💥 اسرار فراماسونری در ایران وجهان(۱)
✔️مورخ کبیر٬ استاد ابوالحسنی (منذر)🔻
الف)زیربنای فکری
یکی از جریانهای مرموز و خطرناکی که نفوذ فرهنگی ـ سیاسی استعمار را هموار میسازد، «فراماسونری» است.
سازمانهای فراماسونری در ممالک اسلامی و فراموشخانه در ایران، حامل بار فرهنگ اومانیستی و عهده دار پخش و انتشار اومانیسم (اصالت نفس اماره!) به مثابۀ زمینه سازِ فکر ی نفوذ و حاکمیتِ استعمارگران جهان خوار بوده و خواهند بود.
شعار فراماسونها « آزادى» ، «برابرى» و «برادرى» است . مفهوم اومانيستى ـ ليبراليستىِ ۳ واژۀ فوق ، چنین است:
🔹آزادى (لِيبرته = Liberte ) که به معنى تخلّص از قيود و حدود دينى است. برابرى (اِگاليته = Egalite ) که عملاً به نفى تمايزات و تفاوتهاى حقوقیى می انجامد كه اسلام، ميان مسلمانان با پيروان اديان ديگر و بالاخص پيروان مكاتب الحادى و فِرَقِ ضالّه قائل است. 3. مراد از برادرى (فِره تِرنيته = Fraternite ) نيز در عُرف فرهنگ اومانيستى غربى، نفىِ «اخوّت مذهبى»، «تعصّب دينى» و در يك كلام: نفىِ تولّى و تبرّاى معهود دينى است.
🔹موج آفرينانِ غربگراى ایرانی نیز ، با مفاهيم ليبراليستىِ «آزادى» و «مساوات»، آشنا بودند و حتى تحت تعليم لژهاى ماسونى، گاه اصطلاح خارجىِ اين الفاظ را نيز به كار میبردند. به عنوان نمونه اديب الممالك فراهانى، مدير جريدۀ مجلس و عضو لژ بيدارى، خطاب به يكى از هم مسلكان خود كه در مشروطۀ دوم به وزارت عدليه رسيده بود، مینويسد:
🔹اى اميـر اجـل، وزيـر عـدلـيـۀ راد/تو همچو سلمانى و، خاك است چو باد/لـيـبـرتـه، اگـالـيـتـه فراترنیته/ افسوس که جملگی برفتت از یاد!!
مهربان بنده نواز.mp3
5.21M
🔺
🎵 نواهنگ دیجیتال
💥 آشتی با خدای مهربان
👈 پای سخن روحبخش
استاد ابوالحسنی مُنذر (ره)
🔹 موضوع: جلوه هایی از مهربانی خداوند
.
❄️ کانال رسمی استاد مُنذِر (ره):
🔗 @monzer_ir 🔗
🌞
💥 صلح امام حسن (ع)؛ نیمه پنهان قیام عاشوراست
✔️مورخ خبیر، استاد علی ابوالحسنی (منذر)🔻
🔰 من عمیقا معتقدم که صلح امام حسن (ع)، نيمه پنهان قيام عاشوراست و بدون آن صلح، نه تنها قيام خونین کربلا در کار نبود بلکه معاويه فاتحه همه چیز را میخواند و همه را تار و مار ميكرد. بنابراین آن صلح سرنوشت ساز، مقدمه و نيمه پنهان قیام عاشورا بود که البته خودش یک نوع قیام محسوب میشود.
🔰 بر این اساس٬ نهضت سرخ عاشورا و صلح مصلحتی امام مجتبی (ع) دو پدیده کاملا مرتبطند که باید در تحلیل تاریخ اسلام در پیوند با یکدیگر مد نظر قرار گیرند. سر لوئیس پلی، شرق شناس اروپایی قرن ۱۹ میلادی نیز در این باره میگوید: «اگر موفقیت یک نمایش به میزان تأثیری باشد که بر خوانندگان یا تماشاگران خود میگذارد، هیچ نمایشی تاکنون موفق تر از تراژدی جهان اسلام، یعنی تراژدی حسن و حسین [ع] نبوده است».
