❒جان گاتمن روانشناس و نویسندہ میگوید: چهار نو؏ رفتار ، رابطہ رو بہ سمت جدایے میبرن🪸
❖انتقاد و سرزنش ڪردن ڪہ بہ سمت برچسب زدن برود مثلا باڪوچڪترین اشتباهے بگوییم تو همیشہ همینی! بے مسئولیتی!!
❖توهین وتحقیر ڪہ ارزش طرف رو زیر سوال ببرد ( مثلا من احمقم ڪہ با تو موندم)
❖دفاعے رفتار ڪردن ڪہ فرد مسئولیت رفتار خودش رو نمیپذیرد مثلا همیشہ میگوید:تقصیر تو است ڪہ رابطہ مشڪل دارد
❖دیوار سنگے ڪہ همون بے تفاوتے بہ احساسات و دردهاے همدیگر است پس قبل از اینڪہ با گفتگوهاے مخرب رابطہ رونابود ڪنید براے بازسازے رابطہ تلاش ڪنید!
『کمال_گرایی چیست؟ کمال_گرایی آیا به شخصیت ما آسیب می زند؟』
❒اگر احساس میکنید کارهایی که انجام دادهاید به اندازه کافی خوب نیستند و شما را هیچ وقت راضی نمیکنند، اگر فکر میکنید کارهایتان مثل دیگران پیش نمی رود، اگر انجام دادن کارها را با هدف انجام دقیق آنها به تعویق میاندازید و یا از انجام دادن آنها طفره میروید و همیشه به انتظار بهترین و بینقصترینها هستید، متاسفانه باید به شما بگویم که در واقع یک فرد کمال گرا هستید و به جای حرکت در مسیر موفقیت و پیشرفت در یک تله شخصیتی مهلک گیر افتادهاید.
❒ کمال گرایی چیست؟کمالگرایی یا بی نقصگرایی به افکار و رفتارهای مخربی گفته میشود که هدف آنها رسیدن به اهداف به شدت افراطی و غیرواقع بینانه و آرزوی کامل شدن است که احساس رضایت و آرامش را از فرد میگیرد و او را در معرض ناکامیها و شکستها قرار می دهد.
❒یک فرد کمال گرا نگرشها و افکار
غیرمنطقی دارد و در نتیجه اهداف وانتظارات غیرواقعی از زندگی دارد. او انتظار دارد در هر کاری کامل و بینقص باشد و موفقیت را معادل عدم اشتباه و خطا می داند. از نظر یک کمال گرا کسی موفق و پیروز است که اشتباهی از او سر نزند. او فکر می کند یا باید در کاری موفق بود یا باید آن را اصلا انجام نداد.
❒کمال گرایی چه آسیبی به شخصیت ما می زند؟
❖فرد کمالگرا قادر نیست خود را با همه عیب و نقص هایش بپذیرد و همیشه خود را بیارزش، بیلیاقت و بیکفایت می داند و در نتیجه احساس عزتنفس و اعتماد بهنفس در وی به وجود نمیآید.
❖ فرد کمالگرا به دلیل اینکه همیشه دنبال انتقاد کردن و ارزشگذاری بر روی دیگران است، هیچ وقت ارتباط و تعامل خوبی با دیگران ندارد و اگر کسی نیز از او انتقاد کند، آن را نمیپذیرد. افراد کمال گرا همیشه در تصمیم گیری دچار تردید و دودلی می شوند تا از بین گزینه های موجود، بهترین گزینه را انتخاب کنند و همین مسئله باعث می شود همیشه کارهای خود را به تعویق بیاندازند تا بلکه بی نقص ترین ها بر سر راه آنها سبز شود.
❖ فرد کمال گرا علاقهای به انجام کار گروهی ندارد، چون از نظر او هیچکس به اندازه او قادر به درست انجام دادن کار خود نیست. در نتیجه این افراد همیشه کارهای خود را یک تنه انجام می دهند و از دیگران کمک نمی خواهند و همیشه خسته و مضطرب هستند.
❖از نظر این افراد همیشه باید شماره یک بود و به دلیل همین انتظارات نابهجا همیشه احساس گناه، نارضایتی از خود، بدبینی، پایین بودن عزت نفس و اعتماد بنفس، فقدان انگیزه، بی تحرکی و افسردگی دارند و هیچ وقت احساس لذت، شادمانی، آرامش، آزادی و خوشی در زندگی نمی کنند.
