امید باعث باور به تغییر میشود
باور به تغـــــییر اینکه در زنـــــــدگی چیــــزهایی فراتر از آنچه خود دروغین به ما میگوید وجود دارد.
🌸🍂🌸🍂
:
#خانومها_بخوانند
#زنهایی که دائما نا آرام و #مضطربند، هر چه زیبا و خوش اندام هم باشند هرگز همراه خوبی در #زندگی نیستند.
اینها یاد گرفته اند چگونه هر #لحظه را با یک #غم جدید مخلوط کنند. چنان چه فعلا دلیلی بر #خطای همسر نداشته باشند از این می ترسند که همسرشان در آینده #تغییر کند.
#تغییری که مقابله با آن در اختیار آنها نباشد.
فرض می کنند که اگر همسرم #وفادار نماند چه می شود...اگر #بیمار شوم و نتوانم دیگر به وظایفم عمل کنم...اگر مهر و #محبت همسرم را از دست بدهم و هزاران اگر دیگر که همه روی اخلاق و #اعصاب آدم تاثیر می گذارد...
بدیهی است که با وجود چنین #اضطرابهایی نمی توان به دیگران #محبت کرد یا خوش برخورد بود. این بی قراریها خود فرد را که از #نفس می اندازند هیچ، #شریک زندگی را نیز به تنگ می آروند.
🌻
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
حرفهای تلخی که موقع عصبانیت
با صدای بلند به فرزندتان میزنید
مثل یک مشت کوبنده به عقل و شخصیت او آسیب میزند و باعث عصبانی شدن و خرد کردن شخصیت او میگردد.
هشت ساله بودم که در یک میهمانی شبانه برای اولین بار با پدیده ای سرخ رنگ به نام "خرمالو" آشنا شدم...
نامبرده را شکافته و چشیدم...
شوربختانه خرمالوی مذکور به غایت گس بود و تا چند ساعت احساس می کردم گونه هایم در حال تجزیه شدن هستند..
در نهایت ؛
تجربه تلخ اولین کام از خرمالو،باعث شد که من سی سال این گردالی سرخ رنگ را به صورت یک طرفه تحریم کنم.
با اصرار فراوان همسرم،دیوار تحریم خرمالو ترک برداشت و من هم در سی و هشت سالگی به خرمالو یک فرصت تازه دادم...
خرمالو هم از این فرصت به نحو احسن استفاده کرد و چنان مزه ای را تجربه کردم که مجبور شدم خرمالو را از لیست سیاه بیرون آورده و ایشان را پس از لیمو ترش و توت فرنگی در "صدر مصطبه" بنشانم...
یک تجربه ی تلخ در هشت سالگی،باعث شد که سی سال از همه خرمالو ها متنفر باشم...
اولین تجربه های کودکی،شالوده ی ما را می سازند...
چه بسیارند باورها،هنجارها و اعتقاداتی که به خاطر تجربه طعم "گس" آن ها در کودکی، هنوز منفور ما هستند.
مواظب تجربه های گس فرزندانمون باشیم و آگاهشون کنیم..
🖌عبدالحمید حسین نیا
قانون لباس زیر!
آموزش پیشگیری از آزار جنسی به کودکان به زبان ساده و کودکانه
پدر و مادرها میتوانند بدون بهکاربردن لفظ آزارجنسی پنج نکته اساسی برای پیشگیری از آزار جنسی را به کودکان خود (۵ تا ۱۱ سال) آموزش بدهند. برای چنین آموزشی پدر و مادرها نیاز ندارند که وارد گفتگوهای دشوار شوند یا فکر کنند چطور میتوانند چنین موضوع حساسی را به کودک خود یاد بدهند. آنچه لازم است تنها پنج نکته است که با گفتگوهای ساده میتوان به کودک آموخت و به آنها میتوان قانون لباس زیر نام داد.
اینکه چگونه این را به فرزندتان یاد بدهید به خود شما بستگی دارد، شما بهتر از هر کس دیگری میدانید چگونه این کار را انجام دهید.
اما چند توصیه ساده:
- گفتگو درباره ایمنی و امنیت کودک را تکرار کنید و فقط به یک بار بسنده نکنید. یادآوری این نکات در گفنگوهای ساده روزمره بسیار مفیدند.
- زمانیکه کودک حاضر یا مایل به چنین گفتگویی نیست اصرار نکنید و آن را به موقعیت مناسب دیگری موکول کنید.
- این گفتگوها را در مکالمات و برنامههای روزمره یا حتی بازی ادغام کنید. در اینصورت چنین گفتکوهایی هم برای شما هم برای کودک راحتتر و طبیعیتر خواهد بود.
۱. هر چیزی که با لباس زیر (زیرپوش، شورت، زیرشلواری) پوشانده شود عضو خصوصی است. هیچکس حق ندارد به آنها دست بزند، هیچکس حق ندارد که بخواهد آن را ببیند، هیچکس حق ندارد درباره آن با شما حرف بزند. اگر چنین اتفاقی افتاد کودک باید نه بگوید.
۲. بدن کودک فقط متعلق به خودش و اختیار بدنش فقط دست خودش است نه هیچکس دیگر. به کودک یاد بدهید موقع حمام پدر و مادر و موقع درمان پزشک یا پرستار اجازه دارند به بدن او دست بزنند به شرط اینکه قبلا حتما از کودک اجازه بگیرند. در غیر اینصورت هیچکس مجاز به چنین کاری نیست و کودک باید به هر کسی در اینباره نه بگوید و به فرد مورد اعتمادش این موضوع را اطلاع دهد.
#تلنگــــر
✍بعضی آدمها مثل چوب خشکاند! تا عصبانی میشوند، آتش میگیرند و همه جا را دودآلود میکنند. همه جا را تیره و تار کرده، اشک آدم را جاری میکنند. ولی بعضیها این طور نیستند؛ مثل عودند... وقتی حرفی را میزنی که ناراحت میشوند و آتش میگیرند، بوی جوانمردی و انصاف میدهند و «گذشت»، انگیزهی انتقام را در آنها خاموش میکند.
این است که میگویند: «هر کس را میخواهی بشناسی، در وقت عصبانیت و خشم بشناس.»