون آنکه واقعا بدانند، سازمانی که برای آن کار میکنند چه سازوکاری دارد و از چه سیستمی برای ارزیابی میزان اهمیت و مشارکت کارکنانش استفاده میکند.
⓸ هرگز به #مصاحبه_های_کاری خارج از شرکت خود نرفتهاید:
یکی از بدترین اشتباهاتی که میتوانید مرتکب شوید این است که بدون آنکه هرگز مصاحبهای با افراد خارج از محل کار خود داشته باشید یا شبکه و ارتباط معناداری با آنها ایجاد کرده باشید، بهمدت ۵ تا ۱۰ سال در یک شغل بمانید.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
حضور پر رنگ دانشگاه های آمریکا و انگلیس در جمع برترین دانشگاه های دنیا
▪️مجله تحصیلات عالیه #تایمز به رسم هر ساله خود که به رتبه بندی ۱۵۰۰ دانشگاه دنیا می پردازد، امسال دانشگاههای آکسفورد، استنفورد، هاروارد، CIT، MIT ، کمبریج، برکلی و ییل را به ترتیب برترین دانشگاههای دنیا معرفی کرده است.
▪️این رده بندی که بر اساس ۵ فاکتور #آموزش، تحقیقات، ارجاعات علمی، وجهه بین المللی و در آمد فارغ التحصیلان انجام شده به وضوح برتری دانشگاههای آمریکا و انگلیس را نسبت به سایر دانشگاههای دنیا نشان می دهد.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
17.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ چون سر و کار تو با عاشق فتاد
#مهدی_یاراحمدی_خراسانی
⛱ چون سر و کار تو با عاشق فتاد، پس زبان عاشقی را خوب یاد بگیر، حواست را جمع کن، دست از خودخواهی، منیت و خواسته های شخصی بردار، احساساتش را محترم شمار، درددل هایش را خوب گوش کن، برایش سنگ صبور باش، قدرش را بدان، عشق ناب و پاکش را تکریم کن و در آن هنگام که با تو سخن می گوید مهربانانه مقابلش بنشین، در چشمانش نگاه کن، تا قلبش آرام گیرد، دلش شاد گردد و تمام خستگی هایش از تن به در شود. زین پس تو میمانی و یک دل شیدا و دیوانه که تنها تو را می بیند و تمام زندگی اش را برای تو می خواهد. خوب یادت باشد او را خدا خلق کرده تا طعم محبت و عاطفه بی ریا را به تو بچشاند.
⛱ از حالا به بعد دیگر نگران هیچ چیز نباش. فقط کمی دورتر بایست تا بهتر او و محبت هایش را ببینی. با دقت نگاه کن! چقدر زیبا و باشکوه است وقتی دریابی او تو را از خودت بیشتر دوست دارد، برایت احترامی بیش از همگان قائل است، خواسته های تو را به عُلقه های خودش ترجیح می دهد، بیشتر از آنچه تصورش را بکنی تو را ارج می نهد، دور سرت می چرخد و جانش را صادقانه و خالصانه فدایت می کند و هر آنچه از مال، محبت، عاطفه و آبرو دارد فداکارانه به پایت می ریزد. مگر آدمی از زندگی کوتاه دنیا چه می خواهد؟ جز مهری که نازش را بخرد، حرف محبتی که دلش را ببرد و عاشقی که در مهربانی سر از پا نشناسد.
#دلنوشته
#غارتنهایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ در جان خسته من
#مهدی_یاراحمدی_خراسانی
جان خسته من تحمل آتشفشان درونم را ندارد. این جسم ناتوان نمی تواند عظمت روح متعالی را به دوش بکشد. پس باید برای ماندن و جاودانه شدن راهی دیگر برگزید. من و حرف های صادقانه، ناگفته های عاشقانه و دلهره های ناتمام می خواهیم از بند دنیای فانی رها گردیم و به سوی آسمان ها پر بکشیم. پس بال های مرا باز کنید تا به ناکجاآباد ذهنم پر بکشم و از این همه نامردمی ها رهایی یابم. دیگر نه می توانم نه می خواهم این مسیر را ادامه دهم. هر آنچه شما می گویید همان قبول است. حتی حرف های ناگفته تان را هم پذیرفتم. فقط مرا رها کنید و اجازه دهید فارغ از دنیا و شر و شورش در غار تنهایی خود راحت بنشینم، چای تلخ بنوشم، کتاب حافظ بخوانم و به دور دست ها خیره شوم. شاید بارقه های امیدی که با خط باریکی از نور خورشید داخل خلوت من شده دوباره طبع شعرم را زنده کند، روحم را صیقل دهد، فکرم را از همه سختی ها برهاند، دلم را شاد کند و به دنیایی دیگر ببرد که در آن خبری از نیرنگ و دروغ، ریا و فریبکاری، بی عشقی و بی وفایی نباشد.
