دلنوشته های یک طلبه
⛔️توجه لطفا⛔️ فرداشب(دوشنبه) انتشار حیفا۲ را نداریم. به جاش خلاصه ۱۰ قسمت اول را خواهیم داشت. 👈 به
درود رفقا
مهلت ارسال خلاصه نویسی از ۱۰ قسمت اول حیفا۲ تمام شد.
بالغ بر ۲۰۰ خلاصه از طرف شما مخاطبین عزیز ارسال شده که خدا را شکر همه را مطالعه کردم.
لطفا دیگه ارسال نکنید
انشاءالله امشب، نام برنده مسابقه اعلام خواهد شد.
#حیفا۲
#خلاصه_نویسی
دوستان
#برنده_مسابقه_خلاصه_نویسی از ۱۰ قسمت اولِ فصل دوم حیفا ؛ 👇
سرکار خانم سیما نورعلی
انشاءالله موفق باشند.
هدیه دو کتاب از آثارم را خدمتشون ارسال خواهیم کرد.
این هم خلاصهای که ارسال کردند👇
بسم الله الرحمن الرحیم
پس از کتاب موفق «حیفا» که مورد استقبال مخاطبان واقع شد، شبهای پاییز امسال را با کتاب «حیفا ۲» همراه میشویم. هر شب حوالی ساعت ۹ میتوانید قسمت جدید را در کانال جناب #حدادپور_جهرمی مطالعه کنید.
حیفا ۲ از باشگاه نظامیان ارتش آمریکا در اردن شروع میشود. اِما به همراه دختر کوچکش میا به استقبال همسر خود، مارشال -که یکی از فرماندهان ارتش آمریکا است- آمده است. در مدت زمان کوتاهی که خانواده کوچک مارشال در باشگاه نظامیان مستقر هستند اِما که از این دوریها و ماموریتهای طولانی مدت مارشال خسته شده از این موضوع به همسر خود گله میکند. مارشال با بیان اینکه در موقعیت کنونی باید در عراق حضور داشته باشد در صدد است که اما را راضی کند که همراه دخترشان به آمریکا بازگردد با این حال اِما به او گوشزد میکند که یا با هم آمریکا برمیگردند یا اینکه همگی با هم به عراق میروند. مارشال اما در روز موعود با خانواده خود خداحافظی کرده و به عراق برمیگردد غافل از اینکه اِما نقشههایی در سر دارد.
یک هفته بعد، زمانی که مارشال به همراه چند افسر دیگر در یک مقر فرماندهی عملیات آمریکا در عراق مشغول رصد یک کاروان لجستیک هستند اتفاق عجیبی رخ میدهد. پهبادها تصاویر ۴ مرد را نشان میداد که قصد انجام عملیات روی کاروان لجستیک را داشتند. نفر اول و دوم پیش از آنکه بتوانند اقدامی انجام بدهند مورد هدف قرار میگیرند. حالا همگی به مانیتور چشم دوختهاند که دو نفر باقیمانده اقدامی انجام دهند که در کمال تعجب، آن دو نفر مرد عراقی با هم گلاویز میشوند. فرد قویتر موفق میشود رفیقش را نقش زمین کرده و آرپیجی را به سمت کاروان لجستیک هدف بگیرد اما او هم با فرمان مارشال نقش زمین میشود.
به دستور بن هور، پیرمرد یهودی حاضر در مقر، تیم ضربت ماموریت مییابد که آن مرد عراقی بازمانده را به مقر بیاورند؛ این در حالیست که بن هور زیر لب به زبان عبری برای سلامتی این مرد دعا میخواند و لحظهشماری میکند تا با این شورشی که از مرگ برگشته ملاقات کند..
از سوی دیگر مارشال خبردار میشود که همسر و دخترش در اردن ناپدید شده و به آمریکا برنگشتهاند؛ غافل از اینکه اما و میا با مشقت هر چه تمامتر موفق شدند از مرز اردن وارد عراق شوند..
اما و میا برای استراحت در قهوهخانهای در روستای رطبه توقف میکنند و توسط زنی عراقی به نام عاتکه پذیرایی میشوند. در آنسوی ماجرا، تیم ضربت برای یافتن آن مرد عراقی متمرد، رد او را در روستا زدهاند و با سرعت هر چه تمامتر برای یافتن او به تکاپو افتادهاند. از دیگر سوی ماجرا، بانو رباب- شخصیتی که در رمان حیفا با اون آشنا شدیم- را میبینیم که همراه تیم خود برای یافتن آن مرد عراقی و دستگیری او به روستا رسیدهاند. بانو رباب با اینکه در این گیر و دار گلولهها توانسته به او برسد دستور میگیرد که برگردد و با تیم ضربت درگیر نشود و این در حالیست که مرد عراقی را به مقر آمریکا میبرند و هواپیماهای بمبافکن آمریکا هر لحظه به روستا نزدیکتر میشوند..
روستا مورد هجوم بمبها قرار گرفته و قهوهخانه هم با خاک یکسان میشود. بانو رباب با سرعت عمل بالای خود توانست که از مهلکه گریخته و در این میان دخترکی کوچک را نیز نجات دهد.
