بِسـْــمِ رَبِّـــــ الشُهـَــــدا
شش درس از شش #شهید
#شهید_محمودرضا_بیضائی :
(شیعه به دنیا آمده ایم تا مؤثر در تحقق ظهور مولا باشیم!)
#شهید_رسول_خلیلی :
(به برادر برادر گفتن نیست! به شبیه شدنه!)
#شهید_مصطفی_احمدی_روشن :
( ظهور اتفاق می افتد، مهم این است که ما کجای ظهور ایستاده ایم)
#شهید_روح_اله_قربانی :
( شهادت خوب است اما تقوی بهتر است تقوایی که در قلب است و در رفتار بروز پیدا می کند)
#شهید_مصطفی_صدرزاده :
(سخنان مقام معظم رهبری را حتما گوش کنید، قلب شما را بیدار می کند و راه درست را نشانتان می دهد)
#شهید_حسین_معز_غلامی :
( در بدترین شرایط اجتماعی و اقتصادی و .. ، پیرو ولی فقیه باشید و هیچگاه این سید مظلوم حضرت آقا سید علی آقا را تنها نگذارید ..)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انگیزشی✌️🏻
چرا کار میکنیم انرژی میذاریم وقت میذاریم
اما نتیجه نمیگیریم ؟
راه حلش چیه ؟!
😍اگر لذت نماز را درک کنی؛میفهمی لذتی بالاتر از نماز نیست😍
#نماز_اول_وقت
#فاطمه_مشایخی
#دبیرستان_مهندس_عسگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هفتم
#هشتم
#نهم
#نرگسگیوهکی
#دبیرستانمهندسعسگری
#کمیتهخلاقیت
امیدوارم مفید بوده باشه اگر سوالی دارید در خدمتم .
ایدی من 👇
@o_O_Narges_O_o
@lee_min_ho
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هفتم
#هشتم
#نهم
#نرگسگیوهکی
#دبیرستانمهندسعسگری
#کمیتهخلاقیت
امیدوارم مفید بوده باشه اگر سوالی دارید در خدمتم .
ایدی من 👇
@o_O_Narges_O_o
@lee_min_ho
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده جالب🦋🦋
#هفتم
#هشتم
#نهم
#نرگسگیوهکی
#دبیرستانمهندسعسگری
#کمیتهخلاقیت
امیدوارم مفید بوده باشه اگر سوالی دارید در خدمتم .
ایدی من 👇
@o_O_Narges_O_o
@lee_min_ho
28.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این جامدادی عاااالی بود 😍
#هفتم
#هشتم
#نهم
#نرگسگیوهکی
#دبیرستانمهندسعسگری
#کمیتهخلاقیت
امیدوارم مفید بوده باشه اگر سوالی دارید در خدمتم .
ایدی من 👇
@o_O_Narges_O_o
@lee_min_ho
هدایت شده از پژواک
پنجشنبه است و یاد درگذشتگان♡
خوشا آنانکه با عزت ز گیتی،🌷
"بساط خویش" برچیدند و رفتند🍃
زِ کالاهای این آشفته بازار،
"محّبت" را پسندیدند و رفتند..
در این " پنجشنبه"
"17 تیر ماه" یادی کنیم از همه
اموات و درگذشتگان با نثار
شاخه گلی و فاتحه ای...
باشد تا روحشون قرین 🌷
رحمت و آرامش الهی گردد🍃
معاونت پرورشی شاهد سرافرازان جانباز
#آشپزی˼.💭🍉.˹
یخ در بهشت آب آلبالو!‹.🍒🇦🇹.›
✥ - - - - - - - - - - - - - - ✥
آب لیمو ترش تازه : ² قاشق غذا خوری! .🐤💜.
شکر : ²⁰⁰ گرم! .🌿💕.
آب آلبالو: ¹ لیتر! .🍊🌸.
وانیل : ¹/⁸ قاشق چایخوری! .🥝💛.
شکر و آب آلبالو و آب لیمو ترش تازه را در درون ظرف مناسبی بریزید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد مخلوط شده به دمای جوش برسند. بعد از این که شکر به خوبی حل شد حرارت گاز را کم کنید و به مدت 3 دقیقه اجازه دهید که مواد به آرامی بجوشند. سپس ظرف را از روی حرارت گاز بردارید و بگذارید خنک شود. یخ در بهشت را در درون ظرف فلزی با عمق کم بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا مواد به خوبی یخ بزنند. بعد از این که یخ در بهشت کاملا بسته شد و یخ زد ظرف را از درون فریزر خارج کنید و مواد درون ظرف را به خوبی باهم مخلوط کنید. دوباره ظرف را در درون فریزر قرار دهید تا دوباره یخ بزند بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف را از فریزر خارج کرده و سرو کنید! .🌸🌨.
♡- - - - - - - - - - - - - - -♡
#احمدی
#مهندس_عسگری
🔸فراید چیکن
موادلازم:
ران مرغ 500 گرم
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
فلفل دلمهای قرمز نصف یک عدد
آبلیمو سه قاشق غذاخوری
نمک دریایی و آرد و روغن به میزان لازم
خامه یک پیمانه
✍️طرزتهیه:
منظور از فراید چیکن همان مرغ سوخاری خودمان است. شاید بگویید سرخ کردن مرغ که روش خاصی ندارد. اما باید بگویم که اشتباه فکر میکنید. ایتالیاییها مرغها را در سس مخصوص میخوابانند و به همین دلیل مزه این غذا فوقالعاده میشود. کافی است یکبار این روش را امتحان کنید. ابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمهای را خرد کرده آبلیمو و نمک میزنیم و مرغها را به مدت سه ساعت در این مخلوط میخوابانیم سپس به مدت دو ساعت مرغها را در خامه گذاشته و پس از خارج کردن، آن را در آرد غلتانده و در روغن فراوان سرخ میکنیم. حالا فراید چیکنها آماده است.
#آشپزی
#مهندس_عسگری
#احمدی
#پودینگ_شکلاتی_فندوقی🌰🍫😋
#اشپزی
▫️شیر:سه لیوان
▫️شکر:نصف لیوان
▫️نشاسته ذرت:سه قاشق غذاخوری
▫️نسکافه:دو قاشق غذاخوری
▫️پودر کاکائو:سه قاشق غذاخوری(می تونین طبق ذائقه شکلات تلخ یا شیری هم استفاده کنین)
▫️کره:۲۵گرم
▫️آب جوش:سه قاشق غذاخوری
▫️فندق در صورت تمایل
🔸نسکافه رو با آب جوش حل کنید،شیر سرد،نشاسته،پودر کاکائو و شکر رو باهم مخلوط کنیدبهش نسکافه رو هم اضافه کنید و بزارید رو حرارات و مدام هم بزنید تا پودینگ به غلظت فرنی برسه بهش کره رو اضافه کنید بعد خاموش کنید.من تواین مرحله به پودینگ نصف استکان فندوق خرد شده و سه عدد شکلات شیری اضافه کردم.داخل ظرفهای تک نفره کشیدم و بعداز سرد شدن کامل و موقع سرو روی دسرموباپودر کاکائو و فندوق بو داده تزیین کرد
#احمدی
#مهندس_عسگری