از این رو٬ به جرأت می توان گفت که امام حسن و امام حسین علیهماالسلام با یک خیزش عظیم و جریان ساز٬ موجی را آفریدند که پهنه تاریخ را فراگرفت.
🔰 [حال شاید بهتر دریابیم که منظور پیامبر اکرم (ص) از این فرمایش مهم چیست که: الحسن و الحسین امامان قاما أو قعدا].
💭 کانال رسمی استاد مُنذر (ره):
⚡️ @monzer_ir ⚡️
🕌🕌
💥 یک ذکر مشکل گشا؛
💥و یک داستان زیبا
👈 مرحوم فلسفی گفت این ذکر را بگو، تا مثل من حاجت روا شوی!!
✔️استاد ابوالحسنی منذر(ره) 🔻
یکی از شاگردان مرحوم استاد فلسفی (ره) نقل میكرد:
🔹 من يكی از اين طوطیهای كاسكو داشتم كه خيلی تربيت شده بود و كارهای بسيار خوشمزه ای ميكرد؛ یعنی ما را مي خنداند و مايۀ سرگرمي و نشاطمان بود. كاسكو از خانواده طوطي است با رنگ خاكستري و دم قرمز اما صحبت كه مي كند، مثل آدم حرف ميزند. مي فهمد و مي خندد. مثلاً يك روز آمد پشت در خانه مان و صدا زد: «كت، شلوار، نيمدار... ميخريم». ما فكر كرديم فروشندۀ دوره گردي است كه در كوچه فرياد ميزند. مادرم گفت: برويد ببينيد كيست و چي براي خريد و فروش دارد؟ ما رفتيم بيرون و ديديم كسي نيست، گفتيم لابد رفته است.
🔹جالب اين است، در اين مدت كه دنبال فروشنده ميگشتيم، كاسكو كاملاً ساكت بود و چيزي نميگفت! بعد كه برگشتيم، پس از دقايقي، باز صدا بلند شد: «كت، شلوار، نيمدار...». مجدداً دنبال صدا دويديم، باز ديديم كسي نيست و رفته است. بالاخره فهميديم فروشنده اي در كار نيست و اين جناب كاسكو است كه ما را سر كار گذاشته است! سناريو را هم آن چنان هوشمندانه اجرا ميكرد كه دستش را نمي خوانديم! خلاصه، ما و خانواده به او انس بسياري پيدا كرده بوديم.
🔹 باری، یک روز دزد، كاسكوی ما را به سرقت برد و ما هرچه از طريق آگاهی و شهربانی، موضوع را تعقيب كرديم، ردّ پايی از حيوان نيافتيم. من خيلی ناراحت بودم. آقاي فلسفي فهميد، روزي به من گفت: آقا، آن كاسكو پيدا شد؟ گفتم: نه. گفت: من چيزي به شما ياد ميدهم. نذر كن، پيدا ميشود. گفتم: چه چيزي؟ گفت: خانه ما، اوايل امر، كوچه سوختون (واقع در حوالي چهارراه مولوي) بود. به خانه ما رفت و آمد زياد ميشد و علما و شخصيتها به آنجا مي آمدند؛ اما خانۀ مناسبي نبود و ظرفيت و امكانات لازم را براي پذيرايي از آنان نداشت. من دنبال خانه مي گشتم. نذر كردم؛ همين خانه اي كه در خيابان ري واقع است پيدا شد. پرسيدم نذرتان چه بود؟
👈 گفت: نذر كردم 12 هزار تا يا علي بگويم. خانۀ خيلي مناسب و خوب و بزرگ، و داراي اندروني و بيرونيِ جدا و مستقل، پيدا شد. فرمود: تو هم چنين نذري بكن، كاسكو پيدا ميشود!
🔹 سخنِ گرمِ فلسفی در من أثر كرد. همانجا با خود نذر كردم كه اگر كاسكو پيدا شد، 12هزار بار يا علي بگويم. مدتي حضور آقاي فلسفي نشستم و از خدمتشان بهره بردم. سپس از حضور ايشان مرخص شده به سوي منزل حركت كردم. صبر نكردم به منزل برسم؛ همانجا در خيابان، از مغازه يك آشنا، به اداره آگاهي (كه آن موقع، در ميدان توپخانه بود)، شعبة هفت، تلفن زدم و به سرهنگ هدايت (رئيس شعبه) كه از موضوع اطلاع داشت، گفتم: آقا، خبري از كاسكوي ما نشد؟ گفت: آقا، پاشو بيا، كه كاسكو پيدا شده!