عاتکه اِما را از قهوهخانه نجات میدهد اما... میا همان جا جان میسپارد.
اما پس از بهوش آمدن خود را در خانهای میبیند و با بانو حنانه رو به رو شده، خبردار میشود که دختر کوچکش در حمله هوایی آمریکا کشته شده... بانو حنانه به او اطمینان میدهد که او را به مکان امنی خواهد برد...
مرد عراقی را به مقر میآورند و حالا بن هور همچون تشنهای که به آب حیات دست یافته باشد آن مرد را به اتاق مخصوص خودش برده تا شخصا از او مراقبت کند؛ بخشی از زمان خود را به مداوای آن مرد و بخشی را به عبادت و دعا برای او میگذراند... از سوی دیگر، بانو حنانه و رباب نیز برای پس گرفتن آن مرد عراقی -که اسمش ابومجد است- با هم به گفتگو مینشینند.
ابومجد پس از مراقبتهای شبانه روزی بن هور بالاخره به هوش آمده و اولین چیزی که میبیند تصویر بن هور است که مقابل او ایستاده و در حالیکه لبخند به لب دارد به عربی فصیح رو به ابومجد میگوید: السلام علیک یا مولای یا من اختاره الله!
بن هور به ابومجد میگوید که او همان کسی است که تمام عمر به دنبال او میگشته و حالا میخواهد در خدمت او باشد.
ابومجد ۴۹ ساله، شیعه، تا مرحله اجتهاد رفته، شاگرد بزرگان نجف بوده، در زمینه سواد و روحیه مبارزه با آمریکا در بین دوستانش حرف اول یا دوم رو میزند...
ادامه...👇
اما اطلاعات مورد علاقه بن هور چیزهای دیگری بود، یعنی همان چیزهایی که جاسوسان توانسته بودند بدست بیاورند؛ آن هم این بود که بخاطر موضع گیریهای تندی که علیه آیت الله خامنه ای و آیت الله سیستانی داشته و آنان را محکوم به مماشات با اهل سنت و اهل کتاب میدانسته، چند مرتبه تذکر گرفته و دو بار هم با بقیه به زد و خورد کشیده شده...
بن هور از شنیدن این اطلاعات از زندگی ابومجد سر از پا نمیشناسد و خداوند را به خاطر یافتن این گمشدهی دیرین خود سپاس میگوید و مقدمات انتقال محرمانه ابومجد به اردن را فراهم میکند...
ابومجد در پایگاه نظامی اردن توسط دروغسنجها مورد آزمون قرار میگیرد و صحت اطلاعات زندگیاش مورد سنجش قرار میگیرد و پس از اینکه صداقت ابومجد محرز میشود حالا نوبت بن هور است که به او توضیح دهد چرا اینقدر ابومجد برایش اهمیت دارد و چرا میخواهد همهی عمر را خدمتگزار او باشد.
بن هور سرگذشت خود را تعریف میکند که برای رهایی از تنهایی، به مطالعه و تحقیق در ادیان بزرگ ابراهیمی و غیرابراهیمی پرداخته و حالا دیگر شک ندارد که «گمشده انسان» را یافته است.
بن هور توضیح میدهد که به خاطر همین در عراق و عربستان و اردن و افغانستان و هند و پاکستان آواره شده تا آخرین نفری را که تمام نشانه ها بر او منطبق هست، پیدا کرده و سر تعظیم در برابرش فرود بیاورد.
او در ادامه به ابومجد میگوید که تمام نشانههای آن مردی که بشریت را نجات خواهد داد در او یافته و به او اطمینان میدهد که اگر مشکل نَسَب و حَسَب دارد آن را حل خواهد کرد و ابومجد فقط باید به این فکر باشد چگونه میشود دنیای اسلام را از گزند مراجع علی الخصوص مراجع و آخوندهای شیعه نجات داد..
ابومجد نباید این فرصت تاریخی را از دست ندهد؛ یا قیام کرده و عَلَم حکومت جهانی شیعی را به دست بگیرد یا انتخاب کند که به عراق برگردد و دستگیر شود...
#حیفا۲
#خلاصه_داستان
#حدادپور_جهرمی
✔️ ضمنا
ببخشید اما تبلیغات برای این هفته و کل هفته آینده پر شد.
لطفا ۱۸ آذر ماه ساعت ۱۴ برای ثبت جدید مراجعه کنید.
الان نفهمیدم که شما نگران خودم هستید یا نگران خودتون😐
حالا دور از شوخی
گاهی به فکر خطور میکنه که یه پَک الفبای نویسندگی و یه پک نویسندگی حرفه ای و یه پک سیر مطالعات آثار نویسندگان تهیه و عرضه کنم. بعدش هم یه امتحان بگیرم و هر کسی حدنصاب آورد، سه ماه کمکش کنم که راه بیفته و حداقل یه قصه نیمه بلند بنویسه.
البته اینا همش در حد فکر و آرزو هست
چون هم فرصت ندارم
هم واقعا نمیدونم استقبال میشه یا نه؟🤔