❒ریشه کمالگرایی از کجا آب میخورد؟اگر بخواهیم ریشه های این درخت کمال گرایی را در بیاوریم به موارد زیر بر می خوریم:
❖والدین قدرت طلب: سبک والدینی قدرتمندانه باعث به وجود آمدن انتظارات نادرست از کودکان می شود. همین انتظارات نابهجا از کودکی باعث به وجود آمدن معیارهای سطح بالا در بزرگسالی می شود. چون ما در کودکی هر کاری کردیم به چشم پدر و مادرمان نیامده و آنها همیشه توقع بیشتری از ما داشتهاند.
❖ والدین کمالگرا:والدینی که خودشان کمالگرا هستند، موفقیتهای فرزندانشان را کوچک میشمارند و همیشه انتظار بهترینها را از آنها دارند. این نوع والدین در کارهای خودشان نیز با دقت و وسواس بیش از حد عمل می کنند و همین حس را نیز به فرزند خود منتقل می کنند.
❖افکار غلط فردی:مثل این باور اشتباه که همه افراد مهم زندگی من از جمله والدین، همسر، بچهها و همکارانم باید مرا تایید کنند و دوستم بدارند.
❖انتظارات بیش از حد از خود داشتن:مثل اینکه اگر من در همه زمینهها موفق نباشم، فرد بیارزشی هستم.
❒کمال گرایی چند نوع است؟ تا به حال سه گونه کمال گرایی کشف شده است:
➊کمال گرایی خودبینانه:این کمالگراها از شکست خوردن می ترسند و همیشه انتظار بهترین ها را میکشند.در تصمیم گیری دودل هستند و همیشه کارهای خود را تا رسیدن به نتیجه مطلوب به تعویق می اندازند.
➋کمالگرایی دیگرمدارانه:این نوع از کمال گراها نه تنها خودشان را اذیت می کنند، بلکه باعث آزار دیگران هم می شوند. معیارهای سطح بالا، توقعات بیجا و انتقاد کردنهای بیپایان از دیگران، آنها را هر چه بیشتر از خانواده و محیط اجتماعی شان دور می کند. چون هیچکس قادر نیست توقعات بیپایان آنها را جواب بدهد.
➌کمالگرایی جامعه مدار:خیلی وقتها توقعاتی که یک جامعه از افراد دارد، باعث به وجود آمدن کمال گرایی در آنها می شود. توقع اینکه همه باید در هر شرایطی به بهترین نحو عمل کنند و خطا و اشتباهی از کسی سر نزند، باعث به وجود آمدن معیارهای سطح بالا و انتظارات نابهجا می شود.
باب اسفنجی در مغز بچهها اختلال ایجاد میکند!
بر اساس مطالعهای که در دانشگاه ویرجینیا انجام شد، باب اسفنجی روی حفظ حافظه کودکان تاثیر میگذارد و آمادگی آنها برای یادگیری را تا حدودی مختل میکند!
این مطالعه روی کودکان ۴ ساله بلافاصله پس از ۹ دقیقه تماشای باب اسفنجی و کودکانی که نقاشی کرده بودند انجام شد و مشخص کرد که کودکانی که نقاشی کرده بودند مشکلی خاصی نداشتند، اما گروهی که تحت آزمایش باب اسفنجی قرار گرفتند در آزمایشهای مختلف خود اختلال قابل توجهی نشان دادند!
این بررسی علمی فقط درباره یک کارتون بود، مطمئنا بسیاری از فیلمها، موسیقیها و.... تاثیرات مخربی روی فرزندانتان میزارند. حواستون به بچههاتون باشه.
مراقب نگاهتان باشيد!
تحقيقات نشان داده،
چشم غره رفتن وبرگرداندن چشم با حالت خشم،
مهم ترين عامل ادامه تنش درخانواده هاست.
اگرميخواهيد خانواده شادوآرامي داشته باشيد:
مراقب چشم هايتان باشيد!
با خودمون تکرار کنیم:
میشه بدون توهین، اظهار مخالفت کرد
میشه بدون تحقیر، ابراز وجود کرد
میشه بدون تخریب، جایگاه پیدا کرد
میشه بدون حسادت، به دست آورد.
مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره
روانشناسی+ فان ✔️از میان تصاویر بالا، یک تصویر مورد علاقه خود را انتخاب کنید... ❌پاسخ تست تا ساعات
🔴 پاسخ تست تصویری:
💭 تصویر شماره یک را دوست دارم. ( استثنایی ، حواس پرتی، ظریف) شما خوش بین هستید، بیشتر اوقات به قلب خود گوش می دهید و احساسات خود را دنبال می کنید. به همین خاطر اکثر مواقع در تخیلات شناور هستید. همچنین هنرمند فوق العاده ای هستید.
💭 تصویر شماره دو را دوست دارم. (تکانشی، شاد، شجاع) شما یک ریسک پذیر هستید. به همین خاطر گاهی اوقات تصمیمات سریع و غیر منطقی می گیرید. از سوی دیگر به خاطر روحیات و ویژگی های شاد، دوستانتان هرگز از ارتباط با شما خسته نمی شوند.
💭 تصویر شماره سه را دوست دارم. (مطمئن، قوی، غیر معمول) شما بسیار اصیل و مستقل هستید و به سختی می توانید از دیگران کمک بگیرید. همچنین به راحتی می توانید از هر موقعیتی خارج شوید. در اکثر مواقع هم می توانید یک رهبر قوی باشید.
🔷نشانه های طلاق عاطفی که بسیار مخفیانه وارد زندگی می شود💓
✅کاهش چشمگیر وقت گذاشتن برای همدیگر
✅افزایش سرگرمی هاي برون زناشویی و تمرکز بر مسائل بیرون از خانواده
✅کاهش میزان نوازش کلامی، جسمی و روابط جنسی که منجر به از دست دادن روابط عاطفی و وفاداری و زمینه ساز روابط فرا زناشویی خواهد شد.
✅کاهش شور و هیجان در زندگی
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
moshavereh_salamat_ravan
tel:0913 7676 453
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
ravanshenas_100
Moshavere_20_20
كانال_تخصصی مشاوره
خانواده و ازدواج
❌نیاز مهم و اصلی کودک در دو سال اول❌
کودکان قبل از تولد به واسطه #مادر در #امنیت_کامل هستند اما با تولدشان امنیت آنان به خطر میافتد زیرا که زبان ندارند تا از خود دفاع کنند و نیازهایشان را بیان نمایند بنابراین نیازمند کسی هستند که بتواند بهطور دقیق، حساس، منظم و دلسوزانه از آنان حمایتهای لازم #احساسی، #عاطفی، #تغذیهای و #تربیتی را داشته باشد در واقع مادر #سمبل_امنیت_کودک هست.
#مادر_ایمن مادری است که چهار ویژگی داشته باشد.👇
1⃣#حضور_فیزیکی چراکه فرزندان بالباس، بدن و عطر تن مادر و ضربان قلب او آرامش میابند.
2⃣#حضور_عاطفی مادر. مادر ایمن علاوه بر شیردهی برای کودکان خود لالایی میخواند و آنان را در آغوش میگیرد و به آنها محبت میکند؛ بنابراین نقش عاطفی مادر از نقش تغذیهای او بااهمیتتر است.
3⃣تا دوسالگی خود مادر باشد نه اینکه به دلیل شغل یا بیحوصلگی پرستار بگیرد یا مادربزرگ یا خاله و عمهها نقش او را بازی کنند.
4⃣#حضور_منظم او در ساعات غذا، بازی و خواب که فوقالعاده مهم است.
این چهار ویژگی و تأمین نیازهای کودکان توسط والدین به روش طبیعی و بهاندازه و بهموقع و بهجا باعث میشود فرزندی #مقتدر، #مسئولیتپذیر،#أمن و آرام با اعتمادبهنفس و #خلاق تربیت نموده و به جامعه تحویل دهد.
❌سه سال اول کودک نیاز به حضور و توجه خاص مادر دارد بنابراین مراقب باشید فرزندتون رو مانند توپ پاس کاری نکنید خونه مادربزرگ و خاله و عمه ...❌
#فرزندپروری
#دلبستگی_ایمن
🧑🎓📚 مشاوره تحصیلی ابتدایی و پیش از دبستان
🎒 قبولی در سنجش بدو ورود به دبستان
🎒 آزمون آمادگی تحصیلی متروپالتین
🎒 اجرای تست هوش
🎒 آزمون گودیناف
🎒 ارزیابی فرایندهای مهم یادگیری مثل دقت ، توجه، حافظه و...
🎒 درمان اختلالات یادگیری
🎒 کمک به کودکان دیرآموز
🎒 کمک به دروس تحصیلی فارسی، ریاضی، املا و...
🎒درمان اضطراب ها و ترس های دوران ابتدایی
🎒 آموزش والدین
🎒 فرزند پروری در دوره ابتدایی
🎒 راهکارهای تکلیف دهی و مشق نوشتن
🎒 برنامه ریزی تحصیلی دوره ابتدایی
🎒 جبران افت تحصیلی
🎒 راهکارهای مطالعه و یادگیری
🎒 ایجاد انگیزه تحصیلی
🎒 مدیریت استرس تحصیلی
🎒درمان اهمالکاری تحصیلی
🎒 ارائه بازی های آموزشی
🎒 کاربرگ و پکیج های درمانی
🎒 و...
✅ فرصت تابستان را از دست ندهید...🌺
👌با ۱۶ سال سابقه کار در حوزه آموزش و درمان
💯دانش آموخته دانشگاه تهران و دارای مجوز فعالیت از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور
🔷کانال مشاوره تحصیلی و کنکور پیشرفت شهرستان ورزنه
@konkurpishraft
انتخاب رشته، برنامه ریزی تحصیلی، تندخوانی، تست زنی، مدیریت زمان، هدفگذاری و...😍از ابتدایی تا کنکور و دانشگاه🌹
🏠شهرستان ورزنه
@konkurpishraft
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
@moshavereh_salamat_ravan
tel:0913 ۷۶۷۶ ۴۵۳
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
نام و نام خانوادگی مهمه،
ولی نان و نان خانوادگی مهم تره!
واسه همینه میگن:
تعليم نده کم ذات را
كم ذات اگر بالا رود،
گردن زند استاد را...
❤️✨❤️
اگر همسرتان ایرادی دارد که باید اصلاح شود این کار نباید هیچ وقت در حضور دیگران و حتی فرزندانتان گفته شود.
🍃 ناظر امین❤️
تربیت فرزندی که بتواند روی پای خودش بایستد باید هدف مشترک همۀ پدر و مادرها باشد نه کودکی وابسته و چسبنده به افراد و شرایط.
اولین باری که او را به مهد کودک میبرید و تنها بر میگردید؛ اولین باری که با دوستاناش بیرون میرود؛ اولین باری که به سفر میرود؛ همۀ اینها یعنی او در مسیر "استقلال" گام برمیدارد و با هر گام، همزمان، از تو دورتر میشود.
معنای والدگری همین است:
فرآیند تدریجی، آرام، غرورانگیز و البته کمی غمناک «رهاکردن».
مقالهی "پدر و مادری کردن یعنی رها کردن"
(ترجمان علوم انسانی)
مارک اکانل
『تفاوت تیپ شخصیتی ناجی و مهرطلب』
📝شباهتها:میل به کمک کردن به دیگران: هر دو تیپ شخصیتی تمایل دارند به دیگران کمک کنند و از این کار احساس رضایت میکنند.
❖نیاز به تأیید: هر دو گروه ممکن است به دنبال تأیید و قدردانی از دیگران باشند.
❖ترس از طرد شدن: هر دو تیپ شخصیتی ممکن است از طرد شدن توسط دیگران بترسند.
📝تفاوتها:
❒انگیزه:
❖ناجی: ناجیها از سر دلسوزی و همدلی به دیگران کمک میکنند. آنها میخواهند رنج دیگران را کم کنند و به آنها احساس بهتری بدهند.
❖مهرطلب: مهرطلبها از سر نیاز به تأیید و جلب توجه به دیگران کمک میکنند. آنها میخواهند از دیگران مورد قدردانی قرار بگیرند و احساس دوست داشتن کنند.
❒مسئولیت:
❖ناجی: ناجیها تمایل دارند مسئولیت زندگی دیگران را بر عهده بگیرند. آنها معتقدند که باید مشکلات دیگران را حل کنند و آنها را از آسیب نجات دهند.
❖مهرطلب: مهرطلبها مسئولیت زندگی دیگران را بر عهده نمیگیرند. آنها فقط به دیگران کمک میکنند تا احساس رضایت و تأیید دریافت کنند.
❒تمرکز:
❖ناجی: ناجیها بر روی نیازها و مشکلات دیگران تمرکز میکنند. آنها ممکن است از نیازها و خواستههای خود غافل شوند.
❖مهرطلب: مهرطلبها بر روی نیازها و خواستههای خود تمرکز میکنند. آنها ممکن است از نیازها و مشکلات دیگران غافل شوند.
❒عواقب:
❖ناجی: ناجیها ممکن است از نظر عاطفی و جسمی فرسوده شوند. آنها ممکن است احساس خشم، ناامیدی و قربانی شدن کنند.
❖مهرطلب: مهرطلبها ممکن است در روابط خود دچار مشکل شوند. آنها ممکن است از دیگران توقع زیادی داشته باشند و از آنها آزرده خاطر شوند.
❒نکته:این دو تیپ شخصیتی فقط در یک طیف قرار نمیگیرند. ممکن است فردی هم ناجی باشد و هم مهرطلب.هر دو تیپ شخصیتی میتوانند با کمک یک متخصص سلامت روان، الگوهای رفتاری خود را تغییربدهند
❌سوالات پرتکرار❌
سلام روزتون بخیر
بزرگترین مشکل من در زندگی اینه که با شوهرم درمورد اعتقاداتمون تفاهم نداریم من انقلابی هستم ولی متأسفانه شوهرم چند سالی هست که ضدانقلاب هست، ایشون به من خیلی نیش و کنایه میزنه نمیدونم چطوری باهاش صحبت کنم که حداقل اگر اعتقادات منو قبول نداره نیش و کنایه هم نزنه؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
عرض سلام وادب
یکی از مواردی که باعث میشود تعارضات و اختلافات زناشویی کاهش یابد کفویت زوجین در مسائل اعتقادی، سیاسی و فرهنگی ست
متاسفانه عدم توجه به این کفویت باعث میشود که در زندگی مشترک مشکل ایجاد شود
متاسفانه این عدم کفویت در زندگی شما هم مشکل ایجاد کرده است .
اما نکته مهم این هست که اگر زن و مرد آگاهی داشته باشند و با مهارت حل تعارض آشنا باشند میتوانند تعارضات را حل یا مدیریت کنند
احتمالا رابطه عاطفی شما و همسرتان ضعیف هست و سردی رابطه باعث شده که اختلافات پررنگ تر باشد و عاملی برای طعنه و کنایه و آزار باشد
سعی کنید مهارت ارتباط مؤثر را یاد بگیرید و با یک مشاور متعهد و متخصص مرتبط شوید تا بتوانید رابطه عاطفی و گرمی با همسرتان داشته باشید وقتی ارتباط صمیمی شکل گرفت آنوقت میتوانید خواسته یا ناراحتی تان را به به روش صحیح و درست با همسرتان مطرح کنید .
✍ #مشاوره09133705782
هدایت شده از گروه دانش بنیان لکو . کودک، دانش آموز، نوجوان
دانش آموزان و
کسب و کارهای نوین دانش بنیان
مقدمه؛
✅قسمت اول:
آیا از نقش خانواده در انتخاب شغل آگاهی دارید؟
امروزه انتخاب شغل مناسب یکی از دغدغه هایی است که بسیاری از جوانان با آن رو به رو می شوند. علایق، مهارت ها، نگرش به کار و… از جمله پارامترهایی هستند که خانواده در شکل گیری آن ها نقش به سزایی دارد.
خانواده به طور مستقیم و غیر مستقیم بر فرد اثر گذاشته و آینده او را تعیین می کند. هر خانواده ای برای آینده مالی فرزند خود روش های مخصوص به خود را به کار می گیرد.
بهتر است بدانید کار و حرفه یکی از محورهای اصلی تعلیم و تربیت می باشد، به این معنی که مانند سایر مسائل تربیتی نیاز است که از کودکی، فرزندان با مفاهیم درست درباره آن آشنا شوند و در این زمینه پرورش یابند.
✅قسمت_دوم
🔴مشکلات خانواده ها با فرزندان در حوزه کار
بسیاری از خانواده ها علاقه دارند، فرزندشان را طوری تربیت کنند که در آینده بتواند گلیم خود را از آب بیرون بکشد و موفق شود. برای این امر باید پیش از به وجود آمدن چالش های دوران نوجوانی به فکر چاره بود.
اگر به مشکلات جوانان با خانواده ها در زمینه کار و استقلال مالی، نگاهی بیاندازیم؛ خواهیم دید که ریشه بسیاری از مشکلات، در نوع نگرش فرزندان نسبت به کار و مسائل اقتصادی است.
از جمله نگرش هایی که می تواند به عنوان سرعت گیر در مسیر موفقیت عمل کنند به شرح زیر می باشند:
– نبود کار
– احساس بی مسئولیتی درقبال وظایف محوله
– توقع از خانواده ها برای حمایت مالی همه جانبه
– انتظار سودهای کلان با کمترین کار و تلاش
چه عواملی در به وجود آمدن این نگرش ها تاثیر دارند؟
تمام سیستم های خرد و کلان اجتماعی، مثل سیستم های آموزشی و تربیتی، که در مرکز آن ها خانواده قرار دارد نقش بسزایی در شکل گیری این عقاید ایفا می کنند. در واقع بیشتر عقاید فرزند شما حاصل مجموع آموزش هایی است که در سنین کودکی و نوجوانی کسب می کند. پس اگر نگران آینده فرزندتان هستید بیش از هر چیز باید به تعلیم وتربیت او برای پرورش نگرش های درست به خصوص در دوره کودکی و نوجوانی، اهمیت دهید.
مشاوره کسب و کارهای نوین و دانش بنیان
و مشاوره استعدادیابی
گروه دانش بنیان لکو شهرستان ورزنه
ادامه مطلب در....
@Lecovarzane
ارتباط با ادمین👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
09133705782
09137676453
03146485840
مشاوره:
🔰#مادران_ناموفق👇
🔹 همیشه عصبانی و پرخاشگرن
🔹 با فرزندشون رابطه خوبی ندارن
🔹همیشه در حال غصه خوردن هستن
🔹 همیشه میخوان بچه شونو کنترل کنن
🔹حوصله شنیدن حرفهای فرزندشون رو ندارند و معتقدند بچشون خیلی حرف میزنه
🔰#مادران_موفق👇
🔹 اکثر اوقات شاد و سرحال اند
🔹 ارتباط مؤثر و تاثیرگذار دارند
🔹 با فرزندشون رابطه صمیمی دارن
🔹توی خونه شون جیغ و داد نیست
🔹اهل تفریح و شادی با فرزندشون هستند
با ایجاد این ویژگی ها 👆 سعی کنید به سمت موفقیت حرکت کنید البته #پدران گرامی هم باید با #حمایت و #توجه و #محبت مادران را یاری کنند🤗
✅ تست های رایج در مشاوره پیش از ازدواج ☑️
◀️تست نئو
◀️تست mmpi
◀️تست ۱۶ عاملی کتل
◀️تست نیاز
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
@moshavereh_salamat_ravan
0913 7676 453
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
🔰#راهکارهایی_برای_بهبود_روابط_زوجین
1⃣برای #بهبود_روابط خود دست از #انتقاد یکدیگر بردارید👇
برای داشتن زندگی #بهتر و #بهبود_روابط خود بهتر است در بعضی شرایط زبان خود را گاز بگیریم.
هر چقدر بیشتر انتقاد کنید و #سخت بگیرید #رابطه_عاشقانه شما ضرر بیشتری میبیند. بهتر است به جای انتقاد بیشتر #تحسین کنید. افراد بیشتر دوست دارند مورد #تحسین واقع شوند تا انتقاد.
☘پس در یک رابطه بهتر است روش نقد خود را کمی تغییر دهید.
وقتی از همسرتان #انتقاد میکنید این حس را در وی ایجاد میکنید که وی برای شما مناسب نیست و این امر سبب کم شدن اعتماد به نفس در رابطه و در نهایت باعث سردی میشود.
❌درجایی هم که نیاز به انتقاد و تذکر هست از روش #درست و #صحیح استفاده کنید مراقب باشید چکشی برخورد نکنید❌
ادامه دارد...
❀✾••┈┈•❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•❀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی دلیل برای همه خوب بخواهید
تا خداهم بی حساب برات خوب بخواد💚
@Moshavere_20_20
🌾🌿🌾🌿🌾🌿
والدین جوان مخصوصاً برای فرزند اولشون نگرانیهای مشترکی دارند که معمولاً فقط یک مرحله از رشد کودکشونه. اگه این نگرانی ها رو دارید بهتره بدونید تنها نیستید.