🔹سريع رفتم و كاسكو را گرفتم و به خانه آوردم. فردايش به آقاي فلسفي زنگ زدم و گفتم: گمشدۀ ما پيدا شد! فرمود: آقا، حالا نذر را ادا كرديد؟ گفتم: بله آقا. صبح پس از نماز، ذكر يا علي را تماماً گفتم.
بعدها، موارد ديگر نيز كه مشكلي برايم پيش آمد و اين نذر را كردم، صد در صد نتيجه گرفتم و به بركت ذكر «يا علي»، گره از مشكلم گشوده شد».
📙 برگرفته از مقاله بر ستیغ سخن، به قلم استاد ابوالحسنی منذر (ره)، فصلنامه تاریخ معاصر ایران.
🍀 کانال استاد منذر(ره):
◀️ @monzer_ir ▶️
💥اسرار تاریخی دراثبات أشهدُ أنّ علیّاً ولیُّ الله 💥
👈 تحلیل عمیقی از استاد ابوالحسنی منذر (ره)
درباره شهادت ثالثه در اذان
⬇️⬇⬇️
☀️ به اندیشکده استاد منذر (ره) بپیوندید:
▶️ @monzer_ir ◀️
4_453035005807952548.mp3
9.34M
...
🔺 ناگفته هایی تاریخی در اثبات أشهدُ أنّ علیّاً ولیُّ الله
📢 بیانات مورخ غیور حضرت استاد ابوالحسنی منذر (ره)
#پیشنهاد_ویژه
✨ @monzer_ir ✨
🔰اطلاعیه
💥شاهکار قلمی #استاد_علی_ابوالحسنی_منذر (ره)٬ به چاپ پنجم رسید
✔️به همت پژوهشکده تاریخ معاصر ایران٬
مجموعه ۶ جلد از کتابهای #شیخ_فضل_الله_نوری (ره) و #مشروطیت برای پنجمین بار منتشر شد
📑 هر کتاب این مجموعه مثل قطعات پازل یک موسوعه سترگ را تشکیل می دهد.
✨ معرفی اجمالی کتابها: در پست های بعدی همین کانال
👈 معرفی مفصل کتابها: به لینک زیر مراجعه کنید؛
https://b2n.ir/206010
📚معرفی مجموعه کتابهای مشروطیت و سربدار مشروطه آیت الله شیخ فضل الله نوری (ره)
✍ اثر تاریخنگار متفکر٬ استاد ابوالحسنی منذر (چاپ پنجم)
۱. کتاب اندیشه سبز، زندگی سرخ
▪️کتاب «اندیشه سبز، زندگی سرخ» از آثار مرحوم استاد ابوالحسنی منذر درباره زندگی و زمانه آیت الله شیخ فضل الله نوری است که از حیث موضوع میتوان آن را به دو بخش تقسیم کرد:
▪️بخش اول در ابتدا مروری دارد بر پیشینه خانوادگی شیخ و همچنین تربیت و تحصیلات وی از تولد تا پایان عمر و در این راستا به مواردی چون «اساتید شیخ در تهران و نجف» و «حضور شیخ در سامرا برای تحصیل» اشاره شده و سپس آشنایی مخاطب با خصائص، روحیات و وجاهت بسیار متعالی دو استاد اصلی و بزرگ شیخ فضلالله نوری، یعنی آیتالله میرزا حبیبالله رشتی و آیتالله میرزای شیرازی، مورد توجه قرار گرفته است. در انتهای این بخش به این مسئله که شیخ با دستور میرزای شیرازی به تهران میآید اشاره شده و در رابطه با خدمات ابتدایی شیخ پس از ورود به تهران نیز مستنداتی ارائه گردیده است.
