eitaa logo
خدایا
3 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
530 ویدیو
88 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آثار زیارت امام رضا(ع) 💠 بنابر روایات روز ۲۳ ذی‌القعده، روز زیارت خاص حضرت رضا(ع) هست، اگر زیارت از راه نزدیک روزی‌تون نشده، از راه دور امام رو زیارت کنید که اثرات فراوانی داره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بِسـْــمِ رَبِّـــــ الشُهـَــــدا شش درس از شش : (شیعه به دنیا آمده ایم تا مؤثر در تحقق ظهور مولا باشیم!) : (به برادر برادر گفتن نیست! به شبیه شدنه!) : ( ظهور اتفاق می افتد، مهم این است که ما کجای ظهور ایستاده ایم) : ( شهادت خوب است اما تقوی بهتر است تقوایی که در قلب است و در رفتار بروز پیدا می کند) : (سخنان مقام معظم رهبری را حتما گوش کنید، قلب شما را بیدار می کند و راه درست را نشانتان می دهد) : ( در بدترین شرایط اجتماعی و اقتصادی و .. ، پیرو ولی فقیه باشید و هیچگاه این سید مظلوم حضرت آقا سید علی آقا را تنها نگذارید ..)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✌️🏻 چرا کار میکنیم انرژی میذاریم وقت میذاریم اما نتیجه نمیگیریم ؟ راه حلش چیه ؟!
🌷🌷🌷عاشقان وقت نماز است اذان میگویند 🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از پژواک
✍✍✍با سلام و احترام از همکاران محترم تقاضا می شود به دانش آموزان مدارس خود اعلام فرمایید جهت ورود به سامانه آزمون درسهایی از قرآن با کد ملی بدون صفر اول وارد شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍اگر لذت نماز را درک کنی؛میفهمی لذتی بالاتر از نماز نیست😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
28.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این جامدادی عاااالی بود 😍 امیدوارم مفید بوده باشه اگر سوالی دارید در خدمتم . ایدی من 👇 @o_O_Narges_O_o@lee_min_ho
هدایت شده از پژواک
پنجشنبه است و یاد درگذشتگان♡ خوشا آنانکه با عزت ز گیتی،🌷 "بساط خویش" برچیدند و رفتند🍃 زِ کالاهای این آشفته بازار، "محّبت" را پسندیدند و رفتند.. در این " پنجشنبه" "17 تیر ماه" یادی کنیم از همه اموات و درگذشتگان با نثار شاخه گلی و فاتحه ای... باشد تا روحشون قرین 🌷 رحمت و آرامش الهی گردد🍃 معاونت پرورشی شاهد سرافرازان جانباز ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
˼.💭🍉.˹ یخ در بهشت آب آلبالو!‹.🍒🇦🇹.› ✥ - - - - - - - - - - - - - - ✥ آب لیمو ترش تازه : ² قاشق غذا خوری! .🐤💜. شکر : ²⁰⁰ گرم! .🌿💕. آب آلبالو: ¹ لیتر! .🍊🌸. وانیل : ¹/⁸ قاشق چایخوری! .🥝💛. شکر و آب آلبالو و آب لیمو ترش تازه را در درون ظرف مناسبی بریزید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد مخلوط شده به دمای جوش برسند. بعد از این که شکر به خوبی حل شد حرارت گاز را کم کنید و به مدت 3 دقیقه اجازه دهید که مواد به آرامی بجوشند. سپس ظرف را از روی حرارت گاز بردارید و بگذارید خنک شود. یخ در بهشت را در درون ظرف فلزی با عمق کم بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا مواد به خوبی یخ بزنند. بعد از این که یخ در بهشت کاملا بسته شد و یخ زد ظرف را از درون فریزر خارج کنید و مواد درون ظرف را به خوبی باهم مخلوط کنید. دوباره ظرف را در درون فریزر قرار دهید تا دوباره یخ بزند بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف را از فریزر خارج کرده و سرو کنید! .🌸🌨. ♡- - - - - - - - - - - - - - -♡
🔸فراید چیکن موادلازم: ران مرغ 500 گرم پیاز یک عدد سیر یک حبه فلفل دلمه‌ای قرمز نصف یک عدد آبلیمو سه قاشق غذاخوری نمک دریایی و آرد و روغن به میزان لازم خامه یک پیمانه ✍️طرزتهیه: منظور از فراید چیکن همان مرغ سوخاری خودمان است. شاید بگویید سرخ کردن مرغ که روش خاصی ندارد. اما باید بگویم که اشتباه فکر می‌کنید. ایتالیایی‌ها مرغ‌ها را در سس مخصوص می‌خوابانند و به همین دلیل مزه این غذا فوق‌العاده می‌شود. کافی است یک‌بار این روش را امتحان کنید. ابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده آبلیمو و نمک می‌زنیم و مرغ‌ها را به مدت سه ساعت در این مخلوط می‌خوابانیم سپس به مدت دو ساعت مرغ‌ها را در خامه گذاشته و پس از خارج کردن، آن را در آرد غلتانده و در روغن فراوان سرخ می‌کنیم. حالا فراید چیکن‌ها آماده است. ‎‌‌
🌰🍫😋 ▫️شیر:سه لیوان ▫️شکر:نصف لیوان ▫️نشاسته ذرت:سه قاشق غذاخوری ▫️نسکافه:دو قاشق غذاخوری ▫️پودر کاکائو:سه قاشق غذاخوری(می تونین طبق ذائقه شکلات تلخ یا شیری هم استفاده کنین) ▫️کره:۲۵گرم ▫️آب جوش:سه قاشق غذاخوری ▫️فندق در صورت تمایل 🔸نسکافه رو با آب جوش حل کنید،شیر سرد،نشاسته،پودر کاکائو و شکر رو باهم مخلوط کنیدبهش نسکافه رو هم اضافه کنید و بزارید رو حرارات و مدام هم بزنید تا پودینگ به غلظت فرنی برسه بهش کره رو اضافه کنید بعد خاموش کنید.من تواین مرحله به پودینگ نصف استکان فندوق خرد شده و سه عدد شکلات شیری اضافه کردم.داخل ظرفهای تک نفره کشیدم و بعداز سرد شدن کامل و موقع سرو روی دسرموباپودر کاکائو و فندوق بو داده تزیین کرد