یک سال اول: بچم نمیخوابه. چطوری از شیر شب بگیرمش؟ چطوری جای خوابش رو جدا کنم؟ چطوری خوابش رو تنظیم کنم؟ با دل دردش چه کار کنم؟ چرا بچم انقدر گریه میکنه؟
یک تا دو سالگی: چطور از شیر بگیرمش؟ نگران از پوشک گرفتنشم. پس کی خوابش درست میشه؟ چطوری سرگرمش کنم؟ همش به من میچسبه. چرا انقدر گریه میکنه؟ همش دنبالمه. تنها بازی نمیکنه. چه کار کنم اجتماعی بشه؟
دو تا سه سالگی: حرف گوش نمیکنه. چرا انقدر لجبازه؟ غذا خوب نمیخوره. وابسته به موبایله. چرا هنوز همه چی رو پرت میکنه؟ کی خوش رفتار میشه؟
سه تا شش سالگی: چه کار کنم از حقش دفاع کنه؟ چطور یادش بدم اجتماعی بشه؟ چطور یادش بدم دنبال رو نباشه؟ نگرانم بخواد مدرسه بره.
شش تا ده سالگی: درس نمیخونه. نامنظمه. به حرفم گوش نمیده. تکالیفش رو انجام نمیده. کارهاشو میذاره لحظه آخر. همه حواسش دنبال بازی های آنلاینه.
ده سال به بالا: بهم احترام نمیذاره. مدام بحث میکنه. تا دیر وقت بیداره. دلش میخواد تنها باشه. همش سرش تو موبایلشه. نگران دوستهاشم.
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
@moshavereh_salamat_ravan
09137676453
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
❒علائم اختلالات ارتباطی چیست؟
علائم به نوع و علت اختلال بستگی دارد. آنها می توانند شامل موارد زیر باشند:
~اصوات تکراری
~استفاده نادرست از کلمات
~ناتوانی در برقراری ارتباط به روشی قابل درک
~عدم توانایی درک پیام ها
❒تشخیص اختلالات ارتباطی
📝تشخیص دقیق ممکن است نیاز به چندین متخصص داشته باشد. پزشکان خانواده ، متخصصین مغز و اعصاب و آسیب شناسان گفتار زبان ممکن است آزمایشاتی را انجام دهند.
❒آزمایشات معمول شامل:
~معاینه فیزیکی کامل
~تست روان سنجی مهارتهای استدلال و تفکر
~تست های گفتار و زبان
~تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI)
~اسکن توموگرافی کامپیوتری
~معاینه روانپزشکی
❒درمان اختلالات ارتباطی:بیشتر افراد مبتلا به اختلالات ارتباطی از گفتار درمانی بهره مند می شوند. درمان به نوع و شدت اختلال بستگی دارد. در ابتدا می توان علل اساسی مانند عفونت ها را درمان کرد.
❒برای کودکان ، بهتر است درمان را هر چه زودتر شروع کنید. یک آسیب شناس گفتار زبان می تواند به بیماران در ایجاد نقاط قوت کمک کند. درمان می تواند شامل تکنیک های درمانی برای بهبود مهارت های ضعیف باشد. اشکال جایگزین ارتباطی مانند زبان اشاره را نیز می توان فرا گرفت.
❒درمان اختلالات ارتباطی ممکن است شامل گفتار و زبان درمانی و آموزش مهارت های اجتماعی باشد.
✔️به عنوان مثال، در مورد SCD، هدف جلسات درمانی معمولا گسترش دانش فرد از زبان شناسی، مفاهیم و روایت داستان است. مداخلات ممکن است به دنبال ایجاد آگاهی فراپراگماتیک (MPA) باشد که «توانایی شناسایی صریح و تأمل در قوانین کاربردگرایانه است».
❒گفتار درمانگران می توانند در جلسات درمانی با کار کردن بر روی واج شناسی و فراگیری زبان انحصاری به روند درمان کمک کنند.گفتار درمانی بر روی گسترش مهارت های گفتاری و نوشتاری کار می کند.
❒بیماری های همراه:اختلالات ارتباطی با سایر اختلالات عصبی همراه هستند و یا با آنها هم پوشانی دارند. برای مثال افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم (ASD) و افرادی که مبتلا به اختلال ارتباط اجتماعی (SCD) هستند، چالشهای مشترکی در ارتباطات اجتماعی دارند. در این گونه از اختلالات نقص توجه وبیش فعالی هم مشهود هست .
قسمت دوم
🏠 مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
@moshavereh_salamat_ravan
09137676453
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
خوشبختی کجاست؟🎐
باید بهتون بگم که اگه دائم برای خودمون معیار ها و ملاک هایی قرار بدیم که اگه به فلان جایگاه یا چیز برسیم خوشبخت میشیم،هیچ وقت احساس خوشبختی نخواهیم کرد!توی یکی از طولانی ترین تحقیق های روانشناسی در دانشگاه هاوارد که حدود ۸۰ سال طول کشید،محقق ها اومدن بررسی کردن که واقعا چه چیزی سبب شادی و خوشبختی ما میشه؟نتیجه خیلی جالب شد؛
نه پول، نه کار، نه سواد دانشگاهی تماما باعثرضایت ما از زندگی نمیشند بلکه لذت بردن از مسیر زندگیمون وهمچنین کیفیت رابطه مون با همسفر هامون هستش که سبب خوشبختی ما میشه!وقتی به جای مقصد ازمسیر زندگیمون لذت میبریم و همسفر ها و رابطه ی خوبی با آدم های اطرافمون برقرار میکنیم احساس رضایت بیشتری از زندگی داریم و خوشبختیم!
💟 @Moshavere_20_20
قبل از ورود به یک رابطه جدی این سوال هارو از خودت بپرس:
۱- آیا زمان کافی برای این رابطه داری؟ اگر نه از چه کاری میخوای بزنی که وقتشو برای رابطت بذاری؟ یادت نره رابطه مثل یک گل میمونه و نیاز به زمان و مراقبت داره
۲- آیا اعصاب و آمادگی ایجاد مکالمات طولانی برای حل کردن مسائل و مشکلات رابطه رو داری؟
۳- آیا حاضری که یک سری محدودیتهارو بدون منت در زندگیت اعمال کنی؟
۴- آیا برای ورود به یک رابطه عاطفی، از لحاظ رفتاری و شخصیتی به بلوغ و پختگی کامل رسیدی؟
۵- آیا آمادگی اینو داری که در صورت بروز مشکل در رابطه نگی من همینی ام که "هستم و رفتارت رو در جهت درست شدن اوضاع تغییر بدی؟
۶- آیا آمادگی اولویت دادن به نیازها و خواسته های یک فرد دیگه به اندازه نیازها و خواسته های خودت رو داری؟
۷- آیا آمادگی اینو داری که وقتی دوره ماه عسل رابطه تموم شد و هیجانات اولیه فروکش کرد، برای زنده نگه داشتن صمیمت و جذابیت در رابطه تلاش کنی؟
+ و اگر جوابش مثبت بود وارد رابطه بشو!
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
@moshavereh_salamat_ravan
09137676453
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
«سیمکشی» عاطفی و اجتماعی مغز کودک از طریق تماس و ارتباط و گفتوگو با افرادی که در طی روز با آنها رو به رو میشوند شکل میگیرد. این تعامل و گفتوگوهاست که مدار مغز را قالببندی میکند. بنابراین، هر چقدر کودک تعامل کمتری با مردم اطرافش داشته باشد و در عوض به صفحات دیجیتالی خیره شود، سواد عاطفیاش ناقصتر خواهد شد.
🏠مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی نسیم
شهرستان ورزنه
@moshavereh_salamat_ravan
09137676453
03146485840
09133705782
مشاوره 👇
@ravanshenas_100
@Moshavere_20_20
♥️🍃
اینها را از ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﻮﺩ ﺣﺬﻑ ﮐﻨﯿﺪ!
ﺗﺎ ﺭﻭﺣﺘﺎﻥ ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻤﺎﻧﺪ:
۱- ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪآﺭﺩ.
۲- ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﭼﺸﻤﺘﺎﻥ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
۳- ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﻣﯿﺪﻫﺪ.
۴- ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺟﺮ ﻭ ﺑﺤﺚ ﻣﯿﮑﻨﺪ.
۵- ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺳﻮﺀ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﺪ.
۶- ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺗﺎﺛﯿﺮﺍﺕ ﻣﺨﺮﺏ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﺩ.
٧- شخصی که بی حرمتی برایش تفریح است.
❤️🕊ناظر امین ◕‿◕