35.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬
قبل از ظهور، نباید حکومت تشکیل داد؟!
عدهای با استناد به برخی روایات،
هرگونه قیام قبل از ظهور قائم آل محمد را،
مردود میدانند.
این روایات و اعتقادات مبتنی بر آنها،
چقدر صحیحند؟!
آیا باید نشست و دست روی دست گذاشت
تا امر فرج، دفعتا و معجزهوار، رخ دهد؟!
📘 برگرفته از کـتاب «تمدن نوین اسلامی؛
آیندهی حتمی و نزدیک جهان»
🖋 به قلم استاد محمد شجاعی
#تمدن_سازی_نوین_اسلامی
#انقلاب_فاطمی
ویژگی مهمِ عالمان ربانی در عصر غیبت
الإمامُ الهاديُّ سلام الله علیه🔻
لَولا مَن يَبقى بَعدَ غَيبَةِ قائمِنا عليه السلام مِنَ العُلَماءِ الدّاعينَ إلَيهِ ، و الدالّينَ عَلَيهِ ، و الذابّينَ عَن دينِهِ بِحُجَجِ اللّه ِ ، و المُنقِذينَ لِضُعَفاءِ عِبادِ اللّه ِ مِن شِباكِ إبليسَ و مَرَدَتِهِ ، و مِن فِخاخِ النَّواصِبِ ، لَما بَقِيَ أحَدٌ إلاّ ارتَدَّ عَن دينِ اللّه ِ وَ لکِنَّهُم یمسِکُونَ اَزِمَّةَ قُلُوبِ ضُعَفاءِ الشّیعةِ کَما یُمسِکُ صاحِب السَّفینَةِ سُکّانَها، اُولئِکَ هُمُ الاَفضَلُونَ عِندَ اللّهِ عَزَّ و جَلَّ.[بحار الأنوار : 2/6/12.]
اگر بعد از غيبت قائم ما، نبود وجود علمايى كه به سوى او(امام زمان سلام الله علیه) مى خوانند و به وجود آن حضرت رهنمون مى شوند و با حجتهاى الهى از دين او دفاع مى كنند و بندگان ناتوان خدا را از دامهاى ابليس و پيروان او مى رهانند، بي گمان همه مردم از دين خدا برمى گشتند ولی آن عالمان زمام قلوب ضعفای شیعه را می گیرند همانگونه که ناخدای کشتی، سکّان و فرمان کشتی را می گیرد. پس آنها نزد خدای عزّ و جلّ از همه برترند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستان بسیار مهم
15.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️دردِ ما این است... 😔
#تلنگر_مهدوی
#انتظار_حضرت
💠 یارانِ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) وظایفی تکوینی در نظامِ خلقت دارند !
📝 شیخ کفعمی در ذیل دعای ام داوود نقل کرده است :
« ... گفته شده است که زمین از #قطب ، چهار #اوتاد ، چهل #ابدال ، هفتاد #نبی و سیصد و شصت #صالح خالی نیست . پس «قطب» [یکی است و آن در این عصر] صاحب الأمر (روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفدا) است . «اوتاد» ممکن است بیشتر از چهار تا باشند ؛ اما کمتر از چهار تا نیستند ؛ زیرا دنیا شبیه خیمه است و حضرت موعود (صلواة الله علیه و علی آبائه) مانند عمود و ستون آن است ، و این چهار اوتاد طناب های آن هستند . «ابدال» بیشتر از چهل تا هستند . «انبیاء» از هفتاد تا بیشترند . «صالحان» نیز از سیصد و شصت بیشترند . ظاهر این است که خضر و الیاس از اوتاد و از ملازمان دائره ی قطب هستند .
اما ویژگی «اوتاد» این است که آنها کسانی هستند که در یک چشم برهم زدن نیز از یاد خدا غافل نیستند ؛ در دنیا فقط به دنبال چیزی هستند که آنها را به آخرت برساند ؛ لغزش های بد و شر از آنها سر نمی زند ؛ البته عصمت از سهو و نسیان هر چند در قطب شرط است ، اما در اوتاد شرط نیست ، ولی عصمت از کار زشت در آنها شرط است .
«ابدال» از نظر مراقبت پایینتر از اوتاد هستند ؛ ویژگی آنان این است که هر گاه غفلتی از آنان سر زند با تذکر آنرا جبران می کنند و عمداً گناه نمیکنند . «نجباء» پایینتر از ابدال هستند . «صالحان» عبارتند از کسانی که اهل تقوا هستند و به عدالت پایدارند و گاهی گناه از آنها صادر می شود ، ولی با استغفار و پشیمانی جبران می کنند . می گویند اگر یکی از چهار اوتاد کم شود ، یکی از چهل [ابدال] جایگزین او می شود ؛ اگر یکی از چهل [ابدال] کم شود ، یکی از هفتاد [نبی] جانشین او می شود ؛ اگر یکی از هفتاد [نبی] کم شود ، یکی از سیصد و شصت [صالح] جایگزین می شود ؛ و همین طور اگر یکی از سیصد و شصت [صالح] کم شود ، یکی از بقیه مردم جای او را می گیرد . »
📚 مجلسى، محمد باقر، بحار الأنوار، ج 53، ص 301، بیروت، دار إحیاء التراث العربی، چاپ دوم، 1403ق.
4_5994496691229689550.mp3
5.02M
#داستان_تشرف یکی از مسافران کربلا به محضر امام عصر سلام الله علیه و عنایت عجیب حضرت به زوّار حسینی.
4_6028523062826108100.mp3
3.96M
#داستان_تشرف یکی از سادات به محضر امام عصر سلام الله علیه در حرم امام رئوف سلام الله علیه