#دلنوشته
#غارتنهایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ اوضاع و احوال اقتصاد
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️اوضاع و احوال #اقتصاد_ایران عجیب و غریب است. گویی همه چیز در جریانات اقتصادی کشور تأثیر دارد جز شاخص های اقتصادی، انگار نظرات همگان در اقتصاد کارگشاست جز اقتصاد دانان و اساتید مجرب دانشگاه. دیگر نه عرضه تعیین کننده است نه تقاضا. نه جریان تولید می تواند قیمت ها را کنترل کند نه نرخ ارز. احتکار دیگر گناه نیست، گران فروشی همانا زیرکی است، رانت خواری و ویژه خواری که حق مسلم عده ای از افراد است و از شیر مادر و ارث پدرشان حلال تر، غل و غش در معامله که نمک آن است و خلاصه به قول معروف و با عذرخواهی از شما خوانندگان محترم تا دلتان بخواهد مردم را به مرگ می گیرند تا به تب راضی شوند.
▪️یک روز فلان مقام بانک مرکزی دلش می خواهد نرخ ارز را جهشی افزایش دهد به نفع خودش و رفقایش. این کار را می کند و تا سال ها اقتصاد کشور را درگیر و ناتوان می کند. هر چند این فرد چندی بعد محاکمه می شود اما چه سود؟ مگر این بحران های کمر شکن و این سکته های ناگهانی که #اقتصاد_کشور را به کما می برد دیگر نایی برای نفس کشیدن می گذارد؟ فلان بانک بخش عظیمی از سپرده هایش را به خودش وام می دهد، سال ها مجموعه ای عظیم به نام موسسات مالی و اعتباری غیر مجاز ایجاد می شوند و بدون این که کسی مانع آن ها شود میلیاردها تومان پول مردم را به یغما می برند.
▪️تعداد معدودی از افراد بدهی های عظیم و سرسام آور به بانک ها دارند ولی کسی سراغ آن ها نمی رود. جریانات امثال طبری ها هم که دیگر بدجوری مردم را آزار داده و می دهد. امروز دو چیز کشور را بیشتر از هر زمان دیگری اذیت می کند: اول بی کفایتی مدیران و انتصاب مدیران نالایق بر مناصب کلیدی. آن هم به دلیل منفعت طلبی ها و #ارتباطات_شخصی و علت دوم که معلول اولی است فساد مالی و اداری. باور بفرمایید اگر مدیران بر حسب یک نظام دقیق و شایسته محور منصوب می شدند هرگز فساد شکل نمی گرفت. اما چه می شود کرد که در حال حاضر در برخی مناصب اصلاً بی کفایتی مهم ترین دلیل انتصاب فرد به آن مسئولیت است.
▪️که مهم ترین و بارزترین مصداق آن مدیریت در عرصه فوتبال است. دقت بفرمایید در ورزشی که میلیاردها تومان پول بی حساب و کتاب در گردش است و هرگونه تخلف و بی کفایتی در آن هیچوقت مواخذه نگردیده است چقدر می تواند جایگاه خوبی برای حیف و میل باشد. و این موارد در صنایع خودروسازی کشور و نقاط عطف اقتصادی و پولی دیگر نیز وجود دارد. اینکه امروز رئیس #قوه_قضاییه پای بنگاه های تولیدی ایستاده و مانع تعطیلی آن ها می شود و یا رویکرد جدید دستگاه قضا برخورد بدون مماشات و اصلاح از درون گردیده بسیار برای مردم امیدبخش است. اما واقعاً این مهم مستلزم کوشش همگانی سایر نهادهای اجرایی کشور نیز می باشد.
▪️هر چند #مسائل_سیاسی در جریان های اقتصادی اهمیت زیادی دارد اما این که تنها سیاست و یا نهادهای سیاسی بتوانند و بخواهند اقتصاد را مدیریت کنند اشتباهی نابخشودنی است. نرخ ارز، سبز و سرخ شدن بورس، قیمت خودرو، طلا و سکه و سایر مواردی از این دست مقولاتی هستند که باید با تحلیل های مستمر، علمی و گسترده اقتصادی تعیین تکلیف شود نه به دست دلال ها، آقازاده ها و سیاست مداران. اقتصادی که گرفتار بخشنامه های اداری و یا دستورات سیاسی و مدیریتی شود غیر حرفه ای و آسیب پذیر می گردد و دیگر امید به پیشرفت باقی نمی گذارد. خصوصاً در شرایط فعلی که کرونا بخش های زیادی را فلج کرده باید بیشتر حواسمان به این مهم باشد.
✍ منبع: هفته نامه نخست مورخ پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، شماره ۸۳۰
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گیمیفیکیشن (Gamification) یا بازی سازی از جمله روشهای تغییر رفتار است که اخیرا مورد توجه بیشتری قرار گرفته است. اگر شما علاقمند باشید که کارکنانتان یا مخاطبان شما، بیش از پیش با کسب و کار یا مفهوم فرهنگی مهمی از سازمان شما اشنا شوند این تکنیک میتواند مورد استفاده قرار گیرد. این تکنیک در تغییر فرهنگ بسیار کاراست. فیلم بالا مثالی زیبا از این تکنیک است. درب این فروشگاه فقط زمانی باز می شود که مراجعین لبخند بزنند.