در بخش دوم کتاب، حیات، اندیشه ها و جریانات عمده اجتماعی ـ سیاسی و دینی دوران شیخ فضلالله نوری ــ از نهضت تحریم تنباکو تا سالهایی قبل از شهادت ایشان ــ بررسی شده و به دیدگاه قاطع شیخ درباره هر مسئله نیز اشاره گردیده است.
نویسنده معتقد است که شیخ فضلالله عدالتخانه را مهاری قانونمند برای شاه و دولت میدانست و در ابتدا از الگوی سیاسی عدالتخانه حمایت میکرد. ولی وقتی موج عدالتخانه به مشروطه سکولار تبدیل شد٬ طرح مشروطه مشروعه را مطرح ساخت.
❄️ کانال رسمی استاد مُنذِر (ره): 🔗 @monzer_ir 🔗
۲. کتاب آخرین آواز قو🔺
اثر: #استاد_منذر(ره)
▪️کتاب «آخرین آواز قو»، بازکاوی شخصیت و عملکرد شیخ فضلالله نوری بر اساس «آخرین برگ» زندگی او، و فرجام مشروطه است. این کتاب براساس موضوع به دو بخش تقسیم میشود:
▪️بخش اول به این مسئله اشاره دارد که اگر از انتها به تاریخ مشروطه نگاهی بیندازیم و فرجام، عاقبت و دستاوردهای مشروطه را از انتها مورد بررسی قرار دهیم با سلسله مسائلی روبهرو میشویم که به خودی خود میتواند ادعایی بر حقانیت شیخ فضلالله نوری باشد و دلایل مخالفت شیخ با جریان مشروطیت را مشخص سازد (مشروطهای که غالب اعضا و متنفذان اصلی آن سکولار بودهاند).
▪️در بخش دوم این رساله که عمده مطالب کتاب را نیز دربرمیگیرد آخرین برگهای زندگی (عملکرد، اندیشه، بیانات، نامهها و...) آیتالله شیخ فضلالله نوری را مورد توجه قرار میدهد و این بار برای اثبات حقانیت و عدم سهمخواهی شیخ از مواهب دنیوی، زندگی وی است که برگهای آخرین آن مورد بررسی قرار میگیرد و بهطور مسلم این برگهای مستند و این روایتهای متواتر (از جانب موافقان و مخالفان وی) از آخرین ماههای زندگی شیخ، علاوه بر رفع اتهامهای وارده به وی، «عصاره اندیشه و عمل» سراسر زندگی شیخ شهید را نیز برای مخاطب آشکار میسازد و آن چیزی نیست جز «مقاومت بر سر عقیده حراست از دین و همچنین تشخیص قطعی خویش تا رسیدن به شهادت».
در بخشی از کتاب، برتری شیخ در موضوع شناسی و رجال شناسی بر بسیاری از رجال دینی دیگر تبیین شده است؛ امری که سبب اختلاف در موضعگیری های علمای مشروطه خواه نجف، با شیخ شهید شد
❄️ کانال رسمی استاد مُنذِر (ره): 🔗 @monzer_ir 🔗
۳. کتاب کارنامه شیخ فضلالله نوری🔺
✍ به قلم : #استاد_ابوالحسنی_منذر (ره) 🔻
▪️اثر پیش رو تحت عنوان «کارنامه شیخ فضلالله نوری» به چاپ پنجم رسیده است.
🔹این کتاب، حول دو مسأله به بحث می پردازد: یکی «الگوی بومی عدالتخانه و فلسفه سیاسی آن در مقایسه با الگوی وارداتی مشروطه»، و دیگری، «ارتباط شیخ با دربار و موضع او در حمایت از محمّدعلی شاه»؛ محوری ترین یافته های تاریخی که نویسنده با استنادهای مفصل در کتاب منعکس کرده٬ همین است.
🔹اثر حاضر، ابتدا به طرح پرسش درباره ماهیت مشروطه و فرق آن با عدالتخانه می پردازد و سپس بر اساس مشاهدات و مستندات تاریخی به پاسخ متناسب با آن اقدام می کند. زندگی و کارنامه شیخ با سؤالات متعددی همراه است، اما اثر حاضر بهطور مشخص به مهمترین سؤال و مناقشه موجود در کارنامه سیاسی شیخ فضلالله اشاره دارد و آن چیزی نیست جز اینکه شیخ شهید که خود نخست از پیشگامان و رهبران مشروطه بود، چرا و چگونه بعدها با وجود حمایت از عدالتخانه به مشروطه پشت کرد و با آن به مخالفت و ستیز برخاست؟
🔹 ۲ نکته اساسی در این کتاب مورد توجه قرار گرفته است:
۱. اینکه روسها با مشروطه مخالف بودند٬ از مشهورات بی بنیاد است بلکه آنها با انگلیسی ها همدست شدند.
۲. چرا شیخ شهید قاجاریه را بر مشروطه سکولار ترجیح داد؟
❄️ کانال رسمی استاد مُنذِر (ره):
🔗 @monzer_ir
🔖🔖🔖
📚مراکز فروش مجموعه کتابهای مشروطیت و آیت الله شیخ فضل الله نوری ره
✍ به قلم روشنگر مورخ بصیر٬ #استاد_ابوالحسنی_منذر (ره) 🔻
💥طبق لیست مندرج در سایت موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران
✔️ توجه: بهترین راه خرید٬ خرید آنلاین از سایت است.
1⃣ فروشگاه آنلاین/ خرید اینترنتی:
▪️سایت فروشگاه موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران:
http://www.iichstore.ir
2⃣ خرید حضوری در کتابفروشی ها و نمایندگی های سراسر کشور 🔽
الف. مراکز فروش در تهران
1. مرکز اصلی فروش:
🔰 کتابفروشی سرای تاریخ، واقع در: خیابان ولی عصر (ع)، خیابان شهید فیاضی (فرشته)، نرسیده به میدان فرشته، جنب پژوهشکده مطالعات تاریخ معاصر ایران٬ پلاک یازده٬ تلفن ۰۲۱۲۲۶۰۵۰۷۳
۲. فروشگاه کتابخون:
خ انقلاب اسلامی - خ 12فروردین - بعد از چهارراه نظری - بن بست حقیقت - شماره 6 - واحد 1
02166963156
۳. باغ کتاب تهران
تهران - بزرگراه شهید حقانی (شرق) - بعد از متروی شهید حقانی - باغ کتاب تهران
02196045754
02196045761
۴. تابان
تهران - میدان امام حسین(ع) – خ خواجه نصیرالدین طوسی – نبش کوچه احمدی – انتشارات علویون - فروشگاه کتاب راهبردی تابان
02177683931
۵. به نشر
(انتشارات آستان قدس رضوی)
تهران - خ انقلاب - بعد از خ فخر رازی - روبروی سر در دانشگاه تهران
09127485663
۶. کیهان
تهران - خ انقلاب اسلامی - بین فخر رازی و دانشگاه - بعد از بانک ملت - انتشارات موسسه کیهان
02166403479
۷. توس
تهران - خ انقلاب اسلامی - اول خ دانشگاه - شماره 178
02166461007
ب. مرکز فروش در قم:
۱. کلبه شروق
قم - ابتدای خیابان صفائیه – جنب دفتر آیت ا... سبحانی
02537838144
۲. نشر معارف
قم - خ شهدا - ك 32 – شماره 3
02531077
ج. مرکز فروش در تبریز:
۱.مرکز فرهنگی ارغنون:
تبریز - چهارراه منصور - روبروی مسجد حاج احمد - پاساژ سامان - شماره 5
09393153793
09148897857
۲. موزه آذربایجان
تبریز - خ امام(ره) - بالاتر از م ساعت - جنب مسجد کبود - موزه آذربایجان
09149055465
د. بابلسر:
بوستان اندیشه
دانشگاه مازندران - نمایشگاه و فروشگاه دائمی کتاب بوستان اندیشه - همکف کتابخانه مرکزی
01135305355
ه. ارومیه:
فروشگاه حامد:
اول خ مدنی2 - چهارراه سیروس
04432234794
و. فارس - شيراز
بهار: 07132346457
ز. اصفهان
خانه مشروطه اصفهان
خ نشاط – ک چهاردهم – خانه مشروطه اصفهان
03112226619
ح. همدان:
فروشگاه شهر
همدان - آرامگاه بوعلی - خ پاستور - روبروی داروخانه دکتر نوری
08138264408
#خرید_آثار_استاد_علی_ابوالحسنی_منذر (ره)
🔹کانال اندیشکده استاد منذر:
✨ @monzer_ir ✨
4⃣ آشنایی با کتاب خانه بر دامنه آتشفشان! (چ ۵)
💥شهادتنامه شیخ فضل الله نوری ره (به همراه وصیتنامه منتشر نشده او)
✍ #استاد_ابوالحسنی_منذر (ره) 🔻
🔹این کتاب در پی شناخت عملکرد عاشورایی و استوار شیخ فضل الله است؛ که با فرجام اندوه بارش، رسوایی مشروطه وارداتی را بر همگان عیان ساخت.
🔹این چنین بود که شیخ، خانه بر دامنه آتشفشان ساخت و از گدازه های فتنه، هیچ هراسی به دل راه نداد و یاد نبوغ سیاسی خود را در تاریخ جاودانه ساخت. محورهای این کتاب به ترتیب، در خطوط ذیل خلاصه میشود:
1. «عاشورا، حدیث ماندگار»:
بازتاب «عاشورا» بر آفاق جان «شیخ فضل الله»؛
🔹در این بخش به بینش عاشورایی شیخ و نوع الگوگیری وی از نهضت حسینی اشاره میشود.
2. «نبوغ سیاسی شیخ»: دشمن شناسی شیخ، توجّه به تعارض ذاتی اسلام و فلسفه سیاسی غرب، تدلیس دشمن، هشدارها و پیش بینی های سیاسی او و سرانجام تأسیس اصل طراز اوّل از شاخص ترین جلوه های این نبوغ بودند.
3. این پیش بینی ها، صرفاً حاصل نبوغ سیاسی شیخ نبود؛ بلکه به یُمن «معجزه عشق» و «بصیرت معنوی و روشن بینی الاهی» بود.
انس شیخ با عارفان و رازآگاهان بزرگ؛ «کرامات شیخ» و نقلهای تاریخی فراوانی، که نشان میدهد از شهادتش خبر داشته.
4. ناگفته های تحصّن شیخ در حرم حضرت عبدالعظیم ع و داستان درس آموز مذاکره تاریخی سیّدین با شیخ.
۵. انتشار وصیتنامه شیخ برای اولین بار
۶. ترور نافرجام شیخ و دست پنهان انگلیس.
۷. تحلیل نامه مهم شیخ به صاحب عروه (ره)
دیگر مباحث کتاب:
اسرار شهادت شیخ٬
با پیکر شیخ چه کردند؟
انتقام تاریخ از قاتلین٬
مویه بزرگان در شهادت شیخ
و...
❄️ @monzer_ir ❄️
💥اسرار فراماسونری در تاریخ ایران و جهان (2)
ب ) پیوند یهود و فراماسونری
✔️ استاد علی ابوالحسنی (منذر)🔻
🔹 گرچه تشکیلات فراماسونری، یک تشکیلات استعماری و در اختیار کشورهای امپریالیستی است اما در نگاه عمیقتر٬ اساساً فراماسونری کانونی است که هدف اصلی آن، تمهید مقدّمات سلطه و سیطرۀ یهود (صهیونیسم) بر جهان میباشد!
🔹 در حقیقت لژهای ماسونی، در حکم کارخانجات آدم سازی فرنگستان است و در مسیر خط دادن به جنبشها و اجرای اوامر و دستورات نظام سلطه حرکت میکند. به همین جهت بود که افراد مختلف را در لژهای فراماسونری عضو میکردند و قسم میدادند ، سپس تعلیمات خاصی به آنها داده و به قول خودشان، آنها را «آدم» میکردند !
🔹پیوند دیرپا و عمیق ی که بین فراماسونری و یهود برقرار است، بر رازآگاهانِِ تاریخ فراماسونری پوشیده نیست و میتوان نمونه ای از اين پیوند ديرين را در اموری چند بازجُست:
🔰 نمادهای یهودی - ماسونی
مواردی مثل نمايش افسانة حيرام ( معمار مشهور معبد سـليمان ) و تعقيب و قصاص قاتلان وي تا مراحل عالي ماسوني كه بـه صورت رمزي انجام ميگيرد، وجود اعداد مقدس يهودي (3 ، 9 ، 19) ، اشكال مقدس يهودي ( دايره، خورشيد، چشم، مثلث، ستاره، شمشير و غيره ) ، رنگ هاي مقدس يهـودي ( زرد، طـلايي، آبي ) و ديگـر سمبل ها و سنت هاي يهودي در آداب و رسوم فراماسونري؛ چنانكه سرودهايي نيز كه خواندن آنها در لژ به هنگام مراسم تنصيب و ارتقاء مـعمول ميباشد، سرودهاي يهودي هستند كه از مزامير داود، سفر اعداد و ديگر بخش هاي كتـاب مقدس يهوديان به زبان انگليسي خوانده ميشوند.
🔹بر اساس اسناد و مدارک تاریخی٬ اگر کسی در کانون فراماسونری، سلسله مراتب را رعایت نمیکرد، یا نسبت به یکی از مسئولان مافوق، بیاحترامی نشان میداد و از دستورات وی سرپیچی مینمود، لژ، او را شدیداً تنبیه میکرد؛ حتی اگر کسی گام در افشای اسرار مگو میگذاشت، مجازاتش مرگ بود؛ یعنی در این مرحله ، دیگر با کسی تعارف نداشتند!
📚 برگرفته از کتاب مهاتما گاندی٬ استاد علی ابوالحسنی منذر
☀️ به اندیشکده استاد منذر (ره) بپیوندید:
▶️ @monzer_ir ◀️
📚 معرفی یک کتاب ماندگار:
5⃣ شیخ فضل الله نوری (ره) و مکتب تاریخنگاری مشروطه🔺
✍ به قلم توانای مورخ کبیر٬ #استاد_علی_ابوالحسنی_منذر (ره)
✨ چاپ پنجم ۱۳۹۸/ 338 ص/ قیمت: ۲۶۰۰۰ت
💥 این اثر٬ به عنوان کتاب سال حوزه برگزیده شد.
📑 خرید اینترنتی:
http://www.iichstore.ir
👈 مهمترین ویژگیهای کتاب:
✔️ این کتاب شاهکاری است که در نقد مکتب تاریخنگاری معاصر٬ با روش اجتهادی در موازین تاریخ پژوهی وارد میشود.
✔️ حاوی یک دور شیوه تاریخنگاری روشمند و پویا برای همه مقاطع بویژه مشروطه
✔️ پادزهر تاریخنگاری سکولار اعم از لیبرالیستی٬ ماسونی٬ ناسیونالیستی و مارکسیستی است.
✔️ غبارروبی از چهره مجتهد زمان شناس و بیدارگر: آیت الله شیخ فضل الله نوری (ره) و نقد برخی شایعات و تهمت ها درباره ایشان
✔️ نشانگر آفات و کاستی های تاریخنگاری معاصر
و بررسی انتقادی میراث مکتب تاریخ نگاری مشروطه
✔️ حاوی قوی ترین نقد علمی بر آثار احمد کسروی با عنوان: عناد با فرهنگ؛ ستیز با تاریخ
🔹استاد منذر در فصول مختلف این کتاب نگاه منفی تاریخ نگاران مشروطه را نسبت به جریان مذهبی – سیاسی ریشه یابی کرده و به طور موردی به اندیشه های حاج سیاح، شیخ ابراهیم زنجانی، عبدالهادی حائری، ملکزاده و نیز در باره آبراهامیان، احمد بشیری، ژانت آفاری، و برخی دیگر پرداخته است. فصلی اختصاصی هم در باره احمد کسروی است.پایان بخش کتاب٬ ضمیمه ای درباره زندگانی مرحوم میرزا جوادآقا مجتهد تبریزی است.
🔹این کتاب جذاب با انبوهی از اسناد و ناگفته های تاریخی٬ خواننده را تا پایان با خود همراه می سازد.
🔰کانال اندیشکده استاد منذر:
@monzer_ir
🔺عکس کمتر دیده شده از علامه امینی (ره)
👈 در دیدار با شیعیان مظلوم هندوستان
▪️اندیشکده استاد منذر (ره):
✨ @monzer_ir ✨