#کلیپ_کوتاه
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ اصلاً حق نداری قهر کنی
#مهدی_یاراحمدی_خراسانی
⛱ مگر اختیار همه چیز دست شماست که هر کاری دلت خواست بکنی و به روی خودت هم نیاوری که چه بر سر طرف مقابل می آید؟ اصلاً بیجا کردی قهر می کنی حتی برای چند ساعت! اگر بد کردم، از دستم ناراحتی، ناخودآگاه حالت را گرفتم اشکالی ندارد الان نوبت شماست. تلافی کن، حقم را بگذار کف دستم، مرا بزن، هر چه دوست داری بارم کن، اصلاً فحش را خلق کرده اند که اینجور وقت ها خرجش کنی فحش بارانم کن. اما هرگز حق نداری قهر کنی، با من سرد باشی، تلفنت را خاموش کنی یا جواب ندهی، باد به غبغب انداخته و برایم طاقچه بالا بگذاری.
⛱ من که جز تو کسی را ندارم که شب هنگام با او چای بنوشم، مقابلش نشسته گل بگویم و گل بشنوم، گاهی سرم را روی شانه هایش گذاشته و تمام دردهایم را در گوشش نجوا کنم و از همه مهمتر در سختی ها و کاستی ها به اوپناه ببرم. هر چقدر هم گناه من از نظر تو بزرگ باشد هرگز جزایش در اندازه قهر کردن نیست. پس با من مدارا کن و همه کم و کاستی هایم را به حساب خوبی های خودت ببخش. در عمرهای کوتاه و بی اعتبار امروز حتی یک روز قهر هم زیاد است. آن هم برای عاشق شیدایی که یک ساعت بدون تو دوام نمی آورد.
#دلنوشته
#غارتنهایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#غرور_کاذب_مدیران
💢 دچار غرور کاذب نشوید!
▪️یکی از مهمترین اشتباهاتی که از اغلب مدیران تازهکار سر میزند خودبزرگ بینی و غرور است. آنها فکر میکنند تمام دنیا زیر پایشان است، چرا که توانستهاند به مقام #مدیریت ارتقا یابند و پشت میز احترام برانگیز مدیریت یک سازمان مستقر شوند و کسی را یارای برکناریشان نیست.
▪️در واقع اگرچه مدیر شدن برای خیلیها عامل کسب احترام و بالا رفتن از نردبان #ترقی است، اما مدیران تازهکار باید بدانند که یک مدیر خوب بودن تفاوتهای بسیاری با یک کارمند یا کارگر خوب بودن دارد و راه موفقیت در آن بسیار دشوارتر و پیچیدهتر است.
💢 چرا مدیران متفاوت هستند؟
▪️شما مدیران #تازه_کار باید بدانید هنگامی که عنوان «مدیر» را دریافت میکنید، دیگران به شما متکی میشوند و به شما بهعنوان مشاور خود و از همه مهمتر دوست خود مینگرند. آنها از شما توقع دارند تا در یافتن مسیر شغلی درست و حفظ امنیت شغلیشان کمک کنید. در واقع شما نقش تعیینکنندهای در موفقیت آنها در کار و زندگیشان ایفا خواهید کرد و همین مسئولیتهاست که مدیریت را به حرفهای پرچالش و حساس تبدیل کرده است.
▪️بخشی از این چالشها از آنجا ناشی میشود که زیردستان یک مدیر درک و شناخت درستی از ماهیت شغلی و مسئولیتهای مدیران مافوق خود ندارند و نمیدانند مدیران در شرکت چه نقشی را ایفا میکنند. بنابراین یک مدیر #موفق کسی است که مانند یک پدر و محافظتکننده، ایفای نقش کرده و به نیابت از دیگران یک سری مسئولیتها را به انجام برساند. به عبارت دیگر، مدیر باید الهامبخش و الگوی زیردستانش باشد، درحالیکه اگر مدیری دارای روحیات خود بزرگ بینانه باشد، نخواهد توانست چنین کارکردی داشته باشد.
▪️مدیران تازهکار باید #هوشیار باشند که در زمره مدیران پرشماری قرار نگیرند که مست باده قدرت و مقام خود شده و در نهایت نیز دچار ناکامیهای فاحشی میشوند و باید پست خود را با سرافکندگی ترک کنند. علاوه بر این، مدیران تازهکار باید بدانند که اگر محبوب زیردستان خود نباشند، هیچ گاه موفق نخواهند شد. چه باید کرد تا به چنین سرنوشتی دچار نشد؟
💢 یک شروع خوب!
▪️آنها باید همیشه از خود بپرسند که آیا رفتار مدیران سابق با زیردستان شان درست و مطلوب بوده یا نه؟ و اینکه آیا آنها توانسته بودند تاثیر مثبتی بر #زیردستان خود داشته باشند و آنها را به سمت کار بیشتر و بهتر سوق دهند یا خیر؟ آیا به آنها احترام کافی میگذاشتند یا با بیاحترامی و آمرانه با آنها برخورد کردهاند و اگر چنین بوده واکنش زیردستان چگونه بوده است؟
✍ منبع: Asked Manager | دنیای اقتصاد
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar